πως αντιδρατε οταν φιλοι σας εκμυστηρευονται εμπειριες του με το υπερφυσικο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: πως αντιδρατε οταν φιλοι σας εκμυστηρευονται εμπειριες του με το υπερφυσικο;
Εξαρτάται τι είναι αυτό που μου λέει και πως μου το λέει.
Είμαι ανοιχτός στο να πιστέψω οτιδήποτε υπερφυσικό,μεταφυσικό,παραφυσικο.
Αρκεί να μπορέσει να με πείσει ο άλλος.
Και η αλήθεια είναι πως πιο εύκολα πείθεις κάποιον που δεν πιστεύει τίποτα και τα θεωρεί όλα βλακείες παρά εμένα που είμαι πρόθυμος να πιστέψω.
Είμαι ανοιχτός στο να πιστέψω οτιδήποτε υπερφυσικό,μεταφυσικό,παραφυσικο.
Αρκεί να μπορέσει να με πείσει ο άλλος.
Και η αλήθεια είναι πως πιο εύκολα πείθεις κάποιον που δεν πιστεύει τίποτα και τα θεωρεί όλα βλακείες παρά εμένα που είμαι πρόθυμος να πιστέψω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Re: πως αντιδρατε οταν φιλοι σας εκμυστηρευονται εμπειριες του με το υπερφυσικο;
Πριν 20 χρόνια θα άκουγα με ενδιαφέρον. Σήμερα όχι και τόσο. Θα ακούσω και θα προτείνω μια πιο λογική απάντηση από το «υπάρχουν φαντάσματα». Οι εξωγήινοι δεν είναι μεταφυσικό πράγμα, αλλά θα θεωρήσω μάλλον απίθανο να έχουν επισκεφτεί κάποιο ράντομ άτομο χωρίς λόγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αντιδρω με ευγένεια και διπλωματία συγκαταβαση και κατανοηση όπως αρμόζει σε ανθρωπο που δεν θέλει να πληγώσει η προσβάλει τον συνομιλητή του αμα αυτός λέγει ανοησίες
Απλα θα εκφράσω με ευγενικό τρόπο την διαφωνία μου σε αυτα που αυτός λέγει
Απλα θα εκφράσω με ευγενικό τρόπο την διαφωνία μου σε αυτα που αυτός λέγει
Σέβομαι το γεγονός ότι αυτός/ή που μου το λέει το πιστεύει πραγματικά.
Γεγονός είναι ότι δεν κατέχω την απόλυτη γνώση για να τον/την απορρίψω και να αρχίσω στο δούλεμα.
Στην άκρη του μυαλού μου αφήνω πάντα λίγο χώρο για πτυχές της πραγματικότητας που δεν γνωρίζω ακόμα, χωρίς να σημαίνει ότι δέχομαι και όλες τις κατά καιρούς ερμηνείες.
Τα πράγματα αλλάζουν αν προσπαθεί να με πείσει να το πιστέψω κι εγώ...
Γεγονός είναι ότι δεν κατέχω την απόλυτη γνώση για να τον/την απορρίψω και να αρχίσω στο δούλεμα.
Στην άκρη του μυαλού μου αφήνω πάντα λίγο χώρο για πτυχές της πραγματικότητας που δεν γνωρίζω ακόμα, χωρίς να σημαίνει ότι δέχομαι και όλες τις κατά καιρούς ερμηνείες.
Τα πράγματα αλλάζουν αν προσπαθεί να με πείσει να το πιστέψω κι εγώ...
Yippie Kay Yay
όταν λές γκόμενα εννοείς πριν γίνει η δουλειά ή αφού έγινε ;challenger έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 18:04μου εχει τυχει να μου πουν μερικα περιστατικα πολυ στενοι μου φιλοι
και μια γκομενα
για φαντασματα,εξωγιηνους και χρονοπυλες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
17 Ιαν 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
από Kauldron » 16 Ιαν 2025, 10:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Remote viewing - Εμπειρίες
από alto_sem » 12 Αύγ 2024, 22:03 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 3 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-