Μητέρα ακούει την κόρη της να μιλάει με φαντασμα
Re: Μητέρα ακούει την κόρη της να μιλάει με φαντασμα
mirror
A door can be heard slamming and then her little girl spookily proclaims: "No one leaves the room."
new shit
Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο, μέχρι που ακούστηκαν χτυπήματα στην πόρτα και μια φωνή που έλεγε “κανείς δεν φεύγει από το δωμάτιο”.
A door can be heard slamming and then her little girl spookily proclaims: "No one leaves the room."
new shit
Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο, μέχρι που ακούστηκαν χτυπήματα στην πόρτα και μια φωνή που έλεγε “κανείς δεν φεύγει από το δωμάτιο”.
Και εγώ άμα περνάω από παλιά σπίτια έτσι εγκαταλελειμμένα νιώθω ότι κάποιος είναι μέσα και φοβάμαι να κοιτάξω. Ήταν ένα στην Πλάκα το καλοκαίρι που ήθελα να το βγάλω φώτο και δεν μπορούσα να πλησιάσω από τον φόβο μου για να βγάλω αλλά εντάξει. Αλλά γενικά άστα να πάνε.- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:00Πάντως κι' εγώ φοβάμαι. Αν είναι νύχτα δεν μπορώ να τα βλέπω. Επίσης επί χρόνια πίστευα πως ένα κτήριο στην γειτονιά μου ήταν εγκαταλελειμένο (πώς γράφεται; ) και κάθε φορά που περνούσα από εκεί τσέκαρα τα παράθυρα. Σήμερα έμαθα πως κατοικεί κόσμος εκεί μέσα. Μα πώς μπορούν; Είναι πραγματικά τρομακτικό και φαίνεται όντως πως δεν κατοικεί κανείς μέσα. Τουλάχιστον να μου φύγει πλέον η ιδέα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι mirror; τι εννοείς ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι δεν μπορεις να βλέπεις την νύχτα, τα φαντάσματα, τα εγκαταλελειμμένα κτίρια, τις ταινίες με φαντασματα;- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:00Πάντως κι' εγώ φοβάμαι. Αν είναι νύχτα δεν μπορώ να τα βλέπω. Επίσης επί χρόνια πίστευα πως ένα κτήριο στην γειτονιά μου ήταν εγκαταλελειμένο (πώς γράφεται; ) και κάθε φορά που περνούσα από εκεί τσέκαρα τα παράθυρα. Σήμερα έμαθα πως κατοικεί κόσμος εκεί μέσα. Μα πώς μπορούν; Είναι πραγματικά τρομακτικό και φαίνεται όντως πως δεν κατοικεί κανείς μέσα. Τουλάχιστον να μου φύγει πλέον η ιδέα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μιλησε στον καθρέφτη Εγγλέζικα και αυτός του απάντησε σε μετάφραση στα Ελληνικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μου θύμισες την τελευταία φορά που πέρασα από' κει. Σταμάτησα για να βγάλω φωτογραφία και μετά συνέχισα το τρέξιμο όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φύγω γρήγορα από το σημείο και σκεφτόμουν πως θα δω την φωτο μόλις φτάσω σπίτι. Αυτό που ξέρεις κάποιοι βγάζουν φωτο και ΜΕΤΑ παρατηρούν σκιές και τέτοια; ε έφτασα σπίτι και με το που την είδα την έσβησα σε δευτερόλεπτα. Δεν υπήρχε τίποτα προφανώς. Κρίμα γιατί τώρα θα σας έδειχνα το σπίτι.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:08Και εγώ άμα περνάω από παλιά σπίτια έτσι εγκαταλελειμμένα νιώθω ότι κάποιος είναι μέσα και φοβάμαι να κοιτάξω. Ήταν ένα στην Πλάκα το καλοκαίρι που ήθελα να το βγάλω φώτο και δεν μπορούσα να πλησιάσω από τον φόβο μου για να βγάλω αλλά εντάξει. Αλλά γενικά άστα να πάνε.- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:00Πάντως κι' εγώ φοβάμαι. Αν είναι νύχτα δεν μπορώ να τα βλέπω. Επίσης επί χρόνια πίστευα πως ένα κτήριο στην γειτονιά μου ήταν εγκαταλελειμένο (πώς γράφεται; ) και κάθε φορά που περνούσα από εκεί τσέκαρα τα παράθυρα. Σήμερα έμαθα πως κατοικεί κόσμος εκεί μέσα. Μα πώς μπορούν; Είναι πραγματικά τρομακτικό και φαίνεται όντως πως δεν κατοικεί κανείς μέσα. Τουλάχιστον να μου φύγει πλέον η ιδέα.
Τρομακτικά video, με οποιοδήποτε θέμα. Όπως και ντοκιμαντερς με φόνους, εξιχνίαση εγκλημάτων κτλ. Μέχρι απόγευμα το πολλύ, για να περάσει αρκετή ώρα μέχρι τον ύπνο και να "ξεχάσω". Επηρεάζομαι και βλέπω παντού σκιές. Με το σκοτάδι δεν έχω θέμα όμως.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:13Τι δεν μπορεις να βλέπεις την νύχτα, τα φαντάσματα, τα εγκαταλελειμμένα κτίρια, τις ταινίες με φαντασματα;- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:00Πάντως κι' εγώ φοβάμαι. Αν είναι νύχτα δεν μπορώ να τα βλέπω. Επίσης επί χρόνια πίστευα πως ένα κτήριο στην γειτονιά μου ήταν εγκαταλελειμένο (πώς γράφεται; ) και κάθε φορά που περνούσα από εκεί τσέκαρα τα παράθυρα. Σήμερα έμαθα πως κατοικεί κόσμος εκεί μέσα. Μα πώς μπορούν; Είναι πραγματικά τρομακτικό και φαίνεται όντως πως δεν κατοικεί κανείς μέσα. Τουλάχιστον να μου φύγει πλέον η ιδέα.
Το είχε πάθει και φίλος μου. Γύρισε μια μέρα νωρίς από το γραφείο και ακούει τη γυναίκα του να γελάει δυνατά χαρούμενη στο δωμάτιο τους. Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο μέχρι που άκουσε μια βαρειά φωνή να λέει: "έρχεται το ζώον, φεύγω τώρα από το δωμάτιο" και όταν μπήκε ήταν η γυναίκα του μόνη και κατατρομαγμένη η κακομοίρα σα να είχε δει φάντασμα. Μάλιστα είχε γεμίσει και το σεντόνι τους εκτόπλασμα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, αλλα συνήθως τα καναλια δεν δείχνουν το poltergeist πρωινιάτικα. Ξερουν πως ειναι ενα είδος μαζοχισμού να σου αρέσουν τέτοιες ταινίες.- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:19Τρομακτικά video, με οποιοδήποτε θέμα. Όπως και ντοκιμαντερς με φόνους, εξιχνίαση εγκλημάτων κτλ. Μέχρι απόγευμα το πολλύ, για να περάσει αρκετή ώρα μέχρι τον ύπνο και να "ξεχάσω". Επηρεάζομαι και βλέπω παντού σκιές. Με το σκοτάδι δεν έχω θέμα όμως.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:13Τι δεν μπορεις να βλέπεις την νύχτα, τα φαντάσματα, τα εγκαταλελειμμένα κτίρια, τις ταινίες με φαντασματα;- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:00Πάντως κι' εγώ φοβάμαι. Αν είναι νύχτα δεν μπορώ να τα βλέπω. Επίσης επί χρόνια πίστευα πως ένα κτήριο στην γειτονιά μου ήταν εγκαταλελειμένο (πώς γράφεται; ) και κάθε φορά που περνούσα από εκεί τσέκαρα τα παράθυρα. Σήμερα έμαθα πως κατοικεί κόσμος εκεί μέσα. Μα πώς μπορούν; Είναι πραγματικά τρομακτικό και φαίνεται όντως πως δεν κατοικεί κανείς μέσα. Τουλάχιστον να μου φύγει πλέον η ιδέα.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αφού το φάντασμα δεν ειπε: ερχεται το άσπρο αντρα σου, πάλι καλά.Yochanan έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:25Το είχε πάθει και φίλος μου. Γύρισε μια μέρα νωρίς από το γραφείο και ακούει τη γυναίκα του να γελάει δυνατά χαρούμενη στο δωμάτιο τους. Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο μέχρι που άκουσε μια βαρειά φωνή να λέει: "έρχεται το ζώον, φεύγω τώρα από το δωμάτιο" και όταν μπήκε ήταν η γυναίκα του μόνη και κατατρομαγμένη η κακομοίρα σα να είχε δει φάντασμα. Μάλιστα είχε γεμίσει και το σεντόνι τους εκτόπλασμα.
☦𓀢
☦𓀢
Tι μαλακας εισαι ??Yochanan έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:25Το είχε πάθει και φίλος μου. Γύρισε μια μέρα νωρίς από το γραφείο και ακούει τη γυναίκα του να γελάει δυνατά χαρούμενη στο δωμάτιο τους. Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο μέχρι που άκουσε μια βαρειά φωνή να λέει: "έρχεται το ζώον, φεύγω τώρα από το δωμάτιο" και όταν μπήκε ήταν η γυναίκα του μόνη και κατατρομαγμένη η κακομοίρα σα να είχε δει φάντασμα. Μάλιστα είχε γεμίσει και το σεντόνι τους εκτόπλασμα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Χαχαχαχα!!!Yochanan έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:25Το είχε πάθει και φίλος μου. Γύρισε μια μέρα νωρίς από το γραφείο και ακούει τη γυναίκα του να γελάει δυνατά χαρούμενη στο δωμάτιο τους. Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο μέχρι που άκουσε μια βαρειά φωνή να λέει: "έρχεται το ζώον, φεύγω τώρα από το δωμάτιο" και όταν μπήκε ήταν η γυναίκα του μόνη και κατατρομαγμένη η κακομοίρα σα να είχε δει φάντασμα. Μάλιστα είχε γεμίσει και το σεντόνι τους εκτόπλασμα.
- hellegennes
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:14Μιλησε στον καθρέφτη Εγγλέζικα και αυτός του απάντησε σε μετάφραση στα Ελληνικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:14Μιλησε στον καθρέφτη Εγγλέζικα και αυτός του απάντησε σε μετάφραση στα Ελληνικά.
Yochanan έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:25Το είχε πάθει και φίλος μου. Γύρισε μια μέρα νωρίς από το γραφείο και ακούει τη γυναίκα του να γελάει δυνατά χαρούμενη στο δωμάτιο τους. Το έβρισκε πολύ χαριτωμένο μέχρι που άκουσε μια βαρειά φωνή να λέει: "έρχεται το ζώον, φεύγω τώρα από το δωμάτιο" και όταν μπήκε ήταν η γυναίκα του μόνη και κατατρομαγμένη η κακομοίρα σα να είχε δει φάντασμα. Μάλιστα είχε γεμίσει και το σεντόνι τους εκτόπλασμα.
Αυτό ακριβώς- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:16Μου θύμισες την τελευταία φορά που πέρασα από' κει. Σταμάτησα για να βγάλω φωτογραφία και μετά συνέχισα το τρέξιμο όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φύγω γρήγορα από το σημείο και σκεφτόμουν πως θα δω την φωτο μόλις φτάσω σπίτι. Αυτό που ξέρεις κάποιοι βγάζουν φωτο και ΜΕΤΑ παρατηρούν σκιές και τέτοια; ε έφτασα σπίτι και με το που την είδα την έσβησα σε δευτερόλεπτα. Δεν υπήρχε τίποτα προφανώς. Κρίμα γιατί τώρα θα σας έδειχνα το σπίτι.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:08Και εγώ άμα περνάω από παλιά σπίτια έτσι εγκαταλελειμμένα νιώθω ότι κάποιος είναι μέσα και φοβάμαι να κοιτάξω. Ήταν ένα στην Πλάκα το καλοκαίρι που ήθελα να το βγάλω φώτο και δεν μπορούσα να πλησιάσω από τον φόβο μου για να βγάλω αλλά εντάξει. Αλλά γενικά άστα να πάνε.- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 00:00Πάντως κι' εγώ φοβάμαι. Αν είναι νύχτα δεν μπορώ να τα βλέπω. Επίσης επί χρόνια πίστευα πως ένα κτήριο στην γειτονιά μου ήταν εγκαταλελειμένο (πώς γράφεται; ) και κάθε φορά που περνούσα από εκεί τσέκαρα τα παράθυρα. Σήμερα έμαθα πως κατοικεί κόσμος εκεί μέσα. Μα πώς μπορούν; Είναι πραγματικά τρομακτικό και φαίνεται όντως πως δεν κατοικεί κανείς μέσα. Τουλάχιστον να μου φύγει πλέον η ιδέα.
Ξημέρωσε, πες τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το μυστήριο της διαφήμισης-φάντασμα
από Εκτωρ » 01 Σεπ 2023, 17:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 13 Απαντήσεις
- 796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
22 Σεπ 2023, 00:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπόθεση του χρόνου φάντασμα.
από taxalata xalasa » 22 Ιαν 2024, 09:58 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 5 Απαντήσεις
- 954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
23 Ιαν 2024, 23:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κυριάκος ακούει τους αγρότες μας..
από Parrot » 31 Ιαν 2024, 14:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
01 Φεβ 2024, 15:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το ΠΑΣΟΚ.
από Ναύτης » 09 Φεβ 2023, 13:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
09 Φεβ 2023, 13:55
-