δλδ χωρίς 15χρονα;

σπούκυ...
Η Ορθοδοξία δεν έχει καμία σχέση με τον Καθολικισμό και τον Προτεσταντισμό. Πόλοι Ορθόδοξοι βρήκαν θάνατο από τους Καθολικούς. Το 1204 μάλιστα με την κατάκτηση της Κων/πόλη έγινε μεγάλη σφαγή Ορθοδόξων. Η Ανατολή όταν στην δύση είχαν μεσαίωνα στην ανατολή δημιουργούσαν αλφάβητα (Κυρριλος και Μεθόδιος),είχαν την φιλοσοφική σχολή της Μαγναύρας και το υγρό πυρ και τεχνολογία ανώτατη για εκείνη την εποχή. Υπάρχει ένα βιβλίο αμερικανών συγγραφέων με τίτλο "ο Κώδικας του Αρχιμήδη" για την επιστημονική σκέψη κι την τεχνολογία στην Ορθόδοξη ανατολή τον Μεσαίωνα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 13:51να μετρησουμε ποσα εγκληματα εχουν κανει σατανιστες και ποσα χριστιανοι;Patriot έγραψε: ↑14 Μαρ 2019, 12:54Το συγκεκριμένο γκρουπ μέταλ μουσικής έχει τάσεις να φλερτάρει με τον σατανισμό και αν και η ανεξιθρησκεία είναι δεδομένη δεν νομίζω ότι πρέπει να περιλαμβάνει και τους Σατανιστές καθώς έχουν αποδείξει με τις ανθρωποθυσίες τους και άλλα μακάβρια εγκλήματα τους πως είναι επικίνδυνοι.
κλαίω!!
Ακριβως.Ειναι Σαπιοι!independent_44 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 00:41Διάλεξαν αυτό το όνομα για να προκαλούν και διαμαρτύρονται που τα κατεφέρνουν;
Αυτη ηταν ειναι και θα ειναι η ΝΔ.Το κομμα της συντηρησης και του σκοταδισμου.ΝΟΔΕ Αχαΐας για Rotting Christ: «Σωστή η ματαίωση της συναυλίας - Προσβλητικό το Σάπιος Χριστός για τους χριστιανούς» Η ΝΟΔΕ λέει πως η πραγματοποίησή της θα προσέβαλε βάναυσα την πίστη όλων των χριστιανών της Πάτρας Πηγή: www.lifo.gr
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας για την ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα και λέει πως είναι σωστό ότι έγινε καθώς η ονομασίας της μπάντας σημαίνει «Σάπιος Χριστός». Συγκεκριμένα, η ΝΟΔΕ ανακοίνωσε δια του προέδρου της: «Ήταν απολύτως σωστή και επιβεβλημένη η ματαίωση της συναυλίας του μουσικού συγκροτήματος με την ονομασία "Σάπιος Χριστός" γιατί η πραγματοποίησή της θα προσέβαλε βάναυσα την πίστη όλων των χριστιανών της πόλης. Σε καμία δε περίπτωση η άποψή μας αυτή δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως θρησκευτική μισαλλοδοξία ή ακροδεξιά απόκλιση. Θα ήταν ίδια η θέση μας και για κάθε εκδήλωση που θα έβαζε με ανάλογο τρόπο απέναντί της οποιαδήποτε θρησκεία. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ». Πηγή: www.lifo.gr
Ο Φριζής είναι περιπτωσάρα (με την αρνητική έννοια), αλλά το όλο ζήτημα δεν είναι γιατί νομίζει αυτός ως εβραίος ότι το όνομα δεν είναι προκλητικό, όπως δεν έχει να κάνει ούτε γιατί νομίζω εγώ πως δεν είναι προκλητικό, και ας είμαι αθεοπαγανιστής μισοθεϊστής αντιχριστιανός, όπως θα έλεγε ο Έκτορας.Apergos8 έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 09:02Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Ραβίνος Φριζής (γνωστός στο youtube) δηλώνει μεγάλας και υποστηρίζει ότι κακώς απαγορεύτηκε η συναυλία αφού το συγκρότημα δεν προσέβαλε την θρησκευτική πίστη κανενός: https://rockoverdose.gr/ραββίνος-στηρίζ ... αι-δηλωνε/
Drexler έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 00:49Ακριβως.Ειναι Σαπιοι!independent_44 έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 00:41Διάλεξαν αυτό το όνομα για να προκαλούν και διαμαρτύρονται που τα κατεφέρνουν;
Ηταν απο παλια.
δεν ξέρω αν είναι κάποιο inside joke που δεν έπιασα, αλλά αυτός το 2009 δεν είναι ο Mustaine
Κρυβε λογιαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 19:00
δεν ξέρω αν είναι κάποιο inside joke που δεν έπιασα, αλλά αυτός το 2009 δεν είναι ο Mustaine
έλα ρε Πελετίδαρε!!Πάτρα: Έρχονται οι Rotting Christ – Έδωσε την «Αίγλη» ο Δήμος
Βρέθηκε τελικά ημερομηνία για να διεξαχθεί η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα. Θα γίνει στην Αίγλη του Δήμου Πατρέων στις 19 Μαϊου.
Η εταιρεία ανακοίνωσε:
Η ώρα της δικαίωσης φτάνει και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, όπως μας αξίζει, στις 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη στην Πάτρα.
Μετά την επεισοδιακή μαύρη Παρασκευή 15/3/2019, στην Πάτρα αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, αισθανθήκαμε όλοι οι ελεύθεροι στο πνεύμα άνθρωποι να μας σπρώχνουν πίσω στον Μεσαίωνα λόγω των γνωστών γεγονότων. Από εκείνη την μέρα και μετά οι Rotting Christ, οι Vermingod, οι Meden Agan και η GG-EVENTS συνεχίσαμε να δίνουμε την μάχη υπεράσπισης της ελεύθερης έκφρασης των καλλιτεχνών, μην επιτρέποντας στα λίγα ακραία στοιχεία να διαγράψουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.
Για αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι στις 19 Μάη στην Πάτρα, δεν θα διεξαχθεί απλά, μία ακόμα, συναυλία. Για όλους εμάς θα είναι μια μεγάλη Γιορτή επικράτησης της ελεύθερης έκφρασης της μουσικής και του πολιτισμού απέναντι στην προσπάθεια παλινόρθωσης, ακραία οπισθοδρομικών, σκοταδιστικών αντιλήψεων. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτή την συναυλία Γιορτή είναι απαραίτητη. Όσο περισσότεροι δώσουμε το παρόν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι αυτή η Γιορτή.
Τέλος της συζήτησης για αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.
Έρχεται η σπουδαία ώρα για την μουσική που αγαπάμε.
Rotting Christ
Μιλάμε για το κορυφαίο διαχρονικά εγχώριο metal σχήμα, που ιδρύθηκε το 1987 και συνεχίζει αδιάλειπτα την καριέρα του διευρύνοντας τη φήμη και το fan base του, χρόνο με τον χρόνο, έχοντας παίξει περισσότερες από 1200 συναυλίες κυριολεκτικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, από τη Νότια Αμερική μέχρι και τη Μέση Ανατολή και σχεδόν σε όλα τα μεγάλα, διεθνή ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Με 12 δίσκους στο ενεργητικό τους, πάμπολλα single/EP και το νέο τους άλμπουμ, «The Heretics», να αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία, οι Rotting Christ είναι βέβαιο πως θα ξεσηκώσουν για μία ακόμα φορά το κοινό της Πάτρας!
Από τους πρωτοστάτες αυτού που ονομάζουμε «Hellenic black metal», με τα «Thy Mighty Contract», «Non Serviam» και «Triarchy Of The Lost Lovers», έγιναν ένα από τα πρώτα ελληνικά σχήματα που υπέγραψαν συμβόλαιο με μεγάλη, ξένη δισκογραφική εταιρία, τη Century Media (το «Triarchy…» είχε κυκλοφορήσει απ’ αυτήν) κι αφού πειραματίστηκαν αρκετά με τον ήχο τους, μέχρι και το 2004, ήρθε το «Theogonia» που προκάλεσε… κοσμογονία. Ένα νέο είδος ξεπήδησε. Ένα είδος που είναι το σήμα-κατατεθέν των Rotting Christ, το οποίο θα περιγράφαμε ως «dark extreme metal» και το οποίο εξελίχθηκε με τα επόμενα τρία άλμπουμ, «Aealo», «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού» και «Rituals», κάνοντάς τους ένα από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα διεθνώς στον extreme metal χώρο και προσφέροντάς τους έναν τρομακτικά μεγάλο σεβασμό απ’ όλη τη metal κοινότητα.
http://patrastimes.gr/home-page-slider/ ... B7-%CE%BF/
Αμάν βρε ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ,αν το εννοείς πραγματικά, έλεος !ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 19:00δεν ξέρω αν είναι κάποιο inside joke που δεν έπιασα, αλλά αυτός το 2009 δεν είναι ο Mustaine