Οι πυρήνες της γης
Οι πυρήνες της γης
Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
- SpAcE_PaNtHeR
- taxalata xalasa
Re: Οι πυρήνες της γης
193...20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ελαtaxalata xalasa έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:10193...20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
- taxalata xalasa
δεν πάω πουθενά...20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:17Ελαtaxalata xalasa έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:10193...20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
- taxalata xalasa
αλλά είναι δύσκολο το έργο...
για κάθε έναν αντιστοιχούν πολλά εκατό μύρια ηλίθιοι ώστε να μπαλαντζάρει η κατάσταση...
Δυστυχώς φίλε taxalata δυστυχώς. Το λέω με πόνο ψυχής. Αλήθεια.taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:24αλλά είναι δύσκολο το έργο...
για κάθε έναν αντιστοιχούν πολλά εκατό μύρια ηλίθιοι ώστε να μπαλαντζάρει η κατάσταση...
- taxalata xalasa
ευτυχώς να λες...
φαντάσου νάμασταν λιγότεροι...

- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Ο Μπιν Λάντεν20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
Ο Αλ Ζαουάχρι
Ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκάντι
Απέφυγαν τη διάπραξη οποιουδήποτε αμαρτήματος
Και πολέμησαν το Κακό επί της γης με όλες τους τις δυνάμεις
Ναι και ο Ben Kingsley.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:32Ο Μπιν Λάντεν20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
Ο Αλ Ζαουάχρι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
192 ήταν οι νεκροί Αθηναίοι στον Μαραθώνα.20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ααα μάλιστα. Ευχαριστώ φίλε δεν το ήξερα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 09:18192 ήταν οι νεκροί Αθηναίοι στον Μαραθώνα.20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.

- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Δεν κόβεις τις μαλακίεςΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:32Ο Μπιν Λάντεν20--- έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 05:38Εχω μια θεωρία. Εβαλα το θέμα στα ανεξήγητα φαινόμενα γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω πλήρως. Λοιπόν πιστεύω πως αν δεν διαπράττεις αμαρτήματα και πολεμάς το κακό επί γης με όλες σου τις δυνάμεις μια σφαίρα αγνότητας δημιουργείται γύρω σου από τους θεούς η οποία σε προστατεύει από τον θάνατο. Ως άμεσο αποτέλεσμα δεν μπορούν (είναι αδύνατον) να συμβούν στον πλανήτη γεγονότα μαζικής καταστροφής τα οποία σε συμπεριλαμβάνουν. Πχ πυρηνικός όλεθρος. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν πυρήνας προστασίας...Κάτι φίλοι μου έχουν πει πως η γη έχει αυτή τη στιγμή 192 πυρήνες.
Ο Αλ Ζαουάχρι
Μπας και βρεις κάτι χρήσιμο να κάνεις?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-