Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
-
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Xmen 97
Πολύ δυνατή
Πολύ δυνατή
-
Γαλανές όμως οι διάλογοι. Εκεί είναι το όλο θέμαChilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 05:43Μας έχει πιάσει λίγο μαλάκες ο σογκούνης
Όλοι θέλουν να δουν ξιφομαχίες, σαμουράι, ναυμαχίες, παρτούζες και σεπούκου, αλλά ο σκηνοθέτης έχει καταφέρει να μας τραβήξει το ενδιαφέρον με μια σειρά που 95% της είναι το πιό φτηνό πράγμα που μπορείς να κάνεις σε μια παραγωγή: θεατρικό διάλογο ένας με έναν. Πολύ διάλογος ρε φίλε.
95% ψωμί 5% μουρταδέλα το Σογκούν. Αλλά απ'την άλλη πιό ρεαλιστικό έτσι, η πραγματική ιστορία δεν είναι ούτε 0,5% δράση.
-
Σαν το got θα καταλήξει, όλη την ιστορία του βιβλίου την είπαν στον πρώτο κύκλο που θα ήταν και έπρεπε να ήταν ο τελευταιος
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ίσως το πάνε σαν το 1883 που ο επόμενος κύλος ήταν 1923 και ο επόμενος yellostoneΔημοκράτης έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:49Σαν το got θα καταλήξει, όλη την ιστορία του βιβλίου την είπαν στον πρώτο κύκλο που θα ήταν και έπρεπε να ήταν ο τελευταιος
δε θα με χάλαγε να ξεκινήσουν απο σογκούν και να φτάσουν χιροσίμα
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Ναι, στο τελευταιο κυκλο ο τοραναγκα τρωει την πυρηνικη στην μαπα. Ιν γιορ φεης νιγκα. Ιν. Γιορ. Φεης.
Τον σωζει ομως ο Αντζιν την τελευταια στιγμη χωνοντας τον σε ενα μπανκερ.
60 χρονια μετα τον προσκαλει στην Ιαπωνια και προσπαθει να ρουφηξει το αδαμαντιο απο τα νεφρα του.
60 χρονια μετα τον προσκαλει στην Ιαπωνια και προσπαθει να ρουφηξει το αδαμαντιο απο τα νεφρα του.
-
αν αλλάξουν εντελώς ιστορία θα έχει ενδιαφέρον . Αλλά από την στιγμή που από ότι γράφτηκε έκλεισαν συμβόλαιο με τον "τορανάγκα" για τους επόμενους 2 κύκλους και η σειρά λέγεται shogun δεν μπορούν να αλλάξουν και πολλά πράγματαChilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 10:13ίσως το πάνε σαν το 1883 που ο επόμενος κύλος ήταν 1923 και ο επόμενος yellostoneΔημοκράτης έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 09:49Σαν το got θα καταλήξει, όλη την ιστορία του βιβλίου την είπαν στον πρώτο κύκλο που θα ήταν και έπρεπε να ήταν ο τελευταιος
δε θα με χάλαγε να ξεκινήσουν απο σογκούν και να φτάσουν χιροσίμα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
no more face bitch ass toronagaBazoomba έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 10:55Ναι, στο τελευταιο κυκλο ο τοραναγκα τρωει την πυρηνικη στην μαπα. Ιν γιορ φεης νιγκα. Ιν. Γιορ. Φεης.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση το expanse και το discovery ...Isildur έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 13:43Το οποίο είναι από τις πιο σοβαρές (κατά την γνώμη μου) προσπάθειες σάι-φάι/σπέις όπερα των τελευταίων ετών.
Αλλά εδώ θα μού υπάρχουν τρέκιδες που τρελαίνονται μέχρι και με το Star Trek Discovery. Μέχρι και ο τελευταίος κύκλος, που είναι ξεκάθαρα video game/κυνήγι θησαυρού.
kurtzman μόνο ψοφο
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τελειωσε τελικα,δειτε το,υπεροχο
ενας τζεντλεμαν στη Μοσχα
ενας τζεντλεμαν στη Μοσχα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Προσπαθώ να δω το outer range μα τόσο κακές ερμηνείες από καλούς ηθοποιούς ομολογώ δεν είδα ποτέ μου. Το Black Matter είναι καλούτσικο όπως και το sympathizer (ΗΒΟ, δεν είναι τηλεοραση).
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
το δε αμέρικανς τι λέει το έχει δει κανείς σας;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Shameless 2011.
Έχω πάθει την πλάκα μου.
Έχω πάθει την πλάκα μου.
Με μπερδεύεις ρε τρέκι.enterprise-psi έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 12:29Δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση το expanse και το discovery ...Isildur έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 13:43Το οποίο είναι από τις πιο σοβαρές (κατά την γνώμη μου) προσπάθειες σάι-φάι/σπέις όπερα των τελευταίων ετών.
Αλλά εδώ θα μού υπάρχουν τρέκιδες που τρελαίνονται μέχρι και με το Star Trek Discovery. Μέχρι και ο τελευταίος κύκλος, που είναι ξεκάθαρα video game/κυνήγι θησαυρού.
kurtzman μόνο ψοφο
kurtzman, μόνο ψοφο
ή
kurtzman μόνο, ψοφο
;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Έχω δει τις 3 πρώτες σεζόν. Πολύ καλό, το σταμάτησα για κάποιον χαζό λόγο (που δεν θυμάμαι τώρα... είπα να ολοκληρωθεί η επόμενη για να το πιάσω ξανά; κάτι τέτοιο;...), αλλά από μαλακία μου δεν το ξανάπιασα, ίσως επειδή πέσανε πολλά μαζεμένα στην συνέχεια. Αλλά καλό, δυνατό ήταν.
Υπάρχει και τέτοιο ή εννοείς το Dark Matter (αυτό με τον uncle Owen;).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 11:45Προσπαθώ να δω το outer range μα τόσο κακές ερμηνείες από καλούς ηθοποιούς ομολογώ δεν είδα ποτέ μου. Το Black Matter είναι καλούτσικο όπως και το sympathizer (ΗΒΟ, δεν είναι τηλεοραση).
Αν είναι αυτό πάντως, μού φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Ξεκίνησα να βλέπω το πρώτο επεισόδιο μόνο και μόνο για να δω αν έχει κάποια σχέση με μια (επίσης;) καναδική ομότιτλη παπαριά που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια, εκείνο με μια γκόμενα απ' το μέλλον με το ηλεκτρονικό σακάκι. Ευτυχώς καμμιά σχέση τελικά, είδα και το δεύτερο συνεχόμενα και μετά το σταμάτησα μέχρι να ολοκληρωθεί και να το μπιντζάρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι αξίζει να αγοράσει κανείς για Black Friday;
από Dwarven Blacksmith » 23 Νοέμ 2022, 20:12 » σε Life style - 53 Απαντήσεις
- 3356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
14 Ιαν 2024, 18:59
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
05 Αύγ 2023, 16:21
-
-
Νέα δημοσίευση Ετοιμαζομαι για PMP CERT. Αξιζει?
από Οργισμένος » 04 Απρ 2023, 12:05 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 179 Απαντήσεις
- 7093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
12 Απρ 2024, 21:36
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 1165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
08 Δεκ 2023, 17:05