Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Αυτό το One Piece πάντως πρέπει να είναι κανείς το πολύ 15 χρονών για να το δει. Ή να του φέρνει μνήμες από τότε που ήταν τόσο (απ' ό,τι έμαθα αφού προσπάθησα να το ξεκινήσω είναι μεταφορά από κάποιο μάνγκα) και το 'βλεπε σε καρτούν. Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων...
έπαιζε στην Ελλάδα στο αλτερ το 2002, μας είχε τρελάνει όλους...και ξαφνικά το κόψανε πάνω στο καλύτερο..αργότερα μαθεύτηκε ότι το έκοψε το εσρ γιατί ήταν υπερβολικά βίαιο για παιδική ζώνη
Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...
το 2002 που έπαιζε το ουαν πις δεν ξέραμε τι ήτανε τα μάγκα, ξέραμε ότι υπάρχει επιτέλους παιδικό που δείχνει κανονικό ξυλίκι και αίματα!
έπαιζε στην Ελλάδα στο αλτερ το 2002, μας είχε τρελάνει όλους...και ξαφνικά το κόψανε πάνω στο καλύτερο..αργότερα μαθεύτηκε ότι το έκοψε το εσρ γιατί ήταν υπερβολικά βίαιο για παιδική ζώνη
Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν συμπάσχω επειδή ποτέ δεν ήμουν "μάνγκας". Φαντάζομαι και λόγω ηλικίας...
Manga = κόμικ
Anime = κινούμενο σχέδιο
Για να το θυμάσαι
Ναι βρε, αυτό τέλος πάντων. Αφού συνεννοούμαστε...
Θενκς πάντως, θα το θυμάμαι. Το έχεις και σε βέρσιον με το κόκκινο βιβλίο του Μάο;
το 2002 που έπαιζε το ουαν πις δεν ξέραμε τι ήτανε τα μάγκα, ξέραμε ότι υπάρχει επιτέλους παιδικό που δείχνει κανονικό ξυλίκι και αίματα!
Ε, γι' αυτό είπα για ηλικία. Το 2002 ο μικρός μου ήταν ήδη 3 χρονών.
?
δεν είναι το ίδιο. Στο δρακομπόλι σκίζανε καμιά φορά το χειλάκι τους αλλά στην τελική ήξερες ότι κανένας δεν πέθαινε στα σοβαρά. Ο Ντρέικ ήταν πολύ πιο μπρουτάλ, μέχρι και αυτοτραυματισμούς έδειχνε.
Μλκ σου εβαλα βιντεο με επικο ματσουκι σε ανηλικο κοριτσακι και μου απαντας με ποζεριες.
έχω την εντύπωση ότι το δρακομπόλι ο Κυριακού το έπαιζε μονταρισμένο, έκοβε το πολύ ξύλο, οπότε δε θυμάμαι αν τα είχαμε δει όλα αυτά. Ο Κουρής δεν έκοψε τίποτα απο το one piece. Μόνο αλλάξανε το όνομα σε "ντρέικ το νησί του θησαυρού" μπας και κοροϊδέψει το εσρ και το περάσουν για παιδικό αλλά δεν έπιασε, τους τσακώσανε
Μλκ σου εβαλα βιντεο με επικο ματσουκι σε ανηλικο κοριτσακι και μου απαντας με ποζεριες.
έχω την εντύπωση ότι το δρακομπόλι ο Κυριακού το έπαιζε μονταρισμένο, έκοβε το πολύ ξύλο, οπότε δε θυμάμαι αν τα είχαμε δει όλα αυτά. Ο Κουρής δεν έκοψε τίποτα απο το one piece. Μόνο αλλάξανε το όνομα σε "ντρέικ το νησί του θησαυρού" μπας και κοροϊδέψει το εσρ και το περάσουν για παιδικό αλλά δεν έπιασε, τους τσακώσανε
Τη συγκεκριμενη σκηνη δεν την θυμαμαι στην τιβι αλλα τις σπλατεριες στο πρωτο ντραγκονμπολ που ηταν ακομα κοντος τα εδειχναν κανονικα,και το κοντερ εγραφε 199Χ οχι 2002
Ξανα είδα το Avengement. Υποτιμημένη ταινία θα την έλεγα, δεν έχει αναγνωριστεί τόσο όσο θα της άξιζε.
Σίγουρα η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του πρωταγωνιστή, που σε όλες του τις ταινίες ειναι μονο χορογραφημένο κλωτσομπουνίδι, σε αυτή την ταινία δίνει και μια απρόσμενα δυνατή ερμηνεία (εκτός απο επικό κλωτσομπουνίδι, που φυσικά δεν μπορεί να λείπει), παρουσιάζοντας -για πρώτη του φορά ίσως- κάποιες υποκριτικές ικανότητες που πριν τον δω εδώ, ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε.
Ταινία που θυμίζει κάτι απο Γκάι Ρίτσι στα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα, στο πιο μπρουτάλ στυλάκι.
Φλασμπακιές επί φλασμπακιών καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας όλα τα λεφτά, αψογα τοποθετημένες όμως, με τρόπο που δεν σου μπουκώνουν τον εγκέφαλο και μπορείς και τις παρακαλουθείς ευχάριστα χωρίς να σε κουράζουν.
Γενικά πολύ καλή αλλά υποτιμημένη, συν τρομερό σάουντρακ!
Ξανα είδα το Avengement. Υποτιμημένη ταινία θα την έλεγα, δεν έχει αναγνωριστεί τόσο όσο θα της άξιζε.
Σίγουρα η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του πρωταγωνιστή, που σε όλες του τις ταινίες ειναι μονο χορογραφημένο κλωτσομπουνίδι, σε αυτή την ταινία δίνει και μια απρόσμενα δυνατή ερμηνεία (εκτός απο επικό κλωτσομπουνίδι, που φυσικά δεν μπορεί να λείπει), παρουσιάζοντας -για πρώτη του φορά ίσως- κάποιες υποκριτικές ικανότητες που πριν τον δω εδώ, ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε.
Ταινία που θυμίζει κάτι απο Γκάι Ρίτσι στα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα, στο πιο μπρουτάλ στυλάκι.
Φλασμπακιές επί φλασμπακιών καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας όλα τα λεφτά, αψογα τοποθετημένες όμως, με τρόπο που δεν σου μπουκώνουν τον εγκέφαλο και μπορείς και τις παρακαλουθείς ευχάριστα χωρίς να σε κουράζουν.
Γενικά πολύ καλή αλλά υποτιμημένη, συν τρομερό σάουντρακ!
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπήρχε τέτοια ταινία. Γαμάτη στην αρχή, αργότερα όμως το κάστινγκ αποδεικνύεται λίγο και αδιάφορο. Οι αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν στο τέλος χαντακώνουν την χαντακώνουν.
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπήρχε τέτοια ταινία. Γαμάτη στην αρχή, αργότερα όμως το κάστινγκ αποδεικνύεται λίγο και αδιάφορο. Οι αλλαγές που αποφάσισαν να κάνουν στο τέλος χαντακώνουν την χαντακώνουν.
Ταινία ειναι αυτό τελικά? Εγώ το πέρασα για σειρά και το προσπέρασα εντελώς.
Ταινία με ζόμπι δεν παλεύεται καθόλου αν εισαι πανω απο 16, σειρά πάει πολύ.
Καλά, είναι λίγο αμφιλεγόμενα τα γούστα σου σε ταινίες τουλάχιστον, αλλά τέλος πάντων. Για όσους μεγάλωσαν έστω και περιφερειακά με τα RE, είναι καλούτσικη αλλά στις διαφορές με τα παιχνίδια χάνει κατά κράτος.
Καλά, είναι λίγο αμφιλεγόμενα τα γούστα σου σε ταινίες τουλάχιστον, αλλά τέλος πάντων. Για όσους μεγάλωσαν έστω και περιφερειακά με τα RE, είναι καλούτσικη αλλά στις διαφορές με τα παιχνίδια χάνει κατά κράτος.
Η πρώτη ταινία RE μ'άρεσε αρκετά. Η 2η πολύ κάτω των προσδοκιών που μου ειχε δημιουργήσει η πρώτη, αλλά παλευόταν. Την τρίτη την παρατησα πριν τη μεση και απο 'κει και μετά το χάος, δεν τις εβλεπα καν οσες εβγαιναν.
Με τα γκέημς δεν εχω ασχοληθει καθολου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.