Αποφυλακίζεται ο Παλαιοκώστας.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Re: Αποφυλακίζεται ο Παλαιοκώστας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 27 Απρ 2025, 23:32

Jolly Roger_ έγραψε:
27 Απρ 2025, 23:20
χεσμένους πατόκορφα τους είχε τους αναρχομπαχαλάκηδες ο Γιώργαρος. Εγώ πάλι απλά κάθομαι και γελάω με τους τουιτερικούς λιγναδοstans που κάνουν αφ' υψηλού ηθικοπλαστικό κήρυγμα για τΗ νΟοΤρΟπΙα όσων απλά τοποθετούν στην αντικειμενική της κλίμακα την εγκληματικότητα των Παλαιοκωσταίων σε σχέση με αυτή των τραπεζιτών.
Με εμένα μιλάς, στα @@ μου για το βοθροτουίτερ και για τα λύματά του, δεν έχω καν λογαριασμό εκεί. Εντάξει, είπαμε HRWES1!1! Όταν οι αντάρτες μπούνε στην Αθήνα, θα δώσουν το όνομα των αφων Παλαιοκώστα στην πλατεία Ομονοίας.

Πέρα από την πλάκα, τι σημαίνει αυτό που γράφεις για τους τραπεζίτες; Πως θα πρέπει να ταυτιστώ, να βλέπω με θετικό μάτι ή να θεωρώ ως το ''λιγότερο κακό'', κάτι αντικοινωνικούς κοπρίτες που επειδή δεν μπορούσαν ή δεν είχαν τις αντοχές να εργαστούν και να συμβιώσουν στην κοινωνία όπως εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι, αποφάσισαν να γίνουν εγκληματίες;

Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ » 27 Απρ 2025, 23:40

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
27 Απρ 2025, 23:32
Jolly Roger_ έγραψε:
χεσμένους πατόκορφα τους είχε τους αναρχομπαχαλάκηδες ο Γιώργαρος. Εγώ πάλι απλά κάθομαι και γελάω με τους τουιτερικούς λιγναδοstans που κάνουν αφ' υψηλού ηθικοπλαστικό κήρυγμα για τΗ νΟοΤρΟπΙα όσων απλά τοποθετούν στην αντικειμενική της κλίμακα την εγκληματικότητα των Παλαιοκωσταίων σε σχέση με αυτή των τραπεζιτών.
Πέρα από την πλάκα, τι σημαίνει αυτό που γράφεις για τους τραπεζίτες; Πως θα πρέπει να ταυτιστώ, να βλέπω με θετικό μάτι ή να θεωρώ ως το ''λιγότερο κακό'', κάτι αντικοινωνικούς κοπρίτες που επειδή δεν μπορούσαν ή δεν είχαν τις αντοχές να εργαστούν και να συμβιώσουν στην κοινωνία όπως εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι, αποφάσισαν να γίνουν εγκληματίες;
ποιος σου ζήτησε να ταυτιστείς; ούτε ο μέσος Τρικαλινός που τους έχει φτιάξει τον μύθο με τις ιστορίες γι' αυτούς δεν "ταυτίζεται" μαζί τους. Αντικειμενική κρίση τους, ως μικροεγκληματίες σε σχέση με άπειρους άλλους που δεν έχουν πάει και δεν πρόκειται να πάνε ποτέ φυλακή, είναι αυτό που γίνεται.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Απρ 2025, 00:03

Jolly Roger_ έγραψε:
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
27 Απρ 2025, 22:59
Jolly Roger_ έγραψε:
27 Απρ 2025, 22:49
Ό,τι είπε.

Ο ορισμός της "λογικής" και σαπιονοοτροπίας των 00s. :lol: Πάει γάντι με τις τότε κυρίαρχες απόψεις για τους αναρχομπαχαλάκηδες ως "παιδιά με ιδανικά που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο".
Και νεοφασίστες αντάρτες πόλης στην Ιταλία όπως οι NAR έκαναν ληστείες τραπεζών, αλλά για τις δικές τους ληστείες δεν είπατε ποτέ μια καλή κουβέντα.

Οι αφοί Παλαιοκώστα απο την άλλη έγιναν ελέω Βασίλη ινδάλματα της Αριστεράς. :)

Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ » 28 Απρ 2025, 00:12

Golden Age έγραψε:
28 Απρ 2025, 00:03
Jolly Roger_ έγραψε:
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
27 Απρ 2025, 22:59

Ο ορισμός της "λογικής" και σαπιονοοτροπίας των 00s. :lol: Πάει γάντι με τις τότε κυρίαρχες απόψεις για τους αναρχομπαχαλάκηδες ως "παιδιά με ιδανικά που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο".
Και νεοφασίστες αντάρτες πόλης στην Ιταλία όπως οι NAR έκαναν ληστείες τραπεζών, αλλά για τις δικές τους ληστείες δεν είπατε ποτέ μια καλή κουβέντα.

δεν νομίζω κάποιος από τους Παλαιοκωσταίους να το έπαιξε ποτέ ιδεολόγος. Ο Στεφανάκος άρχισε να το παίζει αριστερός αφότου τον πιάσανε (πριν έλεγε πόσο εκτιμούσε τον "Βόσνιο" Θέμη που ήταν στους Τίγρεις του Αρκάν). Ο Μακρυγιάννης που το '93 στη δίκη δήλωνε βασιλικός, στα 00s έστελνε μηνύματά του στο ιντυμίντια. Αλλά για Παλαιοκώστα ότι γαρνίρισε ποτέ τις πράξεις του με ιδεολογικό επαναστατιλίκι, δεν το ξέρω, ή μου 'χει διαφύγει.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Απρ 2025, 00:14

Κανονική ανθολογία. :D

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Απρ 2025, 00:16

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 28 Απρ 2025, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Απρ 2025, 00:17

Jolly Roger_ έγραψε:
28 Απρ 2025, 00:12
Golden Age έγραψε:
Jolly Roger_ έγραψε:

δεν νομίζω κάποιος από τους Παλαιοκωσταίους να το έπαιξε ποτέ ιδεολόγος. Ο Στεφανάκος άρχισε να το παίζει αριστερός αφότου τον πιάσανε (πριν έλεγε πόσο εκτιμούσε τον "Βόσνιο" Θέμη που ήταν στους Τίγρεις του Αρκάν). Ο Μακρυγιάννης που το '93 στη δίκη δήλωνε βασιλικός, στα 00s έστελνε μηνύματά του στο ιντυμίντια. Αλλά για Παλαιοκώστα ότι γαρνίρισε ποτέ τις πράξεις του με ιδεολογικό επαναστατιλίκι, δεν το ξέρω, ή μου 'χει διαφύγει.
Στην απαγωγή Μυλωνά συμμετείχε και αναρχικός. Επίσης, το δέμα στον Χρυσοχοΐδη που έσκασε στα χέρια του υπασπιστή του και τον ανατίναξε, ήταν σίγουρα αποτέλεσμα συνεργασίας με αναρχοτρομοκράτες. Δεν υπήρχε περίπτωση απλός ποινικός να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς ιδεολογικά κίνητρα και χωρίς ιδεολόγους συνεργάτες και προπαντώς χωρίς άτομα με γνώσεις για να συνδεσμολογήσουν κάτι τέτοιο.

Αλλά ο θαυμασμός ξεκινά απο την εποχή της απόδρασης με τον Ριζάι, επειδή ο δεύτερος ήταν Αλβανός.

Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ » 28 Απρ 2025, 00:27

Golden Age έγραψε:
28 Απρ 2025, 00:17
Jolly Roger_ έγραψε:
28 Απρ 2025, 00:12
Golden Age έγραψε:

Δεν υπήρχε περίπτωση απλός ποινικός να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς ιδεολογικά κίνητρα και χωρίς ιδεολόγους συνεργάτες και προπαντώς χωρίς άτομα με γνώσεις για να συνδεσμολογήσουν κάτι τέτοιο.
αμ το κάνει μια χαρά, για εκδίκηση για το σκηνικό στο Αλεποχώρι που του ρίξαν 100 σφαίρες, κι όπως συνεργάζεται με Βλαστό και Στεφανάκο πούχουν το κολάι στις απαγωγές, θα συνεργαστεί και μ' όποιον έχει το κολάι στις μπόμπες αν θέλει μπόμπα. Σκληρός ρεαλισμός είναι, δεν σε κάνει ακόλουθο κάποιας ιδεολογίας η περιστασιακή συνεργασία με άτομα αυτής της ιδεολογίας, ειδικά σε αυτό τον "χώρο" των ποινικών.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 28 Απρ 2025, 05:40

Παντού το άδικο, φεύγουν οι ΠαλαιοΚώστηδες και μένουν οι ΜητσοΤάκηδες και οι ΜπακοΓιανναίοι...
Καταραμένος τόπος!

ΥΓ: οι μεν έκλεβαν τις ασφαλισμένες τράπεζες και οι δε τους πολίτες, καταθέτες, πλην των μεγαλοκαταθετών...
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 28 Απρ 2025, 11:35

Ωχ ωχ ωχ.....Αμαλία....Στουπα....ο Ρουβίκωνας σε γυρεύει :-?

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Απρ 2025, 16:58

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών