Είδα στο Netflix
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Είδα στο Netflix
Ψήνομαι να το δω μέσα στο ΣΚ, φάση φαίνεται να έχει, με έξυπνο μπλακ χιουμορ.
Aυτό το Ισλανδικό είναι επίσης καλό "Οι Φόνοι της Βαλχάλα".
https://www.netflix.com/gr/title/81043833
https://www.netflix.com/gr/title/81043833
Αν ξέρετε αγγλικά και δε θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ μεγάλο για κινούμενα σχέδια, δείτε αυτό. Αριστούργημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
να δείτε το ελ κόντε. πολύ καλό αν και κλέψανε λίγο από το 100 χρόνια μοναξιάς. Δεν πειράζει. Κλέψανε καλά. Καιρό είχα να δω κατι καλό στο νέτφλιξ.
Είμαι πουτινικός αλλά το παίζω αντικειμενικός.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με πρόλαβες τύπε μου. Το ειδα κι εγω αλλα ξεχασα να το γραψω εδω. Πολύ καλό και έξυπνο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Σεπ 2023, 13:29να δείτε το ελ κόντε. πολύ καλό αν και κλέψανε λίγο από το 100 χρόνια μοναξιάς. Δεν πειράζει. Κλέψανε καλά. Καιρό είχα να δω κατι καλό στο νέτφλιξ.
Making a murderer - Φονικες Αμφιβολιες.
Ντοκυμαντερ 2 σεζον για διπλη καταδικη ενος με φυτευτα στοιχεια απο την αστυνομια, διεφθαρμενο εισαγγελεα, διαπλοκη, προβληματικο δικαστικο συστημα κλπ.
Πολυ καλο μιας και ειναι αληθινη ιστορια που σηκωσε μεγαλο ντορο στην Αμερικη ειδικα μετα την πρωτη σεζον. Αργο σε μερικα σημεια, αλλα εμενα με εχει εντυπωσιασει.
Ντοκυμαντερ 2 σεζον για διπλη καταδικη ενος με φυτευτα στοιχεια απο την αστυνομια, διεφθαρμενο εισαγγελεα, διαπλοκη, προβληματικο δικαστικο συστημα κλπ.
Πολυ καλο μιας και ειναι αληθινη ιστορια που σηκωσε μεγαλο ντορο στην Αμερικη ειδικα μετα την πρωτη σεζον. Αργο σε μερικα σημεια, αλλα εμενα με εχει εντυπωσιασει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Με το που το τελειωσεις βλεπεις αυτο στο καπακιNostalgia έγραψε: ↑Χθες, 03:35Making a murderer - Φονικες Αμφιβολιες.
https://www.imdb.com/title/tt6877772/
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είδα το black mirror την τελευταία σεζόν που βγήκε, καλό.
Τώρα βλέπω το the sandman. Επειδή έχω διαβάσει το κόμικ είναι πιστή μεταφορά (απλά κάνανε gender-swap και race-swap κάποιους χαρακτήρες). Καλό.
Τώρα βλέπω το the sandman. Επειδή έχω διαβάσει το κόμικ είναι πιστή μεταφορά (απλά κάνανε gender-swap και race-swap κάποιους χαρακτήρες). Καλό.
Ζούμε σε μια οικονομία.
OK ....GoBack έγραψε: ↑Χθες, 03:43Με το που το τελειωσεις βλεπεις αυτο στο καπακιNostalgia έγραψε: ↑Χθες, 03:35Making a murderer - Φονικες Αμφιβολιες.
https://www.imdb.com/title/tt6877772/
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dr Socrates
04 Αύγ 2023, 22:33
-
- 22 Απαντήσεις
- 966 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
28 Ιούλ 2023, 15:29
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
15 Ιούλ 2023, 00:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα λίγο το συνέδριο της ΝΔ
από έργο_μακέτο » 10 Μάιος 2022, 14:41 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
10 Μάιος 2022, 14:41
-