Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
dreamkey

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dreamkey » 29 Νοέμ 2024, 22:32

Θα ήθελα περισσότερους γύρους. Έχω μαζέψει καμιά 25αρια τραγούδια. :smt024

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 29 Νοέμ 2024, 23:11

dreamkey έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 22:32
Θα ήθελα περισσότερους γύρους. Έχω μαζέψει καμιά 25αρια τραγούδια. :smt024
Εγώ γύρω στα 2000. Αν παίζω 5-6 παιχνίδια το χρόνο, σε καμμιά 30αριά χρόνια θα τα έχω βάλει όλα. Αλλά βέβαια θα έχω βρει κι άλλα μέχρι τότε :p2:

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 29 Νοέμ 2024, 23:19

Κι εγώ τα γράφω στα παπίρς μου=μπλοκάκι μου για επόμενα παιχνίδια. :8)

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 29 Νοέμ 2024, 23:22

νύχτα έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 19:42
γιατί τόσο μένος για τον μένιο στο παρόν τόπικ;

στα υπόλοιπα οκ, καταλαβαίνω
ΟΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΚ???????
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 29 Νοέμ 2024, 23:26

aLiCat έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 19:21
enaon έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 18:29
Bazoomba έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 18:25
ΥΓ. μολις ακουσα το νικητηριο, ειστε σοβαροι ρε παιδια; :lol:
οκ δεν ειναι σωστό να κρίνουμε επιλογές, γούστα ειναι αυτα, ασε που το εχει βαλει η Άλικατ πρώτη στο φόρουμ, υπέροχο κομμάτι. Αλλα τωρα το εβαλε ο Ανδροπαραδινομαι, οπότε πράγματι, είσαστε σοβαροί ρε παιδιά;
:) ε ναι, είπα να μην αντιγράψω τον εαυτό μου αυτή τη φορά,... και το ανέλαβε ο Μένιος.
Διόλου τυχαίο που από τα υπόγεια βρέθηκε στο ρετιρέ, το κατάφερε με κομμάτι που είχα ανεβάσει (και όχι μόνο μια φορά ) στο πχόρουμ. :8)

ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ (ΕΝΑΟΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΜΠΑ - Ο ΚΟΝΓΚΡΟΣΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΛΙΜΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΣΤΗΣ ΧΑΡΜΟΥΡΗΜΠΛΟΥ)
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Νοέμ 2024, 23:51

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 23:26
ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΠΟΧΩΡΩ
το ειχε βαλει το 2015 στο παλιό φόρουμ με το παλιό της υσερναμε, δεν πιστεύω να μην το θυμάσαι; Δεν πειράζει που κλέβεις κομμάτια όμως, αν έβαζες τα δικά σου θα σε έβρισκαν αμέσως.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 30 Νοέμ 2024, 00:06

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:

ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ (ΕΝΑΟΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΜΠΑ - Ο ΚΟΝΓΚΡΟΣΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΛΙΜΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΣΤΗΣ ΧΑΡΜΟΥΡΗΜΠΛΟΥ)
Βάλε με παράθεση πότε το ανέβασες εσύ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin » 30 Νοέμ 2024, 00:37

επηξα στη δουλεια και δεν προλαβα να σχολιασω . κι επειδη τα σχολια ειναι το αλατοπιπερο του παιχνιδιου να πω καταρχας οτι σ αυτον τον γυρο μπηκαν πολλα κομματια για πρωτια και σιγουρα δεν περιμενα αυτο που βγηκε πρωτο .με κουφανε λιγο αλλα οκ .
Για τους VDGG να πω οτι δεν ειναι για ολους και ηξερα οτι δεν θα αρεσουν σε ολους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι mainstream η χιλιοακουσμενο το κομματι - μην τρελαθουμε !Εγω το ακουσα πρωτη φορα πριν κανα χρονο απο ατομο που μου εχει μαθει πολλα κομματια , εχει το καλυτερο μουσικο αισθητηριο απο οσα ατομα ξερω , και το κομματι ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ . Οποτε χαιρομαι που ταυτιζονται τα γουστα μας εδω με κονγκροσιαν μιστυ και νυχτα :smt055 .
Και οσο κι αν σας φαινεται οτι αδικηθηκε εγω ηξερα οτι δεν θα βγει πρωτο γιατι εχω παιξει και σε αλλα παιχνιδια και ισχυει αυτο που εγραψε ο Μικ (Δεν νομίζω ότι υπάρχει μουσικός ή συγκρότημα που σε ένα παιχνίδι 12 ατόμων δεν θα πάρει και πολύ χαμηλούς βαθμούς) και ο κονγκροσιαν (τους VDGG ειτε θα τους λατρεψεις ειτε θα τους μισησεις). Ειδικα οταν το κοινο ειναι ετεροκλητο οπως εδω απ οτι εχω καταλαβει πια .
Για μενα βασικο ειναι να εχουμε τα αυτια και τους οριζοντες του μυαλου μας ανοικτα να ακουσουμε και κατι που δεν εχουμε ξανακουσει , ενα αλλο ειδος μουσικης , κατι διαφορετικο απ αυτο που εχουμε συνηθισει να ακουμε . Καποιες φορες μπορει να ανακαλυψουμε κατι που δεν ειχαμε ποτε φανταστει ποτε οτι θα μας αρεσει . Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που παιζω το παιχνιδι . Να ανακαλυψω καινουργια κομματια και να ταυτιστω μουσικα με αλλους ανθρωπους . Σ αυτον τον γυρο κραταω το Morpheus (μαγικο) , και ενα σχολιο στην εφαρμογη που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και διαφωνω καθετα αλλα δεν υπαρχει λογος να πω ποιο ειναι .(δεν αφορα το κομματι μου).
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 30 Νοέμ 2024, 01:49

aLiCat έγραψε:
30 Νοέμ 2024, 00:06
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:

Βάλε με παράθεση πότε το ανέβασες εσύ.
1.δεν δουλεύει η επίκληση χρήστη, πώς το έκανες αυτό :p2:
2. Γιατί αποφεύγεις να βάλεις πότε το έβαλες εσύ; :8)
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 30 Νοέμ 2024, 01:52

mojorisin έγραψε:
30 Νοέμ 2024, 00:37
επηξα στη δουλεια και δεν προλαβα να σχολιασω . κι επειδη τα σχολια ειναι το αλατοπιπερο του παιχνιδιου να πω καταρχας οτι σ αυτον τον γυρο μπηκαν πολλα κομματια για πρωτια και σιγουρα δεν περιμενα αυτο που βγηκε πρωτο .με κουφανε λιγο αλλα οκ .
Για τους VDGG να πω οτι δεν ειναι για ολους και ηξερα οτι δεν θα αρεσουν σε ολους αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι mainstream η χιλιοακουσμενο το κομματι - μην τρελαθουμε !Εγω το ακουσα πρωτη φορα πριν κανα χρονο απο ατομο που μου εχει μαθει πολλα κομματια , εχει το καλυτερο μουσικο αισθητηριο απο οσα ατομα ξερω , και το κομματι ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ . Οποτε χαιρομαι που ταυτιζονται τα γουστα μας εδω με κονγκροσιαν μιστυ και νυχτα :smt055 .
Και οσο κι αν σας φαινεται οτι αδικηθηκε εγω ηξερα οτι δεν θα βγει πρωτο γιατι εχω παιξει και σε αλλα παιχνιδια και ισχυει αυτο που εγραψε ο Μικ (Δεν νομίζω ότι υπάρχει μουσικός ή συγκρότημα που σε ένα παιχνίδι 12 ατόμων δεν θα πάρει και πολύ χαμηλούς βαθμούς) και ο κονγκροσιαν (τους VDGG ειτε θα τους λατρεψεις ειτε θα τους μισησεις). Ειδικα οταν το κοινο ειναι ετεροκλητο οπως εδω απ οτι εχω καταλαβει πια .
Για μενα βασικο ειναι να εχουμε τα αυτια και τους οριζοντες του μυαλου μας ανοικτα να ακουσουμε και κατι που δεν εχουμε ξανακουσει , ενα αλλο ειδος μουσικης , κατι διαφορετικο απ αυτο που εχουμε συνηθισει να ακουμε . Καποιες φορες μπορει να ανακαλυψουμε κατι που δεν ειχαμε ποτε φανταστει ποτε οτι θα μας αρεσει . Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που παιζω το παιχνιδι . Να ανακαλυψω καινουργια κομματια και να ταυτιστω μουσικα με αλλους ανθρωπους . Σ αυτον τον γυρο κραταω το Morpheus (μαγικο) , και ενα σχολιο στην εφαρμογη που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και διαφωνω καθετα αλλα δεν υπαρχει λογος να πω ποιο ειναι .(δεν αφορα το κομματι μου).
:smt017 πλην το τελευταίο που δεν το κατάλαβα, στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα """""φίλε""""
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
NovaLacertae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NovaLacertae » 30 Νοέμ 2024, 02:11

enaon έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 18:29
Bazoomba έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 18:25
ΥΓ. μολις ακουσα το νικητηριο, ειστε σοβαροι ρε παιδια; :lol:
οκ δεν ειναι σωστό να κρίνουμε επιλογές, γούστα ειναι αυτα, ασε που το εχει βαλει η Άλικατ πρώτη στο φόρουμ, υπέροχο κομμάτι. Αλλα τωρα το εβαλε ο Ανδροπαραδινομαι, οπότε πράγματι, είσαστε σοβαροί ρε παιδιά;

τέλος πάντων, δεν ειναι ολα μαύρα, η Μιστυ τα πηγε υπέροχα και ειναι πρώτη πάλι, συγχαρητήρια και στον POL.

Εικόνα
Όπα, όπα, στάσου, για κοίτα πιο καλά, ίσιωσε τις γραμμές, δες τα λίγο στην ευθεία...

Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue » 30 Νοέμ 2024, 10:50

Καλημέρα συμπαίκτες!! :smt039
mojorisin έγραψε:
30 Νοέμ 2024, 00:37
......και ενα σχολιο στην εφαρμογη που μου εκανε αρνητικη εντυπωση και διαφωνω καθετα αλλα δεν υπαρχει λογος να πω ποιο ειναι .(δεν αφορα το κομματι μου).
Δεν ξέρω σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι και δεν χρειάζεται να μας πεις μα εγώ θα πω ποιο σχόλιο ξένισε εμένα. :roll:
"Αυτοί δεν κκατάλαβα ποτέ γιατί έγιναν μεγάλο όνομα.. Τους βάζω στην λίστα των υπερτιμημένων μαζί με τους Pink Floyd του Waters"

Υπερτιμημένοι οι Pink Floyd του Waters..Μάλιστα.. :p2: . Ένα συγκρότημα πρωτοποριακό, συνθέσεις αριστουργηματικές, στίχοι-ποίηση. . Ο Waters, μια μουσική ιδιοφϋία, ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασια της λέξης σε όλους τους τομείς της ζωής του.Αν και λατρεύω Syd Barrett που μόλις 2 δίσκους έβγαλαν μαζί. Θα μπορούσα ν'αναλύω για ώρες. Δεν θα το κάνω όμως. Απλά θα βάλω ένα κομμάτι(που γράφτηκε απ"τον Waters). Για ν' ακούσουμε όλοι τι "υπερτιμήθηκε".. :102:

Μαγεία.. :g094:
Κι ένα υποτιμημένο, σύνθεση του Rick Wright(για soundtrack ταινίας)

Μόνο να υποκλιθώ μπορώ στο μεγαλείο ταλέντου των Pink Floyd. :blm:

To scare myself with my own desert places.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 30 Νοέμ 2024, 11:28

Τα άκουσα και τα τρία πιο πάνω τραγούδια, τα 2 πρώτα θα τα έβαζα από 0, το τρίτο 5 ή 6. Τελικά δίκιο είχα, υπερτιμημένοι. Στην ίδια λίστα των υπερτιμημένων και κάτι Queen και Led Zeppelin
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 30 Νοέμ 2024, 18:13

NovaLacertae έγραψε:
30 Νοέμ 2024, 02:11
Όπα, όπα, στάσου, για κοίτα πιο καλά, ίσιωσε τις γραμμές, δες τα λίγο στην ευθεία...
δίκιο εχεις συγνώμη, στην πυρά ο POL, εσύ πολύ καλός.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 30 Νοέμ 2024, 18:25

Sid Vicious έγραψε:
23 Νοέμ 2024, 11:34
Η βαθμολογία στις καρδιές των γυναικών:

MOJ 91
SID 81
DRE 77
DRH 72
POL 61