Βομβαρδισμός Βελιγραδίου - Επιθέσεις 9/11 - 3ος ΠΠ;

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 2685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Βομβαρδισμός Βελιγραδίου - Επιθέσεις 9/11 - 3ος ΠΠ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 12 Σεπ 2021, 19:03

Σχετικά με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, τα στοιχεία για τους εκτελεστές, μέλη της Αλ Κάιντα είναι γνωστά. Δεν θα αναφερθώ λοιπόν σε αυτά. Όπως έγραψαν και άλλοι φορουμίτες οι τρομοκρατικές αυτές ενέργειες έλαβαν χώρα σε εποχή που επικρατούσε έντονος αντιαμερικανισμός λόγω κυρίως των Βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στην Σερβία το 1999 αλλά και σε λιγότερο βαθμό σε επεμβάσεις όπως αυτή του πολέμου του Κόλπου 1991 κλπ.

Το θέμα με το 9/11 είναι ότι υπάρχουν στοιχεία κωδικοποιημένα στις πυραμίδες της Αιγύπτου που δεν μπορούν νομίζω εύκολα να εξηγηθούν.

Όπως έχω γράψει παλαιότερα

1) Η απόσταση ανάμεσα στο κτίριο Εμπάιερ Στέιτ και το κτίριο Κράισλερ(ύψος οροφής: 282 μ) στην Νέα Υόρκη είναι ίση με την απόσταση από την κορυφή της πυραμίδος του Χέοπος έως την κορυφή της πυραμίδος του Μυκερίνου στην Γκίζα της Αιγύπτου.

Θα πει κανείς, αυτό δεν είναι περίεργο. Πολλές φορές αρχιτέκτονες θέλουνε να κλέψουν την δόξα ή την "αύρα" από κάποιο μεγάλο δημιούργημα αντιγράφοντάς το με κάποιο τρόπο.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Έχουμε μία άλλη περίπτωση:

2) Η απόσταση ανάμεσα στο κτίριο Εμπάιερ Στέιτ και το Βόρειο πύργο του επλήγη στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορείου του Μανχάταν είναι ίση με την απόσταση από την πυραμίδα του Χέοπα έως την ημιτελή πυραμίδα του Μπάκα στο Zawyet El Aryan της Αιγύπτου. Πως γίνεται να έχουμε ευθυγράμμιση με μια πυραμίδα που έμεινε στην μέση ή που φαίνεται σαν να ξεθεμελειώθηκε, με ένα κτίριο που κατέρρευσε, και μάλιστα με κτίριο που δεν περιμέναμε να πέσει με βάση τις αρχιτεκτονικά/μηχανικά στοιχεία κατασκευής του;

απόσταση κτιρίου Εμπάιρ Στέιτ(ύψος οροφής 381 μ) - Βόρειος πύργος Διδύμων(ύψος οροφής 417 μ) = 4.654 μ

απόσταση πυραμίδας Χέοπος - πυραμίδος Μπάκα = 4.642 μ

3) Στο βιβλίο μου στα Αγγλικά "Amphion's Secret" δείχνω πως οι πυραμίδες της Γκίζα έχουν σχεδιαστεί με βάση βουνά της Ελλάδος. Έτσι για να αλλάξεις από την οριζόντια κλίμα των πυραμίδων στην οριζόντια κλίμακα των Ελληνικών βουνών αρκεί να πολλαπλασιάσεις με τον αριθμό της Ελλάδος που είναι το 71.

Είναι λοιπόν περίεργο που αυτή η αλλαγή κλίμακας φαίνεται να εμφανίζεται στα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 με την μορφή της απόστασης από την Νέα Υόρκη έως την Ουάσινγκτον. Συγκεκριμένα:

απόσταση Βόρειου πύργου Διδύμων - Πενταγώνου Ουάσιγκτον = 331.192 μ

331.192 μ / 71 = 4.665 μ

Έχουμε λοιπόν περίπου την απόσταση του κτιρίου Εμπάιρ Στέιτ από τον Βόρειο πύργος των Διδύμων, ή την απόσταση της πυραμίδας του Χέοπος από την πυραμίδα του Μπάκα.

Αυτά που αναφέρω μέχρι εδώ δεν είναι καινούργια. Εχθές όμως έριξα μία ματιά σε ένα άλλο σενάριο.

Στην πρώτη έκδοση του βιβλίου μου στα Αγγλικά με τίτλο "The Giza Mountains of Sinai" έδειξα ότι όχι μόνο τα βουνά της Ελλάδος σχετίζονται με τις πυραμίδες της Γκίζα αλλά και τα βουνά της χερσονήσου του Σινά στην Αίγυπτο. Έτσι τούτη τη φορά για να αλλάξεις από την οριζόντια κλίμα των πυραμίδων στην οριζόντια κλίμακα των βουνών του Σινά όπου ανέβηκε ο Μωυσής αρκεί να πολλαπλασιάσεις με τον ιερό αριθμό των Εβραίων το 22.

Ερχόμαστε λοιπόν εδώ και πολλαπλασιάζουμε την απόσταση Νέα Υόρκη - Ουάσιγκτον με τον αριθμό των Εβραίων 22. Ο Χριστιανισμός έχει προέλθει από την θρησκεία των Εβραίων. Παρατηρούμε λοιπόν ότι:

απόσταση Πύργου Αβάλα Βελιγραδίου(ύψος κεραίας 205 μ) - Κτιρίου Εμπάιρ Στέιτ = 7.287.237 μ

Διαιρώντας λοιπόν πρώτα με Ελλάδα και μετά με ΙΔΗ έχουμε:

y = 7.287.237 μ / 71 / 22 = (απόσταση Βόρειου πύργου Διδύμων Νέας Υόρκης - Πενταγώνου Ουάσιγκτον) /71 = 4.665 μ

Έχουμε λοιπόν απόλυτη ταύτιση.

Τα στοιχεία όμως αυτά σχετίζονται με γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί. Τι θα συνέβενε αν είχαμε συσχέτιση με πόλη ή κτίριο πόλης που δεν φαίνεται να έχει εμπλακεί ακόμα σε πολεμική ή τρομοκρατική ενέργεια; Είναι κάτι γραφτό ή «χαρακτό» να συμβεί στο μέλλον;

Στην δεύτερη έκδοση του βιβλίου μου στα Αγγλικά με τίτλο "The Giza Mountains of Sinai" έδειξα ότι όχι μόνο τα βουνά της Ελλάδος και του Σινά σχετίζονται με τις πυραμίδες της Γκίζα αλλά και βουνά της Αφρικανικής Αιγύπτου έχουν μία γεωγραφική συσχέτιση. Σε αυτήν υπάρχει αν είδος χαρτογραφικής αντιστροφής. Εκεί λοιπόν έχουμε ένα διαφορετικό παράγοντα, έναν ακέραιο αριθμό και σε αυτήν την περίπτωση. Ο αριθμός αυτός ήταν σημαντικός για τους αρχαίους Αιγυπτίους διότι με αυτόν όριζαν τον αστρονομικό σύστημα των δεκανών. Ο αριθμός 36 αν πολλαπλασιαστεί με το 10 μας δίδει τις 360 μοίρες του κύκλου.

Με αυτά και αυτά αποφάσισα να αντικαταστήσω τον αριθμό 22 με τον αριθμό 36 στην παραπάνω ανάλυση. Έτσι την σταθερά απόσταση των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης την πολλαπλασιάζω και με τον αριθμό 71 της Ελλάδος και με τον αριθμό 36 της Αιγύπτου. Προσέχουμε λοιπόν το εξής:

Απόσταση Πύργου της Σαγκάης(ύψος 632 μ) - Βόρειου Πύργου Διδύμων Νέας Υόρκης = 11.880.591 μ

t = 11.880.591 μ

t / 71 / 36 = 11.880.591 μ / 2.556 = 4.648 μέτρα

Να σημειώσω ότι αν από την κορυφή του Κτιρίου Εμπάιρ Στέιτ στοχέψουμε την Βόρεια και Νότια πλευρά του κατεστραμμένου Βόρειου Πύργου των Διδύμων θα δούμε ότι το φάσμα αποστάσεων κυμαίνεται ανάμεσα στα(απ' ότι μπορώ να εξάγω από το Google Earth):

a = 4.628 μ – 4.678 μ

Τι να σημαίνει αυτό την στιγμή που έχουμε το θέμα κόβιντ με ένα ιό που φαίνεται να σχεδιάστηκε στην Κίνα; Το Ουχάν δεν ταιριάζει στην παραπάνω ανάλυση αλλά η Σαγκάη ως η πιο πολυπληθής πόλη της Κίνας δεν νομίζετε ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου θα είναι ένας από τους βασικούς στόχους των πυραυλικών επιθέσεων των αντιπάλων της. Μήπως το τέλος του κόσμου είναι κωδικοποιημένο;
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών