1. Τι κάνω τώρα; Δώστε συμβουλές
2. Υπάρχουν κι άλλες παρενέργειες της στείρωσης που μας κρύβουν επειδή θέλουν να τα στειρώνουμε;
1. Να πάρεις κι γνώμη κι από άλλον κτηνίατρο (+50;) ευρώ. Πάντως ακριβά σου πήρε την επίσκεψη θεωρώ.Βλήμα έγραψε: ↑20 Αύγ 2022, 18:49Η γάτα μου έχει ακράτεια. Την πήγα στον κτηνίατρο και μου πήρε 50 ευρώ για να καταλήξει "μην ανησυχείς" είναι απλή ακράτεια. Συμβαίνει στις θηλυκές γάτες κάποια χρόνια μετά την στείρωση". Τι μην ανησυχώ ρε ντοκ; μου έχει κάνει το σπίτι μουνί. Ζήτησα πάνες και μου έδωσε ένα προϊόν που έλεγε πάνω "πάνες" ενώ μέσα είχε κάτι σαν υποστρώματα. Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σαν πάμπερς.
1. Τι κάνω τώρα; Δώστε συμβουλές
2. Υπάρχουν κι άλλες παρενέργειες της στείρωσης που μας κρύβουν επειδή θέλουν να τα στειρώνουμε;
Πάρε πάνες από πετ από για ζώα. Έχει.
Και στα σκυλιά συμβαίνει ειδικά στα μεγαλυτερα λόγω ανεπάρκειας οιστρογόνων λίγα χρόνια μετα τη στείρωση.
Κάπου έχω την αίσθηση ότι αν το βιντεάκι κράταγε ακόμη ένα λεπτό, θα ήταν αλλού η πάνα κι αλλού η γάτα.
Αμφισβητείς ότι μου το είπε κτηνίατρος ή θεωρείς ότι ξέρεις καλύτερα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 11:53Καμμία γάτα μου μέχρι στιγμής δεν είχε κάποιο θέμα ακράτειας (ή κάτι άλλο) με τη στείρωση. Ούτε ξέρω κάποια σχετική γνωμάτευση κτηνίατρου από όσους γνωστούς έχουν γάτες. Και ειδικώς στα αρσενικά, η τάση να "μαρκάρουν" κάποια σημεία κόβεται.
Μπορεί να είναι θέμα ηλικίας.