Αγράμματος δικηγόρος το έγραψε αυτό ή εσύ για να μας πείσεις;talaipwros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 17:12και για να μην λες, π.χ το τελευταιο παραδειγμαΛεγεών έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 12:27Τι δράμα ζεις και εσύ...talaipwros έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 23:10Ενα πουλήθηκε πριν 2 βδομάδες, ενα που εφυγε η εκμεταλλευτρια πριν 2 βδομαδες και το καθαριζω, αλλα 2 που θα φυγουν οι δυναστες με τα δικαστηρια τον αλλο μηνα και συνεχίζουμε.
Μεχρι στιγμης εχουν φυγει 9
Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 19:37Να’σαι καλά ταλαίπωρε να ξεμπερδέψεις το συντομότερο. Τέτοια της δείχνω της γυναίκας μου για να βάζει μυαλό, που ήθελε να κρατήσει το παλιό το σπίτι μας για ενοικίαση. Τώρα απλά της δείχνω τα μερίσματα που μπαίνουν από δέκα μεριές κάθε μήνα, ούτε νοικάρηδες, ούτε μεσίτες, ούτε υδραυλικοί, ούτε τρεχάματα, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα. Και άμα θέλω να πουλήσω κάτι, πέντε λεπτά υπόθεση μέσω κινητού είναι.
εδω δες ρε τους αληταραδες τους αγγλους
με παρακαλαγε ο αλητηριος να μην του ανεβασω το νοικι γιατι cost of living crisis,και το υπενοικιαζει ως HMO
Πόσο πάει το ενοίκιο στο εν λόγω; Όπως το βλέπω θα είναι κάνα διχίλιαρο.talaipwros έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:39ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 19:37Να’σαι καλά ταλαίπωρε να ξεμπερδέψεις το συντομότερο. Τέτοια της δείχνω της γυναίκας μου για να βάζει μυαλό, που ήθελε να κρατήσει το παλιό το σπίτι μας για ενοικίαση. Τώρα απλά της δείχνω τα μερίσματα που μπαίνουν από δέκα μεριές κάθε μήνα, ούτε νοικάρηδες, ούτε μεσίτες, ούτε υδραυλικοί, ούτε τρεχάματα, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα. Και άμα θέλω να πουλήσω κάτι, πέντε λεπτά υπόθεση μέσω κινητού είναι.
με παρακαλαγε ο αλητηριος να μην του ανεβασω το νοικι γιατι cost of living crisis,και το υπενοικιαζει ως HMO
-
Θα επρεπε αλλα το εχω μολις £1050.Λεγεών έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:48Πόσο πάει το ενοίκιο στο εν λόγω; Όπως το βλέπω θα είναι κάνα διχίλιαρο.talaipwros έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:39ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 19:37
Να’σαι καλά ταλαίπωρε να ξεμπερδέψεις το συντομότερο. Τέτοια της δείχνω της γυναίκας μου για να βάζει μυαλό, που ήθελε να κρατήσει το παλιό το σπίτι μας για ενοικίαση. Τώρα απλά της δείχνω τα μερίσματα που μπαίνουν από δέκα μεριές κάθε μήνα, ούτε νοικάρηδες, ούτε μεσίτες, ούτε υδραυλικοί, ούτε τρεχάματα, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα. Και άμα θέλω να πουλήσω κάτι, πέντε λεπτά υπόθεση μέσω κινητού είναι.
Ουστ ο αλητηριος, ουτε αυτο εκτιμησε
Ουστ και πώληση και αντε γεια παπαρες.
Το σάββατο ειχα κουβέντα και φαϊ με ΔΣ μεγάλης πολυεθνικής.
Η απάντηση του για τα ακίνητα ηταν
"Δε σκοπεύω να κάνω πλούσιο κανένα πουστη, ακίνητο μονο αν πέσουν στο μισό απο σήμερα"
Η απάντηση του για τα ακίνητα ηταν
"Δε σκοπεύω να κάνω πλούσιο κανένα πουστη, ακίνητο μονο αν πέσουν στο μισό απο σήμερα"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Το παίζει λαντλορντ δηλαδή, μη δείξεις έλεος σ' αυτόνtalaipwros έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:39ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 19:37Να’σαι καλά ταλαίπωρε να ξεμπερδέψεις το συντομότερο. Τέτοια της δείχνω της γυναίκας μου για να βάζει μυαλό, που ήθελε να κρατήσει το παλιό το σπίτι μας για ενοικίαση. Τώρα απλά της δείχνω τα μερίσματα που μπαίνουν από δέκα μεριές κάθε μήνα, ούτε νοικάρηδες, ούτε μεσίτες, ούτε υδραυλικοί, ούτε τρεχάματα, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα. Και άμα θέλω να πουλήσω κάτι, πέντε λεπτά υπόθεση μέσω κινητού είναι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
- EKPLIKTIKOS
Οπότε πήρες ακόμη μια γνώμη σχετικά με την αγορά που ελεγες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 12:22Όλοι αυτοί οι σκατοβλαχοι που πουλάνε κ νοικιάζουν πανάκριβα όπου τους δείτε να γκρινιάζουν για την ακρίβεια χλεπες στη μουρη
-
και landlady για Airbnb νοικαρα εχω λεγεται ( δρομο κιαυτη, νοικιαζε το ενα απο τα δυο δωματια, παραπανω απο το νοικι της)Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 12:17Το παίζει λαντλορντ δηλαδή, μη δείξεις έλεος σ' αυτόνtalaipwros έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:39ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 19:37
Να’σαι καλά ταλαίπωρε να ξεμπερδέψεις το συντομότερο. Τέτοια της δείχνω της γυναίκας μου για να βάζει μυαλό, που ήθελε να κρατήσει το παλιό το σπίτι μας για ενοικίαση. Τώρα απλά της δείχνω τα μερίσματα που μπαίνουν από δέκα μεριές κάθε μήνα, ούτε νοικάρηδες, ούτε μεσίτες, ούτε υδραυλικοί, ούτε τρεχάματα, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα. Και άμα θέλω να πουλήσω κάτι, πέντε λεπτά υπόθεση μέσω κινητού είναι.
Και τι σε νοιάζει εσένα; δε σου πλήρωνε το αντίτιμο;
-
Φρίκη . Και εγώ το μελέτησα το πράγμα στις ΗΠΑ και πραγματικά δεν είχε νόημα να ασχοληθώ. Ουσιαστικά, θα ήλπιζα να είμαι break even ελπίζοντας σε καμιά μελλοντική υπεραξία και αυτό με την προυπόθεση ότι δεν θα έπεφτα σε αλητήριο. Έτσι την πάτησε ο τέως προϊστάμενος. Είχε δεύτερο σπίτι στην Virginia κοντά στο DC που το ενοικίασε σε κτηματομεσίτη, δήθεν φερέγγυο. Ο τύπος του πλήρωσε κανα δυο ενοίκια και μετά τίποτα. Για ένα χρόνο προσπαθούσε ο τέως να τον βγάλει. Αυτοί οι τύποι συνήθως τα ξέρουν τα κόλπα, το τραβάνε μέχρι τέλους και μετά φεύγουν την τελευταία στιγμή. Και πάντα στοχεύουν ιδιώτες, διότι οι μεγάλες εταιρίες που διαχειρίζονται χιλιάδες διαμερίσματα έχουν δικηγόρους στο payroll και δεν αστειεύονται.talaipwros έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 11:39ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 19:37Να’σαι καλά ταλαίπωρε να ξεμπερδέψεις το συντομότερο. Τέτοια της δείχνω της γυναίκας μου για να βάζει μυαλό, που ήθελε να κρατήσει το παλιό το σπίτι μας για ενοικίαση. Τώρα απλά της δείχνω τα μερίσματα που μπαίνουν από δέκα μεριές κάθε μήνα, ούτε νοικάρηδες, ούτε μεσίτες, ούτε υδραυλικοί, ούτε τρεχάματα, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα. Και άμα θέλω να πουλήσω κάτι, πέντε λεπτά υπόθεση μέσω κινητού είναι.
Εντιτ. Το μόνο το οποίο ίσως αξίζει είναι άμα μπορείς να προσφέρεις επιπλωμένο ακίνητο για executive corporate housing που τα πληρώνει εταιρεία βρέχει χιονίσει. Βέβαια πρέπει να υπάρχει το ανάλογο ακίνητο και η αγορά στην περιοχή.
- Dwarven Blacksmith
There are decades where you fuck around and days where you find out
- Eθνικοκοινωνιστης
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Νοέμ 2023, 12:22Όλοι αυτοί οι σκατοβλαχοι που πουλάνε κ νοικιάζουν πανάκριβα όπου τους δείτε να γκρινιάζουν για την ακρίβεια χλεπες στη μουρη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- EKPLIKTIKOS
Μ αρέσει που με το άρθρο μου πέταξε μαζί διαφήμιση για στεγαστικο, damn kikesDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 12:26
https://www.naftemporiki.gr/finance/eco ... g-trimino/
Αφου στεγαστικό ψάχνεις, στεγαστικό θα σου πετάξει.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 12:42Μ αρέσει που με το άρθρο μου πέταξε μαζί διαφήμιση για στεγαστικο, damn kikesDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 12:26
https://www.naftemporiki.gr/finance/eco ... g-trimino/
Αν εχεις μιλήσει με euro να σου πω πως στους υπαλλήλους τους, τους πιέζουν αφόρητα για στεγαστικό. Προσεχε, τη γνώμη μου στην ειπα.
Αυτο το ράλι θα κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη, προσπάθησε να αντέξεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 2065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
11 Μαρ 2023, 00:35
-
- 10 Απαντήσεις
- 1085 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
15 Απρ 2023, 21:58
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο rizzlers είστε;
από Dwarven Blacksmith » 02 Δεκ 2023, 14:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 33 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
08 Δεκ 2023, 18:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο συχνά χύνετε;
από Εκτωρ » 11 Οκτ 2023, 22:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 29 Απαντήσεις
- 1568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Prince Imrahil
15 Οκτ 2023, 13:06
-