Σελίδα 1 από 1

Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 15:56
από Maspoli
Η συμπαθέστατη Κινεζούλα νομίζω δικαιούται τον τίτλο.

Εδώ ένα παράδειγμα


Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 15:59
από bluerose
Το είχα ξαναδεί ωραιο
Μονο που το κοτόπουλο ήταν ζωντανο, είναι ένα θέμα:P

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:03
από Maspoli
Έχει πολλά τέτοια επεισόδια.
Ποιό είναι το θέμα βρε; Ότι ήταν πολύ φρέσκο;

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:04
από lyna
Αηδια

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:06
από bluerose
Παρα ήταν φρέσκο
Τα αλλα βήματα θα μπορούσαν να γίνουν ας πούμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:10
από Φινγκόλφιν
Ε, κάποια στιγμή όλα τα κοτόπουλα ζωντανά είναι.

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:19
από Αγις
Μεγάλη ανακάλυψη.
Με γλαστρες φτιάχνουν πολλοί φουρνους και φουρνάκια.

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:20
από Ορέστης 35
bluerose έγραψε:
13 Μάιος 2018, 15:59
Το είχα ξαναδεί ωραιο
Μονο που το κοτόπουλο ήταν ζωντανο, είναι ένα θέμα:P
Ειχα ενα για κατοικιδιο μικρος.

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:26
από Cecily Anne
Κατα τ'άλλα τα τζαπανιζοκινεζάκια εργαζονται σληρα.

Re: Μαγκάιβερ της μαγειρικής η τύπισσα

Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2018, 16:28
από Αγις
Μεγάλη ανακάλυψη.
Με γλαστρες φτιάχνουν πολλοί φουρνους καi ψησταριές Ιαπωνικού στύλ - αντί να δίνουν χιλιαρικού και πάνω για καμάντο
και μπιγκ γκριν εγκ