ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΕΛΈΤΗΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..
ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΕΛΈΤΗΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..
...επειδή όμως δεν θέλω να βοηθήσω οικονομικά τον ποινικό χρυσαυγιτη βουλευτή και το κίνημα του , θέλω να τα διαβάσω στο ίντερνετ δωρεάν...
Χωρια που είμαι οργανωμένο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ..δισταζω να πάω σε εκδοτικό οίκο να τα αγοράσω ή να τα παραγγειλω επώνυμα.. (το βιβλίο του Αδολφου είχα πάει κάποτε να αγοράσω σε βιβλιοπωλείο και .. ένιωθα σαν κυνηγημένος φασίστας χρυσαυγιτης ..)
Χωρια που είμαι οργανωμένο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ..δισταζω να πάω σε εκδοτικό οίκο να τα αγοράσω ή να τα παραγγειλω επώνυμα.. (το βιβλίο του Αδολφου είχα πάει κάποτε να αγοράσω σε βιβλιοπωλείο και .. ένιωθα σαν κυνηγημένος φασίστας χρυσαυγιτης ..)
- Space_Passenger
Re: ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΕΛΈΤΗΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..
https://metabook.gr/search/?query=%CE%9 ... E%B7%CF%82
Μεταχειρισμενα απο metabook. Δεν πανε ετσι λεφτα σε αυτον.
Ή ΑΝ υπαρχουν ονλαιν τα κατεβαζεις και τα εκτυπωνεις (αν δεν μπορεις οπως εγω να διαβαζεις στο πισι για ωρα)
Μεταχειρισμενα απο metabook. Δεν πανε ετσι λεφτα σε αυτον.
Ή ΑΝ υπαρχουν ονλαιν τα κατεβαζεις και τα εκτυπωνεις (αν δεν μπορεις οπως εγω να διαβαζεις στο πισι για ωρα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Space_Passenger την 04 Μάιος 2024, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Space_Passenger
ονλαιν βλεπω μονο αυτο παντως. sto Bookzz τιποτα απο κασιδιαρη αρα μαλλον ονλαιν δεν υπαρχουν αλλα.
- Space_Passenger
Σε μια φαση με ειχε πιασει να διαβασω τιποτα απο Πλευρη π.χ οι κιναιδοι. Αλλα δεν το εχω κανει ακομα. Καθαρα απο περιεργεια φυσικα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν περίμενα να έχεις τέτοια κόμπλεξ εσύ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑02 Μάιος 2024, 17:55...επειδή όμως δεν θέλω να βοηθήσω οικονομικά τον ποινικό χρυσαυγιτη βουλευτή και το κίνημα του , θέλω να τα διαβάσω στο ίντερνετ δωρεάν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελεονόρα Μελέτη σε εκπομπή της έχει ξεπλύνει τον φασίστα και εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη.
από Μαδουραίος » 18 Απρ 2024, 19:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 94 Απαντήσεις
- 3017 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Απρ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Δίωξη και στον Ηλία Κασιδιάρη..
από Parrot » 04 Απρ 2024, 11:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 169 Απαντήσεις
- 5092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
31 Οκτ 2024, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έκτακτο: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία..!
από Parrot » 04 Απρ 2024, 23:45 » σε Εγκληματικότητα - 31 Απαντήσεις
- 904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
05 Απρ 2024, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι φταίει για την άνοδο του Κασιδιάρη;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Μάιος 2023, 13:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1915 Προβολές
-