Dr Who
Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2023, 17:01
το νεο σχημα της σειρας με τον ρολο του Ισαακ Νευτωνα δωσμενο σε ενα Ινδο ... ναι οι ξεφωηιμενες του καναλιου και οι κακογαμημενες φεμινιστριες που το κυβερνανε το εκαναν και αυτο
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
πονας τουρκε ...?
Ποιος νοιάζεται σε μια σειρά φαντασίας που υπάρχει από το 63 αν μετά από 60 χρόνια έδωσαν έναν ρόλο σε έναν ηθοποιό που δεν ήταν Άγγλος, πρέπει να είσαι πολύ βλαμμένος η πιωμενος η και τα.δυο να σε απασχολήσει τόσο, όσο να φτιάξεις ξεχωριστο νήμα. Διάλεξε.
και πιωμενος να ημουν αυριο δεν θα ειμαι ... εσυ βλακας τουρκος θα εισαι πανταΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 17:25Ποιος νοιάζεται σε μια σειρά φαντασίας που υπάρχει από το 63 αν μετά από 60 χρόνια έδωσαν έναν ρόλο σε έναν ηθοποιό που δεν ήταν Άγγλος, πρέπει να είσαι πολύ βλαμμένος η πιωμενος η και τα.δυο να σε απασχολήσει τόσο, όσο να φτιάξεις ξεχωριστο νήμα. Διάλεξε.