μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 24 Απρ 2019, 21:57

Σύμφωνα με την Βικιπαίδεια:
Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη (13:18), ο Ιωάννης αναφέρεται στον αριθμό του θηρίου 666 (χξς).

«Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν• ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου• ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί• καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ΄», ή όπως αποδίδει το τελευταίο μέρος η πλειονότητα των αρχαιότερων χειρογράφων «καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ ἑξακόσιοι ἑξήκοντα ἑξ».

Η χριστιανική εκκλησία ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ερμηνεία των συμβόλων της Αποκάλυψης, περιλαμβανομένου του «αριθμού του θηρίου», ήδη από τους πρώτους αιώνες της εμφάνισής της. Κάποιες από τις απόπειρες ερμηνείας βασίστηκαν στην αριθμολογία και ταύτισαν τον αριθμό 666 με το όνομα διάφορων ανθρώπων, όπως Ρωμαίων αυτοκρατόρων (Νέρων, Δομιτιανός), παπών, πολιτικών ηγετών μέχρι και ληστών.
Τελικά είναι 666 ή 616;

Σύμφωνα με την Αγγλική Βικιπαίδεια:
Although Irenaeus (2nd century AD) affirmed the number to be 666 and reported several scribal errors of the number, theologians have doubts about the traditional reading because of the appearance of the figure 616 in the Codex Ephraemi Rescriptus (C; Paris—one of the four great uncial codices), as well as in the Latin version of Tyconius (DCXVI, ed. Souter in the Journal of Theology, SE, April 1913), and in an ancient Armenian version (ed. Conybeare, 1907). Irenaeus knew about the 616 reading, but did not adopt it (Haer. v.30,3). In the 380s, correcting the existing Latin-language version of the New Testament (commonly referred to as the Vetus Latina), Jerome retained "666".


Fragment from Papyrus 115 (P115) of Revelation in the 66th vol. of the Oxyrhynchus series (P. Oxy. 4499). Has the number of the beast as χιϛ, 616.
Around 2005, a fragment from Papyrus 115, taken from the Oxyrhynchus site, was discovered at the Oxford University's Ashmolean Museum. It gave the beast's number as 616 χιϛʹ. This fragment is the oldest manuscript (about 1,700 years old) of Revelation 13 found as of 2017. Codex Ephraemi Rescriptus, known before the Papyrus 115 finding but dating to after it, has 616 written in full: ἑξακόσιοι δέκα ἕξ, hexakosioi deka hex (lit. "six hundred and sixteen").

Papyrus 115 and Ephraemi Rescriptus have led some scholars to regard 616 as the original Number of the Beast. According to Paul Louis, "The number 666 has been substituted for 616 either by analogy with 888, the [Greek] number of Jesus (Gustav Adolf Deissmann), or because it is a triangular number, the sum of the first 36 numbers (1+2+3+4+5+6+...+36 = 666)
Εικόνα

Το αρχαιότερο χειρόγραφο γράφει 'ΧΙς' ενώ άλλο νεότερο γράφει 'εξακόσιοι δέκα έξ'.

Άποψή μου είναι ότι το σωστό είναι το 616.

Σε αυτό εχουμε τρία γράμματα Χ, Ι, ς, τα οποία αν τα μεταφράσουμε στα Αγγλικά γίνονται His. Έτσι δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ότι το όνομα του ανθρώπου είναι στην πραγματικότητα 'Higgs'.

Η Βικιπαίδεια για το σωματίδιο Χιγγς:
Το σωματίδιο Χιγκς, καλούμενο εκλαϊκευμένα και καταχρηστικά από τον Leon Lederman ως «το σωματίδιο Θεός» («the God particle») ή «το σωματίδιο του Θεού», είναι ένα μποζόνιο που, προβλέπεται θεωρητικά από το Καθιερωμένο Πρότυπο και θεωρείται πως έχει ήδη ανακαλυφθεί πειραματικά στα πειράματα ATLAS και CMS του επιταχυντή LHC του CERΝ, αν και η πλήρης ταυτοποίησή του εκκρεμεί. Η ύπαρξη του σωματιδίου του Χιγκς δίνει τη δυνατότητα για εξήγηση στον τρόπο που συγκροτείται η ύλη προσδίδοντάς της ιδιότητες όπως για παράδειγμα η μάζα. Το μποζόνιο αυτό φαίνεται να βρίσκεται στο ενεργειακό φάσμα μεταξύ 115 - 127 GeV, (με τα 125GeV να αντιστοιχούν σε μάζα ίση με 133 πρωτονίων). Η ανακάλυψή του θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της δημιουργίας του σύμπαντος λύνοντας θέματα, στη θεωρία της μεγάλης έκρηξης, αμέσως μετά τα πρώτα κλάσματα του δευτερόλεπτου της γέννησης του σύμπαντος. Το μποζόνιο αυτό πήρε το όνομά του από τον Βρετανό καθηγητή φυσικής Πίτερ Χιγκς (Peter Higgs), ο οποίος ήταν ένας από τους 6 φυσικούς που πρότειναν την ύπαρξή του, σε σχετικές δημοσιεύσεις το 1964. Το 2013 ο Πίτερ Χιγκς και ο Φρανσουά Ανγκλέρ (François Englert) βραβεύτηκαν με το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής για την εργασία τους και την πρόβλεψή τους.
Πριν παραθέσω τα λεξαριθμητικά στοιχεία υπολογισμού της μάζας του μποζονίου Χιγγς ας δούμε πως συνδέεται το 666 με το 616.

ΧΙς = ΗΙΓΓΣ ΒΟΣΟΝ = ΓΑΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ = ΚΑΙΣΑΡ ΘΕΟΣ = 666

Όμως:

ΧΙΛΙΑΔΕΣ = ΧΞΣ

Έτσι προσέχουμε ότι 666 χιλιάδες είναι 666.000. Η λέξη χιλιάδες ξεκινα με το χει και το ιώτα και τελειώνει με το σίγμα ταιριάζοντας με το ΧΙΣ. Αν πάρουμε την τετραγωνική ρίζα βρίσκουμε τον λεξάριθμο της λέξης ΧΙΓΓΣ:

6660001/2 = 816,0882

ΧΙΓΓΣ = 600 + 10 + 3 + 3 + 200 = 816 = ΠΕΔΙΟΝ ΘΗΡΙΟΥ

Μιλάμε λοιπόν για φυσική και με τον σύγχρονο δεκαδικό λεξάριθμο(Α=1, Ω=600) έχουμε:

ΘΩΘ = 8+600+8 = 616
ΦΥΣΙΚΗ = 300+200+90+9+10+7 = 616
ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ = 30+200+90+100+7+80+9+60+40 = 616
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 24 Απρ 2019, 22:21

Εξήγηση:
Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον(Μέγας Επιταχυντής Αδρονίων) ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς(από τα βάθη των Γάλλο-Ελβετικών συνόρων), καὶ εἶχεν κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ(δύο πειράματα ATLAS και CMS), καὶ ἐλάλει(θορυβώδης μηχανήματα) ὡς δράκων. καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου(διαστημικό πρόγραμμα) πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσουσιν τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ(θάνατος των επανδρωμένων διαστημικών αποστολών Apollo). καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, ἵνα καὶ πῦρ ποιῇ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνειν εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 26 Απρ 2019, 16:27

Το 666 μπορεί να σχετιστεί με τον Χιγγς με τον εξής τρόπο. Στο Ιωνικό δεκαδικό σύστημα το Ξ έχει αξία 60. Το ΧΞς λοιπόν μπορεί να δηλώνει άτομο που το όνομά του ξεκινά με χεί τελειώνει με σίγμα και το υπόλοιπο 'μεσαίο' μέρος της λέξης έχει αξία πιο κοντά στο Ξ δηλαδή 60. Επειδή στα Αγγλικά ο Χιγγς γράφεται Higgs και το κάθε g έχει Ελληνική φωνητική αξία ΓΚ εξάγουμε ότι:

HIGGS

IGG => IΓΚΓΚ = 10+3+20+3+20 = 56 => Ξ = 60

Έχουμε επίσης:

ΠΕΤΕΡ ΧΙΓΚΓΚΣ = ΕΝΓΚΛΕΡΤ + ΧΙΓΚΣ = 1346

Το 2013 ο Πέτρος Χιγγς τιμήθηκε με Νόμπελ Φυσικής από κοινού με το Βέλγο Φρανσουά Ανγκλέρ(Ενγκλέρτ).
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 26 Απρ 2019, 21:22

Υπάρχει λοιπόν το ερώτημα αν το κείμενο λέει 666 ή αν λέει 616. Ειδικά όταν υπολογίζουμε λεξάριθμους υπάρχει το ερώτημα αν πρέπει να γράψουμε:

ΧΞς

ή

ΧΙς

ή

εξακόσιοι εξήκοντα εξ

ή

εξακόσια εξήκοντα εξ

ή

εξακόσιοι δέκα εξ

ή

εξακόσια δέκα έξ


ή ακόμα αν θέλετε


εξακόσιες εξήκοντα εξ

ή

εξακόσιες δέκα εξ



Ίσως το κείμενο να μπορεί να μας βοηθήσει.

Έστω ότι υπολογίζουμε τον συνολικό δεκαδικό Ιωνικό λεξάριθμο του 13ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης. Είναι αυτό το κεφάλαιο που γράφει για τα θηρία. Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαψήφιος αριθμός. Τι κάνουμε αν θέλουμε να τον μετατρέψουμε σε πενταψήφιο; Μπορούμε να τον διαιρέσουμε με 10 και το αποτέλεσμα να το στρογγυλοποιήσουμε προς τον πλησιέστερο ακέραιο. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι το κείμενο σχεδιάστηκε έτσι ώστε ο σύγχρονος Ελληνικός σειριακός λεξάριθμος του κειμένου να είναι ίσος με τον πενταψήφιο αυτό αριθμό. Τι γράφει λοιπόν το κείμενο; Ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις είναι σωστή; Η απάντηση είναι ότι με την θεώρηση αυτή το σωστό είναι το 'εξακόσιοι δέκα εξ'.

Όλο λοιπόν το κείμενο, χωρίς τόνους είναι το εξής(από 1894 Scrivener New Testament (TR1894) με διόρθωση του ΧΞς):
και εσταθην επι την αμμον της θαλασσης και ειδον εκ της θαλασσης θηριον αναβαινον εχον κεφαλας επτα και κερατα δεκα και επι των κερατων αυτου δεκα διαδηματα και επι τας κεφαλας αυτου ονομα βλασφημιας και το θηριον ο ειδον ην ομοιον παρδαλει και οι ποδες αυτου ως αρκτου και το στομα αυτου ως στομα λεοντος και εδωκεν αυτω ο δρακων την δυναμιν αυτου και τον θρονον αυτου και εξουσιαν μεγαλην και ειδον μιαν των κεφαλων αυτου ως εσφαγμενην εις θανατον και η πληγη του θανατου αυτου εθεραπευθη και εθαυμασεν ολη η γη οπισω του θηριου και προσεκυνησαν τον δρακοντα ος εδωκεν εξουσιαν τω θηριω και προσεκυνησαν το θηριον λεγοντες τις ομοιος τω θηριω τις δυναται πολεμησαι μετ αυτου και εδοθη αυτω στομα λαλουν μεγαλα και βλασφημιας και εδοθη αυτω εξουσια ποιησαι μηνας τεσσαρακοντα δυο και ηνοιξεν το στομα αυτου εις βλασφημιαν προς τον θεον βλασφημησαι το ονομα αυτου και την σκηνην αυτου και τους εν τω ουρανω σκηνουντας και εδοθη αυτω πολεμον ποιησαι μετα των αγιων και νικησαι αυτους και εδοθη αυτω εξουσια επι πασαν φυλην και γλωσσαν και εθνος και προσκυνησουσιν αυτω παντες οι κατοικουντες επι της γης ων ου γεγραπται τα ονοματα εν τη βιβλω της ζωης του αρνιου εσφαγμενου απο καταβολης κοσμου ει τις εχει ους ακουσατω ει τις αιχμαλωσιαν συναγει εις αιχμαλωσιαν υπαγει ει τις εν μαχαιρα αποκτενει δει αυτον εν μαχαιρα αποκτανθηναι ωδε εστιν η υπομονη και η πιστις των αγιων και ειδον αλλο θηριον αναβαινον εκ της γης και ειχεν κερατα δυο ομοια αρνιω και ελαλει ως δρακων και την εξουσιαν του πρωτου θηριου πασαν ποιει ενωπιον αυτου και ποιει την γην και τους κατοικουντας εν αυτη ινα προσκυνησωσιν το θηριον το πρωτον ου εθεραπευθη η πληγη του θανατου αυτου και ποιει σημεια μεγαλα ινα και πυρ ποιη καταβαινειν εκ του ουρανου εις την γην ενωπιον των ανθρωπων και πλανα τους κατοικουντας επι της γης δια τα σημεια α εδοθη αυτω ποιησαι ενωπιον του θηριου λεγων τοις κατοικουσιν επι της γης ποιησαι εικονα τω θηριω ο εχει την πληγην της μαχαιρας και εζησεν και εδοθη αυτω δουναι πνευμα τη εικονι του θηριου ινα και λαληση η εικων του θηριου και ποιηση οσοι αν μη προσκυνησωσιν την εικονα του θηριου ινα αποκτανθωσιν και ποιει παντας τους μικρους και τους μεγαλους και τους πλουσιους και τους πτωχους και τους ελευθερους και τους δουλους ινα δωση αυτοις χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι των μετωπων αυτων και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα η το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου εξακοσιοι δεκα εξ
1) Πρώτος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς


Ο αρχαίος, Ιωνικός δεκαδικός λεξάριθμος(αλφάβητο 27 γραμμάτων) του παραπάνω κειμένου είναι ίσος με:

y = 246635


Ο αριθμός αυτός εκφράζει την μάζα του μποζονίου Χιγγς σε μάζες ηλεκτρονίου. Δεδομένου ότι η μάζα ηρεμίας του ηλεκτρονίου me είναι:

me = 0,5109989461 MeV/c2

εξάγεται ότι η μάζα του μποζονίου Χιγγς mΗ είναι:

mH = 126,03 GeV/c2

Στην τετάρτη Ιουλίου του 2012 ανακοινώθηκε ότι η μάζα του μποζονίου Χιγγς κατά το πείραμα CMS είναι 125,3 ± 0,6 GeV/c2 ενώ κατά το πείραμα ATLAS είναι 126,0 ± 0,6 GeV/c2.

2) Δεύτερος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Διαιρούμε τον προηγούμενο λεξάριθμο με το 10:

y/10 = 24663,5

Στρογγυλοποιούμε προς τον πλησιέστερο ακέραιο:

z = 24664

Υπολογίζουμε τον σύγχρονο σειριακό (αλφάβητο 24 γραμμάτων) λεξάριθμο του ιδίου κειμένου. Το αποτέλεσμα:

t = 24664

Απόλυτη ταύτιση. Ο σειριακός λεξάριθμος είναι εύκολος καθώς αντικαθιστούμε κάθε γράμμα απλά με την σειρά του στο αλφάβητο(α = 1, ω = 24 κλπ).
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 27 Απρ 2019, 02:03

Ποιά είναι η σημασία του αριθμού 12 στην Αποκάλυψη. Από εδώ:

http://www.biblestudy.org/bibleref/mean ... le/12.html

βλέπουμε ότι εμφανίζεται 22 φορές. Όμως η Αποκάλυψη έχει 22 κεφάλαια. Έχουμε τις 12 φυλές του Ισραήλ. Έχουμε τα 12 άστρα κλπ.

Μπορούμε να δείξουμε ότι το 12 οδηγεί προσεγγιστικά στην μάζα του μποζονίου Χιγγς. Πώς;

12 x 12 x 12 x 12 x 12 = 125 = 248.832

Η πέμπτη δύναμη του 12 μας δίδει προσεγγιστικά την μάζα του μποζονίου Χιγγς σε μάζες ηλεκτρονίου. Στο κείμενο(13ο κεφάλαιο) έχει κωδικοποιηθεί η μάζα του ηλεκτρονίου. Αυτό έχει γίνει με το γράμμα Α που έχει αξία 1. Έτσι προσέχουμε ότι πριν εμφανιστεί ο αριθμός του θηρίου έχουμε την λέξη 'αυτού' που ξεκινά με άλφα. Αλλά και η προηγούμενη λέξη που τυγχάνει να είναι η λέξη 'αριθμός' επίσης ξεκινά με άλφα.
του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου εξακοσιοι δεκα εξ
Αν υπολογίσουμε τον φυσικό λογάριθμο της πέμπτης ρίζας του 12 θα δούμε ότι είναι 12,4245. Είναι λοιπόν το 12 συν ένα δεκαδικό μέρος.

Που υπεισέρχεται όμως το 22; Αν πάρουμε την τετάρτη ρίζα του 248.832 θα δούμε ότι είναι 22,3345. Είναι λοιπόν το 22 συν ένα δεκαδικό μέρος.

Ας δούμε όμως που εμφανίζεται το ΧΙΣ.

Έστω ότι έχουμε την μάζα του μποζονίου Χιγγς ως 248.832 φορές την μάζα του ηλεκτρονίου. Ο αριθμός αυτός είναι ο θεωρητικός, μαθηματικός ως η πέμπτη δύναμη του 12. Πως μπορούμε να τον κωδικοποιήσουμε σε κάτι απλό. Ας πούμε σε τρία γράμματα(πχ ΧΞς ή ΧΙς); Θα πρέπει να τον μετατρέψουμε σε έναν αρκετά μικρότερο αριθμό και να τον κωδικοποιήσουμε με την βοήθεια της ψηφιοποίησης.

Αν λοιπόν πάρουμε απλά την τετραγωνική ρίζα θα έχουμε:

t = (125)(1/2) = 248.832(1/2) = 498,831

Στρογγυλοποιώντας προς τον πλησιέστερο ακέραιο έχουμε τον αριθμό 499. Πως θα κωδικοποιηθεί αυτός δεκαδικά στο αρχαίο Ιωνικό αλφάβητο;
Απλά:

x = 499 = 400 + 90 + 9 = Y + Q + Θ = ΥQΘ

Θα μπορούσε λοιπόν το κείμενο να γράφει:
ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου YQΘ
Το πρόβλημα όμως με αυτήν την κωδικοποίηση είναι ότι χρησιμοποιείται ένα γράμμα, το κόππα που έχει αποβληθεί από το αλφάβητο από το 403 πΧ. Μάλιστα υπάρχει η παροιμιώδης φράση "αυτός δεν γνωρίζει ούτε το κόππα" για κάποιον που είναι αγράμματος. Πως θα μπορούσαν λοιπόν την εποχή του Χριστού αλλά και μετέπειτα μη Έλληνες ή και αγράμματοι να αποκωδικοποιήσουν τον αριθμό; Θα ήταν δύσκολο. Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση.

Η κωδικοποίηση λοιπόν έγινε δεκαδικά με το σύγχρονο Ελληνικό ή το Ευκλείδειο αλφάβητο των 24 γραμμάτων.

Α = 1
Β = 2
Γ = 3
Δ = 4
Ε = 5
Ζ = 6
Η = 7
Θ = 8
Ι = 9
Κ = 10
Λ =20
Μ = 30
Ν = 40
Ξ = 50
Ο = 60
Π = 70
Ρ = 80
Σ = 90
Τ = 100
Υ = 200
Φ = 300
Χ = 400
Ψ = 500
Ω = 600

Έτσι το 499 θα γραφόταν:

400 + 90 + 9 = Χ + Σ + Ι = ΧΙΣ

Το κείμενο λοιπόν γράφει:
....ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου ΧΙΣ
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 27 Απρ 2019, 22:15

3) Τρίτος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Παραμένοντας στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης προσέχουμε την σημασία της χιλιάδος:

ΧΙΛΙΑΔΕΣ = ΧΞΣ

Υπάρχει στο 7ο Κεφάλαιο η αναφορά σε 144 χιλιάδες σφραγισμένοι κλπ.

Έτσι μπορούμε απλά με την βοήθεια του λεξάριθμου της λέξης 'ΘΗΡΙΟΝ' να οδηγηθούμε στην μάζα του μποζονίου Χιγγς μέσω του πολλαπλασιασμού με το 1.000:

ΘΗΡΙΟΝ = 9+8+100+10+70+50 = 247

247 x 1000 = 247.000

μάζα μποζονίου Χιγγς = 247.000 x μάζα ηλεκτρονίου = 126,2 GeV/c2


4) Τέταρτος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Ο υπολογισμός θα γίνει με την βοήθεια του δεκαδικού Ιωνικού λεξαρίθμου των δύο τελευταίων παραγράφων το 13ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης αλλά χωρίς το τελικό ΧΙΣ. Για να οδηγηθούμε στην μάζα του μποζονίου Χιγγς απλά πολλαπλασιάζουμε με το δέκα (10).

13.17-18
και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα η το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου = 24.651 = y

μάζα μποζονίου Χιγγς = 10 x y = 10 x 24.651 = 246.510 x μάζα ηλεκτρονίου = 125,97 GeV/c2


5) Πέμπτος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Ο υπολογισμός θα γίνει με την βοήθεια του σειριακού σύγχρονου λεξαρίθμου των δύο τελευταίων παραγράφων το 13ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης(τούτη φορά μαζί με το εξακοσιοι δεκα εξ). Για να οδηγηθούμε στην μάζα του μποζονίου Χιγγς απλά πολλαπλασιάζουμε με το εκατό (100).

13.17-18
και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα η το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου εξακοσιοι δεκα εξ = 2.468 = y

μάζα μποζονίου Χιγγς = 100 x y = 100 x 2.468 = 246.800 x μάζα ηλεκτρονίου = 126,11 GeV/c2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 28 Απρ 2019, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 28 Απρ 2019, 00:37

6) Έκτος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Τα κεφάλαια 7 και 13 στην Αποκάλυψη σχετίζονται. Έτσι μπορούμε με την βοήθεια του δεκαδικού Ιωνικού λεξαρίθμου ολόκληρου του εβδόμου Κεφαλαίου να υπολογίσουμε την μάζα του μποζονίου Χιγγς εκφρασμένο σε μάζες ηλεκτρονίου. Χρησιμοποιώντας το κείμενο 1881 Westcott-Hort New Testament (WHNU) έχουμε:

Α = 1, Ω = 800

μετα τουτο ειδον τεσσαρας αγγελους εστωτας επι τας τεσσαρας γωνιας της γης κρατουντας τους τεσσαρας ανεμους της γης ινα μη πνεη ανεμος επι της γης μητε επι της θαλασσης μητε επι παν δενδρον και ειδον αλλον αγγελον αναβαινοντα απο ανατολης ηλιου εχοντα σφραγιδα θεου ζωντος και εκραξεν φωνη μεγαλη τοις τεσσαρσιν αγγελοις οις εδοθη αυτοις αδικησαι την γην και την θαλασσαν λεγων μη αδικησητε την γην μητε την θαλασσαν μητε τα δενδρα αχρι σφραγισωμεν τους δουλους του θεου ημων επι των μετωπων αυτων και ηκουσα τον αριθμον των εσφραγισμενων εκατον τεσσερακοντα τεσσαρες χιλιαδες εσφραγισμενοι εκ πασης φυλης υιων ισραηλ εκ φυλης ιουδα δωδεκα χιλιαδες εσφραγισμενοι εκ φυλης ρουβην δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης γαδ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ασηρ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης νεφθαλιμ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης μανασση δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης συμεων δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης λευι δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ισσαχαρ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ζαβουλων δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ιωσηφ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης βενιαμιν δωδεκα χιλιαδες εσφραγισμενοι μετα ταυτα ειδον και ιδου οχλος πολυς ον αριθμησαι αυτον ουδεις εδυνατο εκ παντος εθνους και φυλων και λαων και γλωσσων εστωτες ενωπιον του θρονου και ενωπιον του αρνιου περιβεβλημενους στολας λευκας και φοινικες εν ταις χερσιν αυτων και κραζουσιν φωνη μεγαλη λεγοντες η σωτηρια τω θεω ημων τω καθημενω επι τω θρονω και τω αρνιω και παντες οι αγγελοι ειστηκεισαν κυκλω του θρονου και των πρεσβυτερων και των τεσσαρων ζωων και επεσαν ενωπιον του θρονου επι τα προσωπα αυτων και προσεκυνησαν τω θεω λεγοντες αμην η ευλογια και η δοξα και η σοφια και η ευχαριστια και η τιμη και η δυναμις και η ισχυς τω θεω ημων εις τους αιωνας των αιωνων και απεκριθη εις εκ των πρεσβυτερων λεγων μοι ουτοι οι περιβεβλημενοι τας στολας τας λευκας τινες εισιν και ποθεν ηλθον και ειρηκα αυτω κυριε μου συ οιδας και ειπεν μοι ουτοι εισιν οι ερχομενοι εκ της θλιψεως της μεγαλης και επλυναν τας στολας αυτων και ελευκαναν αυτας εν τω αιματι του αρνιου δια τουτο εισιν ενωπιον του θρονου του θεου και λατρευουσιν αυτω ημερας και νυκτος εν τω ναω αυτου και ο καθημενος επι του θρονου σκηνωσει επ αυτους ου πεινασουσιν ετι ουδε διψησουσιν ετι ουδε μη πεση επ αυτους ο ηλιος ουδε παν καυμα οτι το αρνιον το ανα μεσον του θρονου ποιμανει αυτους και οδηγησει αυτους επι ζωης πηγας υδατων και εξαλειψει ο θεος παν δακρυον εκ των οφθαλμων αυτων = 247.766

μάζα μποζονίου Χιγγς = 247.766 x μάζα ηλεκτρονίου = 126,61 GeV/c2

Η σύζευξη του 7ου και του 13ου κεφαλαίου φαίνεται από την αναφορά στον αριθμό 144.000.
Καὶ ἤκουσα τὸν ἀριθμὸν τῶν ἐσφραγισμένων, ἑκατὸν τεσσεράκοντα τέσσαρες χιλιάδες
Ο αριθμός αυτός είναι περίπου ο συνολικός σύγχρονος δεκαδικός λεξάριθμος ολόκληρου του 13ου κεφαλαίου χωρίς το ΧΙΣ.

Α = 1, Ω = 600
και εσταθην επι την αμμον της θαλασσης και ειδον εκ της θαλασσης θηριον αναβαινον εχον κεφαλας επτα και κερατα δεκα και επι των κερατων αυτου δεκα διαδηματα και επι τας κεφαλας αυτου ονομα βλασφημιας και το θηριον ο ειδον ην ομοιον παρδαλει και οι ποδες αυτου ως αρκτου και το στομα αυτου ως στομα λεοντος και εδωκεν αυτω ο δρακων την δυναμιν αυτου και τον θρονον αυτου και εξουσιαν μεγαλην και ειδον μιαν των κεφαλων αυτου ως εσφαγμενην εις θανατον και η πληγη του θανατου αυτου εθεραπευθη και εθαυμασεν ολη η γη οπισω του θηριου και προσεκυνησαν τον δρακοντα ος εδωκεν εξουσιαν τω θηριω και προσεκυνησαν το θηριον λεγοντες τις ομοιος τω θηριω τις δυναται πολεμησαι μετ αυτου και εδοθη αυτω στομα λαλουν μεγαλα και βλασφημιας και εδοθη αυτω εξουσια ποιησαι μηνας τεσσαρακοντα δυο και ηνοιξεν το στομα αυτου εις βλασφημιαν προς τον θεον βλασφημησαι το ονομα αυτου και την σκηνην αυτου και τους εν τω ουρανω σκηνουντας και εδοθη αυτω πολεμον ποιησαι μετα των αγιων και νικησαι αυτους και εδοθη αυτω εξουσια επι πασαν φυλην και γλωσσαν και εθνος και προσκυνησουσιν αυτω παντες οι κατοικουντες επι της γης ων ου γεγραπται τα ονοματα εν τη βιβλω της ζωης του αρνιου εσφαγμενου απο καταβολης κοσμου ει τις εχει ους ακουσατω ει τις αιχμαλωσιαν συναγει εις αιχμαλωσιαν υπαγει ει τις εν μαχαιρα αποκτενει δει αυτον εν μαχαιρα αποκτανθηναι ωδε εστιν η υπομονη και η πιστις των αγιων και ειδον αλλο θηριον αναβαινον εκ της γης και ειχεν κερατα δυο ομοια αρνιω και ελαλει ως δρακων και την εξουσιαν του πρωτου θηριου πασαν ποιει ενωπιον αυτου και ποιει την γην και τους κατοικουντας εν αυτη ινα προσκυνησωσιν το θηριον το πρωτον ου εθεραπευθη η πληγη του θανατου αυτου και ποιει σημεια μεγαλα ινα και πυρ ποιη καταβαινειν εκ του ουρανου εις την γην ενωπιον των ανθρωπων και πλανα τους κατοικουντας επι της γης δια τα σημεια α εδοθη αυτω ποιησαι ενωπιον του θηριου λεγων τοις κατοικουσιν επι της γης ποιησαι εικονα τω θηριω ο εχει την πληγην της μαχαιρας και εζησεν και εδοθη αυτω δουναι πνευμα τη εικονι του θηριου ινα και λαληση η εικων του θηριου και ποιηση οσοι αν μη προσκυνησωσιν την εικονα του θηριου ινα αποκτανθωσιν και ποιει παντας τους μικρους και τους μεγαλους και τους πλουσιους και τους πτωχους και τους ελευθερους και τους δουλους ινα δωση αυτοις χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι των μετωπων αυτων και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα η το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου = 143.950


7) Έβδομος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Πριν υπολογίσαμε την μάζα του μποζονίου Χιγγς με την βοήθεια του σειριακού σύγχρονου λεξάριθμου του 13ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης(μέσω πολλαπλασιασμού με το 10). Εδώ θα υπολογίσαμε την μάζα του μποζονίου Χιγγς με την βοήθεια του σειριακού Ιωνικού λεξάριθμου του 7ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης με τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποιώντας πάλι το κείμενο 1881 Westcott-Hort New Testament (WHNU) έχουμε:

Α = 1, Ω = 26

μετα τουτο ειδον τεσσαρας αγγελους εστωτας επι τας τεσσαρας γωνιας της γης κρατουντας τους τεσσαρας ανεμους της γης ινα μη πνεη ανεμος επι της γης μητε επι της θαλασσης μητε επι παν δενδρον και ειδον αλλον αγγελον αναβαινοντα απο ανατολης ηλιου εχοντα σφραγιδα θεου ζωντος και εκραξεν φωνη μεγαλη τοις τεσσαρσιν αγγελοις οις εδοθη αυτοις αδικησαι την γην και την θαλασσαν λεγων μη αδικησητε την γην μητε την θαλασσαν μητε τα δενδρα αχρι σφραγισωμεν τους δουλους του θεου ημων επι των μετωπων αυτων και ηκουσα τον αριθμον των εσφραγισμενων εκατον τεσσερακοντα τεσσαρες χιλιαδες εσφραγισμενοι εκ πασης φυλης υιων ισραηλ εκ φυλης ιουδα δωδεκα χιλιαδες εσφραγισμενοι εκ φυλης ρουβην δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης γαδ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ασηρ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης νεφθαλιμ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης μανασση δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης συμεων δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης λευι δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ισσαχαρ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ζαβουλων δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης ιωσηφ δωδεκα χιλιαδες εκ φυλης βενιαμιν δωδεκα χιλιαδες εσφραγισμενοι μετα ταυτα ειδον και ιδου οχλος πολυς ον αριθμησαι αυτον ουδεις εδυνατο εκ παντος εθνους και φυλων και λαων και γλωσσων εστωτες ενωπιον του θρονου και ενωπιον του αρνιου περιβεβλημενους στολας λευκας και φοινικες εν ταις χερσιν αυτων και κραζουσιν φωνη μεγαλη λεγοντες η σωτηρια τω θεω ημων τω καθημενω επι τω θρονω και τω αρνιω και παντες οι αγγελοι ειστηκεισαν κυκλω του θρονου και των πρεσβυτερων και των τεσσαρων ζωων και επεσαν ενωπιον του θρονου επι τα προσωπα αυτων και προσεκυνησαν τω θεω λεγοντες αμην η ευλογια και η δοξα και η σοφια και η ευχαριστια και η τιμη και η δυναμις και η ισχυς τω θεω ημων εις τους αιωνας των αιωνων και απεκριθη εις εκ των πρεσβυτερων λεγων μοι ουτοι οι περιβεβλημενοι τας στολας τας λευκας τινες εισιν και ποθεν ηλθον και ειρηκα αυτω κυριε μου συ οιδας και ειπεν μοι ουτοι εισιν οι ερχομενοι εκ της θλιψεως της μεγαλης και επλυναν τας στολας αυτων και ελευκαναν αυτας εν τω αιματι του αρνιου δια τουτο εισιν ενωπιον του θρονου του θεου και λατρευουσιν αυτω ημερας και νυκτος εν τω ναω αυτου και ο καθημενος επι του θρονου σκηνωσει επ αυτους ου πεινασουσιν ετι ουδε διψησουσιν ετι ουδε μη πεση επ αυτους ο ηλιος ουδε παν καυμα οτι το αρνιον το ανα μεσον του θρονου ποιμανει αυτους και οδηγησει αυτους επι ζωης πηγας υδατων και εξαλειψει ο θεος παν δακρυον εκ των οφθαλμων αυτων = 24.773

μάζα μποζονίου Χιγγς = 24.773 x 10 x μάζα ηλεκτρονίου = 126,59 GeV/c2

Είναι σημαντικό να σημειώσω ότι η μάζα του ηλεκτρονίου κωδικοποιείται με την χρήση του γράμματος Α στην αρχή της τελευταίας λέξης του 7ου κεφαλαίου στην λέξη 'αυτων'.


8) Όγδοος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Την μάζα του μποζονίου Χιγγς μπορούμε να την υπολογίσουμε την βοήθεια της αναφοράς στους 144 σφραγισμένους. Αρκεί να διαιρέσουμε τον δεκαδικό Ιωνικό λεξάριθμο της φράσης "ἑκατὸν τεσσεράκοντα τέσσαρες χιλιάδες" με το 144.000 και το αποτέλεσμα να το πολλαπλασιάσουμε με τα 10 εκατομμύρια που συμβολίζουν τον πληθυσμό της Ελλάδος:

Α = 1, Ω = 800

ΕΚΑΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ = 3569

3569 x 10.000.000 / 144.000 = 247.847

μάζα μποζονίου Χιγγς = 247.847 x μάζα ηλεκτρονίου = 126,65 GeV/c2

9) Ένατος υπολογισμός της μάζας του μποζονίου Χιγγς

Την μάζα του μποζονίου Χιγγς μπορούμε να την υπολογίσουμε την βοήθεια του συνολικού σύγχρονου σειριακού λεξάριθμου της Αποκάλυψης. Πρόκειται για τον μέσο όρο ανά κεφάλαιο λεξάριθμο των 22 κεφαλαίων. Θα πάρουμε την μέση τιμή από 3 πηγές(1550 Stephanus New Testament (TR1550), 1881 Westcott-Hort New Testament (WHNU), και 1894 Scrivener New Testament (TR1894)). Έχω αντικαταστήσει το ΧΞς με ΧΙΣ, και το "εξακοσιοι εξηκοντα εξ" με " εξακοσιοι δεκα εξ".

έχουμε:

Α = 1, Ω = 800

1550 Stephanus σύνολο = 24.806
1881 Westcott-Hort σύνολο = 24.581
1894 Scrivener σύνολο = 24.863

μέσος όρος = 24.750

μάζα μποζονίου Χιγγς = 24.750 x 10 x μάζα ηλεκτρονίου = 126,47 GeV/c2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 28 Απρ 2019, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 28 Απρ 2019, 00:54

Πενταγωνικοί αριθμοί


ΘΗΡΙΟΝ = 247

p13 = (3x132-13)/2 = 247

13ο κεφάλαιο



ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΕΝΝΕΑ = ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ = 963

p39 = (3x392-39)/2 = 2262 = ΨΕΙ + Υ + ΧΕΙ + ΑΛΦΑ = ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ + ΙΕΧΩΒΑΣ


Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 03 Μάιος 2019, 00:07

Σύγχρονος δεκαδικός λεξάριθμος:

Α = 1, Ω = 600
ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΗΡΙΟΥ = (400+1+80+1+3+30+1)+(8+7+80+9+60+200) = ΜΠΟΖΟΝΙΟΝ ΧΙΓΓΣ = (30+70+60+6+60+40+9+60+40) + (400+9+3+3+90) = 880
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 14 Οκτ 2019, 23:59

Ας δούμε πάλι πως η Αποκάλυψη κωδικοποιεί την μάζα του μποζονίου Χιγγς.

και εσταθην επι την αμμον της θαλασσης και ειδον εκ της θαλασσης θηριον αναβαινον εχον κεφαλας επτα και κερατα δεκα και επι των κερατων αυτου δεκα διαδηματα και επι τας κεφαλας αυτου ονομα βλασφημιας και το θηριον ο ειδον ην ομοιον παρδαλει και οι ποδες αυτου ως αρκτου και το στομα αυτου ως στομα λεοντος και εδωκεν αυτω ο δρακων την δυναμιν αυτου και τον θρονον αυτου και εξουσιαν μεγαλην και ειδον μιαν των κεφαλων αυτου ως εσφαγμενην εις θανατον και η πληγη του θανατου αυτου εθεραπευθη και εθαυμασεν ολη η γη οπισω του θηριου και προσεκυνησαν τον δρακοντα ος εδωκεν εξουσιαν τω θηριω και προσεκυνησαν το θηριον λεγοντες τις ομοιος τω θηριω τις δυναται πολεμησαι μετ αυτου και εδοθη αυτω στομα λαλουν μεγαλα και βλασφημιας και εδοθη αυτω εξουσια ποιησαι μηνας τεσσαρακοντα δυο και ηνοιξεν το στομα αυτου εις βλασφημιαν προς τον θεον βλασφημησαι το ονομα αυτου και την σκηνην αυτου και τους εν τω ουρανω σκηνουντας και εδοθη αυτω πολεμον ποιησαι μετα των αγιων και νικησαι αυτους και εδοθη αυτω εξουσια επι πασαν φυλην και γλωσσαν και εθνος και προσκυνησουσιν αυτω παντες οι κατοικουντες επι της γης ων ου γεγραπται τα ονοματα εν τη βιβλω της ζωης του αρνιου εσφαγμενου απο καταβολης κοσμου ει τις εχει ους ακουσατω ει τις αιχμαλωσιαν συναγει εις αιχμαλωσιαν υπαγει ει τις εν μαχαιρα αποκτενει δει αυτον εν μαχαιρα αποκτανθηναι ωδε εστιν η υπομονη και η πιστις των αγιων και ειδον αλλο θηριον αναβαινον εκ της γης και ειχεν κερατα δυο ομοια αρνιω και ελαλει ως δρακων και την εξουσιαν του πρωτου θηριου πασαν ποιει ενωπιον αυτου και ποιει την γην και τους κατοικουντας εν αυτη ινα προσκυνησωσιν το θηριον το πρωτον ου εθεραπευθη η πληγη του θανατου αυτου και ποιει σημεια μεγαλα ινα και πυρ ποιη καταβαινειν εκ του ουρανου εις την γην ενωπιον των ανθρωπων και πλανα τους κατοικουντας επι της γης δια τα σημεια α εδοθη αυτω ποιησαι ενωπιον του θηριου λεγων τοις κατοικουσιν επι της γης ποιησαι εικονα τω θηριω ο εχει την πληγην της μαχαιρας και εζησεν και εδοθη αυτω δουναι πνευμα τη εικονι του θηριου ινα και λαληση η εικων του θηριου και ποιηση οσοι αν μη προσκυνησωσιν την εικονα του θηριου ινα αποκτανθωσιν και ποιει παντας τους μικρους και τους μεγαλους και τους πλουσιους και τους πτωχους και τους ελευθερους και τους δουλους ινα δωση αυτοις χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι των μετωπων αυτων και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα η το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου εξακοσια δεκα εξ

Δεκαδικός Ιωνικός Λεξάριθμος = 246.556

mH(ATLAS 2012) = 246.576 x me

Το κείμενο λοιπόν του δεκάτου τρίτου κεφαλαίου της Αποκάλυψης μας δίδει την μάζα του μποζονίου Χιγγς σε μάζες ηλεκτρονίου όπως το μέτρησε η επιστημονική ομάδα του ATLAS του CERN και ανακοινώθηκε το 2012. Το λάθος/απόκλιση είναι 0,008%.


Τι γίνεται όμως με την 'πραγματική' τιμή της μάζας του μποζονίου αυτού. Η τιμή που δίδεται σήμερα για το μποζόνιο είναι διαφορετική από αυτή που υπολογίστηκε με την βοήθεια των δύο ομάδων(δύο κέρατα του θηρίου). Έτσι από τις τιμές 125,3 ± 0,6 GeV/c2 και 126,0 ± 0,6 GeV/c2 του 2012, σήμερα η τιμή της δίδεται ότι είναι 125,18 ± 0,16 GeV/c2.

Το ερώτημα λοιπόν που γεννάται είναι αν είναι κωδικοποιημένο το νούμερο αυτό στην Αποκάλυψη. Ας το δούμε:

και εσταθην επι την αμμον της θαλασσης και ειδον εκ της θαλασσης θηριον αναβαινον εχον κεφαλας επτα και κερατα δεκα και επι των κερατων αυτου δεκα διαδηματα και επι τας κεφαλας αυτου ονομα βλασφημιας και το θηριον ο ειδον ην ομοιον παρδαλει και οι ποδες αυτου ως αρκτου και το στομα αυτου ως στομα λεοντος και εδωκεν αυτω ο δρακων την δυναμιν αυτου και τον θρονον αυτου και εξουσιαν μεγαλην και ειδον μιαν των κεφαλων αυτου ως εσφαγμενην εις θανατον και η πληγη του θανατου αυτου εθεραπευθη και εθαυμασεν ολη η γη οπισω του θηριου και προσεκυνησαν τον δρακοντα ος εδωκεν εξουσιαν τω θηριω και προσεκυνησαν το θηριον λεγοντες τις ομοιος τω θηριω τις δυναται πολεμησαι μετ αυτου και εδοθη αυτω στομα λαλουν μεγαλα και βλασφημιας και εδοθη αυτω εξουσια ποιησαι μηνας τεσσαρακοντα δυο και ηνοιξεν το στομα αυτου εις βλασφημιαν προς τον θεον βλασφημησαι το ονομα αυτου και την σκηνην αυτου και τους εν τω ουρανω σκηνουντας και εδοθη αυτω πολεμον ποιησαι μετα των αγιων και νικησαι αυτους και εδοθη αυτω εξουσια επι πασαν φυλην και γλωσσαν και εθνος και προσκυνησουσιν αυτω παντες οι κατοικουντες επι της γης ων ου γεγραπται τα ονοματα εν τη βιβλω της ζωης του αρνιου εσφαγμενου απο καταβολης κοσμου ει τις εχει ους ακουσατω ει τις αιχμαλωσιαν συναγει εις αιχμαλωσιαν υπαγει ει τις εν μαχαιρα αποκτενει δει αυτον εν μαχαιρα αποκτανθηναι ωδε εστιν η υπομονη και η πιστις των αγιων και ειδον αλλο θηριον αναβαινον εκ της γης και ειχεν κερατα δυο ομοια αρνιω και ελαλει ως δρακων και την εξουσιαν του πρωτου θηριου πασαν ποιει ενωπιον αυτου και ποιει την γην και τους κατοικουντας εν αυτη ινα προσκυνησωσιν το θηριον το πρωτον ου εθεραπευθη η πληγη του θανατου αυτου και ποιει σημεια μεγαλα ινα και πυρ ποιη καταβαινειν εκ του ουρανου εις την γην ενωπιον των ανθρωπων και πλανα τους κατοικουντας επι της γης δια τα σημεια α εδοθη αυτω ποιησαι ενωπιον του θηριου λεγων τοις κατοικουσιν επι της γης ποιησαι εικονα τω θηριω ο εχει την πληγην της μαχαιρας και εζησεν και εδοθη αυτω δουναι πνευμα τη εικονι του θηριου ινα και λαληση η εικων του θηριου και ποιηση οσοι αν μη προσκυνησωσιν την εικονα του θηριου ινα αποκτανθωσιν και ποιει παντας τους μικρους και τους μεγαλους και τους πλουσιους και τους πτωχους και τους ελευθερους και τους δουλους ινα δωση αυτοις χαραγμα επι της χειρος αυτων της δεξιας η επι των μετωπων αυτων και ινα μη τις δυνηται αγορασαι η πωλησαι ει μη ο εχων το χαραγμα η το ονομα του θηριου η τον αριθμον του ονοματος αυτου ωδε η σοφια εστιν ο εχων τον νουν ψηφισατω τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος

Δεκαδικός Ιωνικός Λεξάριθμος = 244.923 =>

mH = 244.923 x me = 125,155 GeV/c2

mH(*) = 125,18 ± 0,16 GeV/c2

Το λάθος/απόκλιση είναι 0,02%.

* Tanabashi et al. (Particle Data Group) (2018). "Review of Particle Physics". Physical Review D. 98 (3): 030001. doi:10.1103/PhysRevD.98.030001
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 15 Οκτ 2019, 00:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Δημοσιεύσεις: 14486
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 15 Οκτ 2019, 00:04

Δεν είναι τυχαίο το χξς. 666 ταλαντα χρυσού συγκέντρωναν φόρους οι Εβραίοι επί αυτοκρατορία Σολομώντα από τους υποτελεις λαούς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 15 Οκτ 2019, 00:08

Ζενίθεδρος έγραψε:
15 Οκτ 2019, 00:04
Δεν είναι τυχαίο το χξς. 666 ταλαντα χρυσού συγκέντρωναν φόρους οι Εβραίοι επί αυτοκρατορία Σολομώντα από τους υποτελεις λαούς.
Από την παραπάνω ανάλυση όμως φαίνεται ότι το πιο σωστό είναι το 616.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 15 Οκτ 2019, 00:15

Μία παρατήρηση:

Ιωνικός σειριακός λεξάριθμος(Ω = 26)

και εσταθην επι την αμμον της θαλασσης ......τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος = 26664

2+6+6+6+4 = 24 => 2+4 = 6

και εσταθην επι την αμμον της θαλασσης ......τον αριθμον του θηριου αριθμος γαρ ανθρωπου εστιν και ο αριθμος αυτου εξακοσια δεκα εξ = 26866
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Δημοσιεύσεις: 4359
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 19:50
Phorum.gr user: Σπυρος1
Τοποθεσία: έρημος
Επικοινωνία:

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 15 Οκτ 2019, 00:17

Δημοσιεύσεις: 1025

ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΚΟΝΤΑ ΕΞ = 1025
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

the comet the course the tail

Re: μποζόνιο Χιγγς και θηρίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 15 Οκτ 2019, 00:25

Εικόνα

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών