kongrosian έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 09:55Misty_Blue έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 08:49Αδικήσατε κατάφωρα τους vdgg αλλά τι να κάνουμε. Δεν είναι χιτάκι. Είναι αριστούργημα, είναι μια κατηγορία μόνο του, με απίστευτες εναλλαγές που κάθε νότα βγάζει κι άλλο συναίσθημα. Η μουσική είναι συναισθήματα.Αν ακούς ένα κομμάτι και δεν σου τα ξυπνάει τότε μην ακούς καθόλου imho.
Οι vdgg έπρεπε να ναι πρώτοι κ με μεγάλη διαφορά. just my 2c
respect
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #1
To scare myself with my own desert places.
- Misty_Blue
kongrosian έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:06έτσι είναι οι vdgg. ή θα τους μισήσεις, ή θα τους λατρέψεις.Misty_Blue έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:04Εδώ ένας άλλος, ο DRE, έγραψε πως δεύτερη φορά δεν το ακούει ούτε κρεμασμένος...kongrosian έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 09:57o μυρωδιάς ο Ανδροπαραδίνομαι, το τζημεροημιαβγό, έβαλε 0 στους vdgg.
Τι να πω
Δεν υπάρχει ενδιάμεση, "χλιαρή", κατάσταση.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Έχουμε πρωινή παρέλαση χιπστερ
- Misty_Blue
Μόνο αγανάκτηση, όχι μίσοςMisty_Blue έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:10kongrosian έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:06έτσι είναι οι vdgg. ή θα τους μισήσεις, ή θα τους λατρέψεις.Misty_Blue έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:04
Εδώ ένας άλλος, ο DRE, έγραψε πως δεύτερη φορά δεν το ακούει ούτε κρεμασμένος...
Τι να πω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Και ο μύστης 1 γιατί δεν υπήρχε τρίτο μηδένkongrosian έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 09:57o μυρωδιάς ο Ανδροπαραδίνομαι, το τζημεροημιαβγό, έβαλε 0 στους vdgg.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Misty_Blue
Για να δω και συ τι του βαλες...Μπίστης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:26Μόνο αγανάκτηση, όχι μίσοςMisty_Blue έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:10kongrosian έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 10:06
έτσι είναι οι vdgg. ή θα τους μισήσεις, ή θα τους λατρέψεις.
1 και σου θυμίζουν Iron Maiden...
Καλά, οι Maiden θυμίζουν prog
- Misty_Blue
Πάντως έβαλες ωραίο κομμάτι και συ.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει μουσικός ή συγκρότημα που σε ένα παιχνίδι 12 ατόμων δεν θα πάρει και πολύ χαμηλούς βαθμούς. Ακόμα και αν βγάλουμε έξω το κριτήριο του "βάζω μηδέν επειδή είναι πολύ γνωστό", και πάλι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει πολύ χαμηλές βαθμολογίες. Και όχι μόνο από συγκεκριμένους παίκτες, αλλά και συνολικά. Κάποιες φορές εκπλήσσομαι κι εγώ που έχω δει καμμιά 500αριά γύρους και πλέον έχω "συνηθίσει" το γούστο της πλειοψηφίας
-
- Sid Vicious
Σε λίγο, αφού τελειώσει η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του Time magazine, θα ξεκινήσει η press conference του πρωταθλητή Sid. Μας συγχωρείτε για την αναμονή.
Επίσημος Εκπρόσωπος τύπου και μμε του Sid
Επίσημος Εκπρόσωπος τύπου και μμε του Sid
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σχεδόν πάτωσε
(Αν δεν είχε τις γυναικείες ψήφους )
Εντωμεταξύ εδώ που δεν υπάρχουν κανονικοί πίνακες αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα code tags για να τους δημιουργήσουμε, οι γλώσσες που γράφονται από τα δεξιά προς τ'αριστερά (όπως τα Ισραηλινά) μπερδεύουν την εμφάνιση του πίνακα. Έτσι στα αποτελέσματα το Ισραηλινό φάνηκε όπως στην πρώτη γραμμή παρακάτω, ενώ έπρεπε να φανεί όπως στη δεύτερη:
Τώρα πάντως το έφτιαξα οπότε μπορείτε να βάζετε Ισραηλινά και Αραβικά χωρίς να χαλάνε οι πίνακες.
Είναι πολύ ωραία άσκηση να προσπαθήσει κανείς να αλλάξει την πρώτη σειρά έτσι ώστε να γίνει όπως η δεύτερη
Ξέρω, ενθουσιαστήκατε. Την επόμενη φορά θα πούμε και για regular expressions
Κώδικας: Επιλογή όλων
# Τίτλος ∑ ALI DRE DRH JIM MAS MIS MOJ NOV POL SID ΑΝΔ ΜΠΙ ΝΥΧ ΠΑΛ
8 Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות 50 0 6 3 0 0 7 7 10 4 0 7 3 3 #
8 Sivan Shavit - את מי את משקה דמעות 50 0 6 3 0 0 7 7 10 4 0 7 3 3 #
Είναι πολύ ωραία άσκηση να προσπαθήσει κανείς να αλλάξει την πρώτη σειρά έτσι ώστε να γίνει όπως η δεύτερη
Ξέρω, ενθουσιαστήκατε. Την επόμενη φορά θα πούμε και για regular expressions
- Sid Vicious
Καλημέρα σας. Λίγη ησυχία παρακαλώ, ας βάλουμε μια στιγμιαία παύση στο πάρτι κορυφής μου και ας συνεχίσουμε μετά σε ακόμα πιο ξέφρενους ρυθμούς. Ξέρω ήταν μια μεγάλη νύχτα και κατανοώ την λαχτάρα σας για τις ανακοινώσεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Sex Pistols που αποτέλεσαν μεγάλη έμπνευση ώστε να βρίσκομαι σήμερα εδώ και να στοχάζομαι από την μοναξιά της κορυφής. Δείχνετε αλήθεια μικροί από εδώ πάνω, πόσο ψηλά βρίσκομαι;
Πώς τα κατάφερα; Εύκολα και άκοπα, χωρίς καθόλου σκληρή δουλειά καθότι είμαι ιδεολόγος τεμπέλης.
Ευχαριστώ επίσης τον εαυτό μου για την κατάκτηση της κορυφής και υπόσχομαι να σας απογοητεύσω όλους
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Sex Pistols που αποτέλεσαν μεγάλη έμπνευση ώστε να βρίσκομαι σήμερα εδώ και να στοχάζομαι από την μοναξιά της κορυφής. Δείχνετε αλήθεια μικροί από εδώ πάνω, πόσο ψηλά βρίσκομαι;
Πώς τα κατάφερα; Εύκολα και άκοπα, χωρίς καθόλου σκληρή δουλειά καθότι είμαι ιδεολόγος τεμπέλης.
Ευχαριστώ επίσης τον εαυτό μου για την κατάκτηση της κορυφής και υπόσχομαι να σας απογοητεύσω όλους
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 4075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
22 Οκτ 2024, 11:31