Τι ηλικία θέλετε να είναι η μέλλουσα σύζυγός σας?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- kongrosian
Re: Τι ηλικία θέλετε να είναι η μέλλουσα σύζυγός σας?
28 - 38 είναι καλά πιστεύω.
Μάθε να παίζεις καλό πιάνο.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 12:28Ειμαι 41 ,καμία δεν μου καθετε πλέον, ανύπαντρος μια ζωή, μου αρέσουν οι 25 χρονες αλλά δεν μου κάθετε καμία.
Αλλά ευτύχως μου κάθονται οι επι πληρώμη 20-25* χρονες στους οικους ανοχής.Οπότε WOKE εσείς? Ε και γώ θα γ**μαω τις 20-25 χρόνες στους οικους ανοχής επι πληρώμή μέχρι τα 150 μου χρόνια
Ο ύμνος μου
*αυτές είναι πολύ μικρές, η χρυσή τομή είναι 25-27.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
40-50.
οταν θα ειμαι 90φευγα, να με γηροκομησει, και αμα ψοφολογησω να ανακαλυψει οτι οποια περιουσια εχω εχει προ πολλου μεταβιβαστει στο παιδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πάντως το νήμα είναι άτοπο στο παρόν Ίδρυμα.
Οι άρρενες χρήστες είτε έχουν σύζυγο είτε δε θα αποκτήσουν ποτέ.
Δεν υπάρχουν μέλλουσες σύζυγοι χρηστών.
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.
Αν εσύ είσαι σήμερα είσαι γύρω στα 50 και η 40ρα ή 50ρα, θα είναι στην καλύτερη 80 όταν αφήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο. Άσε που μπορεί να χρειαστεί και να τη γηροκομήσεις εσύ, αν παραμείνεις ντούρος.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 15:4240-50.
οταν θα ειμαι 90φευγα, να με γηροκομησει, και αμα ψοφολογησω να ανακαλυψει οτι οποια περιουσια εχω εχει προ πολλου μεταβιβαστει στο παιδι.
Οπότε, στην καλύτερη θα χρειαστείτε δύο αποκλειστικές αν δεν μπορείτε να αυτοεξυπηρετηθείτε.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
οταν λεμε μελλουσα συζηγος, εννοουμε αυτην που θα παντρευτω στο μελλον σε 40 χρονια ας πουμε, οχι σημεραΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 15:58Αν εσύ είσαι σήμερα είσαι γύρω στα 50 και η 40ρα ή 50ρα, θα είναι στην καλύτερη 80 όταν αφήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο. Άσε που μπορεί να χρειαστεί και να τη γηροκομήσεις εσύ, αν παραμείνεις ντούρος.
Οπότε, στην καλύτερη θα χρειαστείτε δύο αποκλειστικές αν δεν μπορείτε να αυτοεξυπηρετηθείτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τι να σου πω, άνοιξε και το φανάρι. Πάντως φαινόταν πανάκριβη αυτοκινητάρα.Ερμής έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 12:32Με την παλιά τζάγκουαρ ο παππους ή το άλλαξε και αυτό;Juno έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 12:22Μια που λέμε για διαφορά ηλικίας, σας είπα ότι είδα τον γεροΠλεύρη με την Πλεύραινα κοντά στο σπίτι μου;
Ήμουν στο αυτοκίνητο με την αδελφή μου και την προσέξαμε επειδή φορούσε λαδί καρέ περούκα, ρούχα παλιάτσου και περτικαλί (σας περιγράφω τον τόνο του πορτοκαλί) γυαλιστερά χοντροτάκουνα μποτάκια. Την βλέπαμε από πίσω.
Και έλεγα ότι το χρώμα είναι βαρεμένη γουοκιά, αλλά είναι καλοχτενισμένη, άρα είναι καμία 80άρα παλιμπαιδίζουσα. Και εκεί που είχαμε κολλήσει στο φανάρι, αυτή περπατούσε προς μία αυτοκινητάρα και βλέπουμε τον γέρο Πλεύρη να της ανοίγει την πόρτα!!!
Ναι παιδιά, έτσι κυκλοφορεί αυτή. Δεν το κάνει μόνον για τις κάμερες.
υπαρχουν αι γκομεναιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 15:50Πάντως το νήμα είναι άτοπο στο παρόν Ίδρυμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε 40 χρόνια, ακόμη και ο γιος σου θα είναι μεσήλικος και τα όποια κληρονομικά, θα έχουν ήδη διευθετηθεί. Μ' αρέσει πάντως η αισιοδοξία σου.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 16:03οταν λεμε μελλουσα συζηγος, εννοουμε αυτην που θα παντρευτω στο μελλον σε 40 χρονια ας πουμε, οχι σημεραΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 15:58Αν εσύ είσαι σήμερα είσαι γύρω στα 50 και η 40ρα ή 50ρα, θα είναι στην καλύτερη 80 όταν αφήσεις τον μάταιο τούτο κόσμο. Άσε που μπορεί να χρειαστεί και να τη γηροκομήσεις εσύ, αν παραμείνεις ντούρος.
Ενιγουέι, παραθέτω μία ακόμη κρητική νότα αισιοδοξίας.
Έφαγε τη σκόνη της κρητικοπούλας ο Πλεύρης.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Aνιψιός κόρη γιος ανιψιά σύζυγος.
από Frappezitis » 07 Απρ 2023, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Απρ 2023, 20:21
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
30 Αύγ 2023, 09:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πιο παραγωγική ηλικία του ανδρός.
από Γενιά της Αμαρτίας » 04 Δεκ 2022, 06:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
04 Δεκ 2022, 13:25
-