Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Εφόσον το θέμα είναι ελεύθερο, μπορούμε να βάλουμε από Στόουνς μέχρι ...Γωγώ Τσαμπά.
Mε το Σταρτμηα μας αναγκάζεις να δώσουμε δωδεκαρι
Και μακάρι να γινόταν να καταλάβουμε πως ακούγεται στ αυτιά σου, αλλά θα το ξανακουσουμε όπως μας ακουγεται
Σας "αναγκάζω" ;
Καταρχάς δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Απλώς είπα να βάλω ένα κλασικό κομμάτι για να μειώσω κατά πολύ τις πιθανότητες να πατώσω.
Και κατά δεύτερον, μια χαρά μπορείς να βάλεις ακόμα και δυάρι, εφόσον οι Στόουνς ακούγονται στ'αφτιά κάποιου σαν... αντίκα.
Σε μένα πάντως μια χαρά ακούγονται και αυτό είναι το κριτήριό μου, τόσο για την επιλογή των τραγουδιών μου,
όσο και για την βαθμολογία μου στους συμπαίκτες.
Sona Jobarteh - Kanu
Yussef Dayes ft. Rocco Palladino & Charlie Stacey ~ Yesterday Princess (Stanley Clarke X Curren$y)
Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός πριν φανερωθούν τα τραγούδια και οι βαθμοί, προκειμένου να μην επηρεαστεί η γνώμη (άρα και η βαθμολογία) των συμμετεχόντων.
Επειδή δεν μπόρεσα να βάλω τραγούδι, μπορείτε να με βαθμολογείτε εδώ στο νήμα. Δεν θα μετρήσει η βαθμολογία επίσημα αλλά θα έχω την χαρά ότι συμμετέχω πλήρως
Από εναον δεν θέλω βαθμό, μου αρκεί η συνεισφορά του ως ταξιθέτρια και γλάστρα
Θα του έβαζα βαθμολογία κάπου στο 5 συγκρίνοντας το με τα κομμάτια που έχω στους βαθμούς 4, 5, 6.
Επειδή δεν μπόρεσα να βάλω τραγούδι, μπορείτε να με βαθμολογείτε εδώ στο νήμα. Δεν θα μετρήσει η βαθμολογία επίσημα αλλά θα έχω την χαρά ότι συμμετέχω πλήρως
Θα του έβαζα βαθμολογία κάπου στο 5 συγκρίνοντας το με τα κομμάτια που έχω στους βαθμούς 4, 5, 6.
Καλησπέρα. Έχετε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και σφραγίδα από γραμματεία; Δεν μπορώ να το δεχτώ έτσι. Ναι, στον τρίτο, αριστερά δεύτερη πόρτα. Ρωτήστε και τον σεκιούριτι.
Καλησπέρα. Έχετε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και σφραγίδα από γραμματεία; Δεν μπορώ να το δεχτώ έτσι. Ναι, στον τρίτο, αριστερά δεύτερη πόρτα. Ρωτήστε και τον σεκιούριτι.
Έβαλα μια παγωμένη Schlenkerla, δίπλα έχω το σακουλάκι με τα ξηροκάρπια μου και ξεκινάω την κρίσιμη ακρόαση. Και αμέσως μετά βαθμολόγηση ως αδέκαστος κριτής
Έβαλα μια παγωμένη Schlenkerla, δίπλα έχω το σακουλάκι με τα ξηροκάρπια μου και ξεκινάω την κρίσιμη ακρόαση. Και αμέσως μετά βαθμολόγηση ως αδέκαστος κριτής
Δεν νομιζω ότι αξίζει η περίσταση τέτοια μπυρα. Μια άλφα κουτάκι και πολύ είναι
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.