μαύρο μέταλλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: μαύρο μέταλλο
Τα σπάσανε κι αυτοί και μαλώνουν ποιος θα πάρει την φίρμα...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
zteo, είχες κάποτε στο παλιό φόρουμ ποστάρει μία μπάντα με το όνομα Obelyssk ή κάτι τέτοιο; Αυστραλοί νομίζω ήταν. Ψάχνω να τους βρω και δεν τους θυμάμαι, αν μπορείς να τους ξαναβάλεις θα ήμουν υπόχρεος διότι θυμάμαι μου άρεσαν.
Σε άλλα νέα, βγήκε προχτές σε ψηφιακή έκδοση το καινούριο αληθινό Batushka, το τσίμπησα ήδη στο Bandcamp και θα περιμένω και βινύλιο κάποια στιγμή. Ο Κρις θέλησε να προλάβει τον Μπαρτ στην στροφή και το εξαπέλυσε μόλις είδε ότι ο Μπαρτ κυκλοφορεί το δικό του στις 11 Ιουλίου. Δεν νομίζω να τίθεται θέμα για το ποιος έγραψε τον πρώτο δίσκο, μόλις ακούσει κανείς το πρώτο τραγούδι (που έβαλε ο Αίας πιο πάνω) του Κρις θα καταλάβει πολλά. Μου αρέσει όμως και το κομματάκι που έχει βγάλει ο Μπαρτ, και θα πάρω και εκείνο τον δίσκο. Win-win κατάσταση.
Σε άλλα νέα, βγήκε προχτές σε ψηφιακή έκδοση το καινούριο αληθινό Batushka, το τσίμπησα ήδη στο Bandcamp και θα περιμένω και βινύλιο κάποια στιγμή. Ο Κρις θέλησε να προλάβει τον Μπαρτ στην στροφή και το εξαπέλυσε μόλις είδε ότι ο Μπαρτ κυκλοφορεί το δικό του στις 11 Ιουλίου. Δεν νομίζω να τίθεται θέμα για το ποιος έγραψε τον πρώτο δίσκο, μόλις ακούσει κανείς το πρώτο τραγούδι (που έβαλε ο Αίας πιο πάνω) του Κρις θα καταλάβει πολλά. Μου αρέσει όμως και το κομματάκι που έχει βγάλει ο Μπαρτ, και θα πάρω και εκείνο τον δίσκο. Win-win κατάσταση.
Φυσικά και όχι, Μάρντουκ ισόθεοι.
Ψαγμενοι.
Μαρδούκ: η ιστορία του Χριστού γύρω στο 2000 π.Χ.
https://www.davelis.gr/2018/04/09/%CE%B ... %84%CE%BF/
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
τι σας λεει το συγκεκριμενο ισλανδικο μπλακ μεταλ;
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
https://www.rocking.gr/news/ancient-rep ... niki/34432Οι Ancient αντί των Marduk στις συναυλίες των Cannibal Corpse στην Ελλάδα
Κατόπιν προβλήματος που υπήρξε με τις πτήσεις των Marduk προς Θεσσαλονίκη, γεγονός που καθιστά τις εμφανίσεις τους αδύνατες να πραγματοποιηθούν, οι Σουηδοί Marduk αντικαθίστανται από τους Νορβηγούς Ancient
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
06 Μάιος 2023, 14:26
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΑΥΡΟ στην εθνική δημιουργία
από nikos_hellas » 27 Απρ 2023, 19:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 3210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Μάιος 2023, 09:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σουηδία: «Μαύρο» ρεκόρ με 60 νεκρούς από σφαίρες το 2022
από Kauldron » 20 Δεκ 2022, 01:17 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
20 Δεκ 2022, 01:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως έγινε έτσι ο Περίδης ;;; Μαύρο χάλι ... γεράματα !
από tanipteros » 07 Μαρ 2024, 21:04 » σε Μουσική - 2 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Μαρ 2024, 11:33
-