Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Παρατηρώ ότι υπάρχει μάλλον περιορισμένη γκάμα στα είδη μουσικής στο παιχνίδι. Μπαίνουν από ελάχιστα εως καθόλου world music, ελληνικά έντεχνα, jazz, κλασική, latin κτλ κτλ κτλ. Και απ'ότι φαίνεται ακόμα και να έμπαιναν, θα τα θάβατε.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Είμαστε θολοκουλτουριαραίοι καραφλομαλλιάδες τοπικιστές.
δεν απάντησες, το κατάλαβες;enaon έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 19:49
ειναι σαν να λες γιατί τόσο μένος για την Γεωγραφία, αφου γράψεις μηδέν βεβαια.
μην το βλέπεις προσωποκεντρικά, ειναι ασχετο με το νημα οτι του αξίζει να τον βαλουμε σε ενα φορουμ με συντονιστή την ναιδα και την κασπερ.
Ας πουμε οτι ειναι ο ζονγκ αν παιζαμε μεγαλο παζάρι, η χρεοκοπία αν παιζαμε τροχό της τυχης. Δεν υπάρχει λόγος να τον μαυρίσεις με μένος, κάντο και με αγάπη.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Ε ρε καταστρόφα, όχι μόνο δεν πήρα βαθμούς, αλλά έβαλα και 10 στον Ανδρο
enaon θα σε έπαιρνα για προπονητή, αλλά να ξες με πλήγωσες που σκέφτηκες έστω μια στιγμή ότι μπορεί να μην βαθμολόγησα επίτηδες Εξάλλου, εδώ που φτάσαμε δεν θέλω προπονητή, τρόπο να ρίξω τον σέρβερ θέλω!
enaon θα σε έπαιρνα για προπονητή, αλλά να ξες με πλήγωσες που σκέφτηκες έστω μια στιγμή ότι μπορεί να μην βαθμολόγησα επίτηδες Εξάλλου, εδώ που φτάσαμε δεν θέλω προπονητή, τρόπο να ρίξω τον σέρβερ θέλω!
- masterridley
Εγώ το έπιασα το νόημα, είναι σαν την απάντηση στο γιατί η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια.νύχτα έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:09δεν απάντησες, το κατάλαβες;enaon έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 19:49
ειναι σαν να λες γιατί τόσο μένος για την Γεωγραφία, αφου γράψεις μηδέν βεβαια.
μην το βλέπεις προσωποκεντρικά, ειναι ασχετο με το νημα οτι του αξίζει να τον βαλουμε σε ενα φορουμ με συντονιστή την ναιδα και την κασπερ.
Ας πουμε οτι ειναι ο ζονγκ αν παιζαμε μεγαλο παζάρι, η χρεοκοπία αν παιζαμε τροχό της τυχης. Δεν υπάρχει λόγος να τον μαυρίσεις με μένος, κάντο και με αγάπη.
καλα ετσι το είπα για να δημιουργήσω εντυπώσεις, αλλα με παρεξήγησες δεν ειπα οτι δεν βαθμολόγησες επίτηδες, νόμιζα οτι καθυστερούσες για να τους κανεις τα νευρα κορδέλες, και σε θαύμασα. Αν ειχες προλάβει τελευταια στιγμη, θα ηταν υπέροχο.masterridley έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:39enaon θα σε έπαιρνα για προπονητή, αλλά να ξες με πλήγωσες που σκέφτηκες έστω μια στιγμή ότι μπορεί να μην βαθμολόγησα επίτηδες Εξάλλου, εδώ που φτάσαμε δεν θέλω προπονητή, τρόπο να ρίξω τον σέρβερ θέλω!
- masterridley
Θα ήταν ενδιαφέρον να δίνεις και συ έστω τα αγαπημένα σου τραγούδια μετά τον κάθε γύρο ή ποια ξεχώρισες.
Εγώ τι να κάνω, προσπάθησα να τους ξεστραβώσω με την ψευδο-Bjork Hanne ή την Jess Glynnάρα, αλλά τα παιδιά όλοι εδώ πέρα είναι άσχετοι κύριε micmic, δεν μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν.
οχι ολοι, η Μιστυ μια χαρά τα πάει.
- masterridley
Ακόμα μετανιώνω με την γκάφα μου, έπρεπε να πάρω και παράταση.enaon έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:43καλα ετσι το είπα για να δημιουργήσω εντυπώσεις, αλλα με παρεξήγησες δεν ειπα οτι δεν βαθμολόγησες επίτηδες, νόμιζα οτι καθυστερούσες για να τους κανεις τα νευρα κορδέλες, και σε θαύμασα. Αν ειχες προλάβει τελευταια στιγμη, θα ηταν υπέροχο.masterridley έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:39enaon θα σε έπαιρνα για προπονητή, αλλά να ξες με πλήγωσες που σκέφτηκες έστω μια στιγμή ότι μπορεί να μην βαθμολόγησα επίτηδες Εξάλλου, εδώ που φτάσαμε δεν θέλω προπονητή, τρόπο να ρίξω τον σέρβερ θέλω!
Και ΜΕΤΑ να μην βαθμολογήσω
αυτο θα συγχωρούσε ακομα και 12 στον Ανδροπαραδίνομαι. Την επόμενη φορά.masterridley έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:48Ακόμα μετανιώνω με την γκάφα μου, έπρεπε να πάρω και παράταση.
- masterridley
Νιώθω σαν τον παίκτη που μπαίνει μέσα μόνο για να κλαδέψει τον αντίπαλο σουπερσταρ και να βγει με κόκκινη στο 1ο λεπτό.enaon έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:49αυτο θα συγχωρούσε ακομα και 12 στον Ανδροπαραδίνομαι. Την επόμενη φορά.masterridley έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:48Ακόμα μετανιώνω με την γκάφα μου, έπρεπε να πάρω και παράταση.
Ό,τι πει ο προπονητής όμως
- Sid Vicious
Ουτε industrial, grind, experimental, noise, εμβατήρια jap pop,drone
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ε αφου του βάζεις 10αρια σουπερσταρ μοιαζει. Αυτο λεμε. Βαλτου εκει ενα μηδενικό όμορφο, να μην το κάνουμε θέμα απο το πουθενά, να μην νιώθει και στο στόχαστρο, να ηρεμίσει ο άνθρωπος. Ας το κάνουμε για εκείνον.masterridley έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 20:51Νιώθω σαν τον παίκτη που μπαίνει μέσα μόνο για να κλαδέψει τον αντίπαλο σουπερσταρ και να βγει με κόκκινη στο 1ο λεπτό.
Ό,τι πει ο προπονητής όμως
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 4075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
22 Οκτ 2024, 11:31