Μπορώ να αλλάξω το επώνυμό μου...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Μπορώ να αλλάξω το επώνυμό μου...
...και να βάλω μέσα έναν ήχο που δεν υπάρχει στην ελληνική γλώσσα και δεν αποδίδεται στο ελληνικό αλφάβητο;
Z
Re: Μπορώ να αλλάξω το επώνυμό μου...
Κατι τετοιο; 

- Καραμελίτσα
Ακριβώς αυτό. Θέλω να κάνω το Κ και το τσ στο Καραμελίτσα να είναι με κλικ.
Z
- Dwarven Blacksmith
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δηλωνεις καταγωγη απο την Ουαλια και παιρνεις ενα τυπικο Ουαλικο επωνυμο
Οπως αυτο: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
(Ειναι υπαρκτο και σαν τοπωνυμιο και σαν οικογενειακο επωνυμο).
Οπως αυτο: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
(Ειναι υπαρκτο και σαν τοπωνυμιο και σαν οικογενειακο επωνυμο).
SpoilerShow
Βοnus points σε οποιον το προφέρει ολοκληρο σωστα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Παντως στην ελλαδα 2.0 εχω την εντυπωση οτι αυτα γινονται με ενα κλικΚαραμελίτσα έγραψε: ↑Χθες, 23:22Ακριβώς αυτό. Θέλω να κάνω το Κ και το τσ στο Καραμελίτσα να είναι με κλικ.
Δεν θα εχεις προβλημα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δε μπορώ να μπω από pc
από Lugozzi » 03 Δεκ 2024, 09:35 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 11 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
03 Δεκ 2024, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που μπορώ να καταγγείλω/ρουφιανέψω
από nyxtovios » 01 Μαρ 2024, 13:37 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn