Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Θα ήθελα περισσότερους γύρους. Έχω μαζέψει καμιά 25αρια τραγούδια.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Κι εγώ τα γράφω στα παπίρς μου=μπλοκάκι μου για επόμενα παιχνίδια.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
ΟΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΚ???????
- Ανδροπαραδίνομαι
aLiCat έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 19:21ε ναι, είπα να μην αντιγράψω τον εαυτό μου αυτή τη φορά,... και το ανέλαβε ο Μένιος.
Διόλου τυχαίο που από τα υπόγεια βρέθηκε στο ρετιρέ, το κατάφερε με κομμάτι που είχα ανεβάσει (και όχι μόνο μια φορά ) στο πχόρουμ.
ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ (ΕΝΑΟΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΜΠΑ - Ο ΚΟΝΓΚΡΟΣΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΛΙΜΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΣΤΗΣ ΧΑΡΜΟΥΡΗΜΠΛΟΥ)
το ειχε βαλει το 2015 στο παλιό φόρουμ με το παλιό της υσερναμε, δεν πιστεύω να μην το θυμάσαι; Δεν πειράζει που κλέβεις κομμάτια όμως, αν έβαζες τα δικά σου θα σε έβρισκαν αμέσως.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 23:26ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΠΟΧΩΡΩ
Βάλε με παράθεση πότε το ανέβασες εσύ.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 23:26
ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ (ΕΝΑΟΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΜΠΑ - Ο ΚΟΝΓΚΡΟΣΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΛΙΜΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΣΤΗΣ ΧΑΡΜΟΥΡΗΜΠΛΟΥ)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
επηξα στη δουλεια και δεν προλαβα να σχολιασω . κι επειδη τα σχολια ειναι το αλατοπιπερο του παιχνιδιου να πω καταρχας οτι σ αυτον τον γυρο μπηκαν πολλα κομματια για πρωτια και σιγουρα δεν περιμενα αυτο που βγηκε πρωτο .με κουφανε λιγο αλλα οκ .
Για τους VDGG να πω οτι δεν ειναι για ολους και ηξερα οτι δεν θα αρεσουν σε ολους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι mainstream η χιλιοακουσμενο το κομματι - μην τρελαθουμε !Εγω το ακουσα πρωτη φορα πριν κανα χρονο απο ατομο που μου εχει μαθει πολλα κομματια , εχει το καλυτερο μουσικο αισθητηριο απο οσα ατομα ξερω , και το κομματι ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ . Οποτε χαιρομαι που ταυτιζονται τα γουστα μας εδω με κονγκροσιαν μιστυ και νυχτα .
Και οσο κι αν σας φαινεται οτι αδικηθηκε εγω ηξερα οτι δεν θα βγει πρωτο γιατι εχω παιξει και σε αλλα παιχνιδια και ισχυει αυτο που εγραψε ο Μικ (Δεν νομίζω ότι υπάρχει μουσικός ή συγκρότημα που σε ένα παιχνίδι 12 ατόμων δεν θα πάρει και πολύ χαμηλούς βαθμούς) και ο κονγκροσιαν (τους VDGG ειτε θα τους λατρεψεις ειτε θα τους μισησεις). Ειδικα οταν το κοινο ειναι ετεροκλητο οπως εδω απ οτι εχω καταλαβει πια .
Για μενα βασικο ειναι να εχουμε τα αυτια και τους οριζοντες του μυαλου μας ανοικτα να ακουσουμε και κατι που δεν εχουμε ξανακουσει , ενα αλλο ειδος μουσικης , κατι διαφορετικο απ αυτο που εχουμε συνηθισει να ακουμε . Καποιες φορες μπορει να ανακαλυψουμε κατι που δεν ειχαμε ποτε φανταστει ποτε οτι θα μας αρεσει . Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που παιζω το παιχνιδι . Να ανακαλυψω καινουργια κομματια και να ταυτιστω μουσικα με αλλους ανθρωπους . Σ αυτον τον γυρο κραταω το Morpheus (μαγικο) , και ενα σχολιο στην εφαρμογη που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και διαφωνω καθετα αλλα δεν υπαρχει λογος να πω ποιο ειναι .(δεν αφορα το κομματι μου).
Για τους VDGG να πω οτι δεν ειναι για ολους και ηξερα οτι δεν θα αρεσουν σε ολους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι mainstream η χιλιοακουσμενο το κομματι - μην τρελαθουμε !Εγω το ακουσα πρωτη φορα πριν κανα χρονο απο ατομο που μου εχει μαθει πολλα κομματια , εχει το καλυτερο μουσικο αισθητηριο απο οσα ατομα ξερω , και το κομματι ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ . Οποτε χαιρομαι που ταυτιζονται τα γουστα μας εδω με κονγκροσιαν μιστυ και νυχτα .
Και οσο κι αν σας φαινεται οτι αδικηθηκε εγω ηξερα οτι δεν θα βγει πρωτο γιατι εχω παιξει και σε αλλα παιχνιδια και ισχυει αυτο που εγραψε ο Μικ (Δεν νομίζω ότι υπάρχει μουσικός ή συγκρότημα που σε ένα παιχνίδι 12 ατόμων δεν θα πάρει και πολύ χαμηλούς βαθμούς) και ο κονγκροσιαν (τους VDGG ειτε θα τους λατρεψεις ειτε θα τους μισησεις). Ειδικα οταν το κοινο ειναι ετεροκλητο οπως εδω απ οτι εχω καταλαβει πια .
Για μενα βασικο ειναι να εχουμε τα αυτια και τους οριζοντες του μυαλου μας ανοικτα να ακουσουμε και κατι που δεν εχουμε ξανακουσει , ενα αλλο ειδος μουσικης , κατι διαφορετικο απ αυτο που εχουμε συνηθισει να ακουμε . Καποιες φορες μπορει να ανακαλυψουμε κατι που δεν ειχαμε ποτε φανταστει ποτε οτι θα μας αρεσει . Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που παιζω το παιχνιδι . Να ανακαλυψω καινουργια κομματια και να ταυτιστω μουσικα με αλλους ανθρωπους . Σ αυτον τον γυρο κραταω το Morpheus (μαγικο) , και ενα σχολιο στην εφαρμογη που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και διαφωνω καθετα αλλα δεν υπαρχει λογος να πω ποιο ειναι .(δεν αφορα το κομματι μου).
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- Ανδροπαραδίνομαι
1.δεν δουλεύει η επίκληση χρήστη, πώς το έκανες αυτόaLiCat έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 00:06Βάλε με παράθεση πότε το ανέβασες εσύ.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 23:26
2. Γιατί αποφεύγεις να βάλεις πότε το έβαλες εσύ;
- Ανδροπαραδίνομαι
πλην το τελευταίο που δεν το κατάλαβα, στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα """""φίλε""""mojorisin έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 00:37επηξα στη δουλεια και δεν προλαβα να σχολιασω . κι επειδη τα σχολια ειναι το αλατοπιπερο του παιχνιδιου να πω καταρχας οτι σ αυτον τον γυρο μπηκαν πολλα κομματια για πρωτια και σιγουρα δεν περιμενα αυτο που βγηκε πρωτο .με κουφανε λιγο αλλα οκ .
- NovaLacertae
Όπα, όπα, στάσου, για κοίτα πιο καλά, ίσιωσε τις γραμμές, δες τα λίγο στην ευθεία...enaon έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 18:29οκ δεν ειναι σωστό να κρίνουμε επιλογές, γούστα ειναι αυτα, ασε που το εχει βαλει η Άλικατ πρώτη στο φόρουμ, υπέροχο κομμάτι. Αλλα τωρα το εβαλε ο Ανδροπαραδινομαι, οπότε πράγματι, είσαστε σοβαροί ρε παιδιά;
τέλος πάντων, δεν ειναι ολα μαύρα, η Μιστυ τα πηγε υπέροχα και ειναι πρώτη πάλι, συγχαρητήρια και στον POL.
- Misty_Blue
Καλημέρα συμπαίκτες!!
"Αυτοί δεν κκατάλαβα ποτέ γιατί έγιναν μεγάλο όνομα.. Τους βάζω στην λίστα των υπερτιμημένων μαζί με τους Pink Floyd του Waters"
Υπερτιμημένοι οι Pink Floyd του Waters..Μάλιστα.. . Ένα συγκρότημα πρωτοποριακό, συνθέσεις αριστουργηματικές, στίχοι-ποίηση. . Ο Waters, μια μουσική ιδιοφϋία, ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασια της λέξης σε όλους τους τομείς της ζωής του.Αν και λατρεύω Syd Barrett που μόλις 2 δίσκους έβγαλαν μαζί. Θα μπορούσα ν'αναλύω για ώρες. Δεν θα το κάνω όμως. Απλά θα βάλω ένα κομμάτι(που γράφτηκε απ"τον Waters). Για ν' ακούσουμε όλοι τι "υπερτιμήθηκε"..
Μαγεία..
Κι ένα υποτιμημένο, σύνθεση του Rick Wright(για soundtrack ταινίας)
Μόνο να υποκλιθώ μπορώ στο μεγαλείο ταλέντου των Pink Floyd.
Δεν ξέρω σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι και δεν χρειάζεται να μας πεις μα εγώ θα πω ποιο σχόλιο ξένισε εμένα.
"Αυτοί δεν κκατάλαβα ποτέ γιατί έγιναν μεγάλο όνομα.. Τους βάζω στην λίστα των υπερτιμημένων μαζί με τους Pink Floyd του Waters"
Υπερτιμημένοι οι Pink Floyd του Waters..Μάλιστα.. . Ένα συγκρότημα πρωτοποριακό, συνθέσεις αριστουργηματικές, στίχοι-ποίηση. . Ο Waters, μια μουσική ιδιοφϋία, ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασια της λέξης σε όλους τους τομείς της ζωής του.Αν και λατρεύω Syd Barrett που μόλις 2 δίσκους έβγαλαν μαζί. Θα μπορούσα ν'αναλύω για ώρες. Δεν θα το κάνω όμως. Απλά θα βάλω ένα κομμάτι(που γράφτηκε απ"τον Waters). Για ν' ακούσουμε όλοι τι "υπερτιμήθηκε"..
Μαγεία..
Κι ένα υποτιμημένο, σύνθεση του Rick Wright(για soundtrack ταινίας)
Μόνο να υποκλιθώ μπορώ στο μεγαλείο ταλέντου των Pink Floyd.
To scare myself with my own desert places.
- Sid Vicious
Τα άκουσα και τα τρία πιο πάνω τραγούδια, τα 2 πρώτα θα τα έβαζα από 0, το τρίτο 5 ή 6. Τελικά δίκιο είχα, υπερτιμημένοι. Στην ίδια λίστα των υπερτιμημένων και κάτι Queen και Led Zeppelin
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
δίκιο εχεις συγνώμη, στην πυρά ο POL, εσύ πολύ καλός.NovaLacertae έγραψε: ↑30 Νοέμ 2024, 02:11Όπα, όπα, στάσου, για κοίτα πιο καλά, ίσιωσε τις γραμμές, δες τα λίγο στην ευθεία...
- Sid Vicious
MOJ 115Sid Vicious έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 11:34Η βαθμολογία στις καρδιές των γυναικών:
MOJ 91
SID 81
DRE 77
DRH 72
POL 61
NOV 58
ΜΠΙ 37
ΑΝΔ 34
JIM 22
MAS 22
ΠΑΛ 16
SID 108
DRH 88
DRE 84
POL 69
NOV 66
ΜΠΙ 59
ΑΝΔ 48
JIM 26
ΠΑΛ 26
MAS 22
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 4168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
22 Οκτ 2024, 11:31