θα εντρυφήσωIsildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 11:51Έχω δει τις 3 πρώτες σεζόν. Πολύ καλό, το σταμάτησα για κάποιον χαζό λόγο (που δεν θυμάμαι τώρα... είπα να ολοκληρωθεί η επόμενη για να το πιάσω ξανά; κάτι τέτοιο;...), αλλά από μαλακία μου δεν το ξανάπιασα, ίσως επειδή πέσανε πολλά μαζεμένα στην συνέχεια. Αλλά καλό, δυνατό ήταν.
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι Dark Matter. Ωραίο.Isildur έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 11:57Υπάρχει και τέτοιο ή εννοείς το Dark Matter (αυτό με τον uncle Owen;).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Μάιος 2024, 11:45Προσπαθώ να δω το outer range μα τόσο κακές ερμηνείες από καλούς ηθοποιούς ομολογώ δεν είδα ποτέ μου. Το Black Matter είναι καλούτσικο όπως και το sympathizer (ΗΒΟ, δεν είναι τηλεοραση).
Αν είναι αυτό πάντως, μού φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Ξεκίνησα να βλέπω το πρώτο επεισόδιο μόνο και μόνο για να δω αν έχει κάποια σχέση με μια (επίσης;) καναδική ομότιτλη παπαριά που κυκλοφόρησε πριν λίγα χρόνια, εκείνο με μια γκόμενα απ' το μέλλον με το ηλεκτρονικό σακάκι. Ευτυχώς καμμιά σχέση τελικά, είδα και το δεύτερο συνεχόμενα και μετά το σταμάτησα μέχρι να ολοκληρωθεί και να το μπιντζάρω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ναι
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
Έχει δει κανείς το Evil (αυτό με τον Michael Emerson);
Το "ανακάλυψα" πριν μια βδομάδα περίπου, αν και βλέπω ότι τώρα τρέχει η 4η σεζόν. Έχω δει 8 επεισόδια και είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένος αν είναι πραγματικά καλό, αν απλά βλέπεται ή αν είναι σούπα. Μια έτσι μια αλλιώς πάει, ανά επεισόδιο.
Το "ανακάλυψα" πριν μια βδομάδα περίπου, αν και βλέπω ότι τώρα τρέχει η 4η σεζόν. Έχω δει 8 επεισόδια και είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένος αν είναι πραγματικά καλό, αν απλά βλέπεται ή αν είναι σούπα. Μια έτσι μια αλλιώς πάει, ανά επεισόδιο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
- Space_Passenger
Τελειωσα τον Β κυκλο του famagusta. Για Ελληνικη σειρα πολυ καλη. Γνωστα ονοματα. Ολα ειναι ονλαιν μπορειτε να τα βρειτε και τα 16 επεισοδια των 2 κυκλων. Απο Φθινοπορο ο τριτος και τελευταιος.
- Space_Passenger
Εχω ξεκινησει το β κυκλο του Μαεστρο.
η ώρα στο νετφιλξ
είναι καταπληκτική
είναι καταπληκτική
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ειδα το 1ο επισόδειο του acolyte. Βασικά δεν ξέρω τι σημαίνει άκολαιτ. Ακόλητος; Ποιος ξερει. Στην ουσία πέρι από τους γκέιδες που πια έχουν γεμίσει το σταρ γουόρς (λέμε τώρα) εδώ επιχειρούν κάτι νέο. Ξέρετε που σε όλες τις ταινίες και σειρές υπάρχουν δυνατές πρωταγωνίστριες που στο τέλος τέλος κανείς δεν μπορεί να τους παραβγεί και να τους κερδίσει. Εδώ η δυνατή πρωταγωνίστρια έχει και μια δίδυμη αδελφή που έχει και το ίδιο κούρεμα αλλά είναι ανίπαλες οπότε είναι 50/50 αν θα κερδίσει η μία ή η άλλη δυνατή πρωταγωνίστρια. Όλα αυτά από τα δυνατά μυαλά της κένεντι που ο λούκας κι ο σπίλμπεργκ την είχαν για τους καφέδες και της λέσλι που είναι σε ύφος σε λόγο σε κίνηση ότι πιο παπάντζα έχει περάσει απότην ντίσνευ. Βασικά δεν ξέρω γιατί επίτηδες κάνουν την μία άπατη παπάντζα μετά την άλλη. Κάτι γίνεται. Κάτι βρομάει.
Εχει δεί κανείς τον (δόκτορ) Chance, με τον (δοκτορ) House;
Το ειχα προσπεράσει πιο παλια γιατi ηταν στην σκια του House, αλλά τελικά ειναι λίγο μοναδική σειρά νομιζω, εχει πλοκή χωρίς να γυρναει το σενάριο 180μοιρες, έχει χαρακτήρες σαν απο κόμικ χωρίς να ειναι γελοιοι εντελώς, εχει σπασμένα κοκκαλα και αγωνία χωρίς να σου χαλάει την διαθεση, και εχουν καταφερει να το κλεισουν χωρίς να πειράζει αν εχει κενα και τί θα γινει και ηθικό διδαγμα και σαχλαμάρες, μενει απλά μια ωραια αισθηση, ωραιο παραμυθι.
Το ειχα προσπεράσει πιο παλια γιατi ηταν στην σκια του House, αλλά τελικά ειναι λίγο μοναδική σειρά νομιζω, εχει πλοκή χωρίς να γυρναει το σενάριο 180μοιρες, έχει χαρακτήρες σαν απο κόμικ χωρίς να ειναι γελοιοι εντελώς, εχει σπασμένα κοκκαλα και αγωνία χωρίς να σου χαλάει την διαθεση, και εχουν καταφερει να το κλεισουν χωρίς να πειράζει αν εχει κενα και τί θα γινει και ηθικό διδαγμα και σαχλαμάρες, μενει απλά μια ωραια αισθηση, ωραιο παραμυθι.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Fallout. Πολύ καλό. Βασισμένο λέει σε παιχνίδι. Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.
Shōgun στο Disney. Πολύ καλό.
- Space_Passenger
Interview with the vampire. Βλέπω τη 2η Σεζον τελειωσα το 5 επεισοδιο. Δεν ενθουσιαστηκα με τη σειρα, αλλα θα την τελειωσω.
- Space_Passenger
Pressumed innocent. Το βλέπω και φαινεται αρκετα καλο. κανας αλλος??? 3 επεισοδια ως τωρα.
- Space_Passenger
Τελος. Ανανεωθηκε και για 3η Σεζον - το ποτε θα γυριστει ειναι αλλο θεμα.Space_Passenger έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 21:11Interview with the vampire. Βλέπω τη 2η Σεζον τελειωσα το 5 επεισοδιο. Δεν ενθουσιαστηκα με τη σειρα, αλλα θα την τελειωσω.
Κατεβαζω τα πρωτα 3 επεισοδια του The House of the Dragon (2nd Seazon). Το ξεκινω αμεσα. Υψηλες οι προσδοκιες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι αξίζει να αγοράσει κανείς για Black Friday;
από Dwarven Blacksmith » 23 Νοέμ 2022, 20:12 » σε Life style - 53 Απαντήσεις
- 3360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
14 Ιαν 2024, 18:59
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
05 Αύγ 2023, 16:21
-
-
Νέα δημοσίευση Ετοιμαζομαι για PMP CERT. Αξιζει?
από Οργισμένος » 04 Απρ 2023, 12:05 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 179 Απαντήσεις
- 7124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
12 Απρ 2024, 21:36
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 1165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
08 Δεκ 2023, 17:05