1.βλεπω μια προσπαθεια φιμωσεως μου διοτι δεν μπορειτε να τα βγαλετε περα μαζι μου.δεν βαρυεσαι συνηθισμενος ειμαι απο διαγραφρς σε αυτο το φορουμ.με το παραμικρο με διαγραφουν .τωρα ειδα ενα κουμουνι (πιυ υποτιθεται του αρεσει η ..ελευθερια λογου)που καλει τους συντονιστες να με διαγραψουν.Ντρές έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 22:14Ταΰγετη, επειδή το αναφέρεις και το ξαναναφερεις, πήγαινε τα οποία αρχεία έχεις στα γενικά αρχεία του κράτους, ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλους τους ερευνητές, μελετητές και όπου μπορεί να γίνει και ξεκαθάρισμα τι είναι το καθένα. Διαφορετικά είναι σαν να βγάζεις απλά απ το κεφάλι σου χωρίς καμια πηγη. Έτσι προχωράει η ιστορική έρευνα και όχι με οποία αποσπάσματικα και χωρίς αξιολόγηση αρχεία έχει κάποιος στην κατοχή του.
Αντίστοιχα μπορεί πχ εγώ να γράψω τα εντελώς αντίθετα από εσένα επικαλούμενο ότι βρήκα αντίστοιχα έγγραφα σε ένα παλαιόπωλειο στο Περιστέρι. Μπορείς να με αντικρούσεις;
Όχι, γιατί δεν σου δίνω καμία πηγή και την επικαλούμαι κρατώντας την για τον εαυτό μου.
Ας με διαγραψουν αλλα να ξερει αυτο το κουμουνι οτι φεν γραφω μονον εδω εδω εχω μικρο ακροατηριο.
2.στα αρχεια του κρατους δεν υπαρχουν ολα αυτα.
Μπορω να πω ελαχιστα θα βρεις για τετοια θεματα.
Πχ υπαρχουν οι φακελοι των κομμουνιστων που ειχαν στην ασφαλεια ωστε να δουμε γιατι διωκονται αυτοι;
Σου αποκαλυπτω οτι στο μοναστηρακι βρηκα μια κουτα γεματη φακελους ολοκληρης επαρχιας της ελλαδος.αν χρησιμοποιουσα αυτα τα εγγραφα θα ηταν ακυρα επειδη δεν υπαρχουν στα αρχεια του κρατους;
Τελος παντων δεν γουσταρω να συζητω την εγκυροτητα των θεματων που βαζω.αν δεν δας αρεσει δεν με ενοχλει και ουτε θα χανω τον χρονο μου να απαντω σε ατομα που δεν θελουν να πιστεψουν αυρα που γραφω διοτι ετσι επιτασει η κομμουνιστικη ιδεολογια τους η παρακμιακη.
Και αν οι συντονιστες δεν γουσταρουν ας με διαγραψουν και να μεινουν να χαχαανιζουν με κομμουνιστικες ηλιθιοτητες και ποσος μεγαλος ηταν ο σταλιν και ο ζαχαριαδης διοτι μεχρι εκει φτανετε απο γνωσεις.δικο τους ειναι το.μαγαζι οποιον θελουν βαζουν μεσα.
Εγω θα διαβαζω την απλεμπαουμ τον τιερυ βολτον και τα κουμουνια εκδοσεις της συγχρονης.εποχης.
Τελεια και παυλα.