Να ανέβουν γιατί να μην ανέβουν;
Αυτό περιμένω κι εγώ, γλυκό μου.
Κι εγώ εκτιμήτρια είμαι. Αντρών.
Να ανέβουν γιατί να μην ανέβουν;
Άσ' το ρε χλαπάτσα. Ούτε ως ληγμένο βερμούτ (που το θυμήθηκες;) δεν μετράς.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:38Βρωμοκοπαει ως εδώ το βερμούτΓΑΛΗpost_id=3271710 έγραψε:20 Νοέμ 2023, 23:26Θα σοβαρευτώ, όταν παίξουν αξιόπιστες εκτιμήσεις από το ποιοι κρίνουν ποιους. Με πρόσφατες φωτο. Διαφορετικά, σόρυ αλλά θα συνεχίσω να θεωρώ όλους τους ζόρικους, τέρμα αδιάφορους παπάρες.
Το καλό βερμούτ, λέει.
Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι καν ποια ήταν η τελευταία φορά που είχα πιει βερμούτ. Αυτό που μου λέει μέχρι σήμερις είναι το κονιάκ ή μπράντυ στο σωστό ποτήρι. Πάντα είχα κόλλημα με τα ποτήρια.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:46Άσ' το ρε χλαπάτσα. Ούτε ως ληγμένο βερμούτ (που το θυμήθηκες;) δεν μετράς.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 23:38Βρωμοκοπαει ως εδώ το βερμούτΓΑΛΗpost_id=3271710 έγραψε:20 Νοέμ 2023, 23:26Θα σοβαρευτώ, όταν παίξουν αξιόπιστες εκτιμήσεις από το ποιοι κρίνουν ποιους. Με πρόσφατες φωτο. Διαφορετικά, σόρυ αλλά θα συνεχίσω να θεωρώ όλους τους ζόρικους, τέρμα αδιάφορους παπάρες.
Γελοίε, τελειωμένε, μαζόχα... αν φτιάχνεσαι μπορώ να προσθέσω κι άλλα.
Έλα, κάνω την αρχή.
Πού ειναι ο Μπισμπίκης?
Kαλή είσαι κι εσύ, ηρέμησε τώρα.
Είπα να μην τον βάλω τον Μπισμπίκαρο, γιατί ήδη κάποιοι με δουλεύουνε ψιλό γαζί..vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 10:00Πού ειναι ο Μπισμπίκης?
Tον γουγλαρα αυτο το Λάλο, δεν ηξερα οτι ειναι ο Μαθιός του Σασμού
Μου θύμισες και μια ταινουλα με αυτον που ειναι στα προσεχώς του νετφλιξ για το Δεκέμβρη, και φαινεται τιμια για ελληνικα δεδομένα, λέω να την τιμήσω.
εντιτ: Μια Μπισμπικολάγνα γνωστή μου, λέει συνεχεια οτι ο Μπισμπίκης ειναι ο Χαβιέ της Ελλάδας.
Όχι ο Μπράντο;
Σωστός. Είπα να τους βάλω, αλλά δεν ξέρω γιατί το μετάνιωσα τελευταία στιγμή.Ερμής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2023, 10:23Όχι ο Μπράντο;
Επίσης πολύ τύπο είχε ο Στηβ Μακκουιν
Δε το συζητώ πως απο νέους δεν υπάρχει ο Μέγας Χάρντι