Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 16:57Άψογη χρήσης κατηγορίας 3.SpoilerShowBill Hicks έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 16:27σίγουρα είναι δύσκολο, γι'αυτό δεν πρέπει να πηδάμε σε συμπεράσματα (jump to conclusions Dwarven Blacksmith).sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:55
Για σένα ερώτησα βρέη.
Τέσπα, δεν είναι τόσο εύκολο - εφικτό να πάρεις σόλιντ αποτυπώσεις από μικρά (σχετικά) αντικείμενα τα οποία εβρίσκονται μακριά σε απόσταση από το σημείο καταγραφής - παρατηρήσεως. Και αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πληθώρα λετζίτ υλικού εάν και εφόσον υπάρχουν τέτχοιου είδους (unidentified aerial) φαινόμενα.
Εγώ πάντως παλιότερα έχω δει με τα ματάκια μου πολλά τέτχοια (φαινόμενα) αλλά ακόμη και με τα μέσα που διαθέτω τώρα θα ήτανε εξαιρετικά δύσκολο να αποτυπώσω αυτά που έβλεπα... Άη κιντ γιου νοτ ε.
100% τρου στόριζ.
σε πιστεύω, φυσικά. κι εγώ έχω δει με τα ματάκια μου (during star-gazing), αλλά εξαντλώ τις πχιο ορθολογικές εξηγήσεις πριν πάω στο
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
- Bill Hicks
Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:46Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψειsys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;
Για να είμαστε δίκαιοι, σε τι επίπεδό παίζουν οι γνώσεις σου πάνω στην φωτογραφία και το ποσό εύκολο είναι να αποτυπώσεις μικρά σχετικά αντικείμενα που βρίσκονται πάρα πάρα πολύ μακριά;
Αλλιώς πρώτος θα έσπευδε να υποστηρίξει.
Edit: Δες παρακάτω
- Dwarven Blacksmith
Παρεμπιπτόντως είναι πατίνια της Xiaomi αυτά που βλέπετε. Τα άλλα που πέφτουν δεν ξέρω τι είναι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Θα είναι πατίνια αμερικανικής εταιρείας.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 16:42Πριν πολλά πολλά χρόνια κάτι μαλάκες στο χωριό βάζανε φακούς και φωτάκια σε χαρταετούς και τους πετάγανε αργά το βράδυ. Εκεί να δεις θεάσεις uap μλκμου, το μισό χωριό παραμιλούσε μέχρι να τους πάρει χαμπάρι.enterprise-psi έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 16:33Εγώ το είδα μέρα μεσημέρι.
Ήμουν εδώ:
https://maps.app.goo.gl/HG1pHcGAk23vXpYX6 και έβγαζα φωτογραφίες το τοπίο . Βλέπω μια τελεία ψηλά στον ουρανό, δεν δίνω σημασία. Χαζεύουμε γύρω , κοιτάω πάνω ακόμα εκεί η τελεία. Μέχρι να βγάλω την φωτογραφική βλέπω ότι δεν είναι τελείως ακίνητη αλλά κάνει μικρούς κύκλους. Η φωτογραφική έχει 50χ οπτικό ζουμ , παλεύω να το βάλω στο κάδρο, σε τέρμα ζουμ ένα χιλιοστό κίνησης μεταφράζεται σε μέτρα μετακίνησης. Επίσης έχει συννεφιά και το focus παλεύει να κεντραρει.
Τελικά ήταν πελεκάνος ή τι σκατα πουλιά πετάνε εκεί γύρω
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Έλεγα μήπως πετύχουν κανένα παρκαρισμένο. Νομίζω παλιά είχε μια εκπομπή του Χαρδαβέλλα ή του Μάκη που είχαν βγει κάποιοι και είχαν αναφέρει στενές επαφές. Από τότε που βγήκαν τα κινητά κόπηκαν κι αυτές. Προσέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα φαίνεται
ΥΓ. Επιφυλακτικός είμαι αλλά δεν έχω ασχοληθεί ουσιαστικά ποτέ. Αν υπάρχουν θα 'θελα να μάθω αν έχουν τέχνη κοκ
Οκ, στο λέω εγώ, δεν έχουν τέχνη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΈΧΝΗ, ούτε εδώ ούτε σε κανένα σημείο του γνωστού σύμπαντος.ST48410 έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 21:42Έλεγα μήπως πετύχουν κανένα παρκαρισμένο. Νομίζω παλιά είχε μια εκπομπή του Χαρδαβέλλα ή του Μάκη που είχαν βγει κάποιοι και είχαν αναφέρει στενές επαφές. Από τότε που βγήκαν τα κινητά κόπηκαν κι αυτές. Προσέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα φαίνεται
ΥΓ. Επιφυλακτικός είμαι αλλά δεν έχω ασχοληθεί ουσιαστικά ποτέ. Αν υπάρχουν θα 'θελα να μάθω αν έχουν τέχνη κοκ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Α τωρα θες να μιλησουμε σαν ανθρωποι...οταν μου ελεγες 'δεν με ενδιαφερει τι γραφεις γιατι δεν το ειπα εγω' ηταν καλα;
Αστο δεν μπορω να συζητω με τυπους σαν και εσενα...
Καποιος κομητης που μπηκε προσωρινα στην ατμοσφαιρα;Αρίστος έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 16:05Καλοκαιρι τελη σεβεντις 8 φιλοι μολις εχουμε τελειωσει τις εξετασεις στο σχολειο και κανουμε ελευθερο καμπινγκ σε παραλια της Αττικης.
Το βραδυ βλεπουμε στον οριζοντα ενα φωτεινο αντικειμενο να διασχιζει στο βαθος το στερεωμα με ελλειπτικη τροχια, εκανε περιπου 10 λεπτα να φτασει απο το αριστερο ακρο του οριζοντα στο δεξι ακρο και να εξαφανιστει.
Αεροπλανο δεν ηταν, τα αεροπλανα το βραδυ εχουν χαρακτηριστικα φωτακια, αυτο δεν ειχε και παραλληλα η τροχια του ηταν μοναδικη.
Απορριψαμε και την πιθανοτητα δορυφορου.
Περιττο να πουμε οτι το συζητουσαμε για μερες και δεν καταληξαμε.
.
Και κινουνται και με απιστευτες ταχυτητες.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;
Για να είμαστε δίκαιοι, σε τι επίπεδό παίζουν οι γνώσεις σου πάνω στην φωτογραφία και το ποσό εύκολο είναι να αποτυπώσεις μικρά σχετικά αντικείμενα που βρίσκονται πάρα πάρα πολύ μακριά;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Οσο μεγαλυτερη μεγεθυνση, τοσο πιο κουνημενο ειδωλο.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:38Δεν πολυβοηθά ο τηλεφακός εάν κάτι βρίσκεται πολύ μακριά, δεν είναι τεράστιο και κινείται...
Ρε πας καλα, ειπα εγω, δεν με ενδιαφερει τι γραφεις γιατι δεν το ειπα εγω;
Ελληνικα καταλαβαινεις;
Με ρωταγες να σου απαντησω, γιατι ο τυπος ειπε αυτα που ειπε, και σου λεω, ρωτα αυτον, τι ρωτας εμενα;
Πού να ξερω γιατι λεει αυτα που λεει;
Και ειπα, δεν ειμαι δικηγορος κανενος για να απανταω για λογαριασμο του.
Τωρα, αν δεν καταλαβαινεις ελληνικα, κακως συμμετεχεις σε συζητησεις ελληνικου περιεχομενου.
- Bill Hicks
*απίστευτες ταχύτητες*Thor έγραψε: ↑07 Αύγ 2023, 17:24Και κινουνται και με απιστευτες ταχυτητες.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;
Analysis of Famed 2015 "GoFast" Navy Pilot UFO Video - NASA UAP Study Team Meeting Excerpt, May 2023
In this excerpt, Joshua Semeter, Director of the Center for Space Physics at Boston University, reports on analysis of the famous "GoFast" object video taken in 2015 by U.S. Navy pilots, showing that the object was travelling at about 40 mph, consistent with wind speeds at altitude. The analysis confirms similar estimates obtained years ago by private "UFO" investigator and debunker Mick West.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπαρχουν εξωγηινοι τοτε τι γνωμη εχουν για μας?
από George_V » 20 Απρ 2024, 14:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 29 Απαντήσεις
- 2404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
05 Μάιος 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Oι εξωγηινοι δεν ερχονται ειρηνικα
από George_V » 30 Ιαν 2023, 01:42 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 176 Απαντήσεις
- 9200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
18 Φεβ 2023, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Αμα μας την πεσουν εξωγηινοι ειμαστε ξεβράκωτοι
από George_V » 26 Ιαν 2024, 22:36 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ