Λογικα η μπαλιτσα θα παιχτει στο 2ρο . Το πρωτο φοβερο μεν , εισαγωγικο δε .Πτολεμαίος έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 14:53Δεν γινόταν να το τραβήξει άλλο. Το ίδιο έκανε και ο Λυντς και οι παραγωγοί του την πετσοκοψαν την ταινία. 4ωρη είχε φτιάξει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2021, 08:06εμένα δεν μου πολυάρεσε το dune. Ωραία φωτογραφία, ωραία εφέ και ατμόσφαιρα. Το κάστ καλό από όσκαρ αισακ μέχρι τον τύπο που κάνει τον άκουαμαν αλλά τα πιτσιρίκια που έβαλαν να πρωταγωνιστούν δεν το έχουν δυστυχώς. Το άλλο κακό είναι ότι ήταν πολύ αργό ρε παιδί μου. Ποια τριλογία και μαλακίες. Δε χρειαζόταν να γίνει τριλογία. Χτύπα ακόμα μια ώρα και τελείωσε την ταινία ρε μαλάκα μην την τραβάς από τα μαλλιά να μακραίνει. Καλή εμπειρία πάντως για σινεμά αν έχεις φάει σπειςκεικ
Ήδη ήταν αρκετό το δυομισαωρο. Αν την τελείωνε θα σκυλοβαριοταν και τα καθίσματα.
Δεν γίνεται το βιβλίο dune να γίνει 1 ταινία.
Προσπαθήστε να το δείτε σαν αυτό που είναι.
Ένα saga.
Είδα στο Σινεμά...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Είδα στο Σινεμά...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
το τσανγκ σι είναι και η τελευταία φορά που πάω σινεμά για ταινία της μάρβελ. Καμία απολύτως ομοιότητα με ένα από τα καλύτερα κόμικ όλων των εποχών. Ντρέπομαι για το χόλυγουντ. Όλα αυτά τα εφέ, κι όλο αυτό το χαος και τα λεφτά που έχουν ρίξει δεν μπορούν να μακιγιάρουν ένα μπάζο.
Είδα το Dune. Καιρο είχα να παρακολουθήσω τέτοια επικουρα. 10/10
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Καλά τα λέτε, είπα να ξαναπάω σινεμά αλλά από το τρέιλερ ξενέρωσα ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το west side story. Ο Σπίλμπεργκ αποφάσισε να κάνει μια καλή ταινία. Άρτια από κάθε πλευρά. Προσεγμένη μέχρι το πέταγμα στο τσουλούφι του Ριφ. Ο σπιλμπεργκ ταίζει παραισθησιογονα τον διευθ. φωτογραφίας του και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό τηρούμενου του μικρού πεδίου εμβέλειας. Κατεστραμμένες γειτονιές και παραπήγματα.
Στο γυρισμό μου λέει η κόρη μου. Ωραίο ήταν. Ήταν ο Ρωμαίος κι η Ιουλιέτα στην ουσία. Μπα κάνω εγώ. Τα μισα καλά έργα τέχνης έρχονται από τηβ οδύσσεια και τα άλλα μισα από την Ιλιάδα. Καλά μου λέει. Το λες επειδή είσαι έλληνας. τι σχέση είχε το γουεστ σαιντ στορυ με ιλιάδα. Άλλωστε στην ταινία βλέπουμε να γίνεται μια μάχη, ο αρχηγός της μιας ομάδας να αρνείται να συμμετάσχει. Την θέση του παίρνει ο φίλος του που σκοτώνεται από τον αρχηγό της άλλης ομάδας μόνο για να σκοτωθεί έπειτα από τον απρόθυμο ήρωα. Με κοιτάει. Πατέρα, ίδια είναι.
Οι τίτλοι τέλους πέφτουν ενώ εγώ χαμογελάω σαρδόνια.
Στο γυρισμό μου λέει η κόρη μου. Ωραίο ήταν. Ήταν ο Ρωμαίος κι η Ιουλιέτα στην ουσία. Μπα κάνω εγώ. Τα μισα καλά έργα τέχνης έρχονται από τηβ οδύσσεια και τα άλλα μισα από την Ιλιάδα. Καλά μου λέει. Το λες επειδή είσαι έλληνας. τι σχέση είχε το γουεστ σαιντ στορυ με ιλιάδα. Άλλωστε στην ταινία βλέπουμε να γίνεται μια μάχη, ο αρχηγός της μιας ομάδας να αρνείται να συμμετάσχει. Την θέση του παίρνει ο φίλος του που σκοτώνεται από τον αρχηγό της άλλης ομάδας μόνο για να σκοτωθεί έπειτα από τον απρόθυμο ήρωα. Με κοιτάει. Πατέρα, ίδια είναι.
Οι τίτλοι τέλους πέφτουν ενώ εγώ χαμογελάω σαρδόνια.
Λίγες ταινίες έχει φέτος τα Χριστούγεννα.
Προφανώς λόγω covid, σωστά?
Προφανώς λόγω covid, σωστά?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Οι κριτες κραζουν διχως αυριο πλεον . darkfateιζει (συγκριτικα) λεν οποτε αν ισχυει ουτε απ εξω απ το σινεμα

Βγηκε στον θειο hd non cam versionΝon4me έγραψε: ↑22 Δεκ 2021, 11:21Οι κριτες κραζουν διχως αυριο πλεον . darkfateιζει (συγκριτικα) λεν οποτε αν ισχυει ουτε απ εξω απ το σινεμα

Εχουν ανεβει απιστευτα οι παιδικες ταινιες τα τελευταια χρονια.
Πηγαινω επιτηδες να τις βλεπω μπας και καμακωσω καμια ΜΟΥΝΑΡΑ milf και εχω παθει την πλακα μου.
Δεν ειναι απλα κινουμενα σχεδια.
Πλεον ειναι κανονικες ταινιες, με βαθια νοηματα, πλοκη και φοβερες ερμνηνειες.
Εχω πραγματικα μεινει αναυδος.
Αυτη ειναι η μεγαλη επανασταση στον κινηματογραφο, μετα την εποχη της Marvel.
Πηγαινω επιτηδες να τις βλεπω μπας και καμακωσω καμια ΜΟΥΝΑΡΑ milf και εχω παθει την πλακα μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
Αύριο κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το Scream 5.Μετα από 26 χρόνια από την αρχική σειρά φόνων που αναστάτωσε μια επαρχιακή πόλη της Καλιφόρνιας ο τρόμος ξαναχτυπά για να φέρει στο φώς νέα μυστικά που δεν αποκαλύφθηκαν στις προηγούμενες ταινίες σχετικά με το παρελθόν!
Οι δεκαετίες του 70,του 80 και του 90(και στις αρχές του 2000) μας χάρισαν μερικά από τα καλύτερα θρίλερ και ταινίες τρόμου όλων των εποχών.Σημερα πια δεν βγαίνουν πλέον τόσες ταινίες που να αφήνουν εποχή.Αντιθετα οι σκηνοθέτες προκειμένου να πετύχουν δυνατές ταινίες αναγκάζονται να κάνουν νέα μέρη παλαιότερων ταινιων(το πρόσφατο Halloween και το Scream είναι α μερικά παραδείγματα) και αδυνατούν να δημιουργήσουν από την αρχή νέα αριστουργήματα.Ζουνε ακόμα στην σκιά των μεγάλων επιτυχιών των δεκαετιών του 70,80 και 90 σε μεγάλος βαθμό.
Εννοείται πως δεν χάνω την πρεμιέρα αυτού του αριστουργηματος.Θα είναι ένα ευχάριστο νοσταλγικό ταξίδι στην εποχή του αρχικού scream του 1996.Ελπιζω μόνο να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο.

Οι δεκαετίες του 70,του 80 και του 90(και στις αρχές του 2000) μας χάρισαν μερικά από τα καλύτερα θρίλερ και ταινίες τρόμου όλων των εποχών.Σημερα πια δεν βγαίνουν πλέον τόσες ταινίες που να αφήνουν εποχή.Αντιθετα οι σκηνοθέτες προκειμένου να πετύχουν δυνατές ταινίες αναγκάζονται να κάνουν νέα μέρη παλαιότερων ταινιων(το πρόσφατο Halloween και το Scream είναι α μερικά παραδείγματα) και αδυνατούν να δημιουργήσουν από την αρχή νέα αριστουργήματα.Ζουνε ακόμα στην σκιά των μεγάλων επιτυχιών των δεκαετιών του 70,80 και 90 σε μεγάλος βαθμό.
Εννοείται πως δεν χάνω την πρεμιέρα αυτού του αριστουργηματος.Θα είναι ένα ευχάριστο νοσταλγικό ταξίδι στην εποχή του αρχικού scream του 1996.Ελπιζω μόνο να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο.

Όταν πηγαίνεις μόνος σου και βλέπεις παιδικές ταινίες καταπίνοντας ποπ κορν και γελώντας έχεις δει μάνα με παιδι να ενδιαφέρεται τυπε;Daje έγραψε: ↑23 Δεκ 2021, 13:38Εχουν ανεβει απιστευτα οι παιδικες ταινιες τα τελευταια χρονια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 7264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 00:15
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Φώσκολος: Ένας μάστορας του σινεμά που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
από georgebi » 06 Νοέμ 2024, 20:33 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
07 Νοέμ 2024, 01:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίνα Ρόουλαντς (1930 - 2024): Αποχαιρετισμός στη Γυναίκα του αμερικανικού σινεμά
από georgebi » 15 Αύγ 2024, 15:09 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
17 Αύγ 2024, 21:44
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 988 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38