Κουκλάκι είναι. Κι ευτυχώς δεν φαίνεται ταλαιπωρημένο.vantono έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 14:17Να τραβηξω οταν τον ξανα δω αλλά δεν ξερω αν τον χωράει το βιντεο, τωρα θα εχει γινει πανθηρας.
Αυτη η φωτο ειναι απο τον περασμένο Μάιο. Λιγο καιρο μετά τον παρέδωσα σε οικογένεια σε πολυτελές προάστιο των Αθηνων (ζωή που σώζω εγώ, δεν την αφηνω να πήζει στην πλέμπα) γιατί παρότι το σκυλί μου ειναι καλό με τις γατες εκτος σπιτιου, με γατα μεσα στο σπιτι εκανε χαμό.
Λιγους μηνες μετα που πηγα και τον ειδα ειχε ψηλώσει/μακρύνει λες και τον τραβουσαν με βεντούζα. Ακομα δεν ξεχναω τη στιγμη που τον αρπαξα παλι αγκαλια και αυτος με κοιτουσε καρφί μεσα στα ματια κοκκαλωμένος, και λιγα λεπτά μετά κοιμήθηκε στα χερια μου κιολας.
Δεν ξερω πολλα απο γάτες, αλλα κατι θα αισθανθηκε οικείο πανω μου.
Τον παρέδωσα κουραδάκι, και 2-3 μηνες μετά τον ειδα θεριό. Μου εστελναν φωτος αλλα απο τις φωτος δεν φαινοταν οτι εχει μεγαλωσει τοσο.
Μπράβο που έψαξες οικογένεια να το δώσεις. Αναφορικά δε με τις σχέσεις σκύλων και γατιών, αν το σκυλί γουστάρει οι γάτες το κάνουν ό,τι θέλουν. Αν δεν γουστάρει, μακριά. Αυτά δεν είναι για πειραματισμούς.