Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.
Δεν υπάρχει ''θερινή ώρα''.
Η ώρα που έχουμε τώρα είναι η φυσιολογική.
Η ώρα που έχουμε τώρα είναι η φυσιολογική.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Τραγική η αλλαγή της ώρας κ πρέπει άμεσα να καταργηθεί. Η λογική ώρα για την Ελλάδα είναι η θερινή.
Για το θεοhellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 06:35
Μια αληθινή συνέπεια απ' αυτό είναι περισσότερα ατυχήματα. Ένας σημαντικός αριθμός ατυχημάτων συμβαίνει τις πρώτες ώρες πριν το ξημέρωμα.
Πώς η αλλαγή της ώρας αυξάνει τα τροχαία ατυχήματα
https://www.topgeargreece.gr/news/10078 ... E%BC%CE%B5.
- hellegennes
SeaHawk έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 23:15Για το θεοhellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 06:35
Μια αληθινή συνέπεια απ' αυτό είναι περισσότερα ατυχήματα. Ένας σημαντικός αριθμός ατυχημάτων συμβαίνει τις πρώτες ώρες πριν το ξημέρωμα.
Πώς η αλλαγή της ώρας αυξάνει τα τροχαία ατυχήματα
https://www.topgeargreece.gr/news/10078 ... E%BC%CE%B5.
Ε, αφού το λένε οι 4 τροχοί έτσι θα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κοιτα αν πρεπει να διαλεξω την αποψη με την μεγαλυτερη βαρυτητα για κατι σχετικο με τα τροχαια,αναμεσα στους 4 τροχους και ενα μπακαλη που δεν οδηγαει ε διαλεγω 4 τροχους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ ανεκαθεν αυτό που λέει ο γιαννόπουλας πίστευα, σχετικά με το θέμα των οδηγικων ατυχημάτων. Το σκοτάδι του απογεύματος είναι χειρότερο από το "πρωινό".
Το πρωί ξεκινάς τη μέρα σου ντούρος και φρέσκος, έχεις πιει το καφεδάκι σου, πας στη δουλειά σου χωρίς να βιάζεσαι και δεν έχεις λόγο να βιαστείς κτλ.
Ενω τα απογεύματα που επιστρέφουν όλοι εντελώς καυλωμενοι να γυρίσουν σπίτι, να ξεκουραστούν ή να συνεχίσουν με άλλες υποχρεώσεις κτλ, γίνεται της καραπουταναρας.
Το λέω επειδή κάθε μέρα το βλέπω, όχι επειδή το λέει ο γιαννόπουλας.
Το πρωί ξεκινάς τη μέρα σου ντούρος και φρέσκος, έχεις πιει το καφεδάκι σου, πας στη δουλειά σου χωρίς να βιάζεσαι και δεν έχεις λόγο να βιαστείς κτλ.
Ενω τα απογεύματα που επιστρέφουν όλοι εντελώς καυλωμενοι να γυρίσουν σπίτι, να ξεκουραστούν ή να συνεχίσουν με άλλες υποχρεώσεις κτλ, γίνεται της καραπουταναρας.
- hellegennes
Ο ΓΓ ως συνήθως λέει μαλακίες. Έχω απαντήσει σ' αυτήν την έρευνα της πούτσας με το αναλυτικό αρχείο των ΗΠΑ για τα οδικά ατυχήματα, όπου δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ συσχέτιση.vantono έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 02:18Κι εγώ ανεκαθεν αυτό που λέει ο γιαννόπουλας πίστευα, σχετικά με το θέμα των οδηγικων ατυχημάτων. Το σκοτάδι του απογεύματος είναι χειρότερο από το "πρωινό".
Θα υπήρχε όμως αύξηση αν γυρνούσαμε μόνιμα είτε σε θερινή είτε σε χειμερινή ώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Για μάθημα πας ότι ώρα θέλεις. Δεν γίνεται να πας όμως για ύπνο ότι ώρα θέλεις. Τότε δεν θα μιλάς για ύπνο αλλά για ξενύχτι. Έχω εμπλακεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα(ελαφρύ) την ημέρα αλλαγής της ώρας. Είχα το προηγούμενο βράδυ κοιμηθεί 8 ώρες. Δεν μου έλειπε δηλαδή ύπνος ποσοτικώς.Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 08:02Μα η αλλαγή της ώρας πρακτικά αυτό είναι
Όλα ορίζονται να γινονται μια ώρα πριν ή μια ωρα μετά
Το ότι " βαφτίζουμε " οι άνθρωποι το τώρα 8 ή 9 ή ώρα είναι καθαρά δική μας επιλογή
Μπορείς να πεις ότι συνεχίζει να είναι 8 αλλά εσύ θα πηγαίνεις για δουλεια στις 9
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Δεν βγαζειβκανενα νόημα αυτό που λεςΣπύρος έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 04:49Για μάθημα πας ότι ώρα θέλεις. Δεν γίνεται να πας όμως για ύπνο ότι ώρα θέλεις. Τότε δεν θα μιλάς για ύπνο αλλά για ξενύχτι. Έχω εμπλακεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα(ελαφρύ) την ημέρα αλλαγής της ώρας. Είχα το προηγούμενο βράδυ κοιμηθεί 8 ώρες. Δεν μου έλειπε δηλαδή ύπνος ποσοτικώς.Δημοκράτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 08:02Μα η αλλαγή της ώρας πρακτικά αυτό είναι
Όλα ορίζονται να γινονται μια ώρα πριν ή μια ωρα μετά
Το ότι " βαφτίζουμε " οι άνθρωποι το τώρα 8 ή 9 ή ώρα είναι καθαρά δική μας επιλογή
Μπορείς να πεις ότι συνεχίζει να είναι 8 αλλά εσύ θα πηγαίνεις για δουλεια στις 9
Φυσικά και πας για ύπνο ότι ώρα θέλεις
προφανως δε θα αλλαζει ωραριο καθενας καθε μηνα. μια φορα θα αλλαζουν, ισως και καμμια. τα σχολεια ας πουμε που ειναι βασικα χειμωνα, ισως και να μην αλλαξουν καθολου.hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:46Να ανοίγει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει, να αλλάζουνε ας πούμε κατά βούληση τα ωράρια στους υπαλλήλους τους οι επιχειρήσεις, να αλλάζουν τα σχολεία και να μην ξέρουν τι να κάνουν τα παιδιά τους, να μην ξέρεις πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και όλο αυτό το μπάχαλο που προτείνεις;Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:06οχι, το πρωτο ειναι πιο βολικοhellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 11:56
Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτό έκαναν μέχρι την επινόηση της αλλαγής της ώρας, μόνο που το δεύτερο είναι απείρως πιο βολικό για πάρα πολλούς λόγους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Τα σχολεία στην Ελλάδα ξεκινάνε καλοκαίρι και τελειώνουν καλοκαίρι.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 08:08προφανως δε θα αλλαζει ωραριο καθενας καθε μηνα. μια φορα θα αλλαζουν, ισως και καμμια. τα σχολεια ας πουμε που ειναι βασικα χειμωνα, ισως και να μην αλλαξουν καθολου.hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 22:46Να ανοίγει ο καθένας ό,τι ώρα θέλει, να αλλάζουνε ας πούμε κατά βούληση τα ωράρια στους υπαλλήλους τους οι επιχειρήσεις, να αλλάζουν τα σχολεία και να μην ξέρουν τι να κάνουν τα παιδιά τους, να μην ξέρεις πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και όλο αυτό το μπάχαλο που προτείνεις;
Ειλικρινά, έχω χαθεί με το τι προτείνεις. Τώρα λες να μην αλλάζουν καθόλου ή να αλλάζουν μια φορά (τι είναι πάλι αυτό; έναν χρόνο θα είναι με το ένα σύστημα και έναν με το άλλο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Μαρ 2024, 13:00
-
-
Νέα δημοσίευση Θερινή ή χειμερινή; Ποια ώρα προτιμάτε;
από Εκτωρ » 26 Μαρ 2023, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
26 Μαρ 2023, 22:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μέγας οδηγός αλλαγής ώρας
από Libre arbitre » 31 Μαρ 2024, 16:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
31 Μαρ 2024, 16:54
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 648 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
22 Μαρ 2024, 11:09