Σελίδα 1 από 1

Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2023, 16:27
από Ερμής
Προχθές μεταξύ μπίρας και μεζέ θυμήθηκα με τον alekhine το παρακάτω blog το οποίο είχε επισκεψιμοτητα αν και χρειάζεται πολύ σκληρά ναρκωτικά να διαβάσεις αλλά και να ακούσεις τα ηχητικά
Κάποιες φήμες λένε πως είναι ψευδώνυμο αλλού, άλλοι λένε πως είναι ένας σαλεμενος από το Βόλο που χρόνια τώρα μοιράζει προκυρηξεις χειρόγραφες, άλλοι λένε πως προσχώρησε σε λεβέντη και μετά στο δίκτυο21. Έχετε ακουστά τι παίζει με αυτόν η μόνο εγώ είχα πιει τέτοια διαδικτυακά σκληρά ναρκωτικά;

https://ellhnkaichaos.blogspot.com/?m=1

https://kerberos-hellas.blogspot.com/?m=1




Re: Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2023, 16:53
από Αγχίαλος
Ιστός Ε

Re: Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2023, 16:54
από Ερμής
Αγχίαλος έγραψε:
29 Οκτ 2023, 16:53
Ιστός Ε
Ομαδα έψιλον κι έτσι;

Re: Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2023, 17:09
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θυμάμαι γελούσα πολύ εκεί κάπου το 07 με ενα yt βίντεο στο οποίο εκραζαν έναν Δημητρακόπουλο,(;)ο οποίος με τη προδοσία του, έθεσε σε κίνδυνο την πλανητική ασφάλεια. Δεν μπορώ να το βρω πλέον.

Re: Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2023, 17:26
από Beria
Εκείνο το σάιτ που ήταν γεμάτο χειρόγραφες σημειώσεις και σχέδια ήταν της Ομάδας Ε; το θυμάστε;

Re: Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2023, 18:22
από alekhine
στο πρώτο βίντεο εκεί που λέει για τον πελασγικης καταγωγής ινδο γκαντι εκλαψα λίγο 😊😊😊😊

Re: Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2025, 10:08
από CoronerT
Παραμυθάδες της οθόνης είναι και σε γενικές γραμμές όλοι οι παλαβοί κάνουν καριέρα στο Ελληνικό διαδίκτυο.Ο Καραγεωργίου βρίσκεται σε ένα ίδρυμα που είναι για ψυχικά ασθενείς και για άστεγους και μιλάει με Αιγύπτιους Θεούς όλο το βράδυ.Τον κάνουν ηρεμιστικές ενέσεις για να κοιμηθεί το έγραψε νοσοκόμα στο Χ.Την ιστορία αυτή τώρα την δίνει συνέχεια ένας άλλος στόκος Γερμανίας που κατά ένα περίεργο τρόπο όπως λένε όλοι είναι μαύρου χρώματος με το όνομα Αποστολος Παπανάκος.Ο τυπάς αυτός και αν διακατέχεται από παράνοια.Το γέλιο που σκορπά είναι ασύλληπτο αν δείτε τι γράφει.Οδύρεται απειλεί με θανάτους προσεύχεται σε Θεούς δίνει διαταγές στην αστυνομία στην πυροσβεστική στον στρατό στον Τραμπ στον Πούτιν στην Κίνα και η τρέλα φτάνει στο κόκκινο.

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

Re: Έλλην και Χάος, ΟΕΑ, καραγεωργιου

Δημοσιεύτηκε: 24 Απρ 2025, 16:05
από Revelation
Από το 2007 ως σήμερα το 2025 το είδαν επίσημα με την ip τα hoaxes έκανε δεκάδες ιστολόγια.Πως δεν έπαθε αγκύλωση στα δάκτυλα από το να γράφει είναι περίεργο.Στην Γερμανία εδώ τον ξέρουμε πάντως μένουμε στο ίδιο μέρος ούτε ένα χιλιόμετρο απόσταση είναι ένα σκούρο λεπτό ανθρωπάκι που στην πραγματικότητα φοβάται την σκιά του είναι φοβικός πίνει όλη την ημέρα είναι με ένα αυτοκίνητο σαράβαλο στυλ Jeep την είδε κυνηγός μάλλον και καμαρώνει τα αγγούρια και τις τομάτες του και μέσα σε όλα αυτά νιώθει μέλος της ομάδας που δεν υπάρχει δηλαδή αυτής της Ο.Ε.Α που είναι δημιούργημα του μυαλού του.Ο άνθρωπος είναι εντελώς ψυχοπαθής και κακώς ενώ η Γερμανία εδώ διαθέτει πολλαπλές παροχές και άριστη πρόνοια δεν κάνει τίποτα.