Νέα Ιερουσαλήμ

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 13 Σεπ 2020, 19:15

Ας δούμε το θέμα του βουνού:
Δεῦρο, δείξω σοι τὴν νύμφην τὴν γυναῖκα τοῦ ἀρνίου. καὶ ἀπήνεγκέν με ἐν πνεύματι ἐπὶ ὄρος μέγα καὶ ὑψηλόν, καὶ ἔδειξέν μοι τὴν πόλιν τὴν ἁγίαν Ἰερουσαλὴμ καταβαίνουσαν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀπὸ τοῦ θεοῦ, ἔχουσαν τὴν δόξαν τοῦ θεοῦ• ὁ φωστὴρ αὐτῆς ὅμοιος λίθῳ τιμιωτάτῳ, ὡς λίθῳ ἰάσπιδι κρυσταλλίζοντι•
Το απόλυτο μέγα και υψηλό όρος, το απόλυτο ορόσημο δεν μπορεί να είναι άλλο παρά το ψηλότερο βουνό της, το όρος Έβερεστ. Όμως τα Ιμαλάια είναι μακριά από τους Αγίους Τόπους. Πιο κοντά έχουμε ένα άλλο υψηλό βουνό. Το όρος Ερμών.

wiki:
Ο Αντιλίβανος είναι οροσειρά που εκτείνεται κυρίως στον Λίβανο, αλλά και στη Συρία και το Ισραήλ. Είναι παράλληλη στην Οροσειρά του Λιβάνου και βρίσκεται στα ανατολικά της. Το μήκος της οροσειράς είναι περίπου 150 χλμ. Οι υψηλότερες κορυφές της είναι το όρος Ερμών με υψόμετρο 2.814 μέτρα, που είναι και η νοτιότερη κορυφή της οροσειράς, και το Ta'a Musa με υψόμετρο 2.669 μέτρα.
Το όρος Ερμών το βρίσκουμε στο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ ως το σημείο που κατέβηκαν οι εκπεσόντες άγγελοι. O R.T. France, στο βιβλίο του πάνω στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου, σημειώνει ότι το όρος Ερμών είναι πιθανότατα το σημείο της Μεταμορφώσεως του Ιησού Χριστού.

Η κορυφή του όρους Θαβώρ έχει υψόμετρο μόνο 220 μέτρα περισσότερο απ' ότι έχει η Ναζαρέτ.
μεθ’ ἡμέρας ἓξ παραλαμβάνει ὁ Ἰησοῦς τὸν Πέτρον καὶ Ἰάκωβον καὶ Ἰωάννην τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ, καὶ ἀναφέρει αὐτοὺς εἰς ὄρος ὑψηλὸν κατ’ ἰδίαν.
Υψηλό βουνό λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να είναι το Ερμών με μέγιστο υψόμετρο 2814 μέτρα.

Ας αγνοήσουμε όμως τα υψόμετρα των βουνών και ας μελετήσουμε μόνο το γεωγραφικό τους στίγμα. Ας λάβουμε λοιπόν υπ΄ όψη μας μόνο το γεωγραφικό πλάτος της κάθε τοποθεσίας. Έτσι μπορούμε και για το όρος Έβερεστ και για το όρος Ερμών να σχεδιάσουμε έναν κύβο με βάση την μεθοδολογία της Αποκάλυψης(Νέα Ιερουσαλήμ). Έτσι μπορούμε να ορίσουμε τον κύβο του Νέου Ερμών και τον κύβο του Νέου Έβερεστ. Όπως βλέπουμε πιο κάτω, τα δύο αυτά κανονικά οκτάεδρα έχουν λόγο πλευρών ίση με την τετραγωνική ρίζα του δύο. Η πλευρά του ενός είναι ίση με την διαγώνια της βάσης του άλλου. Το λάθος στο υπολογισμό είναι πολύ μικρό(0,004%).


Εικόνα


Έτσι το όρος Ερμών είναι κάτι σαν την Αθήνα, ενώ τα Ιεροσόλυμα είναι κάτι σαν το όρος Έβερεστ.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Δημοσιεύσεις: 2510
Εγγραφή: 07 Απρ 2018, 15:06
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 14 Σεπ 2020, 13:26

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 17:16
Βρε Σπύρο, τι λες παιδί μου! Και επειδή έφτασε ο Αλέξανδρος μέχρι τις Ινδίες, θα πούμε και την Ινδία Ελληνική;;; :o
Με αυτήν την λογική, τότε να θεωρήσουμε και όλη την Μικρά Ασία ως Μογγολική, αφού ο Ταμερλάνος την κατέκτησε φτάνοντας ως την Σμύρνη. Σωστά;
Ποιά Αίγυπτος είναι Ελλάδα;; Τι λες παιδί μου; :o
Ο αρχαίος Πελασγικός πολιτισμός ήταν εξαπλωμένος σε όλη την περιοχή από Ελλάδα, Συροπαλαιστίνη και Αίγυπτο. Υπάρχουν στοιχεία γι' αυτό.
Πέραν αυτού υπάρχουν μύθοι για τον Δαναό, τον Αγήνορα, τον Κάδμο, κοκ. Πρόκειται λοιπόν για κοινό πολιτισμό. Για ένα κοινό, καλά δομημένο μαθηματικά, σχέδιο.
Δηλαδή οι Πελασγοί και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι του Νέου Βασιλείου (ίσως και Μέσου Βασιλείου), ήταν ένα και το αυτό ε;
Πολύ θα ήθελα να δω τα τεκμηριωμένα "στοιχεία", που λες...

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 17:16
Καμία ώθηση δεν έδωσε η Ελλάδα στον Χριστιανισμό. Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός της τότε εποχής, δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τον Χριστιανισμό!
Όπως έγραψα, ο Ελληνισμός της εποχής αυτής δεν περιοριζόταν στα στενά πλαίσια του σημερινού Ελληνικού κράτους.
Αποδείξεις για τον ισχυρισμό σου, τότε! Δώσε τις τεκμηριωμένες ιστορικές αποδείξεις για αυτό που ισχυρίστηκες:
Ο Χριστιανισμός είναι Ελληνικός και οικουμενικός
Ιστορικές αποδείξεις, όχι δικές σου εκτιμήσεις.

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Προσωπική εκτίμηση καταθέτεις. Η οποία όμως είναι λανθασμένη. Τα στοιχεία τα καταθέτω. Δεν έχω δει να αμφισβητείς πολλά από αυτά αφού τα παρακάμπτεις.
Να μην κάνεις κοπτοραπτική στις απαντήσεις μου...ολόκληρη η παράγραφος ήταν:
Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 17:16
Επαναλαμβάνω λοιπόν:
"Ο Χριστιανισμός ΔΕΝ είναι ελληνικός! Ούτε στην Ελλάδα ιδρύθηκε, ούτε στην Ελλάδα έχει τις ρίζες του, ούτε Έλληνες τον ανέπτυξαν!"
Αν έχεις ιστορικά στοιχεία, να τα φέρεις. Προσωπικές εκτιμήσεις και ερμηνείες κατά το δοκούν, δεν είναι επιχειρήματα.
Αυτά τα συγκεριμένα ιστορικά στοιχεία σε καλώ να φέρεις, όχι ιστορικά στοιχεία γενικά και αόριστα!
Και ΠΟΙΑ στοιχεία παρακάμπτω εγώ; Τις λεξαριθμητικές σου υποθέσεις; Εσύ ό,τι "στοιχεία" καταθέτεις, είναι αποτελέσματα λεξαριθμητικών πράξεων. Και οι λεξάριθμοι ΔΕΝ διαφέρουν από την αστρολογία! Έχεις δει εσύ επιστήμη των λεξαρίθμων και της αριθμοσοφίας;

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Οι Εβραίοι σχετίζουν την βιολογική καταγωγή οποιουδήποτε με αυτήν την μητέρας του. Δεν αναφέρθηκα σε βιολογική καταγωγή. Η μητέρα της Παναγίας Άννα καταγόταν από την φυλή Λευί. Η καταγωγή της λοιπόν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ήταν Ιουδαϊκή και αυτό γιατί η φυλή Λευί ήταν ιερατική και συνεπώς δεν σχετιζόταν με κάποια γεωγραφική μοιρασιά της Γης του Ισραήλ. Έτσι στον λεξάριθμο του Ιησού που είναι ίσος με Ιουδαίος συν Έλλην, το Ιουδαίος αντιστοιχεί στην μητρική γενεαλογική σειρά την Παναγίας(μιτοχονδριακό ΝΔΟ). Το Έλλην σχετίζεται με το πατρικό ΔΝΟ το οποίο φαίνεται να υλοποιήθηκε από τον Θεό ως το πρότυπο Ελληνικό(Υ απλο-ομάδα).
Κατ' αρχάς, θέλω ιστορικές αποδείξεις για την καταγωγή της Παναγίας, καθώς και της καταγωγής των γονέων της Ιωακείμ και Άννας.
Το απόκρυφο πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου, το μοναδικό κείμενο που κάνει αναφορά για την Παναγία και τους γονείς της, η Χριστιανική Γραμματολογία παραδέχεται ότι είναι έργο του 2ου μ.Χ. αιώνα και πως ΔΕΝ το έγραψε ο Ιάκωβος. Παρ' όλο που ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένο ευαγγέλιο, η Χριστιανική παράδοση το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Όπου την συμφέρει, λέει ότι η "τάδε" αναφορά είναι σωστή, αλλά η "δείνα" δεν είναι. Χρειάζεται να επισημάνω πως ΔΕΝ είναι αξιόπιστη πηγή;
Παρά ταύτα, δείξε μου σε ΠΟΙΟ σημείο αυτό το πρωτευαγγέλιο, δίνει την γενεαλογική γραμμή των γονέων της Παναγίας.
Το τι λέει η Χριστιανική παράδοση, ΔΕΝ είναι ιστορική πηγή.

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 17:16
Το αν έχουν ξεφύγει ή όχι οι Ιουδαίοι από την θρησκεία τους ή από τον δρόμο του θεού τους, εσύ, ΔΕΝ είσαι ικανός για να το κρίνεις.
Ούτε Ιουδαίος θεολόγος είσαι, ούτε (καν) θρησκειολόγος. Η προσωπική σου άποψη είναι μεν σεβαστή, αλλά λανθασμένη.
Πως το ξέρεις ότι είναι λανθασμένη; Εκτός αν είσαι Ιουδαίος θεολόγος ή θρησκειολόγος και δεν το ξέρω. Εγώ παρέθεσα ένα επιχείρημα το οποίο δεν το αντέκρουσες αλλά το παρέπεμψες αόριστα στους θεολόγος/θρησκειολόγος.
Λάθος απάντηση! ΕΣΥ είσαι αυτός που ισχυρίστηκε ότι οι Ιουδαίοι έχουν ξεφύγει από την θρησκεία τους, ΕΣΥ είσαι αυτός που θα φέρει στοιχεία που αποδεικνύουν τον θετικό σου ισχυρισμό. Οπότε περιμένω τα στοιχεία.

Και ΠΟΙΟ επιχείρημα παρέθεσες εσύ, που εγώ δεν τα αντέκρουσα; Εσύ είπες αυτό:
Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Όσο για τους Ιουδαϊστές φυσικά και έχουν οι σύγχρονοι Ιουδαϊστές καθώς έχουν ξεφύγει από τον δρόμο του ενός και μοναδικού θεού.
Από πότε η προσωπική άποψη κάποιου είναι επιχείρημα;

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 17:16
Ούτε τον λήγοντα Σπύρο! Δεν γνωρίζεις καν τον όρο "οικουμενικότητα", ή τον ερμηνεύεις κατά το δοκούν.
Λοιπόν, "οικουμενικότητα", είναι αυτό που σχετίζεται με την "οικουμένη", δηλαδή με το σύνολο των ανθρώπων και όχι με μεμονωμένες χώρες ή ομάδες ανθρώπων. Δείχνει τον παγκόσμιο χαρακτήρα ενός αγαθού, μιας θεωρίας, ενός φαινομένου, μιας αξίας.
Οπότε, ποσώς ενδιαφέρει το πως χειρίζεται ο Μωαμεθανισμός τις σχέσεις των δύο φύλων. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το αν απευθύνεται σε ΟΛΟ τον κόσμο. Και η απάντηση είναι: ΝΑΙ.
Το αν θα τον υιοθετήσεις ή όχι, έχει να κάνει με εσένα και μόνον. Όχι με την οικουμενικότητά του.
Λάθος. Δεν απευθύνεται στις γυναίκες διότι δεν θεωρεί τις γυναίκες ίσες με τους άνδρες. Συνεπώς εξ' ορισμού δεν είναι οικουμενικός. Ξεκινά από το 50% και μειώνεται.
Προσωπική σου ερμηνεία. Η οικουμενικότητα μιας ιδέας, δεν σχετίζεται με ομάδες ανθρώπων. Απευθύνεται σε ΟΛΗ την ανθρωπότητα και αν θέλουν οι ομάδες την υιοθετούν ή όχι. Μπερδεύεις την οικουμενικότητα μιας ιδέας με την ανθρωπιστική της αξία.

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 17:16
Αυτό είναι δική σου ερμηνεία και άποψη. Δεν έχεις το παραμικρό τεκμήριο για αυτά που πρεσβεύεις, παρά μόνον την δική σου άποψη. Αυτοαναφορά δηλαδή.
Τα δεδομένα που παρουσιάζω μπορεί να τα ελέγξει κάποιος είτε στατιστικά(λεξάριθμοι) είτε μαθηματικά(γεωδαιτικά, γεωμετρικά, φυσικά, αρχαιολογικά, μετρολογικά, κοκ). Απ΄ το την στιγμή που δεν βλέπω αντίλογο συμπεράνω ότι τα θεωρείς ολόσωστα.

ΙΗΣΟΥΣ = ΜΕΤΡΟΛΟΓΟΣ = 888
Πάλι τα ίδια; :o
Μου φέρνεις λεξάριθμους ως αποδεικτικά στοιχεία; Οι λεξάριθμοι και η αριθομοσφία, ΔΕΝ είναι επιστήμες. Είναι της ίδιας αξίας με την αστρολογία. Το ότι τα πιστεύεις εσύ, δεν τα καθιστά επιστήμη. Μήπως θα μας φέρεις και τα ζώδια;

Και τι μου βάζεις ό,τι σε συμφέρει από τους λεξάριθμους;

ΙΗΣΟΥΣ = ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ θΕΟΙ = ΜΕΜΟΛΥΣΜΕΝΗ = Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ = ΑθΛΗΤΟΠΡΕΠΕΣ = ΕΞΑΦΡΙΔΗΣ = 888

ΤΙ μου βάζεις στην υπογραφή σου "ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888"
Γιατί δεν βάζεις: "ΕΠΗΛΘΕΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ = ΙΗΣΟΥΣ = 888";

Σπύρος έγραψε:
13 Σεπ 2020, 17:27
Λοξίας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 17:16
Το εντελώς αντίθετο! "Ελληνίζοντες Ιουδαίοι" ήταν. Ιουδαίοι που είχαν υιοθετήσει στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού, όπως την γλώσσα, με την προσήλωση στην δική τους θρησκευτική παράδοση. Οι υπόλοιποι Ιουδαίοι δεν τους συμπαθούσαν καθόλου. Διάβασε σχετικά.
Η γλώσσα η Ελληνική ήταν η παγκόσμια γλώσσα της εποχής. Η ομιλία της, από μήνη της δεν τους καθιστούσε Ελληνίζοντες. Εξάλλου και ο Χριστός και οι μαθητές του μιλούσαν και Αραμαϊκά. Και οι Σαδδουκαίοι ήταν ως ένα βαθμό Ελληνίζοντες αλλά αυτό δεν τους καθιστούσε αυτόματα Έλληνες. Επαναλαμβάνω, ότι από την στιγμή που λέει Έλληνες εννοεί Έλληνες.
"Ό,τι να 'ναι με πατάτες"...
Έλληνες που είχαν πάει τουρισμό στην Γαλιλαία να γιορτάσουν το Ιουδαϊκό Πάσχα! Μοιάζει λογικό!
Άσε μας ρε Σπύρο. Ιουδαίοι στην καταγωγή ήσαν και στην θρησκεία ήσαν, που είχαν υιοθετήσει την Ελληνική γλώσσα και κάποια έθιμα.
Διάβασε κανένα βιβλίο πραγματικής ιστορίας. Οι προσωπικές σου ερμηνείες δεν αποτελούν ιστορία.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Δημοσιεύσεις: 2510
Εγγραφή: 07 Απρ 2018, 15:06
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 14 Σεπ 2020, 13:31

Και αν επιμένεις να χρησιμοποιείς την Βίβλο ως ιστορικό ντοκουμέντο... σου υπενθυμίζω αυτό

Ιστορικές πηγές είναι οι αποδεδειγμένες ως τέτοιες από την Ιστορία.
Τα ιερά βιβλία της όποιας θρησκείας ΔΕΝ αποτελούν ιστορικές πηγές.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 27 Σεπ 2020, 18:19

Αν θεωρήσουμε την Καινή Ιερουσαλήμ ως σφαίρα

Το μέγεθος εξάγεται από την γεωδαιτική σχέση με το γεωγραφικό πλάτος και το υψόμετρο. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι αντί για πλευρά κύβου έχουμε διάμετρο σφαίρας. Έτσι πάλι το πλάτος είναι ίσο με την μήκος. Στην περίπτωση της σφαίρας(κύκλος) μιλάμε για το μέγιστο πλάτος και μήκος να είναι ίσα. Το σχήμα δεν είναι μακρόστενο. Έτσι όπως λέει το κείμενο:
καὶ ἡ πόλις τετράγωνος κεῖται, καὶ τὸ μῆκος αὐτῆς ὅσον τὸ πλάτος. καὶ ἐμέτρησεν τὴν πόλιν τῷ καλάμῳ ἐπὶ σταδίους δώδεκα χιλιάδων• τὸ μῆκος καὶ τὸ πλάτος καὶ τὸ ὕψος αὐτῆς ἴσα ἐστίν.
Μπορούμε έτσι να δείξουμε πως κυλώντας την σφαίρα της Καινή Ιερουσαλήμ πάνω στην Γη ξεκινώντας από το όρος Έβερεστ οδηγούμαστε πάλι με το ίδιο σημείο επί της σφαίρας που ήταν πριν στο Έβερεστ να ακουμπά τώρα της Καινή Ιερουσαλήμ στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια η περίμετρος της σφαίρας της Καινής Ιερουσαλήμ είναι ίση με την απόσταση της Καινής Ιερουσαλήμ από το όρος Έβερεστ το ψηλότερο σημείο επί της Γης.

Αυτή είναι μία κωδικοποίηση που ορίζει το που είναι η Καινή Ιερουσαλήμ με την βοήθεια της τοποθεσία του Έβερεστ αλλά και της "τοποθεσίας" της Ιερουσαλήμ στην Παλαιστίνη. Η τοποθεσία αυτή μέσω του γεωγραφικού πλάτους κυρίως, ορίζει το μέγεθος της σφαίρας της Καινής Ιερουσαλήμ. Αυτά τα δύο λοιπόν κωδικοποιούν την απόσταση της Καινής Ιερουσαλήμ από το όρος Έβερεστ.

Το άλλο στοιχείο γεωδαιτικά, που χρειάζεται για να οριστεί επακριβώς η Καινή Ιερουσαλήμ είναι η κατεύθυνση της Καινής Ιερουσαλήμ σε σχέση με το όρος Έβερεστ ή ισοδύναμα η κατεύθυνση του όρους Έβερεστ σε σχέση με την Καινή Ιερουσαλήμ. Χρειάζεσαι λοιπόν και την απόσταση και το αζιμούθιο.

Οι λεξάριθμοι δίδουν την λύση:

ΕΒΕΡΕΣΤ = ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ = 617

Εικόνα Google Earth στα Αγγλικά:


Εικόνα


Εδώ όχι μόνο βλέπουμε την σχέση του ψηλότερου σημείου της Γης με την Καινή Ιερουσαλήμ αλλά και την σχέση της με το βαθύτερο σημείο των ωκεανών, τον Τάφρο των Μαριανών(βάθος: 10.971 μέτρα).

Η απόσταση του Έβερεστ από την άβυσσο του Τσάλεντζερ είναι λίγο μεγαλύτερη από την περίμετρο της σφαίρας της Καινής Ιερουσαλήμ. Όμως, όπως φαίνεται στο σχήμα η απόσταση του δεύτερου ψηλότερου βουνού των Ιμαλάιων(και τους τρίτου ψηλότερου της Γης) είναι ίση. Την ίδια στιγμή οι κύκλου που ζωγραφίσαμε με διάμετρο την περίμετρο της σφαίρας της Καινής Ιερουσαλήμ εφάπτονται σε ένα σημείο στο Θιβέτ. Έτσι μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η Δύση με την Καινή Ιερουσαλήμ "διπλώνεται" προς την Ανατολή και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο χαμηλότερο σημείο των ωκεανών.

Σχετικά τώρα με την καταγωγή της Παναγίας:

ΛΕΥΙΤΗΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ = ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 953

Για να υπολογίσω το μέγεθος της σφαίρας της Καινής Ιερουσαλήμ εδώ δεν χρησιμοποίησα τον Ναό τη Αναστάσεως αλλά αντίθετα το Υπερώο της Σιών.

https://www.dogma.gr/diafora/ti-einai-y ... ion/39272/

Επίσης δεν χρησιμοποίησα υψόμετρο. Πήρα την επιφάνεια της θαλάσσης. Με τον τρόπο αυτό έχουμε έναν πιο απλό υπολογισμό που βασίζεται μόνο στο γεωγραφικό πλάτος της τοποθεσίας. Το μέγεθος της σφαίρας τότε μικραίνει ελαφρά και λόγω υψομέτρου αλλά και λόγω μικρότερου γεωγραφικού πλάτους σε σχέση με την τοιχισμένη Ιερουσαλήμ.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 30 Σεπ 2020, 19:08

Μία διαφορετική ιδέα:

Εικόνα

Εικόνα

ΚΑΝΟΝΙΚΟΝ ΟΚΤΑΕΔΡΟΝ = Ο ΟΥΡΑΝΟΣ = Η ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 961
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 05 Οκτ 2020, 04:34

Λοξίας έγραψε:
14 Σεπ 2020, 13:26
Δηλαδή οι Πελασγοί και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι του Νέου Βασιλείου (ίσως και Μέσου Βασιλείου), ήταν ένα και το αυτό ε; Πολύ θα ήθελα να δω τα τεκμηριωμένα "στοιχεία", που λες...
Η σχέση των Πελασγών, Αιγυπτίων πάει πολύ πιο πίσω στην Νεολιθική εποχή. Γι' αυτό υπάρχει και η γενετική συγγένεια με τους Έλληνες. Βλέπε ανδρική Υ Απλοομάδα E1b1b. Στα βιβλία μου αναφέρομαι στην εμπορική επαφή των Αιγυπτίων του Παλαιού βασιλείου με τους Έλληνες. Οι γεωγραφικές, κλιματολογικές διαφοροποιήσεις μεταξύ της Ελλάδος και της Αιγύπτου είναι φυσιολογικό να έχει δημιουργήσει διαφορές στους πολιτισμούς των αντίστοιχων περιοχών. Όμως θα πρέπει να βλέπουμε και τις ομοιότητες. Και ιδιαίτερα για τους Αιγυπτίους θα πρέπει να βλέπουμε τον κώδικα των πυραμίδων αλλά και των απόκρυφων γνώσεων που τους προέτρεπαν το που θα ιδρύσουν τις πόλεις τους. Το θέμα λοιπόν πηγαίνει στους εξωγήινους εκπολιτιστές.
Αποδείξεις για τον ισχυρισμό σου, τότε! Δώσε τις τεκμηριωμένες ιστορικές αποδείξεις για αυτό που ισχυρίστηκες:
Δεν χρειάζεται να δώσω κάποια απόδειξη. Η οικουμενικότητα του Ελληνισμού την εποχή αυτή είναι πασίγνωστη. Αρκεί να ανοίξει κανείς κάποιο βιβλίο ιστορίας. Δεν θα ανακαλύψουμε από την αρχή τον τροχό.
Και ΠΟΙΑ στοιχεία παρακάμπτω εγώ; Τις λεξαριθμητικές σου υποθέσεις; Εσύ ό,τι "στοιχεία" καταθέτεις, είναι αποτελέσματα λεξαριθμητικών πράξεων. Και οι λεξάριθμοι ΔΕΝ διαφέρουν από την αστρολογία! Έχεις δει εσύ επιστήμη των λεξαρίθμων και της αριθμοσοφίας;
Οι λεξάριθμοι είναι ένα μαθηματικό εργαλείο για την κωδικοποίηση πληροφοριών. Μόνοι τους δεν έχουν τόση αξία. Αυτό που έχει αξία είναι η διερεύνηση αυτών που αποκαλύπτουν. Και η διερεύνηση αυτή μπορεί να γίνει με την βοήθεια πολλών κλάδων της επιστήμης. Έτσι υπάρχουν οι γεωγραφικές, γεωδαιτικές, μετρολογικές σχέσεις που παραθέτω και οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν. Ο έλεγχος αυτός φυσικά μπορεί να γίνει και με την επιστήμη των πιθανοτήτων και της στατιστικής. Προκαλώ λοιπόν οποιονδήποτε να αποδείξει ότι κάνω λάθος.
Κατ' αρχάς, θέλω ιστορικές αποδείξεις για την καταγωγή της Παναγίας, καθώς και της καταγωγής των γονέων της Ιωακείμ και Άννας. Το απόκρυφο πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου, το μοναδικό κείμενο που κάνει αναφορά για την Παναγία και τους γονείς της, η Χριστιανική Γραμματολογία παραδέχεται ότι είναι έργο του 2ου μ.Χ. αιώνα και πως ΔΕΝ το έγραψε ο Ιάκωβος. Παρ' όλο που ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένο ευαγγέλιο, η Χριστιανική παράδοση το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Όπου την συμφέρει, λέει ότι η "τάδε" αναφορά είναι σωστή, αλλά η "δείνα" δεν είναι. Χρειάζεται να επισημάνω πως ΔΕΝ είναι αξιόπιστη πηγή; Παρά ταύτα, δείξε μου σε ΠΟΙΟ σημείο αυτό το πρωτευαγγέλιο, δίνει την γενεαλογική γραμμή των γονέων της Παναγίας. Το τι λέει η Χριστιανική παράδοση, ΔΕΝ είναι ιστορική πηγή.
Εσύ ζητάς αξιόπιστη ιστορική πηγή από την στιγμή που δεν έχεις αξιόπιστη ιστορική πηγή που να συνηγορεί στο αντίθετο.

ΛΕΥΙΤΗΣ = ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 953

Λάθος απάντηση! ΕΣΥ είσαι αυτός που ισχυρίστηκε ότι οι Ιουδαίοι έχουν ξεφύγει από την θρησκεία τους, ΕΣΥ είσαι αυτός που θα φέρει στοιχεία που αποδεικνύουν τον θετικό σου ισχυρισμό. Οπότε περιμένω τα στοιχεία.
Οι Εβραίοι δεν δέχθηκαν τον Χριστό. Συνεπώς ξέφυγαν από την αλήθεια που τους αποκάλυψε ο Θεός. Δεν θα συνεχίσω σε αυτό το θέμα γιατί δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα του νήματος. Αν θέλεις άνοιξε αντίστοιχο νήμα στην θρησκειολογία.
Από πότε η προσωπική άποψη κάποιου είναι επιχείρημα;
Τα επιχηρήματα εξετάζονται ως αναφορά την αξιοπιστία ή την δόμησή τους. Καλό είναι να βρούμε μαθηματικές ή επιστημονικές αποδείξεις για το κάθε τι αυτά αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο ή πρακτικό.
Προσωπική σου ερμηνεία. Η οικουμενικότητα μιας ιδέας, δεν σχετίζεται με ομάδες ανθρώπων. Απευθύνεται σε ΟΛΗ την ανθρωπότητα και αν θέλουν οι ομάδες την υιοθετούν ή όχι. Μπερδεύεις την οικουμενικότητα μιας ιδέας με την ανθρωπιστική της αξία.
Η οικουμενικότητα προϋποθέτει τον ορισμό της έννοιας της οικουμένης. Τι είναι οικουμένη; Υπάρχουν εξωγήινοι στην οικουμένη; Είναι η οικουμένη το σύμπαν ή η Γη; Υπάρχουν άνδρες ή γυναίκες σε αυτήν την νοούμενη οικουμένη; Τι φυλές υπάρχουν; Είναι όλες οι φυλές; Εμείς, στην εποχή μας, μπορεί να βλέπουμε ότι μία λέξη σημαίνει ένα πράγμα αλλά σε άλλη εποχή μπορεί να σήμαινε κάτι άλλο. Όταν λοιπόν λέμε ότι μία θρησκεία είναι οικουμενική σημαίνει ότι απευθύνεται σε ίσους. Σε άτομα που θα μπορούν να την μελετήσουν και να την αξιολογήσουν αλλά και να αποφασίσουν χωρίς πιέσεις για το αν θα πρέπει να την εφαρμόσουν ή όχι. Στον Μουσουλμανισμό αυτό δεν ισχύει για τις γυναίκες. Συνεπώς ο Μουσουλμανισμός δεν είναι οικουμενικός.
Πάλι τα ίδια; :o Μου φέρνεις λεξάριθμους ως αποδεικτικά στοιχεία; Οι λεξάριθμοι και η αριθομοσφία, ΔΕΝ είναι επιστήμες. Είναι της ίδιας αξίας με την αστρολογία. Το ότι τα πιστεύεις εσύ, δεν τα καθιστά επιστήμη. Μήπως θα μας φέρεις και τα ζώδια; Και τι μου βάζεις ό,τι σε συμφέρει από τους λεξάριθμους; ΙΗΣΟΥΣ = ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ θΕΟΙ = ΜΕΜΟΛΥΣΜΕΝΗ = Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ = ΑθΛΗΤΟΠΡΕΠΕΣ = ΕΞΑΦΡΙΔΗΣ = 888 ΤΙ μου βάζεις στην υπογραφή σου "ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888" Γιατί δεν βάζεις: "ΕΠΗΛΘΕΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ = ΙΗΣΟΥΣ = 888";
Βλέπε και πιο πάνω απάντηση. Αν εγώ για οποιοδήποτε λόγο, θέλω να κωδικοποιήσω ότι η Α έννοια - λέξη θα πρέπει να έχει αριθμητική αξία Β, τότε το ότι η Γ ή η Δ λέξη έχει και αυτή αξία Β δεν με ενοχλεί καθόλου. Μου είναι αδιάφορο. Αυτό λοιπόν συμβαίνει και με την περίπτωση του παραπάνω αριθμού, έναν αριθμό που παραπέμπει σε κωδικοποιημένες γεωγραφικές συντεταγμένες στην Αίγυπτο. Αυτές λοιπόν οι συντεταγμένες έχουν σχέση με το θέμα μας, την Καινή Ιερουσαλήμ.
"Ό,τι να 'ναι με πατάτες"... Έλληνες που είχαν πάει τουρισμό στην Γαλιλαία να γιορτάσουν το Ιουδαϊκό Πάσχα! Μοιάζει λογικό! Άσε μας ρε Σπύρο. Ιουδαίοι στην καταγωγή ήσαν και στην θρησκεία ήσαν, που είχαν υιοθετήσει την Ελληνική γλώσσα και κάποια έθιμα. Διάβασε κανένα βιβλίο πραγματικής ιστορίας. Οι προσωπικές σου ερμηνείες δεν αποτελούν ιστορία.
τι γράφει η βικιπαιδία για την Δεκάπολη:

The Decapolis was a center of Greek and Roman culture in a region which was otherwise populated by Semitic-speaking people (Nabataeans, Arameans, and Canaanites). In the time of the Emperor Trajan, the cities were placed into the provinces of Syria and Arabia Petraea; several cities were later placed in Syria Palaestina and Palaestina Secunda. Most of the Decapolis region is located in Jordan, except Damascus (in Syria), and Hippos and Scythopolis (in Israel).

The names of the traditional Ten Cities of the Decapolis come from Pliny's Natural History. They are:

Gerasa (Jerash) in Jordan
Scythopolis (Beit She'an) in Israel, the only city west of the Jordan River
Hippos (also Hippus or Sussita; Al-Husn in Arabic) on the Golan Heights
Gadara (Umm Qais) in Jordan
Pella (west of Irbid) in Jordan
Philadelphia, modern day Amman, the capital of Jordan
Capitolias, also Dion, probably Beit Ras or possibly Al Husn, less likely Aydoun, all in Jordan
Canatha (Qanawat) in Syria
Raphana, usually identified with Abila in Jordan
Damascus, the capital of modern Syria
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Δημοσιεύσεις: 2510
Εγγραφή: 07 Απρ 2018, 15:06
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 05 Οκτ 2020, 12:04

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Λοξίας έγραψε:
14 Σεπ 2020, 13:26
Δηλαδή οι Πελασγοί και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι του Νέου Βασιλείου (ίσως και Μέσου Βασιλείου), ήταν ένα και το αυτό ε; Πολύ θα ήθελα να δω τα τεκμηριωμένα "στοιχεία", που λες...
Η σχέση των Πελασγών, Αιγυπτίων πάει πολύ πιο πίσω στην Νεολιθική εποχή. Γι' αυτό υπάρχει και η γενετική συγγένεια με τους Έλληνες. Βλέπε ανδρική Υ Απλοομάδα E1b1b. Στα βιβλία μου αναφέρομαι στην εμπορική επαφή των Αιγυπτίων του Παλαιού βασιλείου με τους Έλληνες. Οι γεωγραφικές, κλιματολογικές διαφοροποιήσεις μεταξύ της Ελλάδος και της Αιγύπτου είναι φυσιολογικό να έχει δημιουργήσει διαφορές στους πολιτισμούς των αντίστοιχων περιοχών. Όμως θα πρέπει να βλέπουμε και τις ομοιότητες. Και ιδιαίτερα για τους Αιγυπτίους θα πρέπει να βλέπουμε τον κώδικα των πυραμίδων αλλά και των απόκρυφων γνώσεων που τους προέτρεπαν το που θα ιδρύσουν τις πόλεις τους. Το θέμα λοιπόν πηγαίνει στους εξωγήινους εκπολιτιστές.
Οι Πελασγοί αποτελούν ένα άλυτο πρόβλημα, καθώς ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι' αυτούς, όπως η καταγωγή τους και οι περιοχές που κατοικούσαν. Οι πληροφορίες που έχουμε από τους αρχαίους συγγραφείς, είναι μία μίξη ατεκμηρίωτων ιστορικών γεγονότων και μυθοπλασίας. Αυτή είναι η σύγχρονη ιστορική και αρχαιολογική θέση.
Το τι γράφεις εσύ στα βιβλία σου, και χωρίς καμία ειρωνία για την δουλειά σου, δεν αποτελεί ιστορική τεκμηρίωση. Υποθέσεις κάνεις και προτείνεις ιδέες, αλλά δεν έχεις την ιστορική τεκμηριωτική βάση που απαιτείται.

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Δεν χρειάζεται να δώσω κάποια απόδειξη. Η οικουμενικότητα του Ελληνισμού την εποχή αυτή είναι πασίγνωστη. Αρκεί να ανοίξει κανείς κάποιο βιβλίο ιστορίας. Δεν θα ανακαλύψουμε από την αρχή τον τροχό.
Η ένστασή μου ήταν στην άποψή σου πως η Ελλάδα έδωσε ώθηση στον Χριστιανισμό και πως αυτός είναι Ελληνικός. Μην το ξανασυζητάμε.
Είναι εντελώς ανιστόρητη αυτή σου η άποψη.

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Οι λεξάριθμοι είναι ένα μαθηματικό εργαλείο για την κωδικοποίηση πληροφοριών. Μόνοι τους δεν έχουν τόση αξία. Αυτό που έχει αξία είναι η διερεύνηση αυτών που αποκαλύπτουν. Και η διερεύνηση αυτή μπορεί να γίνει με την βοήθεια πολλών κλάδων της επιστήμης. Έτσι υπάρχουν οι γεωγραφικές, γεωδαιτικές, μετρολογικές σχέσεις που παραθέτω και οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν. Ο έλεγχος αυτός φυσικά μπορεί να γίνει και με την επιστήμη των πιθανοτήτων και της στατιστικής.
Μα ΤΙ λες! Εσύ είχες ισχυριστεί πως ο λεξάριθμος που αντιστοιχούσε σε κάτι κολλυβογράμματα που βρέθηκαν σε μία μεταλλική δοκό στο υποτιθέμενο εξωγήινο σκάφος στο Ρόσγουελ, κωδικοποιούσε την ημιπερίοδο ενός ασημαντότατου διαστημικού βράχου! Και δεν θα υποστηρίξεις πως έχεις λεξάριθμους που κωδικοποιούν το "Με άλλα λόγια η περίμετρος της σφαίρας της Καινής Ιερουσαλήμ είναι ίση με την απόσταση της Καινής Ιερουσαλήμ από το όρος Έβερεστ το ψηλότερο σημείο επί της Γης."

Και αν οι λεξάριθμοι είναι "μαθηματικό εργαλείο", σε ποιον ακριβώς κλάδο των μαθηματικών τους έχουν εντάξει τα πανεπιστήμια, για να διδάσκουν τους φοιτητές τους;

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Προκαλώ λοιπόν οποιονδήποτε να αποδείξει ότι κάνω λάθος.
Ποιον "οποιονδήποτε"; Να σου φέρουμε, ας πούμε, τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, που είναι και Έλληνας, για να αποδείξει πως είναι λάθος το:
ΛΕΥΙΤΗΣ = ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 953
Σοβαρά μιλάς;;; Μήπως να επιστρατεύσουμε την επιστήμη για να αποδείξει ότι και η αστρολογία είναι λάθος;

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Εσύ ζητάς αξιόπιστη ιστορική πηγή από την στιγμή που δεν έχεις αξιόπιστη ιστορική πηγή που να συνηγορεί στο αντίθετο.
Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει σε παιδάκια του δημοτικού έναν τέτοιον ελιγμό και έχει πετύχει, αλλά σε ενήλικες δεν πιάνει...
ΕΣΥ είσαι αυτός που καταθέτει την θετική πρόταση, ΕΣΥ είσαι αυτός που θα φέρει τα αποδεικτικά τεκμήρια.
ΕΣΥ είσαι αυτός που ισχυρίζεται το γενεαλογικό δένδρο της Παναγίας, ΕΣΥ είσαι αυτός που θα φέρει τις αποδείξεις.
ΟΧΙ εγώ, που απλώς αρνούμαι την δήλωσή σου.
Και, επαναλαμβάνω, η "παράδοση" ΔΕΝ αποτελεί ιστορικό τεκμήριο.
Αν εσύ είσαι της άποψης "πίστευε και μη ερεύνα", το δέχομαι, αλλά αυτή η άποψη ΔΕΝ αποτελεί ιστορικό τεκμήριο.

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Οι Εβραίοι δεν δέχθηκαν τον Χριστό. Συνεπώς ξέφυγαν από την αλήθεια που τους αποκάλυψε ο Θεός. Δεν θα συνεχίσω σε αυτό το θέμα γιατί δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα του νήματος. Αν θέλεις άνοιξε αντίστοιχο νήμα στην θρησκειολογία.
Οι Εβραίοι, για να στο πω λαϊκά, χέστηκαν για την άποψή σου (και του χριστιανισμού την άποψη γενικότερα).
Πότε θα καταλάβεις (καταλάβετε), πως οι Εβραίοι έχουν την δική τους θρησκεία και πως γι' αυτούς ο Χριστός ΔΕΝ ΗΤΑΝ υιός Θεού και πως καμία αλήθεια δεν αποκαλύφθηκε από τον Θεό τους;
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Τα επιχηρήματα εξετάζονται ως αναφορά την αξιοπιστία ή την δόμησή τους. Καλό είναι να βρούμε μαθηματικές ή επιστημονικές αποδείξεις για το κάθε τι αυτά αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο ή πρακτικό.
Συμφωνούμε! Συνεπώς, όταν ένα επιχείρημα δεν μπορεί να ελεγχθεί επιστημονικά ως προς την αξιοπιστία του, αυτό δεν σημαίνει πως είναι έγκυρο.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους λεξάριθμους που τους χρησιμοποιείς ως επιχειρήματα.
Επιστημονικά οι λεξάριθμοι έχουν την ίδια αξία με τις προβλέψεις της αστρολογίας.
Συγγνώμη για την απαξίωση, αλλά δεν είναι δική μου άποψη αυτή. Είναι της επιστήμης.

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
Βλέπε και πιο πάνω απάντηση. Αν εγώ για οποιοδήποτε λόγο, θέλω να κωδικοποιήσω ότι η Α έννοια - λέξη θα πρέπει να έχει αριθμητική αξία Β, τότε το ότι η Γ ή η Δ λέξη έχει και αυτή αξία Β δεν με ενοχλεί καθόλου. Μου είναι αδιάφορο. Αυτό λοιπόν συμβαίνει και με την περίπτωση του παραπάνω αριθμού, έναν αριθμό που παραπέμπει σε κωδικοποιημένες γεωγραφικές συντεταγμένες στην Αίγυπτο. Αυτές λοιπόν οι συντεταγμένες έχουν σχέση με το θέμα μας, την Καινή Ιερουσαλήμ.
Αυτή σου η "αδιαφορία", θα έπρεπε να σε προβληματίσει.
Κάποιος στην αρχαιότητα λοιπόν, καθώς ήταν μέγας μύστης γνώριζε πως με τον Ιησού επέρχεται ο θάνατος επειδή είναι ερπετοειδής θεός και ήθελε να αφήσει κωδικοποιημένο λεξαριθμητικά μήνυμα για τις μελλοντικές γενεές πως:

ΙΗΣΟΥΣ = ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΘΕΟΙ = ΕΠΗΛΘΕΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ = 888

Και έτσι η Α έννοια κωδικοποιήθηκε με αριθμητική αξία Β και το ότι οι Γ ή Δ λέξεις έχουν και αυτές την αξία Β, μου είναι αδιάφορο...

Σπύρος έγραψε:
05 Οκτ 2020, 04:34
τι γράφει η βικιπαιδία για την Δεκάπολη:
Τι γράφει; Γράφει πως ήταν ένα κέντρο ελληνο-ρωμαϊκής κουλτούρας.
Γράφει ότι την κατοικούσαν Έλληνες την καταγωγή; ΟΧΙ!
Αν και δεν είναι ακριβώς γνωστή η φυλετική σύνθεση του πληθυσμού, αναφέρει ότι την κατοικούσαν άνθρωποι που μιλούσαν Σημιτικά.
Και, δεν έχουμε κανένα ιστορικό στοιχείο για την εγκατάσταση Ελλήνων το γένος στην περιοχή.
Αντιθέτως γνωρίζουμε αρκετά για τον εξελληνισμό των Εβραίων και άλλων πληθυσμών σημιτικής καταγωγής και την συνήθειά τους να υιοθετούν Ελληνικά ονόματα.
Μείνε λοιπόν στην Ιστορία και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις δική σου για να ταιριάζει με τις πεποιθήσεις σου.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 06 Οκτ 2020, 06:20

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 07 Οκτ 2020, 16:14

Σπύρος έγραψε:
06 Οκτ 2020, 06:20
Εικόνα
Σχετικά με την ευθυγράμμιση της Μόσχας.

Στο ίντερνετ υπάρχει ένα ενδιαφέρον βίντεο που πραγματεύεται την τοποθεσία του Ναού του Σολομώντα. Με στοιχεία λοιπόν φαίνεται ότι η τοποθεσία αυτή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονομάζουμε θόλο του Βράχου. Ο Ναός βρισκόταν στην περιοχή νοτίως του τοίχους, περιοχή που ονομάζεται όρος Σιών ή πόλη του Δαυίδ. Εκεί λοιπόν έχουμε και το Υπερώο της Σιών. Διαβάζουμε:

https://www.dogma.gr/diafora/ti-einai-y ... ion/39272/
Το Υπερώο της Σιών, το οποίο αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη είναι ένα ιδιωτικό διώροφο σπίτι, που μεταμορφώθηκε σε χώρο συναθροίσεων των χριστιανών. Σ’ αυτό έγιναν, ο Μυστικός Δείπνος και το Μυστήριο της Θ. Ευχαριστίας, η Επιφοίτηση του Αγιου Πνεύματος και η ίδρυση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας (Πραξ. 2.). Σύμφωνα με μια παλιά παράδοση το Υπερώο στη Σιών ανήκε σε ευσεβεστάτη πλούσια γυναίκα, τη Μαρία, μητέρα του Ευαγγελιστή Μάρκου.
Με την βοήθεια λοιπόν της μεθοδολογίας του γεωγραφικού πλάτους που παρέθεσα υπολογίζω το θεωρητικό μέγεθος του πλάτους της Καινής Ιερουσαλήμ με βάση την τοποθεσία του Υπερώου της Σιών. Στον υπολογισμό δεν λαμβάνω υπόψη το υψόμετρο παρά μόνο το γεωγραφικό πλάτος. Έτσι εξάγω ένα μέγεθος των 1.889.639 μέτρων. Με βάση την Αποκάλυψη μπορούμε λοιπόν να εξισώσουμε εδώ το μήκος αυτό με 12.000 Στάδια.

Αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι η Καινή Ιερουσαλήμ αντιπροσωπεύει ένα κανονικό οκτάεδρο τότε μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος του οκτάεδρου απλά πολλαπλασιάζοντας με την τετραγωνική ρίζα του δύο. Έτσι το ύψος h αυτό υπολογίζεται σε:

h = 2.672.354 μέτρα

Η απόσταση d λοιπόν από το Υπερώο της Σιών έως τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Μόσχα είναι περίπου:

d = 2.671.252 μέτρα

Η διαφορά είναι 1,1 χιλιόμετρα, μία απόκλιση αρκετά μικρή σε σχέση με το μέγεθος μίας μεγάλης πόλεως όπως η Μόσχα.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 07 Οκτ 2020, 17:33

Και ο Καύκασος στην βάση.

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς
Δημοσιεύσεις: 6700
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 02:06

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 07 Οκτ 2020, 17:46

Μετά από τα τουή που είδα χτες για τη μετά κορωνας εποχή στηρίζω το νήμα

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 07 Οκτ 2020, 18:48

Ουσιαστικά η απόσταση της Μόσχας από την Ιερουσαλήμ είναι διπλάσια από την απόσταση του Ελικώνα από την Ιερουσαλήμ.

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 11 Οκτ 2020, 21:47

Λοξίας έγραψε:
05 Οκτ 2020, 12:04
Οι Πελασγοί αποτελούν ένα άλυτο πρόβλημα, καθώς ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι' αυτούς, όπως η καταγωγή τους και οι περιοχές που κατοικούσαν. Οι πληροφορίες που έχουμε από τους αρχαίους συγγραφείς, είναι μία μίξη ατεκμηρίωτων ιστορικών γεγονότων και μυθοπλασίας. Αυτή είναι η σύγχρονη ιστορική και αρχαιολογική θέση. Το τι γράφεις εσύ στα βιβλία σου, και χωρίς καμία ειρωνία για την δουλειά σου, δεν αποτελεί ιστορική τεκμηρίωση. Υποθέσεις κάνεις και προτείνεις ιδέες, αλλά δεν έχεις την ιστορική τεκμηριωτική βάση που απαιτείται.
Πελασγοί είναι οι κάτοικοι του Ελληνικού χώρου πριν κατοικήσουν την χώρα οι πληθυσμοί που μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα. Οι Πελασγοί δεν ήταν μια φυλή αλλά πολλές. Μία από τις σημαντικότερες που σχετίζονταν με επαφή με Αίγυπτο ήταν οι Μινύες. Από την στιγμή που οι Έλληνες υποτίθεται ότι κατέβηκαν ή αν θέλεις εμφανίστηκαν στην Ελλάδα περί το 2000 πΧ, αυτό σημαίνει ότι λόγω του ότι δεν έχουμε γραπτά αποκρυπτογραφημένα τεκμήρια για παλαιότερη εποχή αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε άμεσες γραπτές αναφορές για το τι συνέβαινε τότε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουμε άλλα γενετικά ή αρχαιολογικά τεκμήρια-ευρήματα. Το που κατοικούσαν λοιπόν είναι σε όλη της Ελλάδα. Το ερώτημα απλώς που γεννάται είναι απλώς ποιες φυλές Πελασγών κατοικούσαν που και τις πολιτισμικά επιτεύγματα μπορούν να αποδοθούν σε αυτούς. Από την άλλη μπορεί να μην έχουμε αποκρυπτογραφημένα τεκμήρια από τον Ελλαδικό χώρο, όμως έχουμε τα Αιγυπτιακά κείμενα όπου αναφέρονται οι Χανεμπού. Εγώ λοιπόν έχω διερευνήσει έως ένα βαθμό τα τεκμήρια αυτά. Μέσα στα τεκμήρια αυτά είναι και ο αρχιτεκτονικός και γεωδαιτικός σχεδιασμός των πυραμίδων.
Η ένστασή μου ήταν στην άποψή σου πως η Ελλάδα έδωσε ώθηση στον Χριστιανισμό και πως αυτός είναι Ελληνικός. Μην το ξανασυζητάμε. Είναι εντελώς ανιστόρητη αυτή σου η άποψη.
Με την έρευνά μου δείχνω ότι ο Εβραϊκός πολιτισμός σχετίζεται με την Ελληνικό και τον Αιγυπτιακό. Ένα παράδειγμα είναι οι κωδικοποιημένες πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το όρος Σινά. Εβραίοι χωρίς Μύηση και πλάκες του νόμου δεν νοούνται. Οι πολιτισμοί αυτοί λοιπόν έχουνε διαμορφωθεί με την βοήθεια της θείας πρόνοιας και υπάρχουν κωδικοποιήσεις είτε γλωσσικής και επιγραφικής φύσεως αλλά και αρχιτεκτονικής. Δεν πρόκειται λοιπόν να σοβινιστικές τάσεις προσεταιρισμού πολιτισμικών επιτυχιών ξένων λαών αλλά αντίθετα πλησίασμα στο θέλημα του θεού και της θρησκευτικής οικουμενικότητας. Σε τελική ανάλυση αυτό που έχει σημασία είναι η αλήθεια και αυτή μπορεί να προσδιοριστεί με βάση τα εργαλεία που μας έχουν δώσει οι αρχαίοι αλλά και σύγχρονοι στοχαστές.
Μα ΤΙ λες! Εσύ είχες ισχυριστεί πως ο λεξάριθμος που αντιστοιχούσε σε κάτι κολλυβογράμματα που βρέθηκαν σε μία μεταλλική δοκό στο υποτιθέμενο εξωγήινο σκάφος στο Ρόσγουελ, κωδικοποιούσε την ημιπερίοδο ενός ασημαντότατου διαστημικού βράχου! Και δεν θα υποστηρίξεις πως έχεις λεξάριθμους που κωδικοποιούν το "Με άλλα λόγια η περίμετρος της σφαίρας της Καινής Ιερουσαλήμ είναι ίση με την απόσταση της Καινής Ιερουσαλήμ από το όρος Έβερεστ το ψηλότερο σημείο επί της Γης." Και αν οι λεξάριθμοι είναι "μαθηματικό εργαλείο", σε ποιον ακριβώς κλάδο των μαθηματικών τους έχουν εντάξει τα πανεπιστήμια, για να διδάσκουν τους φοιτητές τους;
Σχετικά με την υποτιθέμενη δοκό διερεύνησα διάφορες πιθανότητες και βέβαια με την σχετικής μελέτη των αρχαίων γραφών αλλά και των πυραμιδικών κωδικοποιήσεων κατέληξα σε ορισμένες παρατηρήσεις. Η πρώτη είναι ότι η γραφή είναι στο αρχαίο Κρητικό αλφάβητο. Η δεύτερη είναι ότι δεν γράφει "Ελεφθηρία" όπως έχει κυκλοφορήσει στο ιντερνέτ. Η τρίτη είναι ότι φέρει ομοιότητες με Ελληνική επιγραφή που υπάρχει στην είσοδο της πυραμίδος του Χέοπος. Η τέταρτη είναι ότι η εγγύτητα των γραμμάτων Φ και Θ αλλά και το σχήμα τους παραπέμπει στην διαίρεση της Γήινης σφαίρας σε σύστημα συντεταγμένων ορίζοντας παράλληλα τον Ισημερινό και τον Μεσημβρινό. Αυτό λοιπόν μπορεί να σημαίνει είτε την κωδικοποίηση γωνίας ως γεωγραφικό πλάτος, είτε γωνίας ως αζιμούθιο, κατεύθυνση από ένα σημείο επί της Γης έως κάποιο άλλο. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις, υποθέσεις που δύσκολο να αποδειχθούν και διότι η επιγραφή δεν είναι πλήρης. Όσον αφορά την ιδιότητα της Καινής Ιερουσαλήμ σχετικά με τα Ιμαλάια, την κωδικοποίηση την ονομάζω Γεωδαιτική Μίμηση Κατεύθυνσης Ορόσημου και είναι ακριβέστατη. Η λεξάριθμοι είναι μέρος της επιγραφικής που είναι κλάδος της Γλωσσολογίας. Βασίζεται βέβαια στον επιστήμη των μαθηματικών.

Ποιον "οποιονδήποτε"; Να σου φέρουμε, ας πούμε, τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, που είναι και Έλληνας, για να αποδείξει πως είναι λάθος το: ΛΕΥΙΤΗΣ = ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 953 Σοβαρά μιλάς;;; Μήπως να επιστρατεύσουμε την επιστήμη για να αποδείξει ότι και η αστρολογία είναι λάθος;
Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εγώ εποστήριξα ότι έχω εξακριβώσει την ταυτότητα της γήινης Καινής Ιερουσαλήμ, μία ταυτότητα που εξάγεται από τα μετρολογικά χαρακτηριστικά της νοητής Καινής Ιερουσαλήμ που αναλύεται στην Αποκάλυψη. Έτσι έχω γράψει ένα κείμενο με 20 σημεία που στοιχειοθετούν την θέση μου. Η απόσταση του Έβερεστ είναι ένα σημείο από τα 20. Για να τα ελέγξει αυτά δεν χρειάζεται ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, χρειάζεται όμως κάποιος να έχει βασικές γνώσεις θετικών επιστημών και βέβαια γνώσεις πιθανοτήτων και στατιστικής. Οι λεξάριθμο όπως προείπα είναι ένα εργαλείο που απλά σημαίνει την λύση ενός αινίγματος, δεν είναι η λύση αυτή καθ' αυτήν. Η λύση είναι στην φύση.
Ο άναξ, ού το μαντείόν εστι το εν Δελφοίς, ούτε λέγει ούτε κρύπτει αλλά σημαίνει.
Αν εσύ είσαι της άποψης "πίστευε και μη ερεύνα", το δέχομαι, αλλά αυτή η άποψη ΔΕΝ αποτελεί ιστορικό τεκμήριο.
Είναι άλλο πράγμα να απορρίπτεις μία πρόταση διότι έχει στοιχεία ότι συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που κάποιος πρεσβεύει και άλλο να απορρίπτεις μία αρχαία πηγή χωρίς να έχεις κάποιο στοιχείο για να την αντικαταστήσεις. Έτσι εγώ παρέθεσα μία πηγή που λέει ότι καταγόταν από τον Λευί. Εσύ φέρε αρχαία πηγή που να λέει ότι δεν είναι έτσι και ότι κατάγεται από τον Συμεών. Μπορείς φυσικά να διατηρείς τις επιφυλάξεις για την αλήθεια κάποιας πρότασης. Άλλο όμως είναι αυτό.
Οι Εβραίοι, για να στο πω λαϊκά, χέστηκαν για την άποψή σου (και του χριστιανισμού την άποψη γενικότερα). Πότε θα καταλάβεις (καταλάβετε), πως οι Εβραίοι έχουν την δική τους θρησκεία και πως γι' αυτούς ο Χριστός ΔΕΝ ΗΤΑΝ υιός Θεού και πως καμία αλήθεια δεν αποκαλύφθηκε από τον Θεό τους; Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Να τα πεις αυτά στους Χριστιανούς Εβραίους που όλο και πληθαίνουν.
Συμφωνούμε! Συνεπώς, όταν ένα επιχείρημα δεν μπορεί να ελεγχθεί επιστημονικά ως προς την αξιοπιστία του, αυτό δεν σημαίνει πως είναι έγκυρο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους λεξάριθμους που τους χρησιμοποιείς ως επιχειρήματα. Επιστημονικά οι λεξάριθμοι έχουν την ίδια αξία με τις προβλέψεις της αστρολογίας. Συγγνώμη για την απαξίωση, αλλά δεν είναι δική μου άποψη αυτή. Είναι της επιστήμης.

Αυτό που ανέφερα είναι ότι η επιστημονικότατα οποιασδήποτε προσέγγισης εξαρτάται από τι θεωρούμε ως επιστήμη. Είναι τα μαθηματικά; Είναι η φυσική; Είναι η ιστορία; Υπάρχουν μαθηματικές αποδείξεις για ιστορικές αλήθειες; Συνήθως όχι. Αν λοιπόν ένα επιχείρημα δεν μπορεί να ελεγχθεί επιστημονικά ως προς την αξιοπιστία του με βάση μία επιστήμη δεν σημαίνει ότι δεν είναι έγκυρο. Μπορεί να αποδειχθεί με άλλη επιστήμη. Ένα επιχείρημα δεν είναι έγκυρο όταν με μία ή περισσότερες επιστήμες μπορεί να αποδείξεις ότι το επιχείρημα είναι λανθασμένο. Αν δεν μπορείς με καμία επιστήμη να αποδείξεις ότι ένα επιχείρημα είναι σωστό ή και λάθος τότε απλώς έχεις ένα επιχείρημα που υπάρχει αλλά δεν μπορεί να ελεγχθεί. Είναι είτε λάθος είτε σωστό αλλά δεν μπορούμε προς το παρόν να στοιχειοθετήσουμε πιο από τα δύο συμβαίνει. Άλλο λοιπόν κάτι που είναι κατά γενική ομολογία σωστό, άλλο κάτι που κατά γενική ομολογία είναι λάθος , και άλλο κάτι που μπορεί να είναι λάθος ή σωστό. Η αστρολογία όπως έχω προείπει δεν έχει σχέση με αυτά που μελετάμε. Όσες φορές και να το επαναλαμβάνεις το επιχείρημα αυτό δεν το κάνει πιο έγκυρο. Η αστρολογία είναι μία αυθαίρετη αποτύπωση ανθρώπινων ιδιοτήτων ή συμπεριφορών σε αστρονομικές ευθυγραμμίσεις. Ο λεξάριθμος δεν έχει κάτι το υποκειμενικό. Έτσι από αυτήν την άποψη έχει την ίδια θέση με την αστρονομία και όχι την αστρολογία. Είναι κάτι το επιστημονικό. Αυτό που μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι την συσχέτιση ή την ερμηνεία του. Εκεί όμως μπαίνουν οι παράμετροι της πιθανότητας και την ωφελιμότητας. Αν μία ή περισσότερες συνδυαστικά λεξαριθμητικές σχέσεις έχουν μικρή πιθανότητα να εμφανιστούν τυχαία και ταυτοχρόνως οδηγούν σε επιστημονικά εξαγόμενα που μπορούν να μετρηθούν και να αποδειχθούν, τότε έχουν κάποια αξία εκ' των πραγμάτων διότι περιέχουν πληροφορία. Η νοημοσύνη σχετίζεται με την πληροφορία και την κωδικοποίηση της. Αν ο λεξάριθμος λοιπόν σε έχει εφαρμογές τότε είναι έγκυρος.
Αυτή σου η "αδιαφορία", θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Κάποιος στην αρχαιότητα λοιπόν, καθώς ήταν μέγας μύστης γνώριζε πως με τον Ιησού επέρχεται ο θάνατος επειδή είναι ερπετοειδής θεός και ήθελε να αφήσει κωδικοποιημένο λεξαριθμητικά μήνυμα για τις μελλοντικές γενεές πως: ΙΗΣΟΥΣ = ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΘΕΟΙ = ΕΠΗΛΘΕΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ = 888 Και έτσι η Α έννοια κωδικοποιήθηκε με αριθμητική αξία Β και το ότι οι Γ ή Δ λέξεις έχουν και αυτές την αξία Β, μου είναι αδιάφορο...
Με τους λεθαρίθμους έχεις δημιουργήσει μία υπόθεση. Μια υπόθεση που εν την γένεση της είναι λάθος διότι μπλέκεις τον ονομαστική -όνομα ανθρώπου με τον πληθυντικό (θεοί). Η υπόθεση αυτή λοιπόν δεν έχει αξία. Όσο για το επήλθεν ο θάνατος. Για να σωθεί ο άνθρωπος, έπρεπε ο Θεός, ο Ιησούς να ενσαρκωθεί, και φυσικά ως άνθρωπος να πεθάνει. Μόνο αφού πεθάνει μπορεί να αναστηθεί. Και ο αριθμός 888 γεωδαιτικά παραπέμπει έτσι κι αλλιώς σε τάφο, οπότε αντί να κάνεις μία τρύπα στο νερό στην ουσία ενίσχυσες την συλλογιστική μου. Επαναλαμβάνω, βρες εσύ τους λεξαρίθμους που σου ταιριάζουν αλλά απέδειξε και ότι οδηγούν σε κάτι. Ανακάλυψε κάτι χρήσιμο με αυτές και μετά τα ξαναλέμε.
Τι γράφει; Γράφει πως ήταν ένα κέντρο ελληνο-ρωμαϊκής κουλτούρας. Γράφει ότι την κατοικούσαν Έλληνες την καταγωγή; ΟΧΙ! Αν και δεν είναι ακριβώς γνωστή η φυλετική σύνθεση του πληθυσμού, αναφέρει ότι την κατοικούσαν άνθρωποι που μιλούσαν Σημιτικά. Και, δεν έχουμε κανένα ιστορικό στοιχείο για την εγκατάσταση Ελλήνων το γένος στην περιοχή. Αντιθέτως γνωρίζουμε αρκετά για τον εξελληνισμό των Εβραίων και άλλων πληθυσμών σημιτικής καταγωγής και την συνήθειά τους να υιοθετούν Ελληνικά ονόματα. Μείνε λοιπόν στην Ιστορία και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις δική σου για να ταιριάζει με τις πεποιθήσεις σου.
Τι πάει να πει φυλετική σύνθεση; Η σύγχρονη επιστήμη της γενετικής έχει αποδείξει ότι οι Εβραίοι και οι Έλληνες γενετικά είναι συγγενής. Πως γίνεται να αποδειχθεί το αντίθετο; Επαναλαμβάνω, Σημίτες φυλετικά μπορεί να είναι μόνο όσοι άνδρες έχουν απλοομάδα J1. Αυτοί είναι μόνο το 20% περίπου των σύγχρονων Εβραίων και το 3% των σύγχρονων Ελλήνων. Ποιοι κάναν των Εξελληνισμό, εξωγήινοι ή κανένας κορονοιός;
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Δημοσιεύσεις: 2510
Εγγραφή: 07 Απρ 2018, 15:06
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 11 Οκτ 2020, 23:40

Εντάξει ρε συ Σπύρο...
Έχεις τις πεποιθήσεις συ και καλά κάνεις. Εγώ δεν τις ασπάζομαι.
Ο χρόνος θα δείξει.
:)

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2496
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Νέα Ιερουσαλήμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 14 Οκτ 2020, 17:25

Αποκάλυψη Ιωάννη 21.17
καὶ ἐμέτρησεν τὸ τεῖχος αὐτῆς ἑκατὸν τεσσεράκοντα τεσσάρων πηχῶν, μέτρον ἀνθρώπου, ὅ ἐστιν ἀγγέλου.

Το μέγεθος της νοητής Καινής Ιερουσαλήμ ορίζει απόσταση και συνεπώς τοποθεσία γήινης Καινής Ιερουσαλήμ. Το τείχος της νοητής Καινής Ιερουσαλήμ ορίζει ύψος και συνεπώς το υψόμετρο της γήινης Καινής Ιερουσαλήμ από την επιφάνεια της θαλάσσης.

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών