Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Τα άκουσα ήδη από δύο φορές κάνοντας και δουλειές. Βρήκα αξιόλογες στιγμές και μικρές εκπλήξεις. Μάλλον ο γύρος είναι λίγο κατώτερος από τον προηγούμενο αλλά και πάλι τον ευχαριστήθηκα. Το βράδυ θα τα ξανακούσω πιο προσεκτικά με τη μπύρα και τα φυστίκια μου για να ξεκινήσω μια πρώτη αξιολόγηση πριν την κατάθεση οριστικής βαθμολογίας τις επόμενες μέρες.
τα εχει στο σιτε αναλυτικά, με μουσε οβερ διαβαζεις και τα σχόλια. Τι κρίμα που εφυγε ντροπιασμένος και δακτυλοδεικτουμενος ο μενιος , τωρα θα εχουμε αγωνια ποιος θα βγει τελευταιος.
Παρατηρείς ε πως στις τρείς πρώτες θέσεις βγήκαν αυτά που ψήφισα εγώ ως τα τρία πρώτα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
δεν ξερω, ενα παιδι που μπήκε τώρα για τον διαγωνισμό, αλλα μηπως λες για τον DRH? Aς ειμαστε ευγενικοι, αν του βαλει και αλλο 12 αρι οκ, περμαμπαν.
Εγώ είχα ρωτήσει αν είναι ο γνωστός Dre, ο αμερικάνος, το φιλαράκι του Eminem που επαιζε το California μαζί με τον 2Pac και δεν πήρα απάντηση. Οπότε λογικά αυτός είναι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Επειδή δεν μπόρεσα να βάλω τραγούδι, μπορείτε να με βαθμολογείτε εδώ στο νήμα. Δεν θα μετρήσει η βαθμολογία επίσημα αλλά θα έχω την χαρά ότι συμμετέχω πλήρως
Από εναον δεν θέλω βαθμό, μου αρκεί η συνεισφορά του ως ταξιθέτρια και γλάστρα
Επειδή δεν μπόρεσα να βάλω τραγούδι, μπορείτε να με βαθμολογείτε εδώ στο νήμα. Δεν θα μετρήσει η βαθμολογία επίσημα αλλά θα έχω την χαρά ότι συμμετέχω πλήρως
Πόσο κόπο θα σου έκανε να το φορτώσεις κανονικά ?
Παίξε με κανόνες και μην καις τραγούδια που μια στο μιλλιον θα τα έβαζε καποιος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.