Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Phorum Forumvision #1
Επιτέλους, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είμαστε μάλλον σε θέση ώστε ίσως να ξεκινήσουμε το πρώτο παιχνίδι Forumvision στο phorum.com.gr. Το καταξιωμένο αυτό παιχνίδι που ήταν το αγαπημένο προσωπικοτήτων όπως ο Μαχάτμα Γκάντι, η Μέριλυν Μονρό, ο Νίκι Λάουντα, η Γωγώ Τσαμπά κτλ, τώρα έφτασε και στην γειτονιά σας.
Βασικά οι παίκτες επιλέγουν από ένα τραγούδι και μετά βαθμολογούν την λίστα των τραγουδιών που σχηματίζεται, χωρίς να ξέρουν ποιός έχει στείλει τί. Ύστερα βγαίνουν τα αποτελέσματα, και η διαδικασία επαναλαμβάνεται για 12 γύρους. Στο τέλος των 12 γύρων, αυτός με την μεγαλύτερη συγκεντρωτική βαθμολογία ανακηρύσσεται νικητής και κερδίζει σπουδαία έπαθλα από τους χορηγούς μας (Tesla, Samsung, Microsoft, Πεϊνιρλί "Ο Αγλέορας" κτλ).
Η λίστα Λαγκάρντ των συμμετεχόντων είναι η εξής:
aLiCat
dreamkey
drh
Jimmy81
masterridley
Misty_Blue
mojorisin
NovaLacertae
polaris-x
Sid Vicious
νύχτα
Επίσης οι δύο επόμενοι χρήστες, αλλά μόνο αν έχουν βάλει το πρώτο τραγούδι στη σελίδα τους μέχρι Τρίτη απόγευμα:
Μπίστης
Ανδροπαραδίνομαι
...και όποιος άλλος θέλει να δηλώσει συμμετοχή μέχρι αύριο.
Κάποια στιγμή την Τρίτη το απόγευμα λογικά ίσως μάλλον μπορεί πιθανόν θα ανέβει ο πρώτος γύρος.
Guest page: https://forumvision.github.io/phorum/game.html
Βασικά οι παίκτες επιλέγουν από ένα τραγούδι και μετά βαθμολογούν την λίστα των τραγουδιών που σχηματίζεται, χωρίς να ξέρουν ποιός έχει στείλει τί. Ύστερα βγαίνουν τα αποτελέσματα, και η διαδικασία επαναλαμβάνεται για 12 γύρους. Στο τέλος των 12 γύρων, αυτός με την μεγαλύτερη συγκεντρωτική βαθμολογία ανακηρύσσεται νικητής και κερδίζει σπουδαία έπαθλα από τους χορηγούς μας (Tesla, Samsung, Microsoft, Πεϊνιρλί "Ο Αγλέορας" κτλ).
aLiCat
dreamkey
drh
Jimmy81
masterridley
Misty_Blue
mojorisin
NovaLacertae
polaris-x
Sid Vicious
νύχτα
Επίσης οι δύο επόμενοι χρήστες, αλλά μόνο αν έχουν βάλει το πρώτο τραγούδι στη σελίδα τους μέχρι Τρίτη απόγευμα:
Μπίστης
Ανδροπαραδίνομαι
Κάποια στιγμή την Τρίτη το απόγευμα λογικά ίσως μάλλον μπορεί πιθανόν θα ανέβει ο πρώτος γύρος.
Re: Phorum Forumvision #1
ακου να σου πω Μικ .. θελουμε σχολιο σε καθε γυρο απο σενα - ξερεις εσυ
δεν φτανει που εβγαλες την ουρα σου απ εξω οχι και να γλυτωσεις απο τη μουσικη πανδαισια που θα ακολουθησει
δεν φτανει που εβγαλες την ουρα σου απ εξω οχι και να γλυτωσεις απο τη μουσικη πανδαισια που θα ακολουθησει
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Υπάρχει ακόμα μια περίπτωση να παίξω... αλλά και να μην παίξω, σχόλιο για ένα τουλάχιστον τραγούδι κάθε γύρο δεν θα το γλιτώσετε.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Εμένα γιατί δεν με έβαλες bold να ειδοποιηθω; Ξεκίνησαν οι αδικίες στον παιχνίδι; Αν το κατάλαβα καλά, έχω ανεβάσει, έγινε μπλε το όνομα μου; Αλλά δεν το εμφανίζει στην λίστα πάνω αλλά στις λίστες των άλλων;;;;; Παρόλα αυτά 12 φαίνεται να έχουμε ανεβάσει και 12 τραγούδια βλέπω πάνω αλλά όχι το δικό μου στην λίστα.micmic έγραψε: ↑21 Οκτ 2024, 09:30Επιτέλους, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είμαστε μάλλον σε θέση ώστε ίσως να ξεκινήσουμε το πρώτο παιχνίδι Forumvision στο phorum.com.gr. Το καταξιωμένο αυτό παιχνίδι που ήταν το αγαπημένο προσωπικοτήτων όπως ο Μαχάτμα Γκάντι, η Μέριλυν Μονρό, ο Νίκι Λάουντα, η Γωγώ Τσαμπά κτλ, τώρα έφτασε και στην γειτονιά σας.
aLiCat
dreamkey
drh
Jimmy81
masterridley
Misty_Blue
mojorisin
NovaLacertae
polaris-x
Sid Vicious
νύχτα
Μπίστης
Ανδροπαραδίνομαι
Επίσης σε καποιο ποστ εδώ είχα καταλάβει να λέει ότι δεν ξέρουμε ποιο τραγούδι ανεβάζει ποιος. Ενώ στην σελίδα εκεί λέει στις οδηγίες ότι φαίνεται ποιος ανεβάζει τι. Συγγνώμη αν δεν τα κατάλαβα καλά, είναι δύσκολες μέρες. Πάντως σε κάποια τραγούδια πατάω το λινκ και λέει δεν παίζει στην χώρα σας....Ελλάδα είμαι...
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Βάλε άλλο link για το ίδιο τραγούδι.
- Ανδροπαραδίνομαι
Δεν το βγάζει στο δικό μου, σε αλλονων....εσύ βλέπεις το δικό σου τραγούδι στην λίστα πάνω ή μόνο κάτω δίπλα στην δισκέτα????
- Misty_Blue
Έγινες μπλε..άρα έβαλες κομμάτι.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑21 Οκτ 2024, 17:36
Εμένα γιατί δεν με έβαλες bold να ειδοποιηθω; Ξεκίνησαν οι αδικίες στον παιχνίδι; Αν το κατάλαβα καλά, έχω ανεβάσει, έγινε μπλε το όνομα μου; Αλλά δεν το εμφανίζει στην λίστα πάνω αλλά στις λίστες των άλλων;;;;; Παρόλα αυτά 12 φαίνεται να έχουμε ανεβάσει και 12 τραγούδια βλέπω πάνω αλλά όχι το δικό μου στην λίστα.
Επίσης σε καποιο ποστ εδώ είχα καταλάβει να λέει ότι δεν ξέρουμε ποιο τραγούδι ανεβάζει ποιος. Ενώ στην σελίδα εκεί λέει στις οδηγίες ότι φαίνεται ποιος ανεβάζει τι. Συγγνώμη αν δεν τα κατάλαβα καλά, είναι δύσκολες μέρες. Πάντως σε κάποια τραγούδια πατάω το λινκ και λέει δεν παίζει στην χώρα σας....Ελλάδα είμαι...
Που βλέπεις λίστα απο τραγούδια εσύ; Εγώ δεν βλέπω κάτι...
To scare myself with my own desert places.
- Ανδροπαραδίνομαι
Καλέ άμα πατήσεις την νότα πάνω αριστεράMisty_Blue έγραψε: ↑21 Οκτ 2024, 17:42Έγινες μπλε..άρα έβαλες κομμάτι.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑21 Οκτ 2024, 17:36
Εμένα γιατί δεν με έβαλες bold να ειδοποιηθω; Ξεκίνησαν οι αδικίες στον παιχνίδι; Αν το κατάλαβα καλά, έχω ανεβάσει, έγινε μπλε το όνομα μου; Αλλά δεν το εμφανίζει στην λίστα πάνω αλλά στις λίστες των άλλων;;;;; Παρόλα αυτά 12 φαίνεται να έχουμε ανεβάσει και 12 τραγούδια βλέπω πάνω αλλά όχι το δικό μου στην λίστα.
Που βλέπεις λίστα απο τραγούδια εσύ; Εγώ δεν βλέπω κάτι...
- Misty_Blue
Αααααα τώρα το είδα
Αυτά δεν είναι από άλλο παιχνίδι που μας είχε γράψει ο micmic ;
Δεν ξέρω...Ας μας πουν αυτοί που χουν ξαναπαίξει..Μπερδεύτηκα κ γω τώρα
Αυτά δεν είναι από άλλο παιχνίδι που μας είχε γράψει ο micmic ;
Δεν ξέρω...Ας μας πουν αυτοί που χουν ξαναπαίξει..Μπερδεύτηκα κ γω τώρα
To scare myself with my own desert places.
- Ανδροπαραδίνομαι
Άκυρο λέει είναι από παλιούς γύρους!!!! Αφού δεν έχουμε αρχίσει, ποιους παλιούς;;;; Και μου έκανε εντύπωση γιατί έχει 12 τραγούδια όσοι και οι μπλε κάτω δηλαδή, αλλά δεν είχε το δικό μου!
- Ανδροπαραδίνομαι
Αρα μόνο ο Μπίστης μένει!
Ναι, δεν ισχύει αυτή η λίστα, είναι απλώς για να εξοικειωθείτε με την εφαρμογή. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι θα σβηστεί. Εκεί είναι που θα εμφανίζονται τα τραγούδια αυτού του παιχνιδιού, αλλά μετά το τέλος του κάθε γύρου.
Άρχισε πάλι να κολλάει το πχόρουμ.... Που σημαίνει ότι αν έχω τίποτα απορίες δεν θα μπορώ να μπω εδώ να βοηθηθώ.
Βράσε όρυζα...
Βράσε όρυζα...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγούδια που ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Phorum Forumvision
από Ανδροπαραδίνομαι » 11 Νοέμ 2024, 19:24 » σε Μουσική - 22 Απαντήσεις
- 380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
11 Νοέμ 2024, 23:12
-
-
- 167 Απαντήσεις
- 4075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
22 Οκτ 2024, 11:31