Coding is DEAD!
Coding is DEAD!
Zuckerberg's SHOCKING Statement: “AI Will Replace Coders in 2025"
Re: Coding is DEAD!
Meanwhile στο ίδιο podcast ο καθυστέρας απλά έλεγε πίπες για να φανεί κουλ:
https://www.youtube.com/shorts/pKWX-F5Oa9g
https://www.youtube.com/shorts/pKWX-F5Oa9g
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Ο μαν κάνει την δουλειά του, λέει πίπες για να χώνουν λεφτά οι μέτοχοι. Λιγότεροι προγραμματιστές, λιγότερα έξοδα, περισσότερο κέρδος για εσάς. 

εχω κατι λαμπες της χιομι, yeelight, ήξερα οτι εχουν επιλογή για τοπικό ελεγχο αλλα βαριόμουν χρόνια, εχθές ειπα στο deepseek να δει αυτο το μανουαλ και να μου φτιάξει ενα σκριπτάκι για το εσπουινο σε javascript, ήξερε και το εσπρουινο τι ειναι και τις διαφορές απο την node.js, δουλεψε με την πρώτη. Τρέλα λιγο.
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Χαίρω πολύ Αφροδίτη
Θα αρχίσουν να φτιάχνουν μηχανές
Δλδ, θα αρχίσουν να αναπαράγονται
Δλδ, θα αρχίσουν να ζουν, κυριολεκτικά
Και εννοείται ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν στη Βιοτεχνολογία πέρα από το δικό μας διανοητικό όριο
Το αν οι Διάδοχοί μας θα 'ναι ζεστοί ή παγωμένοι είναι πια περασμένο singularity
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω προς τα που κλίνει
Εμείς, Σκέτοι, ως έχουμε, είμαστε obsolete
Δε ζούμε να το δούμε
Οπότε
ΞτΑσ ..
Και εννοείται ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν στη Βιοτεχνολογία πέρα από το δικό μας διανοητικό όριο
Το αν οι Διάδοχοί μας θα 'ναι ζεστοί ή παγωμένοι είναι πια περασμένο singularity
Δε ζούμε να το δούμε
Οπότε
ΞτΑσ ..
Δυστηχώς θα σε στεναχωρήσω. Είναι πιο πιθανό πρώτα να έρθουν οι Ελ από το Νιμπίρου, παρά να αναπαραχθούν.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 21:40Χαίρω πολύ Αφροδίτη
Δε ζούμε να το δούμε
Οπότε
ΞτΑσ ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 20 Ιαν 2025, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Ακομα με τη φουσκα του AI ασχολουνται ορισμενοι?
Προφανώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα δραματικό τα αμέσως επόμενα χρόνια αλλά πάντως σιγά-σιγά το ΑΙ θα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον προγραμματισμό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η πρώτη μεγάλη μαλακία προγραμματισμένη από ΑΙ που θα επηρεάσει κρίσιμα συστήματα και για την οποία θα πέσει πολύ ταλαιπωρία για να την αποσφαλματώσουν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε οι προγραμματιστές που βγαίνουν τώρα από τα πανεπιστήμια πως θα πιάνουν δουλειά. Πολύ πιθανόν μέχρι και η πτυχιακή εργασία να έχει βγει μέσω AI, οπότε άντε να αποδείξεις σε εργοδότη ότι αξίζεις την δουλειά.micmic έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 11:16Προφανώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα δραματικό τα αμέσως επόμενα χρόνια αλλά πάντως σιγά-σιγά το ΑΙ θα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον προγραμματισμό. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η πρώτη μεγάλη μαλακία προγραμματισμένη από ΑΙ που θα επηρεάσει κρίσιμα συστήματα και για την οποία θα πέσει πολύ ταλαιπωρία για να την αποσφαλματώσουν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έχω ένα τυπά στο λινκεδιν ο οποίος έφτιαξε εφαρμογή σκακιού με νάτουραλ λάνγκουατζ πρόμπτινγκ. αν το βρω, γτ είναι λίγος καιρός τώρα, θα το φέρω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αποκλείεται να μη χρειάστηκε πολλές απόπειρες, σαφή κατανόηση του τι ήθελε να κάνει και αρκετή κωλοφαρδία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 11:28έχω ένα τυπά στο λινκεδιν ο οποίος έφτιαξε εφαρμογή σκακιού με νάτουραλ λάνγκουατζ πρόμπτινγκ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
10 Απρ 2024, 22:15
-