Όταν ξυπνάω τη νύχτα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Όταν ξυπνάω τη νύχτα!
καποτε ειχα διαβασει οτι πολυς κοσμος ξυπναει χωρις λογο κατα τις 3 τα ξημερωματα και αυτο οφειλεται στο οτι ειναι η ωρα που επιλεγεται για τις σατανιστικες τελετες κλπ (ας πουμε στην ελλαδα για ο.τι αφορα οσους ξυπνανε στην ελλαδα)
εκτοτε για μια περιοδο 2-3 εβδομαδων ξυπνουσα χωρις λογο καποιες νυχτες, κοιταζα την ωρα και ηταν παντα γυρω στις 3, ειχα παθει φοβερη αυθυποβολη
μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε ποιος μηχανισμος του σωματος καταλαβαινε την ωρα που υποσυνειδητα φοβομουν να ξυπνησω
αρα, οταν ξυπναω την νυχτα! δεν κοιταω ποτε πια την ωρα
εκτοτε για μια περιοδο 2-3 εβδομαδων ξυπνουσα χωρις λογο καποιες νυχτες, κοιταζα την ωρα και ηταν παντα γυρω στις 3, ειχα παθει φοβερη αυθυποβολη
μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε ποιος μηχανισμος του σωματος καταλαβαινε την ωρα που υποσυνειδητα φοβομουν να ξυπνησω

το έχω πάθει μα με πιο συγκεκριμένη ώρα, πχ 04:37Kotas έγραψε: ↑11 Αύγ 2022, 00:37καποτε ειχα διαβασει οτι πολυς κοσμος ξυπναει χωρις λογο κατα τις 3 τα ξημερωματα και αυτο οφειλεται στο οτι ειναι η ωρα που επιλεγεται για τις σατανιστικες τελετες κλπ (ας πουμε στην ελλαδα για ο.τι αφορα οσους ξυπνανε στην ελλαδα)
και ήταν όντως σπούκι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Αύγ 2022, 17:36Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
"Antes e Depois" by Alfredo Marceneiro & Fernando Farinha
Barbara Barrow & Michael Smith - The Hive.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
Σήμερα, 10:06
-
-
Νέα δημοσίευση Η νύχτα που ο Σηκουάνας βάφτηκε κόκκινος
από Frappezitis » 18 Οκτ 2024, 06:17 » σε Ιστορία - 19 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Οκτ 2024, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ροντογιάννης(ΕΜΠ):Δεν υπήρξε αλλοίωση στα ηχητικά από τη νύχτα της σύγκρουσης
από SeaHawk » 01 Φεβ 2025, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 17423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
03 Φεβ 2025, 19:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυστραλός γυρνάει όλη νύχτα ομόνοια και δεν τρώει ούτε μια φερμα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 05 Δεκ 2023, 16:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 57 Απαντήσεις
- 2525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
02 Ιούλ 2024, 10:22
-