Iσως οχι αυτα που τραγουδαει ο ιδιος αλλα μην ξεχναμε οτι εχει γραψει και αριστουργηματα.
Νίκος Καρβέλας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Νίκος Καρβέλας
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Και ο Αγγελάκας για κνίτες και συριζαίους.Παρταλι έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:08ο Καρβελας ειναι ενας απλος εργολαβοςCavaliere έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:04Αν εννοείς τον Αγγελάκα, θα σου πω, ότι δεν τους γουστάρω και τους 2 για τελείως διαφορετικούς λόγους. Ο Καρβέλας γράφει, ή έγραφε, τραγούδια για ηλίθιους και χαζογκόμενες, ο Αγγελάκας απευθύνεται σε οργισμένους, και οι οργισμένοι μου τη δίνουν στα νεύρα. Κακομαθημένα παιδιά της αστικής τάξης με μια γενική οργή κι αμφισβήτηση, τρίχες δηλαδή. Βρίσκεις μια δουλειά, και όλη οργή πάει στον αγύριστο, μόλις γαμήσεις και ασχοληθείς με σοβαρά θέματα.
καμνει χρηστικα ασματακια για τον καθε πασοκονουδουλο
ο Αγγελακας οσο και να μην τον γουσταρει καποιος εκφραζεται
σωστα η λαθος δεν εχει σημασια, το κανει
-
Συγγνώμη, ειδικά στην ποπ δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας συνθέτης (και τα δύο εντός εισαγωγικών) που να μην έχει αντιγράψει ολόκληρα κομματια από ξένους καλλιτέχνες.το αυτό και για τον καρβελα
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε για δυτική μουσική στην Ελλάδα. Δεν υπήρξαν και ούτε θα υπάρξουν συνθετες
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε για δυτική μουσική στην Ελλάδα. Δεν υπήρξαν και ούτε θα υπάρξουν συνθετες
Μακάρι.
Πολλά μέταλλα θα αντιμετώπιζαν συνθετικά αδιέξοδα αν ξεμασκαρεύοταν ή δεν απευθύνοταν σε κλισεδόβιους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γκέοργκ, έχει γεμίσει ο νεροχύτης με άπλυτα, πάνε κάνε καμιά δλειά βρε πουλάκι μου, εδώ μιλάμε για μουσική, για το καρβέλα.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:13Συγγνώμη, ειδικά στην ποπ δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας συνθέτης (και τα δύο εντός εισαγωγικών) που να μην έχει αντιγράψει ολόκληρα κομματια από ξένους καλλιτέχνες.το αυτό και για τον καρβελα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
οκ.Cavaliere έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:04Αν εννοείς τον Αγγελάκα, θα σου πω, ότι δεν τους γουστάρω και τους 2 για τελείως διαφορετικούς λόγους. Ο Καρβέλας γράφει, ή έγραφε, τραγούδια για ηλίθιους και χαζογκόμενες, ο Αγγελάκας απευθύνεται σε οργισμένους, και οι οργισμένοι μου τη δίνουν στα νεύρα. Κακομαθημένα παιδιά της αστικής τάξης με μια γενική οργή κι αμφισβήτηση, τρίχες δηλαδή. Βρίσκεις μια δουλειά, και όλη οργή πάει στον αγύριστο, μόλις γαμήσεις και ασχοληθείς με σοβαρά θέματα.

Δε το πολυέχεις με την τεχν αλλά εν περάζ, κανείς δεν είναι τέλειος.
.
.
- Tell me I m pretty
πύτε εναόν περιμένω με αγωνία τοποθέτηση για αγγελάκαsys3x έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:26οκ.Cavaliere έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:04Αν εννοείς τον Αγγελάκα, θα σου πω, ότι δεν τους γουστάρω και τους 2 για τελείως διαφορετικούς λόγους. Ο Καρβέλας γράφει, ή έγραφε, τραγούδια για ηλίθιους και χαζογκόμενες, ο Αγγελάκας απευθύνεται σε οργισμένους, και οι οργισμένοι μου τη δίνουν στα νεύρα. Κακομαθημένα παιδιά της αστικής τάξης με μια γενική οργή κι αμφισβήτηση, τρίχες δηλαδή. Βρίσκεις μια δουλειά, και όλη οργή πάει στον αγύριστο, μόλις γαμήσεις και ασχοληθείς με σοβαρά θέματα.
γαμάει.Tell me I m pretty έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:47πύτε εναόν περιμένω με αγωνία τοποθέτηση για αγγελάκαsys3x έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:26οκ.Cavaliere έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:04Αν εννοείς τον Αγγελάκα, θα σου πω, ότι δεν τους γουστάρω και τους 2 για τελείως διαφορετικούς λόγους. Ο Καρβέλας γράφει, ή έγραφε, τραγούδια για ηλίθιους και χαζογκόμενες, ο Αγγελάκας απευθύνεται σε οργισμένους, και οι οργισμένοι μου τη δίνουν στα νεύρα. Κακομαθημένα παιδιά της αστικής τάξης με μια γενική οργή κι αμφισβήτηση, τρίχες δηλαδή. Βρίσκεις μια δουλειά, και όλη οργή πάει στον αγύριστο, μόλις γαμήσεις και ασχοληθείς με σοβαρά θέματα.
.
.
- Tell me I m pretty
- Tell me I m pretty
βρε ωραίος είμαι δε λέω, αλλά δε γαμάω.Tell me I m pretty έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:52sys3x έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:51γαμάει.Tell me I m pretty έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:47
πύτε εναόν περιμένω με αγωνία τοποθέτηση για αγγελάκα
σωραιος, παιρνω πισω ο,τι εχω πει
.
.
- Tell me I m pretty
να σου δειξω ενα προτυπο πμ που στελνω συνηθως
να ξερεις τι να μην στελνεις αν θες να εχεις ελπιδες

Δε μπορώ να κάνω καμάκι, είμαι άτολμος.Tell me I m pretty έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:57

.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Βασικά αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να στέλνεις σε όλες ελπίζοντας ότι κάπου θα τριφτείς.Tell me I m pretty έγραψε: ↑24 Δεκ 2019, 16:57
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Την πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας υποδέχτηκε στο Μαξίμου ο Νίκος Καρβέλας
από Μαδουραίος » 29 Μάιος 2024, 08:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Μάιος 2024, 11:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άννα Βίσση & Νίκος Καρβέλας - Καλλιτεχνικό Καφενείο (1986)
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 21:55 » σε Μουσική - 16 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
03 Απρ 2024, 12:05
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50