Και μετά να διαμαρτύρεται ότι του τα έκλεψαν.Μπίστης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:03Πόσο κόπο θα σου έκανε να το φορτώσεις κανονικά ?Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 21:15Επειδή δεν μπόρεσα να βάλω τραγούδι, μπορείτε να με βαθμολογείτε εδώ στο νήμα. Δεν θα μετρήσει η βαθμολογία επίσημα αλλά θα έχω την χαρά ότι συμμετέχω πλήρως
Παίξε με κανόνες και μην καις τραγούδια που μια στο μιλλιον θα τα έβαζε καποιος
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τι εννοείς; Άγνωστα στο "ευρύ κοινό", κομμάτια;
Μα τότε ας οριζόταν ως θεματικός ο διαγωνισμός.
Εφόσον το θέμα είναι ελεύθερο, μπορούμε να βάλουμε από Στόουνς μέχρι ...Γωγώ Τσαμπά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εννοώ indie
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Mε το Σταρτμηα μας αναγκάζεις να δώσουμε δωδεκαρι
Και μακάρι να γινόταν να καταλάβουμε πως ακούγεται στ αυτιά σου, αλλά θα το ξανακουσουμε όπως μας ακουγεται
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- kongrosian
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 21:15Επειδή δεν μπόρεσα να βάλω τραγούδι, μπορείτε να με βαθμολογείτε εδώ στο νήμα. Δεν θα μετρήσει η βαθμολογία επίσημα αλλά θα έχω την χαρά ότι συμμετέχω πλήρως
Από εναον δεν θέλω βαθμό, μου αρκεί η συνεισφορά του ως ταξιθέτρια και γλάστρα
12
Σας "αναγκάζω" ;
Καταρχάς δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Απλώς είπα να βάλω ένα κλασικό κομμάτι για να μειώσω κατά πολύ τις πιθανότητες να πατώσω.
Και κατά δεύτερον, μια χαρά μπορείς να βάλεις ακόμα και δυάρι, εφόσον οι Στόουνς ακούγονται στ'αφτιά κάποιου σαν... αντίκα.
Σε μένα πάντως μια χαρά ακούγονται και αυτό είναι το κριτήριό μου, τόσο για την επιλογή των τραγουδιών μου,
όσο και για την βαθμολογία μου στους συμπαίκτες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Θύμισέ μου εσένα λίγο αργότερα να σε βάλω τιμωρία.enaon έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:33να δειςπου παλι θα λεει οτι δεν καταλαβε τι εννοεις, για να σε εκνευρίσει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
σε αυτό το γύρο αυτά βρήκα συμπαθητικά:
Sona Jobarteh - Kanu
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey ~ Yesterday Princess (Stanley Clarke X Curren$y)
Sona Jobarteh - Kanu
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey ~ Yesterday Princess (Stanley Clarke X Curren$y)
Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός πριν φανερωθούν τα τραγούδια και οι βαθμοί, προκειμένου να μην επηρεαστεί η γνώμη (άρα και η βαθμολογία) των συμμετεχόντων.kongrosian έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:47σε αυτό το γύρο αυτά βρήκα συμπαθητικά:
Sona Jobarteh - Kanu
SpoilerShow
Να γιατί έπρεπε να είναι αόρατα στους απέξω, μέχρι να συμπληρωθεί η τελική βαθμολογία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
δεν επιτρέπεται ούτε σε μένα;aLiCat έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:51Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός πριν φανερωθούν τα τραγούδια και οι βαθμοί, προκειμένου να μην επηρεαστεί η γνώμη (άρα και η βαθμολογία) των συμμετεχόντων.kongrosian έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:47σε αυτό το γύρο αυτά βρήκα συμπαθητικά:
Sona Jobarteh - Kanu
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey ~ Yesterday Princess (Stanley Clarke X Curren$y)SpoilerShowΝα γιατί έπρεπε να είναι αόρατα στους απέξω, μέχρι να συμπληρωθεί η τελική βαθμολογία.
Κυρίως σε σένα.kongrosian έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:51δεν επιτρέπεται ούτε σε μένα;aLiCat έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:51Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός πριν φανερωθούν τα τραγούδια και οι βαθμοί, προκειμένου να μην επηρεαστεί η γνώμη (άρα και η βαθμολογία) των συμμετεχόντων.kongrosian έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:47σε αυτό το γύρο αυτά βρήκα συμπαθητικά:
Sona Jobarteh - Kanu
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey ~ Yesterday Princess (Stanley Clarke X Curren$y)SpoilerShowΝα γιατί έπρεπε να είναι αόρατα στους απέξω, μέχρι να συμπληρωθεί η τελική βαθμολογία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
γιατί μωρέ; ποιον θα επηρεάσω εγώ ασποθέσουμε; αφού δεν συμμετέχω.aLiCat έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:53Κυρίως σε σένα.
- kongrosian
εν τω μεταξύ, αυτό:
μου θυμίζει Tortoise, αλλά δεν ξέρω σε ποιον από τους από πάνω οφείλεται αυτό.
μου θυμίζει Tortoise, αλλά δεν ξέρω σε ποιον από τους από πάνω οφείλεται αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 3747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
22 Οκτ 2024, 11:31