Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Ισχύει αλλά τα διατροφικά είναι ρούκι θέματα. Το θέμα είναι κωλαδικα/ στριπτιζάδικα ανοικτά ΜεΠε/ ΜεΠα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Και κάνουν πλατινένιες δουλειές.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:05Ισχύει αλλά τα διατροφικά είναι ρούκι θέματα. Το θέμα είναι κωλαδικα/ στριπτιζάδικα ανοικτά ΜεΠε/ ΜεΠα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι τιποτάδες δεν έχουν καν σκιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί εχει το βλογημένο τυράκι πύτε μου, μια χαρα ειναι, εγω το τρωω κι εκτος νηστείαςmicmic έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:03Πάντως οι Μουσουλμάνοι είναι σαφώς πιο τίμιοι στο θέμα της νηστείας. Σου λέει Ραμαζάνι, δεν θα φας τίποτα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ούτε καν νερό θα πιεις. Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει με τα vegan τυριά και κρέατα και τις μαύρες σοκολάτες. Θυμήθηκα και τον Χριστόδουλο τότε που είχε δηλώσει πως είχε κουραστεί από τη νηστεία και το μαγουλάκι του ήταν τσίτα σαν παλαιστή σούμο. Ξέρω κάτι γιαγιάδες που παίρνουν 5 κιλά κάθε Σαρακοστή.

Οι μαυρες σοκολατες απο πότε θεωρουνταν νηστίσιμες?

Μια χαρα γάλα εχουν μεσα απ'οσο ξερω, κατι με την παστερίωση παιζει διαφορετικό απο τις άλλες. Και η περισσότερη ποσοτητα κακάο βεβαια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oxi δεν εχουν.vantono έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:20Τί εχει το βλογημένο τυράκι πύτε μου, μια χαρα ειναι, εγω το τρωω κι εκτος νηστείαςmicmic έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:03Πάντως οι Μουσουλμάνοι είναι σαφώς πιο τίμιοι στο θέμα της νηστείας. Σου λέει Ραμαζάνι, δεν θα φας τίποτα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ούτε καν νερό θα πιεις. Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει με τα vegan τυριά και κρέατα και τις μαύρες σοκολάτες. Θυμήθηκα και τον Χριστόδουλο τότε που είχε δηλώσει πως είχε κουραστεί από τη νηστεία και το μαγουλάκι του ήταν τσίτα σαν παλαιστή σούμο. Ξέρω κάτι γιαγιάδες που παίρνουν 5 κιλά κάθε Σαρακοστή.
Μια χαρα γάλα εχουν μεσα απ'οσο ξερω, κατι με την παστερίωση παιζει διαφορετικό απο τις άλλες. Και η περισσότερη ποσοτητα κακάο βεβαια.

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και όσοι δεν νηστεύετε, τί ζόρι τραβάτε μ' αυτά;micmic έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:03Πάντως οι Μουσουλμάνοι είναι σαφώς πιο τίμιοι στο θέμα της νηστείας. Σου λέει Ραμαζάνι, δεν θα φας τίποτα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ούτε καν νερό θα πιεις. Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει με τα vegan τυριά και κρέατα και τις μαύρες σοκολάτες. Θυμήθηκα και τον Χριστόδουλο τότε που είχε δηλώσει πως είχε κουραστεί από τη νηστεία και το μαγουλάκι του ήταν τσίτα σαν παλαιστή σούμο. Ξέρω κάτι γιαγιάδες που παίρνουν 5 κιλά κάθε Σαρακοστή.

Κι εγώ δεν νηστεύω αλλά δεν με πιάνει διατροφικό παραλήρημα. Αυτό που θέλω να φάω, θα το φτιάξω χωρίς να βάλω αγωνιστικό πανώ στη βεράντα μου...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Mitsokollias
Εχουν πολλά ψωμιά και βούτες τα νηστήσιμα. Πχ ο μέσος παπάς πλακώνεται στα όσπρια με ταραμάδες ,ελιές κλπ συν απεριόριστα τζάμπα ψωμιά ,κρασιά & λάδια απ'αυτά που πηγαίνουν οι πιστοί στους ναούς. Αν το συνδυάσουμε με μηδενική άσκηση ,είναι λογικό να είναι θρεφτάρι.micmic έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:03Πάντως οι Μουσουλμάνοι είναι σαφώς πιο τίμιοι στο θέμα της νηστείας. Σου λέει Ραμαζάνι, δεν θα φας τίποτα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ούτε καν νερό θα πιεις. Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει με τα vegan τυριά και κρέατα και τις μαύρες σοκολάτες. Θυμήθηκα και τον Χριστόδουλο τότε που είχε δηλώσει πως είχε κουραστεί από τη νηστεία και το μαγουλάκι του ήταν τσίτα σαν παλαιστή σούμο. Ξέρω κάτι γιαγιάδες που παίρνουν 5 κιλά κάθε Σαρακοστή.
Σε ότι αφορά τη Μεγάλη Παρασκευή ,εδώ και πολλά χρόνια είναι παράδοση οι ουζοποσίες με χταπόδια-γαρίδες και παρεμφερή ,μετά τον επιτάφιο.
Δύσκολα ψήνεται κάποιος για κοψίδια ,που ούτως ή άλλως θα τσακίζει για το επόμενο τριήμερο.
- vantono
Μπορεί να περιέχει γάλα, γράφει.George_V έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:23Oxi δεν εχουν.vantono έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:20Τί εχει το βλογημένο τυράκι πύτε μου, μια χαρα ειναι, εγω το τρωω κι εκτος νηστείαςmicmic έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:03Πάντως οι Μουσουλμάνοι είναι σαφώς πιο τίμιοι στο θέμα της νηστείας. Σου λέει Ραμαζάνι, δεν θα φας τίποτα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ούτε καν νερό θα πιεις. Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει με τα vegan τυριά και κρέατα και τις μαύρες σοκολάτες. Θυμήθηκα και τον Χριστόδουλο τότε που είχε δηλώσει πως είχε κουραστεί από τη νηστεία και το μαγουλάκι του ήταν τσίτα σαν παλαιστή σούμο. Ξέρω κάτι γιαγιάδες που παίρνουν 5 κιλά κάθε Σαρακοστή.
Επίσης, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η ζάχαρη (πρεπει να) θεωρείται νηστίσιμη

Οκ, από μερακλίδικες μεταφράσεις της νηστήσιμης παντόφλας από "χριστιανά" σόγια, άλλο τίποτις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
George_V έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:23Oxi δεν εχουν.vantono έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:20Τί εχει το βλογημένο τυράκι πύτε μου, μια χαρα ειναι, εγω το τρωω κι εκτος νηστείαςmicmic έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:03Πάντως οι Μουσουλμάνοι είναι σαφώς πιο τίμιοι στο θέμα της νηστείας. Σου λέει Ραμαζάνι, δεν θα φας τίποτα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ούτε καν νερό θα πιεις. Εδώ το έχουν ξεφτιλίσει με τα vegan τυριά και κρέατα και τις μαύρες σοκολάτες. Θυμήθηκα και τον Χριστόδουλο τότε που είχε δηλώσει πως είχε κουραστεί από τη νηστεία και το μαγουλάκι του ήταν τσίτα σαν παλαιστή σούμο. Ξέρω κάτι γιαγιάδες που παίρνουν 5 κιλά κάθε Σαρακοστή.

Δεν υπαρχει αυτο !
Μιλαω τηλ και μασουλαω:
-Τι τρως;
-Κρακερακια-λογω νηστείας- αλλα συνηθως μου αρεσουν και με μαυρη Παυλιδη μαζι, κατσε να παω να παρω, παταω κι ενα ριφρες στην σελιδα και βλεπω το παραπανω
Καλή μας όρεξη!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 17 Μαρ 2025, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Phorum.gr user: Mitsokollias
Γιατί δεν έχει αίμα. Νηστίσιμα και μη νηστίσιμα είχαν οριστεί ότι συνέφερε το εμπόριο των αυτοκρατόρων που έφτιαξαν τη θρησκεία τότε. Αλλά τα σαλιγκάρια είναι νηστίσιμα. Τι ζητάς με τα σημερινά δεδομένα;vantono έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:31Μπορεί να περιέχει γάλα, γράφει.George_V έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:23Oxi δεν εχουν.vantono έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:20
Τί εχει το βλογημένο τυράκι πύτε μου, μια χαρα ειναι, εγω το τρωω κι εκτος νηστείας
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπορει να περιεχει γαλα γιατι παρασκευαζεται στην ιδια γραμμη με τις σοκολατες γαλακτος και ισως μπορει να εχει καποια υπολλειματα απο τις αλλες σοκολατες. Οχι οτι περιεχει ντε και καλα.vantono έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:31Μπορεί να περιέχει γάλα, γράφει.George_V έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:23Oxi δεν εχουν.vantono έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 14:20
Τί εχει το βλογημένο τυράκι πύτε μου, μια χαρα ειναι, εγω το τρωω κι εκτος νηστείας
Ο γενικός κανόνας της νηστείας είναι ότι απαγορεύεται η κατανάλωση τροφών που περιέχουν αίμα, δηλαδή κρέας και ψάρι
Παράλληλα απαγορεύονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά, το λάδι και το κρασί. Σχετικά με το λάδι, είναι σημαντικό να γίνουν κάποιες επισημάνσεις. Η νηστεία από λάδι και οίνο ισχύει για όλη την εβδομάδα, εκτός από τα Σάββατα και τις Κυριακές – με μια εξαίρεση που είναι το Μεγάλο Σάββατο.
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/nisti ... -pia-ochi/Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις στη νηστεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, όπου μπορούμε να καταναλώσουμε και ψάρι. Αυτές είναι οι εξής: Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου (25 Μαρτίου) και η η Κυριακή των Βαϊων (28 Απριλίου), πριν την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας.
Η ζαχαρη ειναι φυτικο προιον και οχι ζωικο οποτε επιτρεπεται.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Ισχύει, απλώς η ζάχαρη είναι κάτι που σου δημιουργεί ευφορία.
Υποτίθεται ότι με τη νηστεία, η ευφορία/ευχαρίστηση/ικανοποιηση (διατροφική, σεξουαλική κτλ) απαγορεύονται.
Υποτίθεται ότι με τη νηστεία, η ευφορία/ευχαρίστηση/ικανοποιηση (διατροφική, σεξουαλική κτλ) απαγορεύονται.
Θα απαντούσα αλλά βαρέμαι
Ας αναλάβει ο Γεώργιος
Πάντως, η σουπερκανονική νηστεία είναι ξηροφαγία, μία φορά την ημέρα, μετά τις 3 το μεσημέρι
Ας αναλάβει ο Γεώργιος
Πάντως, η σουπερκανονική νηστεία είναι ξηροφαγία, μία φορά την ημέρα, μετά τις 3 το μεσημέρι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- hellegennes
Ναι, πήγε τόσο καλά στις κομμουνιστικές χώρες που δεν βλέπω γιατί να μην στηρίζεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 13:22στηριζω.Antipnevma έγραψε: ↑10 Μάιος 2024, 13:44Η λύση σε αυτό είναι η θεσμική απαγόρευση της θρησκείας και κατάργηση όλων των θρησκευτικών οργανώσεων και επίσης όλων των μορφών δεισιδαιμονίας και ψευδοεπιστήμης (αστρολογία, ομοιοπαθητική κτλ.). Αυτό θα έπρεπε να είναι ο στόχος του αθεϊστικού κινήματος και όχι να υπερασπίζονται φιλελέ ανοησίες.micmic έγραψε: ↑09 Μάιος 2024, 20:27Το θέμα είναι ότι στο Ισλάμ δεν μπορείς να επιτεθείς ΟΥΤΕ σε δυτική χώρα πλέον. Βλέπουμε τί προβλήματα αντιμετωπίζουν πχ οι Γάλλοι στον ίδιο τους τον τόπο. Για παράδειγμα, μπορείς άνετα να λες ότι ο Αβραάμ ήταν ένας ψυχοπαθής παρολίγον παιδοκτόνος αλλά δεν μπορείς να λες ελεύθερα και δημόσια ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδόφιλος χωρίς να σου την πέσει κάποιος αργά ή γρήγορα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ, Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 11 Απρ 2024, 14:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Απρ 2024, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
από tanipteros » 28 Ιούλ 2024, 00:32 » σε Θρησκειολογία - 363 Απαντήσεις
- 7135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη