Απεργια Πεινας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Απεργια Πεινας
Οκ, στο σημείο αυτό νοιώθω υποχρεωμένος να απευθύνω στο εξής ερώτημα: τί στον πούτσο είναι οι γάτες βανκούβερ;
τέλος πάντων, έκαμα γκουγκλ: https://www.tovima.gr/2019/11/15/societ ... ovismenes/
Στηρίζω το αίτημα. Πρέπει να απεγκλωβιστούν τα ζωντανά, να στειρωθούν και να αποπαρασιτωθούν (οι γάτες εννοώ)
τέλος πάντων, έκαμα γκουγκλ: https://www.tovima.gr/2019/11/15/societ ... ovismenes/
Στηρίζω το αίτημα. Πρέπει να απεγκλωβιστούν τα ζωντανά, να στειρωθούν και να αποπαρασιτωθούν (οι γάτες εννοώ)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ειχαμε ανοιξει νημα, τοσες μερες επαιζε, ειναι γατες που τις τσιμεντωσαν σε ενα κτηριο και τις εγκλωβισαν μεσα οταν εκκενωθηκε απο τους καταληψιες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 11:44Οκ, στο σημείο αυτό νοιώθω υποχρεωμένος να απευθύνω στο εξής ερώτημα: τί στον πούτσο είναι οι γάτες βανκούβερ;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Θα δώσω μία ιδέα στο κορίτσι αυτό ,για να κάνει διαμαρτυρία σωστή. Να μπει σε ένα κλουβί και να έχει μπολακια με κορνφλεικς ( ξηρά τροφή) και να τρώει στα τέσσερα. Θα γίνει βάι ραλ .
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι το είδα τώρα. Ντροπή εάν όντως εγκλωβίσανε τα ζωντανά. Πρέπει να τους ανοίξουνpaul25 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 11:45Ειχαμε ανοιξει νημα, τοσες μερες επαιζε, ειναι γατες που τις τσιμεντωσαν σε ενα κτηριο και τις εγκλωβισαν μεσα οταν εκκενωθηκε απο τους καταληψιες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 11:44Οκ, στο σημείο αυτό νοιώθω υποχρεωμένος να απευθύνω στο εξής ερώτημα: τί στον πούτσο είναι οι γάτες βανκούβερ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- EKPLIKTIKOS
-
Έχουν περάσει 15 ημέρες από τότε που σφραγίστηκε το κτήριο. Ξέρουμε για πόσες ημέρες οι γάτες έχουν τροφή και νερό; 
Επίσης αν ξεσφραγιστεί το κτήριο και δεν βρεθούν οι γάτες, διότι ως αιλουροειδή που είναι θα την έχουν κάνει από το παράθυρο, τότε θα τις βάλουν στο άμπελαλέ;

Επίσης αν ξεσφραγιστεί το κτήριο και δεν βρεθούν οι γάτες, διότι ως αιλουροειδή που είναι θα την έχουν κάνει από το παράθυρο, τότε θα τις βάλουν στο άμπελαλέ;
Εχει περασει καιρος η αληθεια ειναι, αλλα νομιζω πως τα γατια ζουν αρκετα υπο τετοιες συνθηκες.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 12:16Έχουν περάσει 15 ημέρες από τότε που σφραγίστηκε το κτήριο. Ξέρουμε για πόσες ημέρες οι γάτες έχουν τροφή και νερό;
Εγω πιο πολυ ανεβασα αυτη την ειδηση για να δειξω, οτι ακομα και την εποχη της βιομηχανιας ειδησεων οπου μεγαλα ειδησεογραφικα sites παραγουν και ψαχνουν καθε μερα ειδηση ως Α υλη για να ανανεωνονται καθε λεπτο (σαν εργοστασια παραγωγης) και να εχουν ετσι συχνοτητα υψηλη στη ροη τους, δεν ασχοληθηκαν με το θεμα, πως τους "ξεφυγε" οτι στο κεντρο της Αθηνας μια κοπελιτσα κανει απεργια πεινας απο την Πεμπτη;
Λογικό ερώτημα. Υποθέτω ότι η κοπέλα δεν ήταν δικτυωμένη σε κάποιο πολιτικό χώρο ή αναρχική ομάδα ώστε να θέλουν κάποιοι να το εκμεταλλευτούν καταλλήλως. Η μήπως επειδή ανήκει πολιτικά κάπου αλλού 1δεν μπορεί να γίνει σημαία των καταληψιών. Χωρίς να ξέρω θεωρώ και εγώ πιθανή την ύπαρξη ψυχολογικού προβλήματος.paul25 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 12:40Εγω πιο πολυ ανεβασα αυτη την ειδηση για να δειξω, οτι ακομα και την εποχη της βιομηχανιας ειδησεων οπου μεγαλα ειδησεογραφικα sites παραγουν και ψαχνουν καθε μερα ειδηση ως Α υλη για να ανανεωνονται καθε λεπτο (σαν εργοστασια παραγωγης) και να εχουν ετσι συχνοτητα υψηλη στη ροη τους, δεν ασχοληθηκαν με το θεμα, πως τους "ξεφυγε" οτι στο κεντρο της Αθηνας μια κοπελιτσα κανει απεργια πεινας απο την Πεμπτη;
ΥΓ. Μόλις γίνει γνωστή η είδηση θα παίξει. Αρκεί κάποιος να αρχίσει να το μοιράζει στα κοινωνικά δίκτυα.
-
Δεν είναι καθόλου ότι στη σημερινή εποχή όλα τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών έχουν ακριβώς την ίδια θεματολογία και ειδήσεις. Ακόμη και αν αυτό αφορά αδιάφορες ειδήσεις όπως ότι σκίστηκε το καλτσόν μίας αμερικανίδας σταρ...paul25 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 12:40Εγω πιο πολυ ανεβασα αυτη την ειδηση για να δειξω, οτι ακομα και την εποχη της βιομηχανιας ειδησεων οπου μεγαλα ειδησεογραφικα sites παραγουν και ψαχνουν καθε μερα ειδηση ως Α υλη για να ανανεωνονται καθε λεπτο (σαν εργοστασια παραγωγης) και να εχουν ετσι συχνοτητα υψηλη στη ροη τους, δεν ασχοληθηκαν με το θεμα, πως τους "ξεφυγε" οτι στο κεντρο της Αθηνας μια κοπελιτσα κανει απεργια πεινας απο την Πεμπτη;
Καλά, για τα fake news ας μη μιλήσουμε. Όπως και για τις αποκαλύψεις που ποτέ δεν έχουν ονόματα...
Μέχρι στιγμής, εδώ και 11+ χρόνια που είμαι μέσα στο φόρουμ, έχω αποδειχτεί σωστός, σχεδόν σε ότι έχω πει και υποστηρίξει...the_black_planet έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 11:28Εδώ κάποιοι δίνουν σημασία σε σένα τόσα χρόνια κι όλας, άστο στο σπίτι του κρεμασμένου...
Άσε που δεν κάνω και απεργία πείνας για να πείσω τα βοϊδοκέφαλα σας...

Οπότε πήγαινε και πάρε τη ψυχασθενή και πήγαινε την σε κάνα ίδρυμα...
ΥΓ
Μου αρέσει που ακόμα συζητάτε την ψυχασθένεια της!!!
Γιατί; Μα για μερικές γάτες!!!
ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σημερα το πρωι κλιμακιο του Δημου απελευθερωσε τα γατια και η απεργια πεινας εληξε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς θα ζησουν οι συνταξιούχοι και μισθωτοί με εισοδήματα πεινας;;;;
από talaipwros » 16 Αύγ 2024, 12:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 111 Απαντήσεις
- 2460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
19 Αύγ 2024, 18:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δισεκατομμύρια καβούρια πέθαναν στην Αλάσκα λόγω πείνας και υπερθέρμανσης των υδάτων
από Ίακχος » 22 Αύγ 2024, 17:37 » σε Οικολογία & Φύση - 7 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
22 Αύγ 2024, 21:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΠΕΡΓΙΑ! 20 Νοέμβρη 2024
από Ληστοσυμμορίτης » 01 Οκτ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 139 Απαντήσεις
- 1996 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
23 Νοέμ 2024, 15:03
-