Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Σεπ 2024, 23:16

Λοξίας έγραψε:
26 Σεπ 2024, 21:12
Isildur έγραψε:
26 Σεπ 2024, 20:06
Λοξίας έγραψε:
26 Σεπ 2024, 20:01

Τς τς τς...ασχετοσύνη! Ξέχασες τον ιό ILOVEYOU...
Πρώτα τους ρίχνεις τον ιό και μετά μπουκάρουν οι προεδράρες με F-35 Stealth II και τα μικρά πράσινα μπαρμπαδάκια paint it black...
:P
Η αλήθεια είναι ότι το είδα ΜΙΑ μόνο φορά, τότε που βγήκε, και το διέγραψα απ' το μυαλό μου σχεδόν αυτόματα. Το μόνο που μού είχε μείνει ήταν η φάση με τον πρόεδρο... :lol:
Και εγώ μια φορά την είδα και ξέρασα.
Αλλά ό,τι και να λέμε εμείς, η πλειοψηφία την έχει ανεβάσει σε βαθμολογία 7.0/10 στο IMDΒ, ενώ ήταν μία από τις πιο προσοδοφόρες ταινίες.
Και μάλιστα πήρε συγχαρητήρια για τα ειδικά εφέ (αυτό πάει στα κομάτια) και το ...πατριωτικό θέμα!
Πατριωτικό θέμα = άλλη μια ταινία, όπου οι αμερικάνοι σώζουν τον πλανήτη.

Για την σεναριακή μαλακία να χακάρουν υπολογιστές ασύλληπτης εξωγήινης τεχνολογίας με τα δικά μας τα κονσερβοκούτια, δεν βρέθηκε κανείς να τους ρίξει μια μούτζα...
Ενμοώ από τους "επίσημους" κριτικούς.
Τέσπα, η πρώτη αμερικάνικη χοντροπατάτα είναι;
Ταινία ποπκόρν είναι που δεν παίρνει τον εαυτό της σοβαρά. Μια χαρά ήταν γι' αυτό που ήταν. Δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι είναι κάτι παραπάνω, όπως π.χ. οι παπαριές του Νόλαν τύπου Ιντερστέλαρ και του Κιούμπρικ τύπου 2001, που είναι από τις μεγαλύτερες φόλες που έχω δει στην ζωή μου.

Έκανε τρομερή επιτυχία, δικαίως, γιατί είχε πρωτοποριακά εφέ, καλό καστ και εξαιρετικό pacing, σε αντίθεση με την πλειονότητα των σύγχρονων ταινιών. Έβγαλε περισσότερα λεφτά από οποιαδήποτε ταινία της Μάρβελ εκτός από το Endgame, χωρίς το τρομερό μπουστ της κινεζικής αγοράς (το Endgame έκανε πάνω από 600 εκ. δολάρια στην Κίνα).

Η σεναριακή μαλακία που λες δεν ήταν στο όριτζιναλ σκριπτ. Η αρχική ιδέα ήταν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία του εξωγήινου σκάφους που είχαν στην διάθεσή τους για να χακάρουν το μητρικό διαστημόπλοιο. Έχει τα προβλήματά της αυτή η ιδέα αλλά βγάζει τουλάχιστον κάποιο νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 27 Σεπ 2024, 11:31

hellegennes έγραψε:
26 Σεπ 2024, 23:16
Λοξίας έγραψε:
Isildur έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι το είδα ΜΙΑ μόνο φορά, τότε που βγήκε, και το διέγραψα απ' το μυαλό μου σχεδόν αυτόματα. Το μόνο που μού είχε μείνει ήταν η φάση με τον πρόεδρο... :lol:
Αλλά ό,τι και να λέμε εμείς, η πλειοψηφία την έχει ανεβάσει σε βαθμολογία 7.0/10 στο IMDΒ, ενώ ήταν μία από τις πιο προσοδοφόρες ταινίες.
Και μάλιστα πήρε συγχαρητήρια για τα ειδικά εφέ (αυτό πάει στα κομάτια) και το ...πατριωτικό θέμα!

Για την σεναριακή μαλακία να χακάρουν υπολογιστές ασύλληπτης εξωγήινης τεχνολογίας με τα δικά μας τα κονσερβοκούτια, δεν βρέθηκε κανείς να τους ρίξει μια μούτζα...
Ταινία ποπκόρν είναι που δεν παίρνει τον εαυτό της σοβαρά. Μια χαρά ήταν γι' αυτό που ήταν. Δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι είναι κάτι παραπάνω, όπως π.χ. οι παπαριές του Νόλαν τύπου Ιντερστέλαρ και του Κιούμπρικ τύπου 2001, που είναι από τις μεγαλύτερες φόλες που έχω δει στην ζωή μου.
Εμμονή σού έχει γίνει, δεν μπορείς αν δεν πετάξεις ατάκα για το 2001 όποτε σού δοθεί ευκαιρία (καμμιά φορά, και χωρίς αυτήν). Μού θυμίζεις το κλασικό με τον θρύλο και τον Πειραιά που συνουσιάζονται και κολλάει παντού. :003:
hellegennes έγραψε:
Έκανε τρομερή επιτυχία, δικαίως, γιατί είχε πρωτοποριακά εφέ, καλό καστ και εξαιρετικό pacing, σε αντίθεση με την πλειονότητα των σύγχρονων ταινιών. Έβγαλε περισσότερα λεφτά από οποιαδήποτε ταινία της Μάρβελ εκτός από το Endgame, χωρίς το τρομερό μπουστ της κινεζικής αγοράς (το Endgame έκανε πάνω από 600 εκ. δολάρια στην Κίνα).
Αυτό είναι κάτι σαν το "η Ρωσία χωρίς την Σιβηρία" κι έτσι; :smt047
hellegennes έγραψε:
Η σεναριακή μαλακία που λες δεν ήταν στο όριτζιναλ σκριπτ. Η αρχική ιδέα ήταν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία του εξωγήινου σκάφους που είχαν στην διάθεσή τους για να χακάρουν το μητρικό διαστημόπλοιο. Έχει τα προβλήματά της αυτή η ιδέα αλλά βγάζει τουλάχιστον κάποιο νόημα.
Όπως και να 'χει βέβαια, αυτήν κρατήσανε, η ορίτζιναλ ιδέα δεν μας πολυ-ενδιαφέρει φαντάζομαι παρά μόνο για ιστορικούς λόγους. Ίσα-ίσα δηλαδή, που αν είχαν μια έστω ελάχιστα καλύτερη ιδέα και την αλλάξαν γι' αυτό που τελικά βάλανε, αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο.

Τώρα μού θύμισες λίγο και εκείνες τις παπαριές τού SG, με τον Καναδό υπερ-επιστήμονα που καθόταν μπροστά σ' έναν πανάρχαιο κομπιούτερ μιας άγνωστης, χαμένης από χρόνια φυλής από έναν άλλον γαλαξία και σε μερικές ώρες μέσα (μέρες, το πολύ) είχε μάθει πώς να χακάρει, πώς να φτιάχνει δικά του κομμάτια κώδικα, πώς να τρέχει διάφορα διαγνωστικά (αυτό το τελευταίο μάλιστα πρέπει να τους άρεσε πολύ σαν όρος, το κάνανε συνέχεια). Διάνοιες αυτοί οι Βορειοαμερικάνοι ρε παιδάκι μου...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Σεπ 2024, 12:09

Isildur έγραψε:
27 Σεπ 2024, 11:31
Εμμονή σού έχει γίνει, δεν μπορείς αν δεν πετάξεις ατάκα για το 2001 όποτε σού δοθεί ευκαιρία (καμμιά φορά, και χωρίς αυτήν). Μού θυμίζεις το κλασικό με τον θρύλο και τον Πειραιά που συνουσιάζονται και κολλάει παντού. :003:
Καρφί είναι. Όταν κάποιος λέει κακή μια ταινία που έχει φτιαχτεί για διασκέδαση και δεν παίρνει σοβαρά τον εαυτό της, δεν μπορώ να μην σχολιάσω το αντίπαλο πομπώδες, δήθεν, ψευτοφιλοσοφημένο δέος, που νομίζει πως είναι αριστούργημα και παίρνει τον εαυτό του υπερβολικά σοβαρά ενώ είναι μια γελοιότητα χωρίς πλοκή, χωρίς ουσία και χωρίς αντικείμενο.
Isildur έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Καθόλου. Όταν συγκρίνεις την εμπορικότητα ταινιών, οφείλεις να λαμβάνεις υπόψη κάποια πράγματα, όπως πόσο ξόδεψε σε μάρκετινγκ, τον αριθμό των εισιτηρίων και όχι την αξία τους (που στο περίπου βρίσκεις αποπληθωρίζοντας τα ποσά), καθώς και το πού κυκλοφόρησε. Προφανώς σε πιο σύγχρονες ταινίες παίζει τρομερό ρόλο για το μέγεθος της επιτυχίας τους αν προβλήθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη. Το Endgame έκανε πάνω από το 20% του τζίρου από την Κίνα. Αυτή η αγορά ΔΕΝ υπήρχε όταν προβλήθηκε η Ημέρα Ανεξαρτησίας.
Isildur έγραψε:
Όπως και να 'χει βέβαια, αυτήν κρατήσανε, η ορίτζιναλ ιδέα δεν μας πολυ-ενδιαφέρει φαντάζομαι παρά μόνο για ιστορικούς λόγους. Ίσα-ίσα δηλαδή, που αν είχαν μια έστω ελάχιστα καλύτερη ιδέα και την αλλάξαν γι' αυτό που τελικά βάλανε, αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο.
Ο λόγος που το άλλαξαν ήταν γιατί χαλούσε το pacing. Η σκηνή υπάρχει, την γύρισαν, απλά την έκοψαν από την ταινία. Θεώρησαν -και σωστά κατά την γνώμη μου- ότι είναι μια ταινία φαντασίας και είναι καλύτερο να έχει σωστό ρυθμό από το να προσπαθήσουν να εξηγήσουν κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς απίθανο. Μερικές φορές, όταν φτιάχνεις κάτι για διασκέδαση, δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα σοβαρά. Δηλαδή είναι πιο πιστευτό ότι ένας άνθρωπος ρίχνει ιστούς αράχνης από το χέρι του;

Υπόψη ότι ο λόγος που ήθελαν αυτόν τον τρόπο νίκης ήταν για να αποτίσουν φόρο τιμής σε ένα κλασικό διήγημα ΕΦ. Νομίζω είναι φανερό σε τι αναφέρομαι. Από άποψη ρεαλισμού, το ίδιο βλακώδες είναι το τέλος του εν λόγω διηγήματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 27 Σεπ 2024, 12:33

hellegennes έγραψε:
27 Σεπ 2024, 12:09
Isildur έγραψε:
Καρφί είναι. Όταν κάποιος λέει κακή μια ταινία που έχει φτιαχτεί για διασκέδαση και δεν παίρνει σοβαρά τον εαυτό της, δεν μπορώ να μην σχολιάσω το αντίπαλο πομπώδες, δήθεν, ψευτοφιλοσοφημένο δέος, που νομίζει πως είναι αριστούργημα και παίρνει τον εαυτό του υπερβολικά σοβαρά ενώ είναι μια γελοιότητα χωρίς πλοκή, χωρίς ουσία και χωρίς αντικείμενο.
Ότι μπορείς να μην σχολιάσεις, μπορείς. Αλλιώς, θα το έκανες παντού και για διάφορα θέματα στα οποία δεν βλέπω να δείχνεις τέτοια δείγματα γουατεμπαουτισμού. Άλλωστε, ο Λοξίας δεν έκανε σύγκριση με το 2001 απ' όσο είδα, εσύ το ανέφερες. Έτσι κι αλλιώς βέβαια δεν με καίει κιόλας γιατί αντιδράς έτσι, ούτε είναι κάτι που μ' ενοχλεί. Καζούρα σού έκανα, επειδή ξέρω πώς σε τριγκάρουν κάποια θέματα όπως αυτό...

Για το "διασκεδαστικό" και ουχί "πατριωτικό" της ταινίας και το πώς το είδαν οι Αμερικάνοι όμως, δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Ξες ποιους λέω, αυτούς που ξεροχύνουν και χειροκροτάνε μέσα στις αίθουσες όταν ακόμα και σε Μαρβελιές σκάει μύτη ο κλόουν με τα πατριωτικά χρώματα στο σπάντεξ, το αστέρι στην ασπίδα και το γελοίο όνομα. Αφού ξες πως ό,τι τους κάνει κλικ στην καρδιά, όπως πχ ακόμα κι αυτή η γελοιότητα του να σώζει τον πλανήτη ο πρόεδρος κάνοντας πίου-πίου τους κακούς εξωγήινους, τους εξιτάρει το πατριωτικό αίσθημα. Πώς να μην πάει καλά η ταινία τότε ή να μην έχει υψηλή βαθμολογία στο IMDB;
hellegennes έγραψε:
Isildur έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Καθόλου. Όταν συγκρίνεις την εμπορικότητα ταινιών, οφείλεις να λαμβάνεις υπόψη κάποια πράγματα, όπως πόσο ξόδεψε σε μάρκετινγκ, τον αριθμό των εισιτηρίων και όχι την αξία τους (που στο περίπου βρίσκεις αποπληθωρίζοντας τα ποσά), καθώς και το πού κυκλοφόρησε. Προφανώς σε πιο σύγχρονες ταινίες παίζει τρομερό ρόλο για το μέγεθος της επιτυχίας τους αν προβλήθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη. Το Endgame έκανε πάνω από το 20% του τζίρου από την Κίνα. Αυτή η αγορά ΔΕΝ υπήρχε όταν προβλήθηκε η Ημέρα Ανεξαρτησίας.
Ναι, για το θέμα της διαφοράς στην αγορά έχεις δίκιο, άλλο το target group τότε κι άλλο τώρα που άνοιξε εντελώς το κινέζικο, οπότε άλλα και τα πιθανά έσοδα. Από την άλλη βέβαια, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ένα τόσο αμερικανοκεντρικό σενάριο θα είχε επιτυχία στην Κίνα σήμερα. Δεν ξέρω, αναρωτιέμαι απλά...
hellegennes έγραψε:
Isildur έγραψε:
Ο λόγος που το άλλαξαν ήταν γιατί χαλούσε το pacing. Η σκηνή υπάρχει, την γύρισαν, απλά την έκοψαν από την ταινία. Θεώρησαν -και σωστά κατά την γνώμη μου- ότι είναι μια ταινία φαντασίας και είναι καλύτερο να έχει σωστό ρυθμό από το να προσπαθήσουν να εξηγήσουν κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς απίθανο. Μερικές φορές, όταν φτιάχνεις κάτι για διασκέδαση, δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα σοβαρά. Δηλαδή είναι πιο πιστευτό ότι ένας άνθρωπος ρίχνει ιστούς αράχνης από το χέρι του;

Υπόψη ότι ο λόγος που ήθελαν αυτόν τον τρόπο νίκης ήταν για να αποτίσουν φόρο τιμής σε ένα κλασικό διήγημα ΕΦ. Νομίζω είναι φανερό σε τι αναφέρομαι. Από άποψη ρεαλισμού, το ίδιο βλακώδες είναι το τέλος του εν λόγω διηγήματος.
Α, αυτό δεν το ήξερα. Όπως είπα βέβαια, δεν με πολυ-απασχόλησε κιόλας η ταινία, την διέγραψα με το καλημέρα. Σε ποιο έργο αναφέρεσαι, στο War of the Worlds (δεν μου 'ρχεται άλλο τώρα, σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με τους ιούς που κόλλησαν τα τρίποδα και δεν είχαν ανοσία κλπ);

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Σεπ 2024, 13:25

Isildur έγραψε:
27 Σεπ 2024, 12:33
Για το "διασκεδαστικό" και ουχί "πατριωτικό" της ταινίας και το πώς το είδαν οι Αμερικάνοι όμως, δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Ξες ποιους λέω, αυτούς που ξεροχύνουν και χειροκροτάνε μέσα στις αίθουσες όταν ακόμα και σε Μαρβελιές σκάει μύτη ο κλόουν με τα πατριωτικά χρώματα στο σπάντεξ, το αστέρι στην ασπίδα και το γελοίο όνομα. Αφού ξες πως ό,τι τους κάνει κλικ στην καρδιά, όπως πχ ακόμα κι αυτή η γελοιότητα του να σώζει τον πλανήτη ο πρόεδρος κάνοντας πίου-πίου τους κακούς εξωγήινους, τους εξιτάρει το πατριωτικό αίσθημα. Πώς να μην πάει καλά η ταινία τότε ή να μην έχει υψηλή βαθμολογία στο IMDB;
Ναι, αλλά τα 5/8 του τζίρου τα έκανε διεθνώς, όχι στο Αμέρικα.
Isildur έγραψε:
27 Σεπ 2024, 12:33
Ναι, για το θέμα της διαφοράς στην αγορά έχεις δίκιο, άλλο το target group τότε κι άλλο τώρα που άνοιξε εντελώς το κινέζικο, οπότε άλλα και τα πιθανά έσοδα. Από την άλλη βέβαια, δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ένα τόσο αμερικανοκεντρικό σενάριο θα είχε επιτυχία στην Κίνα σήμερα. Δεν ξέρω, αναρωτιέμαι απλά...
Α, δεν έχουν τέτοια θέματα ούτε τις "ευαισθησίες" των Αμερικάνων. Τους αρέσει ο κινηματογράφος ποπκόρν κι ας έχει ό,τι θέμα να 'ναι. Μπορώ να σου δώσω κραυγαλέα παραδείγματα.
Isildur έγραψε:
Α, αυτό δεν το ήξερα. Όπως είπα βέβαια, δεν με πολυ-απασχόλησε κιόλας η ταινία, την διέγραψα με το καλημέρα. Σε ποιο έργο αναφέρεσαι, στο War of the Worlds (δεν μου 'ρχεται άλλο τώρα, σκέφτηκα μήπως έχει να κάνει με τους ιούς που κόλλησαν τα τρίποδα και δεν είχαν ανοσία κλπ);
Ε, σε ποιο άλλο; Όσο νόημα είχε το τέλος του ενός, άλλο τόσο είχε και του άλλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 27 Σεπ 2024, 13:46

Δεν κατάλαβα...
Δηλαδή το Ημέρα Ανεξαρτησίας ήταν μια ταινία της πλάκας; Μια χαζοταινία;
Ο σκηνοθέτης σχεδίασε μία ανάλαφρη ταινία του στυλ "Πάμε να δούμε κάνα δυο μπουνίδια και μερικούς σκοτωμούς";

Δεν νομίζω...
Διότι η ταινία και το σενάριο, "ζέχνουν" από χιλιόμετρα κλασική αμερικανίλα.
Πατριωτισμός με το χέρι στην καρδιά και διάσωση του πλανήτη.
Σαν να βλέπεις Τζων Γουέην να τιμωρεί τους κακούς ινδιάνους...όχι πάνω σε άλογο αλλά σε F-16.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 27 Σεπ 2024, 15:11

Λοξίας έγραψε:
27 Σεπ 2024, 13:46
Δεν κατάλαβα...
Ο σκηνοθέτης σχεδίασε μία ανάλαφρη ταινία του στυλ "Πάμε να δούμε κάνα δυο μπουνίδια και μερικούς σκοτωμούς";

Δεν νομίζω...
Σαν να βλέπεις Τζων Γουέην να τιμωρεί τους κακούς ινδιάνους...όχι πάνω σε άλογο αλλά σε F-16.
Μην τρελαίνεσαι, έτσι είναι ο Χέλης και έτσι λειτουργεί γενικά σε τέτοια θέματα. Ό,τι έτυχε να δει μικρός και άβγαλτος και τού προκάλεσε μεγάλο θαυμασμό, έχει χαρακτεί στη μνήμη του ως αριστούργημα (άλλοτε σε συγκεκριμένο πεδίο/θέμα, άλλοτε συνολικά) και δεν το ξαναεξετάζει, απλά έχει κλειδώσει άποψη και λειτουργεί με το θυμικό. Ό,τι είδε λίγο μεγαλύτερος που είχε αποκτήσει πιο κριτικό μάτι, είναι από μέτριο έως απαράδεκτο. Τέτοιος είναι ο τζουτζούκος και γι' αυτό τον αγαπάμε. :romance-hearteyes:

Προφανώς τού θίξαμε κάποιο από τα τοτέμ του με την κουβέντα. Πάλι καλά να λες δηλαδή, που δεν αναφέραμε έστω και κατά λάθος τις λέξεις παρκ και τζουράσικ, με οποιαδήποτε σειρά. Ακόμα θα έγραφε κατεβατά... :lol:

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 27 Σεπ 2024, 15:32

Isildur έγραψε:
27 Σεπ 2024, 15:11
Λοξίας έγραψε:
Δεν κατάλαβα...

Δεν νομίζω...
Μην τρελαίνεσαι, έτσι είναι ο Χέλης και έτσι λειτουργεί γενικά σε τέτοια θέματα. Ό,τι έτυχε να δει μικρός και άβγαλτος και τού προκάλεσε μεγάλο θαυμασμό, έχει χαρακτεί στη μνήμη του ως αριστούργημα (άλλοτε σε συγκεκριμένο πεδίο/θέμα, άλλοτε συνολικά) και δεν το ξαναεξετάζει, απλά έχει κλειδώσει άποψη και λειτουργεί με το θυμικό. Ό,τι είδε λίγο μεγαλύτερος που είχε αποκτήσει πιο κριτικό μάτι, είναι από μέτριο έως απαράδεκτο. Τέτοιος είναι ο τζουτζούκος και γι' αυτό τον αγαπάμε. :romance-hearteyes:

Προφανώς τού θίξαμε κάποιο από τα τοτέμ του με την κουβέντα. Πάλι καλά να λες δηλαδή, που δεν αναφέραμε έστω και κατά λάθος τις λέξεις παρκ και τζουράσικ, με οποιαδήποτε σειρά. Ακόμα θα έγραφε κατεβατά... :lol:
Μωρέ τον ξέρω από τότε που ήταν όντως "μικρός και άβγαλτος"...ήταν το 2007 ή το 2008, που μας τον παρουσίασαν ως πολλά υποσχόμενο νεανία. :lol:
Έχω καταφέρει, μία φορά, να τον εκνευρίσω τόσο πολύ από τις αντιρρήσεις μου, που έριξε λευκή πετσέτα... :lol:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 01 Οκτ 2024, 03:40

Λοξίας έγραψε:
Δεν κατάλαβα...

Δεν νομίζω...
αυτός ήταν ο Johnny Waynker Black Label...

:smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 01 Οκτ 2024, 17:04

hellegennes έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
Isildur έγραψε:

Βρηκα επιτελους ανθρωπο που συμφωνει οτι το Ιντερστελαρ ειναι παπαρια!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 01 Οκτ 2024, 17:21

talaipwros έγραψε:
01 Οκτ 2024, 01:15
Ποτε θα κυκλοφορησει αυτο;

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 01 Οκτ 2024, 17:41

Thor έγραψε:
01 Οκτ 2024, 17:21
talaipwros έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 01 Οκτ 2024, 17:43

talaipwros έγραψε:
01 Οκτ 2024, 17:41
Thor έγραψε:
01 Οκτ 2024, 17:21
talaipwros έγραψε:
:smt023

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Οκτ 2024, 23:32

Thor έγραψε:
01 Οκτ 2024, 17:04
hellegennes έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Βρηκα επιτελους ανθρωπο που συμφωνει οτι το Ιντερστελαρ ειναι παπαρια!
Α, δεν έχεις διαβάσει τις επικές κριτικές μου για το Ιντερστέλαρ. Ένα από τα τελευταία σε σύνοψη είναι αυτό:
Όσο για το Ιντερστέλαρ, είναι αντίγραφο του 2001. Πομπώδες, πριτένσιους, κακή επιστήμη, περισσότερες σεναριακές τρύπες από όσες προκαλεί το προπιονιβακτήριο του Φρόιντενραϊχ στην γραβιέρα, τετριμμένες πίπες για την δύναμη της αγάπης (έλεος δηλαδή), κάκιστοι διάλογοι, πολύ κακή ηθοποιία*, μουσική για τα μπάζα. Το μοναδικό καλό που έχει είναι η εικόνα. Εντυπωσιακή κινηματογραφία αλλά τίποτε άλλο.

* δεν ψέγω τους ηθοποιούς γι' αυτό αλλά τον σκηνοθέτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών