άσεμε ερωτεύτηκα τον φαλκό
Τι βιβλία διαβάζετε στην παραλία;
Re: Τι βιβλία διαβάζετε στην παραλία;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Ενδιαφέρον φαίνεται, το τσέκαρα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
είχα διαβασει και τον ζωγράφο των μαχών στο παρελθόν,
ήξερα ότι ο τύπος γράφει καλά, και νομίζω θα το απολαύσεις
αν θέλεις κάτι ενδιαφέρον και ξεκούραστο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τι πάθατε όλ@ με αυτό; φιλ@ μου μου έλεγε ότι ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσω και ΠΡΕΠΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ... Κλασικα τ@ έγραψα. Προτιμώ να ψάχνω μόνος μου τα βιβλία μου.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις γενιά.
Γράφεις, δεν γράφεις;
Πάνε σε ένα βιβλιοδετείο, δέσε ό,τι ολοκληρωμένο έχεις κάνει και πάρτο μαζί σου. Βρες ένα γκομενάκι που θα σου γυαλίσει και διαβάζει, κάτσε δίπλα του κι άνοιξε το βιβλίο σου. Σχολίασε το βιβλίο που διαβάζει, οπότε αυτή θα σε ρωτήσει για αυτό που διαβάζεις. Θα πεις "αυτό; Αυτό είναι το ντερικοπάζ (φανταστική λέξη, αν θες βρες κάποια καλύτερη εσύ) του βιβλίου μου. Είναι μια πρωτόλεια έντυπη μορφή για να δω πώς φαίνεται πριν το στείλω στον εκδότη μου"
Καλή επιτυχία από εκεί και μετά.
Γράφεις, δεν γράφεις;
Πάνε σε ένα βιβλιοδετείο, δέσε ό,τι ολοκληρωμένο έχεις κάνει και πάρτο μαζί σου. Βρες ένα γκομενάκι που θα σου γυαλίσει και διαβάζει, κάτσε δίπλα του κι άνοιξε το βιβλίο σου. Σχολίασε το βιβλίο που διαβάζει, οπότε αυτή θα σε ρωτήσει για αυτό που διαβάζεις. Θα πεις "αυτό; Αυτό είναι το ντερικοπάζ (φανταστική λέξη, αν θες βρες κάποια καλύτερη εσύ) του βιβλίου μου. Είναι μια πρωτόλεια έντυπη μορφή για να δω πώς φαίνεται πριν το στείλω στον εκδότη μου"
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 21:27Δεν ξέρω δεν περνά η ώραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 21:25πάντως πέρα από τη πλάκα δεν γουστάρω να κουβαλάω βιβλίο στη παραλία
κατ'αρχάς βρωμίζεται και πιθανό να βραχεί κατά δεύτερο το θεωρώ ποζεριά - παραλία είσαι κι εκεί πρέπει να διαβάσεις;
.
Οποτε ακούω αυτή την πρόταση σκέφτομαι.....να περάσει η ώρα να πεθάνει.....θα εννοεί ο Τύπος.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω στις καφετέριες.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω στα μπαρ.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω στα ουζερί.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω στο λεωφορείο.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω για όταν κάνω φυσικοθεραπεία.
Ε, στην παραλία δεν θα το πάρω για να το διαβάσω. Για φιγούρα θα το πάρω.
Αλλά κι η φιγούρα έχει την επιστήμη της. Δεν θα πάρει κάποιος τον μεταϋπαρξισμό και τις κοινωνικές του πωςτολένε, αυτά απωθούν τους ανθρώπους. Ιδανικά παίρνεις ένα βιβλίο που έχει γίνει ταινία πρόσφατα, όσο πιο πετυχημένη η ταινία τόσο καλύτερη η επιλογή. Να έχει πιθανότητες να την έχει δει η κοπέλα και να αρχίσει συζήτηση.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω στα μπαρ.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω στα ουζερί.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω στο λεωφορείο.
Παίρνω βιβλία και τα διαβάζω για όταν κάνω φυσικοθεραπεία.
Ε, στην παραλία δεν θα το πάρω για να το διαβάσω. Για φιγούρα θα το πάρω.
Αλλά κι η φιγούρα έχει την επιστήμη της. Δεν θα πάρει κάποιος τον μεταϋπαρξισμό και τις κοινωνικές του πωςτολένε, αυτά απωθούν τους ανθρώπους. Ιδανικά παίρνεις ένα βιβλίο που έχει γίνει ταινία πρόσφατα, όσο πιο πετυχημένη η ταινία τόσο καλύτερη η επιλογή. Να έχει πιθανότητες να την έχει δει η κοπέλα και να αρχίσει συζήτηση.
Alternative route σε περιπτωση που κανει οτι δεν ακουσε εχουμε;Βλήμα έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 00:57Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις γενιά.
Γράφεις, δεν γράφεις;
Πάνε σε ένα βιβλιοδετείο, δέσε ό,τι ολοκληρωμένο έχεις κάνει και πάρτο μαζί σου. Βρες ένα γκομενάκι που θα σου γυαλίσει και διαβάζει, κάτσε δίπλα του κι άνοιξε το βιβλίο σου. Σχολίασε το βιβλίο που διαβάζει, οπότε αυτή θα σε ρωτήσει για αυτό που διαβάζεις.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑27 Ιουν 2021, 21:44Τι πάθατε όλ@ με αυτό; φιλ@ μου μου έλεγε ότι ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσω και ΠΡΕΠΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ... Κλασικα τ@ έγραψα. Προτιμώ να ψάχνω μόνος μου τα βιβλία μου.
.
Τάχει πεί ο Κάρλ Σαγκάν ωραία αυτά βλαχονιάου.....
Πώς να διαλέξεις απο μια Βιβλιοθήκη 2.000.000 βιβλίων τί να διαβάσεις ;;;
Μόνο ρωτώντας κατάλληλα άτομα ή διαβαζοντας κριτικές βιβλίων.....ΠΧ σάν τον Τύπο.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Εναλλακτικές επιλογές είναι οι άλλες κοπέλες τριγύρω. Ο μόνος σωστός τρόπος να τιμωρήσεις κάποια που κάνει ότι δεν ακούει είναι να της στερήσεις τον εαυτό σου.GoBack έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 01:53Alternative route σε περιπτωση που κανει οτι δεν ακουσε εχουμε;Βλήμα έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 00:57Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις γενιά.
Γράφεις, δεν γράφεις;
Πάνε σε ένα βιβλιοδετείο, δέσε ό,τι ολοκληρωμένο έχεις κάνει και πάρτο μαζί σου. Βρες ένα γκομενάκι που θα σου γυαλίσει και διαβάζει, κάτσε δίπλα του κι άνοιξε το βιβλίο σου. Σχολίασε το βιβλίο που διαβάζει, οπότε αυτή θα σε ρωτήσει για αυτό που διαβάζεις.
Δευτερο μπανικο γκομενακι με βιβλιο στην παραλια δυσκολακι μου ακουγεται,και το πρωτο δηλαδη ηταν longshot.Βλήμα έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 02:13Εναλλακτικές επιλογές είναι οι άλλες κοπέλες τριγύρω. Ο μόνος σωστός τρόπος να τιμωρήσεις κάποια που κάνει ότι δεν ακούει είναι να της στερήσεις τον εαυτό σου.GoBack έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 01:53Alternative route σε περιπτωση που κανει οτι δεν ακουσε εχουμε;Βλήμα έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 00:57Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις γενιά.
Γράφεις, δεν γράφεις;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- I know just what you re sayin
GoBack έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 01:53Alternative route σε περιπτωση που κανει οτι δεν ακουσε εχουμε;Βλήμα έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 00:57Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις γενιά.
Γράφεις, δεν γράφεις;

(διάλεξα αυτό το γελάκι το συγκεκριμένο, διότι επί του αστεϊσμού σου θα μπορούσε να σταθεί και ένα

the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν θέλω γκόμενα.Βλήμα έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 00:57Λοιπόν, κοίτα τι θα κάνεις γενιά.
Γράφεις, δεν γράφεις;
Το βιβλίο μου θα το διαβάσετε μια μέρα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιούλ 2023, 16:46
-
-
Νέα δημοσίευση Καυγάς Συριζαιας-Νεοδημοκρατισας στην παραλια
από George_V » 22 Ιουν 2024, 12:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 60 Απαντήσεις
- 1117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
22 Ιουν 2024, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο επηρέασαν οι επισκέψεις σας στην παραλία τη μυστηριακή προεφηβική σας καύλα;
από Εκτωρ » 21 Αύγ 2023, 18:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
01 Σεπ 2023, 18:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζετε κατά την αφόδευση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Ιαν 2025, 13:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
17 Ιαν 2025, 22:55
-