Παιδικές σειρές, πλην κινουμένων σχεδίων, που σας σημάδεψαν
Παιδικές σειρές, πλην κινουμένων σχεδίων, που σας σημάδεψαν
Το πρώτο παιδικό που είδα πλην κινουμένων σχεδίων ήταν το μεξικάνικο Καρουζέλ, που έδειχνε η ΕΡΤ μέσα-τέλη δεκαετίας του 90, όταν πήγαινα δημοτικό. Και στοιχηματίζω ότι όλοι όσοι είστε στην ηλικία μου το βλέπατε αυτό τα μεσημέρια μετά το σχολείο.
Έβλεπα επίσης το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Αλλά απ'αυτό παραδόξως δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Ενώ απ'το Καρουζέλ θυμάμαι ένα σωρό ιστορίες. Τους τσαμπουκάδες του Χάιμερ, τον καταδικασμένο έρωτα του Σιρίλο για τη Μαρία Χοακίνα, τις "αποστολές" της Ομάδας Σωτηρίας, την καυστικότητα του Χόρχε, τον ορφανό Μάριο που ήρθε αργότερα στη σειρά και μαζί με τον Πάμπλο κάναν συνέχεια κωλοπαιδισμούς. Παρεπιπτόντως, για κάποιο λόγο, δεν έτυχε ποτέ να δω το τελευταίο επεισόδιο. Δεν ξέρω καν αν υπήρχε επεισόδιο που έκλεινε την ιστορία. Αν ξέρει κανείς, ας μου πει τι έγινε στο τέλος, δε με πειράζει η χαλάστρα πλοκής.
Άλλες, λιγότερο γνωστές, παιδικές σειρές μη κινουμένων σχεδίων που έβλεπα στον κρατικό σταθμό ήταν το "Πανηγύρι των Ζώων" και "Κάτω απ'το Ομπρελόδεντρο."
Στην εφηβεία μου δεν είδα τίποτα αυτής της κατηγορίας. Ώσπου όταν στην ενήλικη ζωή μου ανακάλυψα το Νικελόντεον, άρχισα να βλέπω αμερικάνικες εφηβικές σειρές. Αυτή που με σημάδεψε περισσότερο είναι το Victorious, οπου η μετέπειτα υπεραστέρω Αριάνα Γκράντε αναδείχτηκε στο ρόλο της ελαφρόμυαλης Κατ Βάλενταϊν. Αυτή ήταν ο κύριος λόγος που είδα αυτή τη σειρά.
Πείτε μου τώρα τις δικές σας ιστορίες.
Έβλεπα επίσης το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Αλλά απ'αυτό παραδόξως δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Ενώ απ'το Καρουζέλ θυμάμαι ένα σωρό ιστορίες. Τους τσαμπουκάδες του Χάιμερ, τον καταδικασμένο έρωτα του Σιρίλο για τη Μαρία Χοακίνα, τις "αποστολές" της Ομάδας Σωτηρίας, την καυστικότητα του Χόρχε, τον ορφανό Μάριο που ήρθε αργότερα στη σειρά και μαζί με τον Πάμπλο κάναν συνέχεια κωλοπαιδισμούς. Παρεπιπτόντως, για κάποιο λόγο, δεν έτυχε ποτέ να δω το τελευταίο επεισόδιο. Δεν ξέρω καν αν υπήρχε επεισόδιο που έκλεινε την ιστορία. Αν ξέρει κανείς, ας μου πει τι έγινε στο τέλος, δε με πειράζει η χαλάστρα πλοκής.
Άλλες, λιγότερο γνωστές, παιδικές σειρές μη κινουμένων σχεδίων που έβλεπα στον κρατικό σταθμό ήταν το "Πανηγύρι των Ζώων" και "Κάτω απ'το Ομπρελόδεντρο."
Στην εφηβεία μου δεν είδα τίποτα αυτής της κατηγορίας. Ώσπου όταν στην ενήλικη ζωή μου ανακάλυψα το Νικελόντεον, άρχισα να βλέπω αμερικάνικες εφηβικές σειρές. Αυτή που με σημάδεψε περισσότερο είναι το Victorious, οπου η μετέπειτα υπεραστέρω Αριάνα Γκράντε αναδείχτηκε στο ρόλο της ελαφρόμυαλης Κατ Βάλενταϊν. Αυτή ήταν ο κύριος λόγος που είδα αυτή τη σειρά.
Πείτε μου τώρα τις δικές σας ιστορίες.
-
Re: Παιδικές σειρές, πλην κινουμένων σχεδίων, που σας σημάδεψαν
Αν πηγαινες δημοτικο μεσα-τελη δεκαετιας του 90, ειναι αδυνατον να θυμασαι τιποτα απο το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι το οποιο τελειωσε το 1983Έκτωρ έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 00:01Το πρώτο παιδικό που είδα πλην κινουμένων σχεδίων ήταν το μεξικάνικο Καρουζέλ, που έδειχνε η ΕΡΤ μέσα-τέλη δεκαετίας του 90, όταν πήγαινα δημοτικό. Και στοιχηματίζω ότι όλοι όσοι είστε στην ηλικία μου το βλέπατε αυτό τα μεσημέρια μετά το σχολείο.
Έβλεπα επίσης το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Αλλά απ'αυτό παραδόξως δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ανά διαστήματα το έπαιζε επανάληψη η ΕΡΤtalaipwros έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 00:13Αν πηγαινες δημοτικο μεσα-τελη δεκαετιας του 90, ειναι αδυνατον να θυμασαι τιποτα απο το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι το οποιο τελειωσε το 1983Έκτωρ έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 00:01Το πρώτο παιδικό που είδα πλην κινουμένων σχεδίων ήταν το μεξικάνικο Καρουζέλ, που έδειχνε η ΕΡΤ μέσα-τέλη δεκαετίας του 90, όταν πήγαινα δημοτικό. Και στοιχηματίζω ότι όλοι όσοι είστε στην ηλικία μου το βλέπατε αυτό τα μεσημέρια μετά το σχολείο.
Έβλεπα επίσης το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Αλλά απ'αυτό παραδόξως δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 00:22Ανά διαστήματα το έπαιζε επανάληψη η ΕΡΤtalaipwros έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 00:13Αν πηγαινες δημοτικο μεσα-τελη δεκαετιας του 90, ειναι αδυνατον να θυμασαι τιποτα απο το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι το οποιο τελειωσε το 1983Έκτωρ έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 00:01Το πρώτο παιδικό που είδα πλην κινουμένων σχεδίων ήταν το μεξικάνικο Καρουζέλ, που έδειχνε η ΕΡΤ μέσα-τέλη δεκαετίας του 90, όταν πήγαινα δημοτικό. Και στοιχηματίζω ότι όλοι όσοι είστε στην ηλικία μου το βλέπατε αυτό τα μεσημέρια μετά το σχολείο.
Πολύ παλιά. Εγώ θυμάμαι ατρόμητους.
Δεν είναι σειρά, αλλά μου άρεζε το Ντίσνεϊ Κλαμπ όταν ήμουν μικρός. Κρίμα που ο Λυκούργος αποδείχτηκε φασιστάκι.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Εκπομπή. Και έβαζαν ντισνευ. Γάμουσε
Ο Φωτουλης μπουμπουκακια μου
Νταξει μπήκε λίγο φυλακή μετά για παιδεραστία
Νταξει μπήκε λίγο φυλακή μετά για παιδεραστία
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω σειρά κινουμένων σχεδιων
από Δημοκράτης » 06 Απρ 2023, 19:44 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Απρ 2023, 20:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εικονογραφημένα, πλην της Ντίζνευ, που σας σημάδεψαν.
από Έκτωρ » 04 Απρ 2024, 18:43 » σε Eικαστικές τέχνες - 0 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
04 Απρ 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κινούμενα σχέδια που σας σημάδεψαν.
από Έκτωρ » 17 Μαρ 2024, 14:42 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 103 Απαντήσεις
- 3542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
28 Μαρ 2024, 23:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντικλεπτικα σε...παιδικες τροφες !!!!
από Freelancer » 17 Νοέμ 2022, 23:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Νοέμ 2022, 18:01
-