Πω ρε συ πάσχεις όντως.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 14:19Πού είναι τα αποτελέσματα της έρευνας; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:25Ακριβώς.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:21
Η δικιά σου θα είναι σε βάθος και όταν λέει κάτι η Νάιδα το εννοεί δεν είναι παπατζας ελληναρας με δηλώσεις του κώλου
[img]https://i.postimg.cc/ZnWCjhjy/Scre ... .jpg[/img]
Ρούμπωνε τώρα και γρήγορα στη κουβέρτα για παιδικούλια. Και μάθε να έχεις υπομονή. Κακομαθημένο.
ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ (ᴗ˳ᴗ) zZ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Fata_Morgana
Re: ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ (ᴗ˳ᴗ) zZ
-
Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 16:28Πω ρε συ πάσχεις όντως.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 14:19Πού είναι τα αποτελέσματα της έρευνας; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 12:25
Ακριβώς.
[img]https://i.postimg.cc/ZnWCjhjy/Scre ... .jpg[/img]
Ρούμπωνε τώρα και γρήγορα στη κουβέρτα για παιδικούλια. Και μάθε να έχεις υπομονή. Κακομαθημένο.

-
Παρατηρώ κάποια ψυχικά τραύματα που έμεινες άτεκνη με τον ουρακοτάγκο για οικογένεια;

- Fata_Morgana
Ο ουρακοτάγκος δεν είναι οικογένεια μου. Είναι σύντροφος μου. Άντε να βρεις κι εσύ σύντροφο να κάνεις λίγο σεξ να έρθεις στα ίσια σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 16:34Παρατηρώ κάποια ψυχικά τραύματα που έμεινες άτεκνη με τον ουρακοτάγκο για οικογένεια;
-
Σύντροφος που δεν φεύγει από το σπίτιFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:20Ο ουρακοτάγκος δεν είναι οικογένεια μου. Είναι σύντροφος μου. Άντε να βρεις κι εσύ σύντροφο να κάνεις λίγο σεξ να έρθεις στα ίσια σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 16:34Παρατηρώ κάποια ψυχικά τραύματα που έμεινες άτεκνη με τον ουρακοτάγκο για οικογένεια;

- Fata_Morgana
Να κάνω εγώ λογαριασμό στο τιντερ να σου βρω γκόμενα; και πας εσύ στο ραντεβού αλλά θα κάνεις και θα πεις ότι σου πω γιατί σε βλέπω να τα χαλάς όλα. Θα σου δώσω και λεφτά να κεράσεις.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:24Σύντροφος που δεν φεύγει από το σπίτιFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:20Ο ουρακοτάγκος δεν είναι οικογένεια μου. Είναι σύντροφος μου. Άντε να βρεις κι εσύ σύντροφο να κάνεις λίγο σεξ να έρθεις στα ίσια σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 16:34
Παρατηρώ κάποια ψυχικά τραύματα που έμεινες άτεκνη με τον ουρακοτάγκο για οικογένεια;
-
Γιατί να κεράσω; Δεν είσαι υπέρ της ισότητας, συντρόφισσα; Το κέρασμα είναι για ειδικές περιπτώσεις πχ όταν παίζεις τα αντικαπιταλιστικά φρουτακιαFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:27Να κάνω εγώ λογαριασμό στο τιντερ να σου βρω γκόμενα; και πας εσύ στο ραντεβού αλλά θα κάνεις και θα πεις ότι σου πω γιατί σε βλέπω να τα χαλάς όλα. Θα σου δώσω και λεφτά να κεράσεις.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:24Σύντροφος που δεν φεύγει από το σπίτιFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:20
Ο ουρακοτάγκος δεν είναι οικογένεια μου. Είναι σύντροφος μου. Άντε να βρεις κι εσύ σύντροφο να κάνεις λίγο σεξ να έρθεις στα ίσια σου.
- Fata_Morgana
Αφού εγώ(εσύ) θα τη προσκαλέσω στο ραντεβού, εκείνη θα κεράσει;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:29Γιατί να κεράσω; Δεν είσαι υπέρ της ισότητας, συντρόφισσα; Το κέρασμα είναι για ειδικές περιπτώσεις πχ όταν παίζεις τα αντικαπιταλιστικά φρουτακιαFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:27Να κάνω εγώ λογαριασμό στο τιντερ να σου βρω γκόμενα; και πας εσύ στο ραντεβού αλλά θα κάνεις και θα πεις ότι σου πω γιατί σε βλέπω να τα χαλάς όλα. Θα σου δώσω και λεφτά να κεράσεις.
-
Και γιατί να μην προσκαλέσω εγω; Μπορεί να θεωρηθεί πίεση να προχωρήσουμε την διαδραση μας. Το σωστό είναι να έρθει αυθόρμητα, συντροφισσαFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:30Αφού εγώ(εσύ) θα τη προσκαλέσω στο ραντεβού, εκείνη θα κεράσει;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:29Γιατί να κεράσω; Δεν είσαι υπέρ της ισότητας, συντρόφισσα; Το κέρασμα είναι για ειδικές περιπτώσεις πχ όταν παίζεις τα αντικαπιταλιστικά φρουτακιαFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:27
Να κάνω εγώ λογαριασμό στο τιντερ να σου βρω γκόμενα; και πας εσύ στο ραντεβού αλλά θα κάνεις και θα πεις ότι σου πω γιατί σε βλέπω να τα χαλάς όλα. Θα σου δώσω και λεφτά να κεράσεις.
- Fata_Morgana
Ε κι εκείνη μπορεί να θεωρήσει ότι δε σου αρέσει αρκετά/είσαι δεσμευμένος και ψαχνεσαι για καβλαντα κτλ κτλ και δεν θίγεις το θέμα συνάντησης. Εγώ ξέρω πότε και πως θα το πω.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:32Και γιατί να μην προσκαλέσω εγω; Μπορεί να θεωρηθεί πίεση να προχωρήσουμε την διαδραση μας. Το σωστό είναι να έρθει αυθόρμητα, συντροφισσαFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:30Αφού εγώ(εσύ) θα τη προσκαλέσω στο ραντεβού, εκείνη θα κεράσει;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:29
Γιατί να κεράσω; Δεν είσαι υπέρ της ισότητας, συντρόφισσα; Το κέρασμα είναι για ειδικές περιπτώσεις πχ όταν παίζεις τα αντικαπιταλιστικά φρουτακια
-
Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:34Ε κι εκείνη μπορεί να θεωρήσει ότι δε σου αρέσει αρκετά/είσαι δεσμευμένος και ψαχνεσαι για καβλαντα κτλ κτλ και δεν θίγεις το θέμα συνάντησης. Εγώ ξέρω πότε και πως θα το πω.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:32Και γιατί να μην προσκαλέσω εγω; Μπορεί να θεωρηθεί πίεση να προχωρήσουμε την διαδραση μας. Το σωστό είναι να έρθει αυθόρμητα, συντροφισσαFata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:30
Αφού εγώ(εσύ) θα τη προσκαλέσω στο ραντεβού, εκείνη θα κεράσει;
Ωραία, αρα κερνάει αυτός που προτείνει. Έχεις καμία ιδέα γιατί θέλανε κέρασμα και όσες πρότειναν αυτές;

- Fata_Morgana
Δε σε πιστεύω ότι σε προσκάλεσαν σε ραντεβού και σου την είπαν επειδή δε κεράσες.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:36Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:34Ε κι εκείνη μπορεί να θεωρήσει ότι δε σου αρέσει αρκετά/είσαι δεσμευμένος και ψαχνεσαι για καβλαντα κτλ κτλ και δεν θίγεις το θέμα συνάντησης. Εγώ ξέρω πότε και πως θα το πω.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:32
Και γιατί να μην προσκαλέσω εγω; Μπορεί να θεωρηθεί πίεση να προχωρήσουμε την διαδραση μας. Το σωστό είναι να έρθει αυθόρμητα, συντροφισσα
Ωραία, αρα κερνάει αυτός που προτείνει. Έχεις καμία ιδέα γιατί θέλανε κέρασμα και όσες πρότειναν αυτές;
-
Καλά η σχέση σου με την πραγματικότητα δεν είναι η καλύτερη. Δεν έχω πει την ιστορία με την καλλιτέχνιδα που ήθελε να διαλέξει και Χάι μαγαζί και μετά ανέλυε πόσα χαλάνε οι γυναίκες σε έξοδα για να ετοιμαστούν καθώς πρέπει και ότι το κέρασμα δεν είναι τίποτα, επιβάλλεται και ότι άμα θέλει να πληρώσει αυτή, τότε πάει στα μπουζούκια με τις φίλες της;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:38Δε σε πιστεύω ότι σε προσκάλεσαν σε ραντεβού και σου την είπαν επειδή δε κεράσες.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:36Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:34
Ε κι εκείνη μπορεί να θεωρήσει ότι δε σου αρέσει αρκετά/είσαι δεσμευμένος και ψαχνεσαι για καβλαντα κτλ κτλ και δεν θίγεις το θέμα συνάντησης. Εγώ ξέρω πότε και πως θα το πω.
Έχω άπειρες ιστορίες (μερικές και από αναρχοαυτοφωτο μπακραουντ). Απλώς εσύ δεν πιστεύεις πώς δουλεύει ένας θερμοσιφωνας, στις σχέσεις των φύλων θα ανοίξεις τις παρωπιδες σου;
- Fata_Morgana
Σου πρότεινε εκείνη ραντεβού και περίμενε να πληρώσεις εσύ; ή πρότεινες εσύ ραντεβού;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:42Καλά η σχέση σου με την πραγματικότητα δεν είναι η καλύτερη. Δεν έχω πει την ιστορία με την καλλιτέχνιδα που ήθελε να διαλέξει και Χάι μαγαζί και μετά ανέλυε πόσα χαλάνε οι γυναίκες σε έξοδα για να ετοιμαστούν καθώς πρέπει και ότι το κέρασμα δεν είναι τίποτα, επιβάλλεται και ότι άμα θέλει να πληρώσει αυτή, τότε πάει στα μπουζούκια με τις φίλες της;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:38Δε σε πιστεύω ότι σε προσκάλεσαν σε ραντεβού και σου την είπαν επειδή δε κεράσες.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:36
Έχω άπειρες ιστορίες (μερικές και από αναρχοαυτοφωτο μπακραουντ). Απλώς εσύ δεν πιστεύεις πώς δουλεύει ένας θερμοσιφωνας, στις σχέσεις των φύλων θα ανοίξεις τις παρωπιδες σου;
-
Είχαμε ήδη βγει, είχα πληρώσει και άλλη μέρα την ρώτησα τι θα κάνει σήμερα και απάντησε έχεις να προτείνεις κάτι αξιόλογο. Έλα κάνε τις τουμπιτσες σου. Εδώ στο χαλάκι.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:44Σου πρότεινε εκείνη ραντεβού και περίμενε να πληρώσεις εσύ; ή πρότεινες εσύ ραντεβού;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:42Καλά η σχέση σου με την πραγματικότητα δεν είναι η καλύτερη. Δεν έχω πει την ιστορία με την καλλιτέχνιδα που ήθελε να διαλέξει και Χάι μαγαζί και μετά ανέλυε πόσα χαλάνε οι γυναίκες σε έξοδα για να ετοιμαστούν καθώς πρέπει και ότι το κέρασμα δεν είναι τίποτα, επιβάλλεται και ότι άμα θέλει να πληρώσει αυτή, τότε πάει στα μπουζούκια με τις φίλες της;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:38
Δε σε πιστεύω ότι σε προσκάλεσαν σε ραντεβού και σου την είπαν επειδή δε κεράσες.