μπορει, αλλα το αυτοκινητο μου εχει τοσες γραντζουνιες που δεν θα το εχω παρει χαμπαρι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑26 Αύγ 2019, 19:16
Όταν είναι ο καθρέπτης του οδηγού ή χαρακιά στην πόρτα, δύσκολα.
Επίσης, να σε ρωτήσω, δεν πιστεύω να έχεις βρεθεί με χαρακωμένο όχημα μετά από παρκάρισμα σε ράμπα αναπήρου σε γνωστή πλατεία του Δήμου σου; Διότι μπορεί και να ήμουν ο τιμωρός σου...

στ αληθεια, τυχαινει να παρκαρω σε ραμπες αναπηρων. εχω φιλο σε καροτσακι, και οταν κυκλοφορουμε με το αναπηρικο του, μερικες φορες παρκαρω στη θεση του (τη δικη του θεση, με τον αριθμο κυκλοφοριας του) για ευκολια και για να ειμαστε σιγουροι οτι θα την ξαναβρουμε μετα, γιατι ειναι κεντρο. επισης καποιες σπανιες φορες που κυκλοφορουμε με το δικο μου αυτοκινητο, μπαινω σε θεσεις αναπηρων για να τον ξεφορτωσω. ειδικα εκει που λες, στα ψηλαλωνια. αλλα καθομαστε στο καφε διπλα στη θεση, και βλεπουμε. μια φορα μου εφεραν αστυνομια, αλλα μολις ειδαν τη φαση με το φιλο, δε με εγραψαν.
αν ειναι παντως, πες μου ποια μερα θες, να το παρκαρω σε οποια θεση θες, να ερθεις να το γραντζουνισεις. δε θα με χαλαγε να σε αναγκασω να πληρωσεις για ενα βαψιματακι.