Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
Re: Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
Από τη μία παραπονούνται για τους ιατρικούς ευνουχισμούς με αναισθησία, από την άλλη παραπονιούνται για τον πληθυσμό των αδέσποτων, με τον ήλιο τα βγάζουν με τον ήλιο τα μπάζουν, τι έχουν τα έρμα και αλυχτάνε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Φυσικά διαφωνώ με τις εκφράσεις αυτές***, αλλά όταν τον εβριζες εσύ ακριβώς έτσι, ήταν καλά ε; Τώρα αναφορά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
*και εννοώ διαφωνώ γιατί σέβομαι γενικά τους όρους χρήσης και γιατί δεν είδα να προκύπτει η ανάγκη τους, από την συζήτηση. Αν σε βρίζει για να σου δείξει τι ωραία που είναι να σου απευθύνεται ένας νταλικερης όπως έκανες εσύ, καλά στα λέει
Μα οταν εβριζα το ελεγα κιολας οτι το κανω επιτηδες για να φαω μπαν, επειδη δεν αντεχε ο οργανισμος μου αλλο δηλητηριο απο κατι κακιασμενα σαν και σενα και τον Αγι (και επειδη ομως μου συμπεριφερονται πλεον, ετσι συμπεριφερομαι εδω μεσα). Δεν εγινε και σε ετσουξε ε; ξυδακι!ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 00:52Φυσικά διαφωνώ με τις εκφράσεις αυτές***, αλλά όταν τον εβριζες εσύ ακριβώς έτσι, ήταν καλά ε; Τώρα αναφορά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
*και εννοώ διαφωνώ γιατί σέβομαι γενικά τους όρους χρήσης και γιατί δεν είδα να προκύπτει η ανάγκη τους, από την συζήτηση. Αν σε βρίζει για να σου δείξει τι ωραία που είναι να σου απευθύνεται ένας νταλικερης όπως έκανες εσύ, καλά στα λέει
Αν θες να μην ξαναμπω, μπορεις να με ξαναφτασεις στο αμην για να ξεκινησω παλι να σε βριζω. Και αυτο παιζεται γιατι δεν με πετυχαινεις παντα σε αυτη τη φαση. Και προφανως οι διαχειριστες εχουν και μια αλφα λογικη για να διακρινουν την προσωπικη εμμονικη επιθεση και την αμυντικη επιθεση. Κακως δηλαδη γιατι αν ετρωγα μπαν μπορει και να ηρεμουσες λιγο, βασικα θα ησουν με -1 θυμα.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, δεν θα ηρεμουσες. Χειροτερα θα ησουν. Επιτελω εργο βρεεε. Δεν αρκει η Δαναη για να βγαλεις ολη την χολη και μισογυνισμο που εχεις μεσα σου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 09 Φεβ 2025, 01:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σου εδωσα πασα αφου το εχεις τοσο πολλυ αναγκη.
Ξεκινα και εσυ.
Ξεκινα και εσυ.
-
Casp έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:06Μα οταν εβριζα το ελεγα κιολας οτι το κανω επιτηδες για να φαω μπαν,ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 00:52Φυσικά διαφωνώ με τις εκφράσεις αυτές***, αλλά όταν τον εβριζες εσύ ακριβώς έτσι, ήταν καλά ε; Τώρα αναφορά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Α εντάξει τότε δεν πιάνεται, πώς δεν σκεφτήκαμε να το διευκρινίζει στους όρους. Και αυτός λοιπόν για αυτό μπορεί να σε βρίζει τώρα. Πάρε πίσω την αναφορά σου. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
-
Μετάφραση στα ελληνικά: δεν χαιδευαν τα κακομαθημένα αυτακια μουCasp έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:06επειδη δεν αντεχε ο οργανισμος μου αλλο δηλητηριο απο κατι κακιασμενα σαν και σενα και τον Αγιήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 00:52Φυσικά διαφωνώ με τις εκφράσεις αυτές***, αλλά όταν τον εβριζες εσύ ακριβώς έτσι, ήταν καλά ε; Τώρα αναφορά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Δεν παιρνω τιποτα πισω, ο Αγις ειναι ενας κακιασμενος μισογυνης που μπαινει στο φορουμ σαν και σενα για να βγαλει την χολη του.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:07Casp έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:06Μα οταν εβριζα το ελεγα κιολας οτι το κανω επιτηδες για να φαω μπαν,ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 00:52
Φυσικά διαφωνώ με τις εκφράσεις αυτές***, αλλά όταν τον εβριζες εσύ ακριβώς έτσι, ήταν καλά ε; Τώρα αναφορά. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Α εντάξει τότε δεν πιάνεται, πώς δεν σκεφτήκαμε να το διευκρινίζει στους όρους. Και αυτός λοιπόν για αυτό μπορεί να σε βρίζει τώρα. Πάρε πίσω την αναφορά σου. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Ξεκινα τωρα εσυ με τις αναφορες σου, χεστηκα.
Μακαρι να φαω μπαν, καλο θα ηταν για μενα.
Για σενα παλι…… πρεπει να βρεις καινουρια θυματα

Για πες βρε Μενιο.
Σε εβαλε καμια τιντερου να της πληρωσεις τον καφε στο πρωτο ραντεβου και σου κακοφανηκε; Γι αυτο τοσα νευρα παλι;;
Ειναι που δεν εισαι τσιγκουνης εσυ μωρε, οι Κυπριοι μονο ειναι τσιγκουνηδες
Σε εβαλε καμια τιντερου να της πληρωσεις τον καφε στο πρωτο ραντεβου και σου κακοφανηκε; Γι αυτο τοσα νευρα παλι;;

Ειναι που δεν εισαι τσιγκουνης εσυ μωρε, οι Κυπριοι μονο ειναι τσιγκουνηδες

-
Οκ . Beria αφού είναι δικαίωμα της να λέει μαλακισμενους άλλους χρήστες. Φαντάζομαι είναι και του αγι και οποιου αλλου, θεωρήσει χρήσιμο τον όρο να μπει σε ποστ του.Casp έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:09Δεν παιρνω τιποτα πισω, ο Αγις ειναι ενας κακιασμενος μισογυνης που μπαινει στο φορουμ σαν και σενα για να βγαλει την χολη του.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:07
Αν θες να αυτομπαναριστω, θα το κανω και θα εχεις τον λογο μου οτι δεν θα ξαναμπω.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:15Οκ . Beria αφού είναι δικαίωμα της να λέει μαλακισμενους άλλους χρήστες. Φαντάζομαι είναι και του αγι και οποιου αλλου, θεωρήσει χρήσιμο τον όρο να μπει σε ποστ του.Casp έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:09Δεν παιρνω τιποτα πισω, ο Αγις ειναι ενας κακιασμενος μισογυνης που μπαινει στο φορουμ σαν και σενα για να βγαλει την χολη του.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:07
-
Αυτές είναι οι φεμινίστριες τρίτου κύματος. Θαυμάστε τις. Καλή συνέχεια και να ναι καλά ο σκύλος που δραπέτευσε και ησηχασε. Μακάρι να βρήκε κανονικό ανθρώπινο ιδιοκτήτη.
Εγινε, δεν θα ξανακουσεις για μενα, σου ευχομαι καποτε να ηρεμησεις. 

-
Casp έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:16Αν θες να αυτομπαναριστω, θα το κανω και θα εχεις τον λογο μου οτι δεν θα ξαναμπω.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 01:15Οκ . Beria αφού είναι δικαίωμα της να λέει μαλακισμενους άλλους χρήστες. Φαντάζομαι είναι και του αγι και οποιου αλλου, θεωρήσει χρήσιμο τον όρο να μπει σε ποστ του.
Ούτε που με ενδιαφέρει ούτε είναι δικό μου θέμα. Δικό μου θέμα σαν χρήστης που αγαπάει αυτό το φόρουμ, είναι να εφαρμόζονται οι ίδιοι κανόνες για όλους.
Υγ σε γνωστό μέλος στο οποίο απευθύνομαι συχνότατα με βίντεο Πάγκαλου παραβιάζοντας τους όρους χρήσης, το κάνω συνειδητά και έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες, αφού πρώτα αναφέρθηκε σε πλειάδα ποστ υποτιμητικά στην ηλικία μου. Είμαι εδώ για να κρίνω γραφόμενα όχι προσωπικά δεδομένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ο Φούλης - ο Δραπέτης
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 08 Φεβ 2025, 18:55 » σε Μουσική - 1 Απαντήσεις
- 75 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
08 Φεβ 2025, 18:56
-