Στην πλειονότητα των επιλογών του ΚΚΕ ταυτίζομαι. Μόνο η συντηρητική ρητορική απέναντι στους γκέι με χαλάει, αν δεν υπήρχε αυτή θα έλεγα ότι ταυτίζομαι απόλυτα.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:04εν τω μεταξύ ο βλήμας μπορεί να είναι κομμουνιστής, να στηρίζει κκε, αλλά τι φταίει για τις επιλογές των ηγεσιών του ή των εργατοπατέρων; το ότι στηρίζει, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται.
Τζαμάρισμα
Re: Τζαμάρισμα
-
τον Σταλιν τον αποτάσσεσαι;Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:07Στην πλειονότητα των επιλογών του ΚΚΕ ταυτίζομαι. Μόνο η συντηρητική ρητορική απέναντι στους γκέι με χαλάει, αν δεν υπήρχε αυτή θα έλεγα ότι ταυτίζομαι απόλυτα.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:04εν τω μεταξύ ο βλήμας μπορεί να είναι κομμουνιστής, να στηρίζει κκε, αλλά τι φταίει για τις επιλογές των ηγεσιών του ή των εργατοπατέρων; το ότι στηρίζει, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται.

Μια κάποια νηφαλιότητα απαιτείται όταν εμβαθύνεις πολιτικά όσο ο μέσος κνίτης. Έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις Μαρξ μεθυσμένος; Αδιανόητο.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:05μην ανησυχείς βρε κουτό και οι υπόλοιποι κνίτες τις ίδιες μαλακίες γράφουν ξεμέθυστοι
-
-
the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:09τον Σταλιν τον αποτάσσεσαι;Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:07Στην πλειονότητα των επιλογών του ΚΚΕ ταυτίζομαι. Μόνο η συντηρητική ρητορική απέναντι στους γκέι με χαλάει, αν δεν υπήρχε αυτή θα έλεγα ότι ταυτίζομαι απόλυτα.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:04εν τω μεταξύ ο βλήμας μπορεί να είναι κομμουνιστής, να στηρίζει κκε, αλλά τι φταίει για τις επιλογές των ηγεσιών του ή των εργατοπατέρων; το ότι στηρίζει, δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται.
1:56
Ούτε καν

-
Από την Παρασκευή αρχίζω τηνmpiftekopoiimeno burger έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:21καλή αποτοξίνωση τότε
προσπάθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 12 Μάιος 2020, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
οκ φασιστάκο
Γάμησέ τα. Είμαι στον πάτο της ανθρώπινης κοινωνίας παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που με εκτιμά και με γουστάρει. Ποιον; Εμένα! Φαντάσου πόσο σκατένιοι είναι όσοι δεν τους αντέχει άνθρωπος παρά μόνον η μάνα τους.
-
Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:28Γάμησέ τα. Είμαι στον πάτο της ανθρώπινης κοινωνίας παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που με εκτιμά και με γουστάρει. Ποιον; Εμένα! Φαντάσου πόσο σκατένιοι είναι όσοι δεν τους αντέχει άνθρωπος παρά μόνον η μάνα τους.
ωπα, ξεκινήσαμε το πρώτο βραδινό ποτηράκι
για πάμε γερά, μην αφήνεις τον Πατερούλη ανυπεράσπιστο, θα στριφογυρίζεις το πρωί που θα έρθει ο ύπνος
Ο "πατερούλης" δεν χρειάζεται εμένα να τον υπερασπιστώ, ακόμα τσούζει τα αστικά κωλαράκια εξήντα επτά χρόνια μετά τον θάνατό του. Εγώ απλά γλεντώ τους τυπάδες που θέλουν να μου την πουν.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 21:34ωπα, ξεκινήσαμε το πρώτο βραδινό ποτηράκι
για πάμε γερά, μην αφήνεις τον Πατερούλη ανυπεράσπιστο, θα στριφογυρίζεις το πρωί που θα έρθει ο ύπνος
SpoilerShow
Ποιο πρώτο ρε χαμένε; Το πρώτο ποτήρι του δεύτερου λίτρου πες να είσαι μέσα.
-
Ο κόμετ, ο μπούμπης και το βλήμα ο αρχιβλαξ
την ειρήνη υπερασπίζονταν φτιάχνοντας τανκς
ο κόμετ, ο μπούμπης και το βλήμα ο αρχιβλαξ
αχώνευτοι γίνανε παπαγαλίζοντας Μαρξ
δουλεύαν σε φάμπρικα, στον Περισσό και οινολόγος εθελοντής
αχώριστοι γίνανε σαν ασφαλίτης με τον Μίστερ Μαξ
ανέμελοι δούλευαν οι δύο με τον τρίτο να πίνει
ποτέ τους δε έβγαλαν παρωπίδες
ιδέα δεν είχαν αλλά τα ήξεραν όλα εκείνοι
χωρίσαν σε πασιονάρους, σε μηδενεξηντάρηδες σε σταλινικούς
εχθροί τάχα γίναν διαλύσαν το επανάσταση τώρα εντάξ'?
Και πριν μάθουν πώς θα ήταν ξεμέθυστοι φουλ
στρατιώτες τους πήραν στον πόλεμο παν
σαν ήρωες έπεσαν κάτω μπας και νιώσουν λίγο κουλ
σκεφτήκαν και βρήκαν πως φταίει ο καπιταλισμός
ξανάσμιξαν πάλι και από τα πολλά παϊδάκια, τις χάινεκεν, και τα ρεψίματα, έγινε σεισμός
εγώ γιατί; εγώ τσακωνόμουν με κνίτες πριν 20 χρόνια.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 22:00
την ειρήνη υπερασπίζονταν φτιάχνοντας τανκς
αχώνευτοι γίνανε παπαγαλίζοντας Μαρξ
δουλεύαν σε φάμπρικα, στον Περισσό και οινολόγος εθελοντής
αχώριστοι γίνανε σαν ασφαλίτης με τον Μίστερ Μαξ
ανέμελοι δούλευαν οι δύο με τον τρίτο να πίνει
ποτέ τους δε έβγαλαν παρωπίδες
ιδέα δεν είχαν αλλά τα ήξεραν όλα εκείνοι
χωρίσαν σε πασιονάρους, σε μηδενεξηντάρηδες σε σταλινικούς
εχθροί τάχα γίναν διαλύσαν το επανάσταση τώρα εντάξ'?
Και πριν μάθουν πώς θα ήταν ξεμέθυστοι φουλ
στρατιώτες τους πήραν στον πόλεμο παν
σαν ήρωες έπεσαν κάτω μπας και νιώσουν λίγο κουλ
σκεφτήκαν και βρήκαν πως φταίει ο καπιταλισμός
ξανάσμιξαν πάλι και από τα πολλά παϊδάκια, τις χάινεκεν, και τα ρεψίματα, έγινε σεισμός