Όλα τα είδη που έγραψα παραπάνω και άλλα, κάποια από αυτά πολύ σπάνια που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού. Πχ από τότε που έκλεισε το ballroomdancing.tk χάθηκαν ένα σωρό βίντεο που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, όσο και να πληρώσεις.klg έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 12:41micmic έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 12:28Όπως και με την παρακμή ή κλείσιμο των emule, demonoid, kickasstorrents, what.cd κτλ, έτσι και τώρα θα χαθούν ένα σωρό αρχεία που δεν μπορούσες να τα βρεις ούτε επί πληρωμή. Αν τώρα σε ενδιαφέρουν μόνο mainstream σειρές/ταινίες/μουσικές/βιβλία/παιχνίδια, τότε οκ, δεν έχεις πρόβλημα.
Τι "αρχεία" σε ενδιαφέρουν mimic
Ενός λεπτού σιγή για το RARBG
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Ενός λεπτού σιγή για το RARBG
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Είσαι στο κατάλληλο νήμα για να γράψεις εναλλακτικές.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Οχι ρε συ, θα μας τραβανε μέσα σαν τον 37χρονο που ζουσε με το κοσαρικο της μανας του.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Α δεν εννοώ σάιτ, εννοώ ποια είναι η μοντέρνα και κουλ προσέγγιση που αρμόζει στο 2023, π.χ. αν θέλω να δω παλιά επεισόδια του Westworld σε 4Κ χωρίς buffering, HDR ευπρόσδεκτο.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
HBO Max?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μονο με Vodaphone στην Ελλάδα το HBO. Μέχρι στιγμής. Οπότε εκτός από το 50αρικο σε netflix amazon, disney, πρέπει να σπάσουμε και την σύμβαση με Cosmote 

SpoilerShow
ή 1337x.to 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις για όλα αυτά, μαέστρο. Και νόμιμες, ε; Δεν μιλάω για κουτιά...enterprise-psi έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:06Μονο με Vodaphone στην Ελλάδα το HBO. Μέχρι στιγμής. Οπότε εκτός από το 50αρικο σε netflix amazon, disney, πρέπει να σπάσουμε και την σύμβαση με CosmoteSpoilerShowή 1337x.to
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

για μουσικούλες κανένας καριόλης ξηγημένος υπεργαμάτος τύπος δεν υπάρχει να με χώσει πουθενά?
- Dwarven Blacksmith
Αν μιλάς για VPN-Τουρκία, έχει κι αυτό τις αβολίες του απ' ότι έχω καταλάβει.Isildur έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:11Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις για όλα αυτά, μαέστρο. Και νόμιμες, ε; Δεν μιλάω για κουτιά...enterprise-psi έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:06Μονο με Vodaphone στην Ελλάδα το HBO. Μέχρι στιγμής. Οπότε εκτός από το 50αρικο σε netflix amazon, disney, πρέπει να σπάσουμε και την σύμβαση με CosmoteSpoilerShowή 1337x.to

Εάν ενδιαφέρεσαι για μεταλ ψάξε το MetalMinos.net.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Κατέβασμα μουσικής το 2023; Αν δεν είσαι FLACικός, δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Τα τούρκικα είναι όντως θέμα, από γνωστούς που έχουν ακούω να βρίζουν. Και έχουν πάρα πολλά κομμένα (δεν προβάλλονται όλα φυσικά), αλλά και παίζει πάαααρα πολύ μεταγλώτισση και σε αρκετά δεν υπάρχουν υπότιτλοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:14Αν μιλάς για VPN-Τουρκία, έχει κι αυτό τις αβολίες του απ' ότι έχω καταλάβει.Isildur έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:11Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις για όλα αυτά, μαέστρο. Και νόμιμες, ε; Δεν μιλάω για κουτιά...enterprise-psi έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:06Μονο με Vodaphone στην Ελλάδα το HBO. Μέχρι στιγμής. Οπότε εκτός από το 50αρικο σε netflix amazon, disney, πρέπει να σπάσουμε και την σύμβαση με CosmoteSpoilerShowή 1337x.to
Παίζουν κι άλλες χώρες όμως, ειδικά για prime. Και χωρίς καν VPN

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- kongrosian
κάποιοι βγαίνουμε και εκτός σπιτιού. π.χ. ακούμε μουσική στο αμάξι, στην παραλία, στο περπάτημα, στο κόψιμο του γκαζόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:16Κατέβασμα μουσικής το 2023; Αν δεν είσαι FLACικός, δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Υπερτιμημένα τα FLAC, τα 320kbps ακούγονται το ίδιο και πιάνουν λιγότερο χώρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 20:16Κατέβασμα μουσικής το 2023; Αν δεν είσαι FLACικός, δεν υπάρχει κανένας λόγος.
δεν είναι τόσο απλό.υπάρχουν πράγματα που δεν βρίσκονται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 230 Απαντήσεις
- 5343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος