Οι πιο σέξυ του Σινεμά.
Οι πιο σέξυ του Σινεμά.
Βάζω 5 και θα βρω και άλλες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Re: Οι πιο σέξυ του Σινεμά.
H curtis είναι ο μουτζούρης που αν τον πατήσεις κάηκες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
H Curtis μου την έδινε άγρια. Ήταν πολύ καβλέ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Για κάποιο λόγο αν στη γη έμεναν τρεις γυναίκες και αυτές ήταν η curtis, η Σ. Γουιβερ και η Θέμις Μπαζακα, νομίζω θα ήμουν πουστης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Διαφωνώ λίγο και για τις άλλες παρότι δεν είναι και στα δικά μου γούστα, αλλά αδικείς αρκετά την τελευταία.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δες και αυτο. Ισως αλλαξεις γνωμη
Ζητω η ΝΔ, το κομμα που χρεωκοπησε την χωρα
Ναι, ρε φίλε. Δηλαδή, ήταν τρομερή.
Σιγά το μπαζο
Ένα καλό σώμα, αν δεν έκανε εκείνα με τα κολάν της της γυμναστικής ούτε να την φτυσετε
Η Σάρον Στόουν στο βασικό ένστικτο είναι ο,τι πιο θεϊκό έχει βγει
Ένα καλό σώμα, αν δεν έκανε εκείνα με τα κολάν της της γυμναστικής ούτε να την φτυσετε
Η Σάρον Στόουν στο βασικό ένστικτο είναι ο,τι πιο θεϊκό έχει βγει
To 90% των γυναικων του χολιγουντ ειναι φακαμπλ πλεον,οι ασχημες κοβονται by default δεν ξερεις τι να διαλεξεις,αρα υποθετω το νημα απευθυνεται στους μπουμερς.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι, το βρίσκει ο καθείς sexy είναι υποκειμενικό.
Ωραίος άντρας.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η χαρά του μπούμερ, μονο και μονο για το στριποχορό που εκανε στο Σβατζενέγκερ, δεν εξηγείται αλλιώς. Εχω ακουσει κι άλλους και πολλούς (κυριως μεγάλης ηλικίας) που τη θεωρουν σεξ σύμπολ και με πιανουν τα γέλια.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ποιό άλλο να δει, δηλαδη? Υπάρχει άλλο επιχείρημα? Αφου όλοι αποκλειστικά και μονο απ' αυτή τη σκηνή την "καρφιτσώσατε" ως σεξ υπερσύμπολ στη συνείδησή σας.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Γαμωτο ψαχνω να βρω μια συγκεκριμενη σκηνη απο αυτην την ταινια και δεν μπορω να την βρω. Τεσπα. Δεν ηταν ποτε σεξ σιμπολ αλλα τις ειχε τις στιγμες της
Ζητω η ΝΔ, το κομμα που χρεωκοπησε την χωρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πηγαίνετε σινεμά, τύποι;
από Ανέστης_35 » 23 Νοέμ 2022, 10:18 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 14 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
25 Νοέμ 2022, 02:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Φώσκολος: Ένας μάστορας του σινεμά που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
από georgebi » 06 Νοέμ 2024, 20:33 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
07 Νοέμ 2024, 01:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίνα Ρόουλαντς (1930 - 2024): Αποχαιρετισμός στη Γυναίκα του αμερικανικού σινεμά
από georgebi » 15 Αύγ 2024, 15:09 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
17 Αύγ 2024, 21:44
-