ουφ !!!
Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Σε νοιώθωGreen Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 13:05Δεν υπάρχει τίποτα πιο ηδονικό από το να ξεσκεπάζω την υποκρισία. Εσύ μάλιστα είσαι μια κατηγορία μόνος σου, συνήθως κοροϊδεύω τους φιλελεύθερους από τα Lidl αλλά εντάξει, να σπάει και η μονοτονία που και που.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
δεν αναφερομαι σε εσενα ... εισαι εισαι μονο καταχαζοςΟργισμένος έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 22:34ΠΟΝΑΤΕ ;;; ΣΚΟΥΞΤΕ , ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!!!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Οργισμένος έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 22:40ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΦΑΓΑ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
ΣΥΓΚΝΩΜΗ!!!
Οργισμένος έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 22:40ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΦΑΓΑ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
ΣΥΓΚΝΩΜΗ!!!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η μπάλα είναι πραγματική τουλάχιστον...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 19:26Χειρότερο είναι 22 μαντράχαλοι να κυνηγούν μια μπάλα και άλλοι 30.000 να τους κοιτάνε από κοντά και άλλοι 3 εκατομμύρια από μακρυά. Και όχι μόνο αυτοί οι πρώτοι να πληρώνονται εκατομμύρια και οι δεύτεροι να πληρώνουν κιόλας...
Ο Χριστουλης...not
- Οργισμένος
Οχι οχι δεν ηθελα να προκαλεσω...GoBzi έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 07:45Οργισμένος έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 22:40ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΦΑΓΑ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
ΣΥΓΚΝΩΜΗ!!!
[img]https://i.postimg.cc/bNDcKm0P/4543 ... .jpg[/img]
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Stygie το αποκορυφωμα της ζωης σου ητω ο στρατος . Χρειαζεσαι βοηθεια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ξεσκεπαζει υποκρισιες ο πρασινος δρακος.sharp έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 00:35Σε νοιώθωGreen Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 13:05Δεν υπάρχει τίποτα πιο ηδονικό από το να ξεσκεπάζω την υποκρισία. Εσύ μάλιστα είσαι μια κατηγορία μόνος σου, συνήθως κοροϊδεύω τους φιλελεύθερους από τα Lidl αλλά εντάξει, να σπάει και η μονοτονία που και που.
Προσεχτε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εν τω μεταξύ πρόκειται για άτομο που προσπάθησε να πολιτευτεί με τον... Αρίστο.Οργισμένος έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 10:01Ξεσκεπαζει υποκρισιες ο πρασινος δρακος.sharp έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 00:35Σε νοιώθωGreen Dragon έγραψε: ↑04 Μάιος 2024, 13:05
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ηδονικό από το να ξεσκεπάζω την υποκρισία. Εσύ μάλιστα είσαι μια κατηγορία μόνος σου, συνήθως κοροϊδεύω τους φιλελεύθερους από τα Lidl αλλά εντάξει, να σπάει και η μονοτονία που και που.
Προσεχτε.
Πάντως τον συγχωρώ ό,τι και αν λέει για εμένα, είναι αρκετά αφελής και δεν τον παίρνω καθόλου στα σοβαρά.
Η μέρα ξεκίνησε με γάλα αμυγδάλου σκέτο. Σε λίγο θα πάω να ξεκινήσω τις φακές μου. Τις προτιμώ στεγνές, οπότε σκέφτομαι να ρίξω και λίγη κινόα μέσα να γίνουμε. Και το αβοκάντο δίπλα θα είναι γιαμ. Θα φάω και ένα κεφάλι σκόρδο, για να τους απωθήσω όλους.
Η αντίσταση καλά κρατεί! Γαλατικό χωριό! Λεγεωνίξ!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πορτοκάλια ράψτε μέσα στο κατσίκι, trust me bro
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Οργισμένος
Prakaleis! papse!!!Λεγεών έγραψε: ↑05 Μάιος 2024, 10:30Η μέρα ξεκίνησε με γάλα αμυγδάλου σκέτο. Σε λίγο θα πάω να ξεκινήσω τις φακές μου. Τις προτιμώ στεγνές, οπότε σκέφτομαι να ρίξω και λίγη κινόα μέσα να γίνουμε. Και το αβοκάντο δίπλα θα είναι γιαμ. Θα φάω και ένα κεφάλι σκόρδο, για να τους απωθήσω όλους.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
Δεν θυμάμαι να προσπάθησα να πολιτευτώ, πως γίνεται να θυμάσαι εσύ κάτι που ούτε έγινε, ούτε επιδιώχθηκε ποτέ; Οι πολιτικές συζητήσεις σε 'συγκεντρώσεις αγανακτισμένων' δεν είναι 'πολίτευση' (ναι, δεν υπάρχει η λέξη, το ξέρω Στύγιε, Beria).
Μια άλλη ανάγνωση αυτού που λες: Δεν θέλω ν' ανοίξω μέτωπο μαζί του γιατί θα μου πάρει τα σώβρακα.
Τσάμπα ανησυχείς, ούτε χρόνο έχω ούτε ενέργεια και διάθεση για σοβαρή αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 05 Μάιος 2024, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Δεν ξέρω, ποτέ δεν εμπιστεύτηκα τα φρούτα μέσα στα φαγητά. Είναι αυτό που με ξένιζε περισσότερο όταν έβλεπα μάστερ σεφ.
Πάντως πορτοκάλια και μανταρίνια σε κοτόπουλο σοτν φούρνο με πατάτες είναι παταγώδης αποτυχία, καταστρέφεται η γεύση των πατατών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ, Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 11 Απρ 2024, 14:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Απρ 2024, 20:54
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
04 Δεκ 2022, 11:22
-
-
Νέα δημοσίευση Αλβανική ΜΚΟ διοργανώνει εκδήλωση στο Πολεμικό Μυσείο
από Juno » 08 Μάιος 2023, 18:54 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
08 Μάιος 2023, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Πακιστάν διοργανωνει ο Εμφιετζογλου
από southern » 02 Απρ 2023, 18:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Απρ 2023, 13:50
-